Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: На малограђански начин НЕСТАЈЕМО: Зашто је данас срамо  (Pročitano 14969 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Samsung S7
Jel ti deda ostavio kucu u nasledje. Ako nije, onda ces morati da 30 godina odplacujes kredit banci. Jel znas neki drugi nacin da dodjes do 200.000 evra? Molim lepo, uradi domaci zadatak i eto ti lepog drustvenog korisnog rada, podeli sa nama kukavcima kako da dodjemo do tih famoznih para, a da ne uzimamo kredit.

Pa propada tamo gde ima milion palamuda ko sto si ti, pa niko nece da radi. Svi bi da seru po internetu. Ti si tu kao neki kurac ekonomista. Evo ti vest : U Australiji nestasica Nutele. Sta ces da uradis? Sem da seresh ovde.

Lepo zajam od banke pa navali na njivu. Posadi deder lesnike, pa da nesto zaradish u zivotu. Lepa para. Ali ne ko ce sad da krlja poljoprivredu kad je kod roditelja besplatno i moz se spava do podne.

Pun mi racku, takvih pickopacenika ko ti. Uradi nesto u zivotu. Zaposli se. Nadji neki izvor prihoda. I bre prestani da seresh na svakoj jebenoj temi o propasti drustva.

Pa da su svi ko ti, ova planeta bi lipsala od gladi. Mora neko da radi za vas mrsomude, da vam placa socijalno od mog jebenog poreza koji dajem drzavi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Jel ti deda ostavio kucu u nasledje. Ako nije, onda ces morati da 30 godina odplacujes kredit banci. Jel znas neki drugi nacin da dodjes do 200.000 evra? Molim lepo, uradi domaci zadatak i eto ti lepog drustvenog korisnog rada, podeli sa nama kukavcima kako da dodjemo do tih famoznih para, a da ne uzimamo kredit.
Krediti su neotplativi, odnosno da bi neko otplatio, neko drugi mora da ode u dug ali to su za tebe spanska sela...ti posmatars ekonomiju kao mediokritet.
Sama ideja kreditiranja i dugovanja stvara sve vecu razliku medju sirotinjom i bogatima...duza je to prica, ostavio sam ti link ali ti neces da procitas : )

Citat
Pa propada tamo gde ima milion palamuda ko sto si ti, pa niko nece da radi. Svi bi da seru po internetu. Ti si tu kao neki kurac ekonomista. Evo ti vest : U Australiji nestasica Nutele. Sta ces da uradis? Sem da seresh ovde.
Ne, propada upravo zbog takvih vucibatina i mediokriteta, mentalnih i fizickih "lenjova" koji se "prilagodjavaju". Zbog takvih koji nemaju muda da urade i promene bilo sta na mikro planu, vec su u fazonu "neko ce drugi".

Citat
Lepo zajam od banke pa navali na njivu. Posadi deder lesnike, pa da nesto zaradish u zivotu. Lepa para. Ali ne ko ce sad da krlja poljoprivredu kad je kod roditelja besplatno i moz se spava do podne.
Ja banke smatram, ovakve kakve su sada za zlocinacke i kriminalne institucije. Na zalost prinudjeni smo svi da koristimo usluge banki, manje ili vise....upravo zbog takvih neznalica kao sto si ti.

Citat
Pun mi racku, takvih pickopacenika ko ti. Uradi nesto u zivotu. Zaposli se. Nadji neki izvor prihoda. I bre prestani da seresh na svakoj jebenoj temi o propasti drustva.
: )) To je tipican odbrambeni mehanizam sto ti radis : )) Ne znam sta bih ti rekao. Kad dignes nesto teze od kasike, kad budes radio sve vise, za sve manje, kad budes radio u proizvodnji i kad mi objasnis kako u sadasnjem sistemu svako ko hoce da radi, moze od rada da zivi, shvatices koliki si tupadzija, nesrecnik i kurcopacenik : )
Citat
Pa da su svi ko ti, ova planeta bi lipsala od gladi. Mora neko da radi za vas mrsomude, da vam placa socijalno od mog jebenog poreza koji dajem drzavi.
Dok se nerviras i dok te ove teme provociraju, to je dobar znak ; )
Poenta je da su svi (vecina) kao ti, polupismeni, poluglupi, lenjovi koji su cisti fahidioti, zato i jesmo gde jesmo, svet propada uzduz i popreko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
kristal objašnjava neke stvari   Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Samsung S7
@krile

Ne vidim sebe kao lenjog coveka, s obzirom da imam 20 god. radnog staza. Ali ti, ti si nam uzdanica. Pismen, zacesljan, obazovan mamin i tatin mrsomud, samo smo tebe cekali da nam objasnis kako da kupim stan/kucu a da ne uzmem kredit?

Drugo, zasto da nesto menjam? Meni je dobro. Posao, lease auto, iznajmljen stan, Spanija leti... sta ce mi vise?

