Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Моја Русија - прва руска странка у Србији  (Pročitano 42697 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

земунац,настасја,скуша,систем,мени то нема разлике  Smile

Ma ti nemaš pojma sa životom, ako smo ti svi isti.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
krimsone,moze mala molba? batali ove tackice,smaraju stvarno
zato sto te podseca na @kushu?  Smile

WTF is kusha??? Smile

The essence of stupid. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy II

земунац,настасја,скуша,систем,мени то нема разлике  Smile

Ma ti nemaš pojma sa životom, ako smo ti svi isti.

niste isti, imas pravo,ti si mi najdrazi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung neki
Da niste malo preterali , cemu uvrede ? Shvatite napokon 100 ljudi sto cudi , ima nas svakakvih i derpea i ljdpeovaca naravno i Rusofila pa i Anglofila itd , budite malo tolerantniji prema sagovornicima i birajte reci je najlakše je vredjati , a uvreda povlaci uvredu !
Sto ljudi - sto cudi. Sto zena - dvesta sisa!
I nije mi jasno zasto me svi ti nazivi (rusofil, anglofil) podsecaju na neka psihijatrijska oboljenja?  Smile
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Коментарисаћу примедбе Венецијанске комисије на 10. члан Устава. Тај члан Устава гласи: «У Р

Slobodan Antonic, veliiikiiiiiii strucnjak  Smile Smile Smile

Jedino vece tele od njega je Djordje Vukadinovic, ali kako su zajedno osnovaci NSPM-a, mozete zamisliti kakav je to ubitacan tandem, trust mozgova  Smile

Jos je jaca odvala da dva ucena i potkovana "intelektualca" stvore nesto sto se zove "Nova srpska politicka misao"... nazalost, i ovo nije prozivka vec cinjenica, ne postoji stara srpska politicka misao... posto to nosi konotaciju skole politickog misljenja a mi smo uvek samo usvajali tudje... do II svetskog rata jedno, posle njega drugo ali svoje nismo imali. Imali smo politicke mislioce koji su se bavili proucavanjem i analizom postojecih ideologija i politickih filozofija, ali nikada nismo iznedrili nesto autenticno svoje... sorry za mali off.

Видим колико ти је стало српске државе, историје и културе, пишеш усташким писмом, као и сви остали еУропејци.

Jel ovo bese taj NSPM-a na koji se pozivas... jel su i oni bese ustase ili im se samo omakla latinicna verzija web sajta?

http://www.nspm.rs/?alphabet=l

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
posto to nosi konotaciju skole politickog misljenja a mi smo uvek samo usvajali tudje... do II svetskog rata jedno, posle njega drugo ali svoje nismo imali. Imali smo politicke mislioce koji su se bavili proucavanjem i analizom postojecih ideologija i politickih filozofija, ali nikada nismo iznedrili nesto autenticno svoje... sorry za mali off.

Надам се да не мислиш ово што си написао и да је написано реда ради. Smiley Шта конкретно подразумеваш под термином "политичка мисао"? Smiley
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Forum je mesto za laganu diskusiju i nemam nameru da ulazim u dublju naucnu raspravu. Meni je politikologija struka i vrlo dobro znam o cemu govorim.

Ako mislis da nisam u pravu, napisi zasto pa da vidimo sta je nejasno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230

Jedino vece tele od njega je Djordje Vukadinovic, ali kako su zajedno osnovaci NSPM-a, mozete zamisliti kakav je to ubitacan tandem, trust mozgova  Smile

Jos je jaca odvala da dva ucena i potkovana "intelektualca" stvore nesto sto se zove "Nova srpska politicka misao"... nazalost, i ovo nije prozivka vec cinjenica, ne postoji stara srpska politicka misao... posto to nosi konotaciju skole politickog misljenja a mi smo uvek samo usvajali tudje... do II svetskog rata jedno, posle njega drugo ali svoje nismo imali. Imali smo politicke mislioce koji su se bavili proucavanjem i analizom postojecih ideologija i politickih filozofija, ali nikada nismo iznedrili nesto autenticno svoje... sorry za mali off.

