Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На малограђански начин НЕСТАЈЕМО: Зашто је данас срамо  (Pročitano 14992 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Objasnio je njemu gec pre neki dan taj ludački podatak o 500 abortusa dnevno,ali jbg...
Problem je taj sto on zna kao i ti : ) Znas li mozda na koji nacin se moze utvrditi tacan broj abortusa? Ko vodi evidenciju? Koliko se uradi ilegalno? Koliko na privatnim klinikama?
Objasnio je njemu gec pre neki dan taj ludački podatak o 500 abortusa dnevno,ali jbg...
Шта јунфер зна шта је абортус. Да види вагинални секрет мислио би да су абортиране тројке.
Nema ovde tajni, nista ovde nije sikret! Meni je samo bitno da ti citas moje poruke i da kontas, a ostalo ce doci na svoje mesto ; )) Da, ono sto je bitno, obicno boldujem ; ) Позз!

.....................

To je jos jedna odluka malogradjanstine: Glava u pesak, da bi mogao da nastavi po starom. A Srba sve manje.

U Srbiji više abortusa nego rođenih beba!

– Neki podaci, doduše nezvanični, pokazuju da se na jednu živorođenu bebu prekinu čak tri trudnoće. Mi imamo podatke o broju abortusa u državnim ustanovama, ali ne i u privatnim, što je sramota za državu koja kuburi sa belom kugom. Pogotovo što se u privatnim klinikama obavi daleko više abortusa nego u državnim. To nam je idealan pokazetelj kakav odnos država ima prema ovom problemu – objašnjava Spasićeva.

« Poslednja izmena: 31. Avg 2015, 22:03:16 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
 Smile  Smile Smile

Ко што рекох, јунфер...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Smile  Smile Smile

Ко што рекох, јунфер...
Znam da volis to ; )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
Apple 15
Nezvanicni = uzeli smo broj abortusa u Rusiji, pa podvalili kao srpski, jer nam je ostatak materijala i onako iz pera ekstremne ruske desnice prikrivenih gejova..

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Koji "Ruski Gej?" Je l' od tri ili više komaTa? GoliČljiv ili onaj drugi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Apple 
Ja sam prosle godine za vreme posete  Srbiji cuo na srpskim vestima da u Srbiji nestane iz porodilista 10 hiljada bebi godisnje .Svi znaju da je medicinsko osoblje direktno umesano u krijumcarenje decom ali niko nije optuzen,
i starinski sistem nije promenjen . Od rodjenja dete ne sme da se razdvaja od majke ili iznese iz sobe ni na trenutak a dok je u porodilistu treba da spava u kolevci pored nje.tako je u svim zapadnim zemljama osim kod nas gde su po americkom sistemu sve bebe smestene zajedno.
A preko interneta sam nasao podatke da Srbija ima godisnje 93 hiljade abortusa .
Ja imam dve tinejdzerke i jednog klinca ,bilo bi vrlo sebicno od mene da imam vise dece jer ovaj svet je prenaseljen i prirodnih rezervi je sve manje ,veliki broj ljudi ce doprineti losijem kvalitetu zivota u buducnosti .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Nezvanicni = uzeli smo broj abortusa u Rusiji, pa podvalili kao srpski, jer nam je ostatak materijala i onako iz pera ekstremne ruske desnice prikrivenih gejova..
Boli ono "malogradjanski"? Znam, istina nije lepa, ponekad.
Da li ti znas pravi broj? : )
Aha, znaci tako se to radi? : ) Ne znam, sta kazu tvoje profasisticke, neoliberalne feministikinje, koje su zadnji kontakt sa muskarcima (inace, jedino tad i imaju najblizi kontakt sa suprotnim polom, jer ovi radije biraju da se ovesaju, nego da imaju "odnos" sa takvim primercima zenskog pola, sto je potpuno razumljivo) imale kada su ih videle na salteru banke, prilikom preuzimanja love koja stize od cika Sorosa? : )) Mozda raspolazu sa tacnijim informacijama, ne znam...