Ajde dusice, daj nam uputstvo za kupovinu kuce...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
@krile

Ne vidim sebe kao lenjog coveka, s obzirom da imam 20 god. radnog staza. Ali ti, ti si nam uzdanica. Pismen, zacesljan, obazovan mamin i tatin mrsomud, samo smo tebe cekali da nam objasnis kako da kupim stan/kucu a da ne uzmem kredit?
Sta mene briga ko si ti i sta si ti? Kako ti sebe vidis ili ne vidis, tvoji rezoni su na nivou drugog razreda onosvne skole...Mozes da mi kazes da si i Majka Tereza, to ti muvaj devojke na tu foru, mene to ne zanima, ja ti smao vracam lopticu, kad vec hoces na licno da spustimo raspravu, meni nije problem : )
Sto se mene tice, uzimaj kredite svaki dan : )

Citat
Drugo, zasto da nesto menjam? Meni je dobro. Posao, lease auto, iznajmljen stan, Spanija leti... sta ce mi vise?
Pa nisi ti sam na ovom svetu, neki ljudi imaju porodice, zenu, decu, unuke, sestrice, bracu, sestre , koji treba da zive i nakon tipova/mediokriteta kao sto si ti : ) Ali vi ste kao skakavci, sve pojedete, unistite, tretirate, nista ne vratite natrag u prirodu

Citat
Ajde dusice, daj nam uputstvo za kupovinu kuce...
Kakvo uputstvo? : )
kristal objašnjava neke stvari   Smile
Levom rukom, браћала : )
« Poslednja izmena: 28. Sep 2015, 20:58:58 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Samsung S7
Sta si ti vratio u prirodu sem govana kad ruckas papicu kod mamice. Mozda koristish recikliran papir za dupe?

Ajde bre, folirantu, daj nam uputstvo kako da kupim kucu a da ne uzmem kredit iz banke?

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Sta si ti vratio u prirodu sem govana kad ruckas papicu kod mamice. Mozda koristish recikliran papir za dupe?
Matori, moras da primenis malo jacu artiljeriju, vidis da su ti ovo jalova posla? : )) Samo se sekiras i jedis za dz...
Nisam ti ja kriv sto si ogranicen kao kutija... : )

Citat
Ajde bre, folirantu, daj nam uputstvo kako da kupim kucu a da ne uzmem kredit iz banke?
Najpre treba banke staviti pod vlasnistvo drzave, raskrstiti sve veze sa MMF-om, ECB-om, zatim uvesti da obavzna rezerva banke bude pola depozita, time ce se zaustaviti multiplikacija nepostojeceg novca, zabraniti valutnu klauzulu, novac nikako ne pustati u opticaj u obluku kredita/duga. Sta dalje? Procitaj link koji sam ostavio : ) Naravno nemam odgvoore na sva pitanja...
« Poslednja izmena: 28. Sep 2015, 21:40:55 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Samsung S7
Pa najvazniju stvar nisi rekao. Sta mene boli levo uvce za filozofiranje.

Kako da kupim kucu, bez da pozajmim pare od banke? Hoces ti da mi das pare?

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Pa najvazniju stvar nisi rekao. Sta mene boli levo uvce za filozofiranje.
Nije to filozofiranje : )
Ja ti pricam kako se osloboditi zlocinackih bankarskih dugova, koji stezu planetu, a ti mene pitas kako da kupis kucu? : )

Citat
Kako da kupim kucu, bez da pozajmim pare od banke? Hoces ti da mi das pare?
Ako hoces u ovom sistemu da kupis kucu, odes u banku po kredit, zamolis druga da ti da pare ili radis do 70. godine zivota, taman do pred grob : ))
Ono sto treba da znas je da cim si uzeo kredit, ti stvaras novu kolicinu novca, koju da bi vratio, trebaju ti i kamate, a buduci da kamata nema, moras zakinuti neciji novac, pa tom drugom pravis problem...i tako se spirala stvara, nikad otplativi dugovi : )) Pitaj ovo nekog profesora ekonomije da ti objasni, tri cuke nemaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat
Ako hoces u ovom sistemu da kupis kucu, odes u banku po kredit, zamolis druga da ti da pare ili radis do 70. godine zivota, taman do pred grob : ))

Dobro, moze da kupi kucu i u sledecem zivotu ako ne u ovom pa je problem resen. Inace, obicno drugari se grebu za cigarete pa nemaju nekih 30-50 iljadarki evrica da ti pozajme za kucu.

Citat
Ono sto treba da znas je da cim si uzeo kredit, ti stvaras novu kolicinu novca, koju da bi vratio, trebaju ti i kamate, a buduci da kamata nema, moras zakinuti neciji novac, pa tom drugom pravis problem..

Vidis, moze on i da stedi i sagradi kucu, tamo za nekih tridesetak godina i moze posle da je proda i sa time je opet stvorio novu kolicinu novca posto te kuce pre nije bilo. A moze i da podigne kredit, sagradi oma kucu i da otplacuje 30 godina.
Inace, ako ja imam gomilu kinte, pa pozajmim ortaku da otvori neki kafic ili pogon, onako, drugasrki, bez kamate. A ortak fino dobro obrne lovu i stvori sa mojom kintom dodatnu vrednost posto je obrno pare i nikom nista. Al zato ja snosim rizik da ortak propadne pa da nikad ne vidim kintu, a ujedno ocu ja da otvorim neki biznis il kupim auto, ali avaj, cekaj da ortak vrati dug, jedno desetak godina. Posle inflacija pojede pare pa su i rate sve manje u vrednosti i ja mogu sve manje stvari da kupim za to. Al to je opet za dobrobit, hebes kamate. Kristalna logika.
Uvek me zanimalo kako ti ljudi koji nemaju prebijene stalno nesto kukaju na sistem i neke zavere, bez kojih bi eto imali kintu koju nemaju. Al cim se dograbe neke kinte, oma znaju sta je dobar zivot, vise ne sole pamet nego novo auto, nova riba i nos se beli...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.