Видим колико ти је стало српске државе, историје и културе, пишеш усташким писмом, као и сви остали еУропејци.

Jel ovo bese taj NSPM-a na koji se pozivas... jel su i oni bese ustase ili im se samo omakla latinicna verzija web sajta?

http://www.nspm.rs/?alphabet=l

Smile

Mislim da nisi u pravu, ali ove generacije su skroz lisene celokupne srpske istorije, svih nasih ljudi koji su se trudili da tu misao i oforme. Ne mogu ni ja da nesto mnogo pametno po tome pricam, ali ljudi kao Slobodan Jovanovic ili Jovan Ristic bi imali mesta u svakoj naciji sem srpskoj. Ekonomisti kao Milan Stojadinovic se ni ne pominju, njega slave u Argentini. Istoricari autenticne srpske umetnosti kao Milan Kasanin, sa neprocenjivim radovima oko kontinuiteta srpske umetnosti, su cenjeni na zapadu, kod nas se ni ne pominju, jer su bili narodni neprijatelji.
Nije ni cudo faza metastaze, kad mi Srbi postanemo Rusi, kad si se od 41-e borio za tudju zemlju, a Srbin koji se borio za svoju ne zna mu se groba.Sve ce to da proda i Rusiju i Srbiju za jedan evro, jedan razbijen izlog, gde ce da drpi par patika, jedan sendvich i pivo za jedan 'patriotski' skup.
tesko i Srbiji i Rusiji sto ima takve uopste.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
Mislim da nisi u pravu, ali ove generacije su skroz lisene celokupne srpske istorije, svih nasih ljudi koji su se trudili da tu misao i oforme. Ne mogu ni ja da nesto mnogo pametno po tome pricam, ali ljudi kao Slobodan Jovanovic ili Jovan Ristic bi imali mesta u svakoj naciji sem srpskoj.

Ja govorim o politickoj misli a ne o velikanima politickog zivota i delovanja tih velikana koje navodis. Misao u politikologiji ima konotaciju skole/pravca/ideologije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Smile Smile Smile  
pa posto ima 5.000 rusa u Srbiji,mozda i dobiju jedno poslanicko mesto kao nacionalna manjina  Smile

za sve ``ujedinitelje``  imam poruku:Zivela nezasivna Srbija,smradovi belosvetski i izdajnicki  Smile Smile Smile

Mozda racunaju tu Rusine i nesto ruske mafije iz Crne Gore  Smile

Ove treba odmah ubiti bez sudjenja. Smile

Ma jock, za Sibir, davaj rabota Smile

1. Моја Русија је странка у оснивању на територији Републике Србије.

2. Боримо се за уједињење са својом Православном Мајком и Колевком - Русијом.

3. Наш циљ је Интернационалан и односи се на све земље где живе Срби и други братски Словенски Народи.

4. Поносимо се Русијом и Руским Народом и желимо да се одмах, и што пре, ујединимо.

5. Дивимо се јуначком страдању Рускога Народа кроз историју и дубоко поштујемо његову Библијску жртву, попут Христове, од преко 22 Милиона у Другом Светском Рату.

6. Желимо да постанемо део Руске Федерације, односно Русије и да су на нашем челу Руски  Председник и Премијер, што је и природно за један исти Народ.

7. Желимо да променимо начин на који се води политика на овим просторима, где се политичари богате током свога мандата а народ брутално пљачка и осиромашује.

8. Желимо да искоренимо похлепу и корупцију у свим структурама што подразумева јаку полицију и правосуђе.

9. Желимо да будемо отворени према Европи у економском смислу. То значи да подржавамо Европске интеграције али само из оквира Руске Федерације.

http://mojarusija.rs/

I naravno zbog svetske revolucije i proleterijata, ma Amerika i Engleska bice zemlja proleterska, nanicu im njiovu

Sto ljudi - sto cudi. Sto zena - dvesta sisa!

Sto ljudi - sto cudi, sto zena - dvesta grudi
Tako je ispravno  Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2009, 04:13:42 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.