Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Мртав пијан убио жену, таста и ташту, снају и њене родит  (Pročitano 3909 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Iako nisam neki fen oruzja i naoruzanja, ovde je pre svega problem sto psihijatrijski bolesnik nije lecen na vreme...

Cisto sumnjam da su se oni razveli tek tako i da pre toga nije pravio probleme... Mislim, za ovo treba imati bas dobar plan jer ides s jednog na drugi kraj sela i hladnokrvno ubijas...

I garant je bio alkos... jer alkoholizam jeste mentalna bolest, samo sto se kod nas gleda kroz prste svima koji "vole da popiju"...

I onda u novinama imamo - ubio pijan toga i toga... pregazio pijan toga i toga... skocio s mosta pijan.... jebo mater svima u busu pijan... pravio haos na tribinama pijan... bacio se pod kola pijan...

Ja bih zaista bila najsrecnija kada bi opalili takve akcize na alkohol kao da smo usred neke arapske zemlje... pa tako 10 godina dok se goveda ne nauce...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
kad je u pitanju afekt..i trenutno nervno rastrojstvo....iz kojega uglavnom nastaje afektno stanje...
to ne moze da se nasluti ..pa sve i da se svakih 7 dana rade neke psihofizicke procjene sposobnosti
onih koji posjeduju vatreno oruzje...

a nema nikakvih kontrola...

mislim da oruzje nije bilo presudno...da li ce on ovo pociniti...ili nece...

i ovo sigurno nije ni afekt ni trenutno nervno rastrojstvo...

slazem se sa aneom...ovo nije odjednom...mislim i ja da je ovo planirani krvavi pir...

« Poslednja izmena: 17. Maj 2015, 21:35:57 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Ma, kakav afekt.. planirano...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
nije ..znam i ja...
on je zadrta pijana matora drtina...
a takvi su uglavnom odavno oboljeli od nekog oblika psihopatije...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
То би била катастрофална грешка. Не знам какав је садашњи закон у вези поседовања оружја (надам се да је строжији) али кад сам ја узимао дозволу за поседовање оружја завршио сам све за сат времена Smile Ту треба увести доста измена, психијатријска уверења, обуку за држање и пуцање из оружја, тестове, лекарске прегледе и свашта још нешто. Наравно, то важи и за оне који поседују ловачко наоружање.

Potpuno se slažem. Ma te ideje dolaze od onih likova što misle kako Srbija može da bude kao Švajcarska, samo tako što će sve da prekopira, i eto kao, za 5 godina će bidnemo bastion prosperiteta.  Smile  A primer koji se često navodi je i to sa držanjem vojničkog oružja u kući, što je naravno glupost od predloga. Pa sam se sad setio tih predloga, i mislim se ako je lik napravio masakr sa lovačkom puškom, ko zna šta bi uradio sa vojnom automatskom.

Što se promena našeg zakona o dozvolama tiče, u februaru je usvojen novi zakon o tome http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=20&nav_id=960294
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
али тај син ... јуче се оженио а данас остао и без жене и без мајке и без оца па ајд и без жениних ... и како ће тај мученик да остане нормалан... Тиха језа, благи ужас
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Đukic Dejanovic: Drastična agresija - neophodna prevencija

Neuropsihijatar Slavica Đukić Dejanović smatra da je do današnje tragedije u okolini Kanjiže došlo zbog drastične agresije podstaknute alhoholom kod počinicoca i ukazuje na neophodnost preventivnog delovanja u svim slučevima nasilja u porodici.

BEOGRAD - Neuropsihijatar Slavica Đukić Dejanović smatra da je do današnje tragedije u okolini Kanjiže došlo zbog drastične agresije podstaknute alhoholom kod počinicoca i ukazuje na neophodnost preventivnog delovanja u svim slučevima nasilja u porodici.

"Tragedija je očigledno izazvana afektom agresije od počinioca ubistava i vrlo verovatno da alkohol, kao faktor olakšanja za ovako zlo delo, ima bitnih uticaja", rekla je Đukić Dejanović Tanjugu.

Ona je navela i da će, "o kakovoj se osobi radi i da li je ona imala neki poremećaj ličnosti ili mentalnu bolest ili je bila relativno zdrava, a impulsivna i teško kontrolisala svoje ponašanje, moći više da se sazna nakon ekspertize i uvida u sve detalje".