Citat
A preko interneta sam nasao podatke da Srbija ima godisnje 93 hiljade abortusa .
Tvrdi se da je taj broj i veci.

.........................................................................

Srbija: 200.000 abortusa godišnje

U Srbiji se, prema procenama zdravstvenih stručnjaka, godišnje obavi između 150 i 200 hiljada abortusa kod žena koje uglavnom ne koriste savremena sredstva kontracepcije. Stopa prekida trudnoće znatno niža u drugim zemljama zapadne Evrope, u kojima žene zahvaljujući korišćenju kontraceptivnih metoda, „odlučuju“- tvrde medicinski stručnjaci.

U Srbiji se, prema procenama zdravstvenih stručnjaka, godišnje obavi između 150 i 200 hiljada abortusa kod žena koje uglavnom ne koriste savremena sredstva kontracepcije. Stopa prekida trudnoće znatno niža u drugim zemljama zapadne Evrope, u kojima žene zahvaljujući korišćenju kontraceptivnih metoda, „odlučuju“- tvrde medicinski stručnjaci.

Prema rečima dr Katarine Sedlecki, načelnice Republičkog centra za planiranje porodice u okviru Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije, abortus se u Srbiji obavi kod svake dvanaeste žene starosti od 15 do 49 godina, a najveći broj abortusa (čak 80 do 90 odsto) obavi kod žena starijih od 20 godina koje su u braku i već imaju decu.

Na ozbiljnost problema ukazuje i podatak da se svaki četvrti abortus obavi kod žene koja već ima četiri i više namerna pobačaja u svojoj reproduktivnoj istoriji. Osnovni razlog za prekid trudnoće je, po tvrđenju žena koje su se opredelile za abortus, navodi Sedlecki, taj što se trudnoća dogodila neplanirano, jer se žene oslanjaju na tradicionalnu i nedovoljno efikasnu kontracepciju, poput prekinutog snošaja, koja nije uvek najpouzdanija.

Parovima u Srbiji nije omogućeno da steknu savremena znanja i veštine za efikasno sprečavanje trudnoće, niti je u dovoljnoj meri razvijeno savetovanje o kontracepciji, objasnila je sagovornica, navodeći da u Srbiji nisu dostupni svi metodi kontracepcije koji su dostupni u drugim zemljama Evrope.

Kada je reč o ekonomskom faktoru, padu standarda, problemima nalaženja sigurnog posla i činjenici da sve veći broj bračnih parova rađanje ostavlja za kasnije godine, Sedlecki navodi da ekonomski faktor nije glavni razlog visokog broja namernih pobačaja u Srbiji, već nedovoljna informisanost zena o rizicima. Istina je, međutim, da bi izvestan broj žena rodio dete kada bi imao veću socijalnu podršku, rekla je Sedlecki, i dodala da je i u drugim zemljama Evrope zapažen nizak nivo rađanja ili njegovo odlaganje, ali da u tim zemljama žene kontrolu rađanja vrše primenom efikasne kontracepcije.

Ipak, kada se ženama u većini zemalja Zapadne Evrope dogodi neplanirana trudnoća, one se češće odlučuju za njen nastavak i rađanje, ne samo zbog boljeg standarda i uslova života, već prvenstveno zbog toga što u tim zemljama abortus ima višu psihološku cenu. U Srbiji je abortus liberalizovan još daleke 1969. godine kada je dobio i snažnu socijalnu podršku.

