Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Моја Русија - прва руска странка у Србији  (Pročitano 42743 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
ma boli njih uvo i za nerad i za sve.oce samo da isceda pare iz kompanije,pa onda da traze drugu zrtvu.
da je vlast malo pametnija,najurili bi ih ili bar nasli neki nacin da im naplate sve ovo.
a ovako ce sve da se slomi na ledjima jadnih ljudi koji mesecima nece dobiti platu,iako prave autobuse koji su ravni Nemackim po kvalitetu(ovo potpisujem)...  Smile
stoka bre tajkunska!
Nema tu nikakve promene dokle god je drzava poslodavac.
Ono preduzece je trebalo samo da nadje starteskog partnera, suvlasnika, kako god im odgovara.
Ali jebi ga, ti imas ministra (svinjara) koji ne zna jezik. Trebas platiti i prevodioca. Gde ovi da nadju od hiljada firmi na zapadu koje bi rado to uradile. uz to ljudi se boje, recimo ja ako bih pravio ugovor, stavio bih da bude nadlezno recimo ako je Svaba, da bude Nemacko zakonodavstvo u slucaju spora.
Boje se svog zakonodavstva ko djavola. Znam advokata koji na tu foru zaradjuje milione. I sve stranci gubitnici. (za odstete). Kaze mi; gde ces bre, ovde potplati sudiju i zavrsen posao, tamo udari slovo zakona bez razmisljanja, a tek prinudna naplata ide ko sat. Toliko se boje kaze, da uvek stignemo do dogovora. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2009, 17:18:30 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ahehehe, mrste se kad potpisuju taj "Gerichtsstand"  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
ma boli njih uvo i za nerad i za sve.oce samo da isceda pare iz kompanije,pa onda da traze drugu zrtvu.
da je vlast malo pametnija,najurili bi ih ili bar nasli neki nacin da im naplate sve ovo.
a ovako ce sve da se slomi na ledjima jadnih ljudi koji mesecima nece dobiti platu,iako prave autobuse koji su ravni Nemackim po kvalitetu(ovo potpisujem)...  Smile
stoka bre tajkunska!

Mislim i ja da je tako nesto u pitanju, al dzaba, privatna svojina, sad mogu da rade sa tim sta oce.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k530i
a ovako ce sve da se slomi na ledjima jadnih ljudi koji mesecima nece dobiti platu,iako prave autobuse koji su ravni Nemackim po kvalitetu(ovo potpisujem)...  Smile
stoka bre tajkunska!

Mislim i ja da je tako nesto u pitanju, al dzaba, privatna svojina, sad mogu da rade sa tim sta oce.

И не баш,колико сам схватио,нису испунили услове из уговора,и уколико то не ураде у наредних пар дана поништава се приватизација.То је бар била Динкићева изјава,видећемо шта ће бити од тога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
То је бар била Динкићева изјава,видећемо шта ће бити од тога.

A пошто Ђомла Д има репутацију човека од речи ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k530i
Citat
То је бар била Динкићева изјава,видећемо шта ће бити од тога.

A пошто Ђомла Д има репутацију човека од речи ...  Smile Smile

Тако нешто  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
И не баш,колико сам схватио,нису испунили услове из уговора,и уколико то не ураде у наредних пар дана поништава се приватизација.То је бар била Динкићева изјава,видећемо шта ће бити од тога.
upravo tako!trebalo je da se uplati ako se ne varam-15 miliona evra i da se proizvede 315 autobusa,a nije uplaceno nista,a proizvedeno je svega 20 novih autobusa,sto je daleko od mogucnosti,jer Ikarbus ima sposobnost da proizvodi prosecno 1.5 autobus po danu(sto je za fabriku takvog tipa,i za proizvode takvog tipa,a takvog kvaliteta,i povrh svega-u ovakvoj zemlji,pravo umece).
ali,eto,dodje tajkunsko djubre i usere sve.  Smile Smile Smile Smile Smile
Citat
da se vlast potrudila,mogla je da postedi firmu toga.bilo da kupi vecinski deo fabrike,bilo da joj da kredit,bilo da postavi jasne i stroge uslove toj gamadi sto je kupila fabriku,itd,itd...nacina ima gomila.mislim,uvek postoji alternativa.ali,naravno,njih briga...bitno da su ih napunili parama(bilo oni sami,bilo ovi drugi ala Miskovic i slicni),i sta ih briga.  Smile
muka mi je vise od toga.jos sto svakog dana cujem jos neki primer neiskoriscenih potencijala.pocev od propadanja nekada jako uspesne medijske kuce,pa sve do propadanja citavih hektara vinograda i fabrika u pojedinim delovima zemlje...
al,dobro,to manje vise,nego mene je razjarilo sto su sada zasrali i jedinu normalnu fabriku u Srbiji.  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
al,aj,da ne offujem vise...
« Poslednja izmena: 30. Avg 2009, 20:41:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Citat
Ajde da kazemo da se slazem sa tobom u vezi sa evropom, ali zasto ti toliko verujes da Rusija nama zeli dobro kad samo gledaju vlastiti interes sto je i logicno?
Нема потребе да понављам зашто нам Русија и даље помаже, а Европа нас и даље уништава.

Ја се само питам где су ти трећепуташи ? Како су они активни у ширењу русофобије на овим темама, а никада не критикују Е.У. нити се одричу интеграција.
Они су спремни да дигну зид према Русији, али то никада не би учинили према *'Европи'.

*Кад кажем Европа, ја мислим на онај део Европе који политички припада новом европском поретку који се окупља око Брисела и осталих центара моћи.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Gambino, dali bi se bolje osecali, ako recimo, ionako ce nas Rusi odrati, da mi vas oderemo zive i shtavimo vam kozuricu i napisemo: ovi su od Srba postali Rusi.
Imali biste zadovoljstvo da su vas sunarodnici odrali.
Jel ti bre citas sta pises? Imas bre 7 miliona glava, od kojih 4 su ti preko 70 godina. Kad ce oni postati Rusi?
Jedu si bre prste od gladi a ne od ljubavi prema Rusiji.
Koliko mislis da stane u laze Lazarevica da  i hocel svi da postanu Rusi? Cisto sumnjam.
Ti bi za jedan evro ubio bre, a rubljom bi brisao bulju. Koga bre Rusi pomazu? Sta to pomazu?
Kupuju bre u C Gori kuce da bi prodali skuplje Shiptarima. Ovde ce kupiti da bi prodali skuplje Svabi, svojim dansnjim naboljim prijateljima. Gde ti zivis bre uospte? Jel imate tamo neki poseban srpsko-ruski program?
« Poslednja izmena: 30. Avg 2009, 21:32:21 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ma poslat je ovaj negde sa zapada da bi svojim reklamiranjem odvratio vecinu Srba od Rusa

Citat
Ajde da kazemo da se slazem sa tobom u vezi sa evropom, ali zasto ti toliko verujes da Rusija nama zeli dobro kad samo gledaju vlastiti interes sto je i logicno?
Нема потребе да понављам зашто нам Русија и даље помаже, а Европа нас и даље уништава.

Ја се само питам где су ти трећепуташи ? Како су они активни у ширењу русофобије на овим темама, а никада не критикују Е.У. нити се одричу интеграција.
Они су спремни да дигну зид према Русији, али то никада не би учинили према *'Европи'.

*Кад кажем Европа, ја мислим на онај део Европе који политички припада новом европском поретку који се окупља око Брисела и осталих центара моћи.

Neka samo, nek dodje Putin, ce da prodje cela Srbija ko Ikarbus  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.