Đukić Dejanović, koja je direktor najveće psihijatrijske ustanove u Srbiji "Dr Laza Lazarević", kaže i da su za to neophodan i uvid u sudske spise i događaje koji su prethodili tragediji

"U svakom slučaju, radi se o osobi koja nije, najverovatnije, prvi put ispoljila agresiju, ali je prvi put ispoljila ovakvu drastičnu agresiju...i sigurno da je bilo elemenata koji su i ranije upućivali na to da ponašanja mogu biti neprimerena i da kontrola tih ponašanja može izostati i da je verovatno alhohol imao neželjena dejstva", rekla je ona.

Đukić Dejanović ističe i da je, sa apsekta prevencije, neophodno da se unutarporodični sukobi ne smeju kriti i biti tabu teme.

"Nasilje u porodici i svi oblici agresije moraju konačno videti svetlost dana i moraju biti mnogo drastičnije kažnjavani...inače će nam se ubuduće događati sličcne situacije, ako ovo ne bude opomena i za zajednicu i za porodicu i za zdravstvo, socijalna institucije...", rekla je ona.

U toku je istraga o tragediji porodica Šefer i Bajtaji, u kojoj je u selima Martonoš i Orom ranije danas život izgubilo sedam osoba.

Izvor http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=179417
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Hebote, ko u Amerikama, sto kaze Mr.gec  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Revizija Krivičnog zakonika u vezi nasilja u porodici

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da će konačan sud o nemilom događaju u Kanjiži dati pravosudni organi i najavio da će, nezavisno od tog slučaja, biti pokrenuta revizija dela Krivičnog zakonika koji se odnosi na nasilje u porodici.

BEOGRAD - Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da će konačan sud o nemilom događaju u Kanjiži dati pravosudni organi i najavio da će, nezavisno od tog slučaja, biti pokrenuta revizija dela Krivičnog zakonika koji se odnosi na nasilje u porodici.

Selaković je rekao da se u javnosti u ovakvim situacijama stavlja pod znak pitanja funkcionisanje celog sistema, ali kako je dodao, nekada ni najbolji sistem ne može da spreči izvršenje takvog krivičnog dela.

"Da je pojava različitog postupanja nadležnih organa u slučajevima nasilja u porodici u Srbiji evidentna - jeste evidentna, i mislim da je potreban jedan mnogo širi institucionalni dijalog da vidimo šta je što tu ne valja - blaga kaznena politika, loše postupanje u praksi ili situacija kada izvršite delo nasilja u porodici, budete privedeni, a nakon toga odmah pušteni....", kazao je Selaković novinarima.

Selaković je, nakon potpisivanja Memoranduma za pokretanje Programa za rešavanje pitanja dugova sa Međunarodnom finansijskom korporacijom (IFC), rekao da uvek ima prostora za poboljšanje funkcionisanja našeg sistema u toj oblasti, na čemu će se raditi.

Ministar smatra da bi pooštravanje kaznene politike dalo rezultate, ali da ne može da predvidi unapred u kom obimu.

Selaković je podsetio da se Srbija na reviziju Krivičnog zakonika obavezala potpisivanjem Istanbulske deklaracije kada je u pitanju nasilje nad ženama, kao i da naše krivično zakonodavstvo nije u potpunosti usaglašeno sa tim dokumentom.

On je kazao da je nasilje u porodici ozbiljna društvena anomalija koja je rezultat dešavanja u poslednjih 20-ak godina - ratova, masovnih otpuštanja...

"To su ogromni stresovi za čitavu jednu naciju...Svi mi robujemo tome i sve je to postalo nažalost sastavni deo našeg mentaliteta i nešto što ne može jednim potezom gumice, ili pera da se izbriše i što ne može tri, četiri ili pet ministarstava, organa, nevladinih organziacija, pojedinaca, tek tako da otkloni iz društva", kazao je Selaković.

Selaković je dodao da njega brine procenat neprijavljenih slučajeva, i da se boji da je ono što vidimo u javnosti samo vrh ledenog brega i da je mnogo veći procenta onoga što državi i državnim organima ostaje potpuno nevidljivo.

Zbog narušenih porodičnih odnosa juče se u mestu Martonoš, kod Kanjiže, dogodila velika tragedija u kojoj je stradalo sedam osoba.

Izvor http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=179525

U ovo se ne razumem.
  Sve je bilo vrlo brzo kad je moj stari nabavljao oružje. Slično je bilo i sa mnom sa tom razlikom što je pandur prvo obišao komšiluk da se taspita pre nego što nam je ušao u kuću. Sad bez ikakvih problema može da se ima  papovka koja je registrovana za lov ili pumparica što mislim da nije u redu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
mob
SonyEricsson xperia m2
A jebote alkohol. Pa ne moze alkohol da promeni karakter coveka, budala je budala. Totalno nebitna cinjenica da je bio pijan.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.