Posebno zabrinjavaju visoke stope rađanja kod devojaka uzrasta 16 ili 17 godina i po broju trudnoća kod adolescentkinja Srbija se svrstava u svetski vrh. Polovina ovih trudnoća, kojih ima između šest i sedam hiljada godišnje, završava se namernim prekidom, a polovina nastavkom trudnoće i rađanjem, što ukazuje da su mladi nedovoljno informisani o posledicama i da samo mali broj njih brine o merama prevencije. Prema rezultatima reprezentativnog istraživanja, svega 3,6 odsto seksualno aktivnih mladih osoba seti se da upotrebi kondom, kao najjednostavniji način zaštite, dok njihovi vršnjaci iz drugih zemalja, sredstva kontracepcije koriste u 62,5 do 97 odsto slučajeva.

Izvor: J. D. T., Danas.rs

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2010&mm=11&nav_id=475703

Ово је врста Геноцида!!

Ne brinite, jos ima vremena!!!1 Do tada, zna se...muzej, neku fensi ivent u fazonu kezual ЛОЛ, video igrica, шопинг, ајфон, селфи, разговор за посо!!2  џеџе хехе грок ахахаха

« Poslednja izmena: 01. Sep 2015, 06:57:30 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Problem je taj sto on zna kao i ti : ) Znas li mozda na koji nacin se moze utvrditi tacan broj abortusa? Ko vodi evidenciju? Koliko se uradi ilegalno? Koliko na privatnim klinikama?

Nekad je vrlo teško i zahtevno nositi se sa takvom intelektualnom gromadom kao što si ti Smile ,ali level ove statistike je kao kad bi ti drug prišao i rekao da je kresnuo 30 različitih žena za noć...jer ne znam koliko treba retardiran da budeš da bi verovao da je broj abortusa na dnevnom nivou 555 Smile

Ponavljanjem istog teksta 30 puta ne čini temu ništa manje besmislenom

Da ne govorim o tome da mašiš poentu teme kilometrima,ali obzirom da ti je idol Duci jebi ga možda previše očekujemo od tebe Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Citat
Nekad je vrlo teško i zahtevno nositi se sa takvom intelektualnom gromadom kao što si ti Smile ,ali level ove statistike je kao kad bi ti drug prišao i rekao da je kresnuo 30 različitih žena za noć...jer ne znam koliko treba retardiran da budeš da bi verovao da je broj abortusa na dnevnom nivou 555 Smile 
Genije, ako ne znas pravu brojku, sta ti u stvari hoces? : ) Nista nisi rekao, smao si povecao broj poruka.

Druga stvar, time sto pokusavas da spinuujes, samo pokazujes slabost. Dakle, nije ovo rekao "drug koji je prisao", vec ljudi koji se time bave. Ja mogu 100 puta da ponavljam, malogradjanin se lespe oseca sa glavom u pesku, tako je vaspitan i tako se lespe oseca, nalazi utehu u kvaziracionalisanju, da je ovakve stvari nemoguce utvrditi ali je cinjenica da Srbi nestaju ; )

Citat
Ponavljanjem istog teksta 30 puta ne čini temu ništa manje besmislenom
Besmisleno je to sto se ti trudis da nemanjem argumenata, oboris neku tvrdnju, koju ne iznosi "bilo ko", kako pokusavas da prikazes. To je prava besmislica i ponavljanjem te besmislice 30 puta ne cinis tvoju tvrdnju nista manje besmislenom.

Citat
Da ne govorim o tome da mašiš poentu teme kilometrima,ali obzirom da ti je idol Duci jebi ga možda previše očekujemo od tebe Smile
Dobro, koja je poenta? : )
Duci mi nije idol, samo covek koji prica stvari koje malogradjani ne vole da cuju, jer ih poziva na odgovornost ali ne odgvornost tipa: ne bacaj smece pored kante, vec sustinsku odgvornost ; )
« Poslednja izmena: 01. Sep 2015, 07:53:32 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
Ja sam prosle godine za vreme posete  Srbiji cuo na srpskim vestima da u Srbiji nestane iz porodilista 10 hiljada bebi godisnje

Ма ниси добро чуо. Нестане минимум 2 милиона деце годишње Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.