Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Моја Русија - прва руска странка у Србији  (Pročitano 42777 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Citat
Mislim da nisi u pravu, ali ove generacije su skroz lisene celokupne srpske istorije, svih nasih ljudi koji su se trudili da tu misao i oforme. Ne mogu ni ja da nesto mnogo pametno po tome pricam, ali ljudi kao Slobodan Jovanovic ili Jovan Ristic bi imali mesta u svakoj naciji sem srpskoj.

Ja govorim o politickoj misli a ne o velikanima politickog zivota i delovanja tih velikana koje navodis. Misao u politikologiji ima konotaciju skole/pravca/ideologije  Smile
Imas onu Garasaninovu, ali je Karadjordjevic lose shvatio.I imas jedan pokusaj Akademije, partizanski odsek koji totalno propao, jer u politici, puj pike ne vazi ajdmo sad ovako, nikada nije islo.U politici se za greske snose posledice.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung neki
@Maradic
Pardoniram na lapsusu.
Ponela me interesantna i nadasve inteligentna i konstruktivna diskusija!
« Poslednja izmena: 30. Avg 2009, 11:11:44 od zille »
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
@Maradic
Pardoniram na lapsusu.
Ponela me interesantna i nadasve inteligentna i konstruktivna diskusija!
Pa sama ideja kao tako je tragedija celog naseg roda.
Pocela je sa tudjim narodima. prvo je bio troimeni, pa smo se brinuli o drugima, pa je dosao drugi rat, pa smo ratovali za sssr, pa smo presli na kovanje bratsva i jedinstva i brigu da nekoga ne uvredimo sto nas je toliko izginulo. pa kad je to puklo, gomila pljackasa se setila da je dobro da se ravuce cela istoriaj srptva po blatu, pa se digli hibridi, zamenili petokrake kokardama i poceli da sitemastki pljackaju sve zivo. Onda kada je na tezgi srpstvo izgubilo vrednost sada se opet okrecu nekim imaginarnim ljubavima, kolevkama pa eto doslo i do metastaze : kad ce Srbi biti Rusi.
To bih ja nazvao kontinuitetom samounistavanja.
sada kada su nas svi neprijatelji daleko, niti nas fermaju niti nam daju kintu sada je era razvoja: trazimo prijatelje. Kina, Rusija, Amerika Evropa.
Niko Srbinu hibridu da kaze da to nije za jelo. Sto bi reko Palma: ne sipa se u traktore prijateljstvo sa Rusijom, Kinom, Amerikom ili evropom.

Ko zna engleski neka procita ovo:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8217353.stm

Covek se zbog nedostatka perspektive ubio, htela bi to i zena ali joj zao cerke a srpski politicar balavi da ceka strateskog partnera koji mu je obecao 5000 evrica plate mesecno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Pocela je sa tudjim narodima. prvo je bio troimeni, pa smo se brinuli o drugima, pa je dosao drugi rat, pa smo ratovali za sssr, pa smo presli na kovanje bratsva i jedinstva i brigu da nekoga ne uvredimo sto nas je toliko izginulo. pa kad je to puklo, gomila pljackasa se setila da je dobro da se ravuce cela istoriaj srptva po blatu, pa se digli hibridi, zamenili petokrake kokardama i poceli da sitemastki pljackaju sve zivo. Onda kada je na tezgi srpstvo izgubilo vrednost sada se opet okrecu nekim imaginarnim ljubavima, kolevkama pa eto doslo i do metastaze : kad ce Srbi biti Rusi.
To bih ja nazvao kontinuitetom samounistavanja.

Шокиран сам, али се слажем са тобом. Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung neki
Niko nema da kaze ovom narodu da se samo radom i redom gradi i cuva drzava i narod.
Niko nema muda, a i da ima ostao bi na vlasti do sledecih izbora ili do sledeceg atentata.
Mnogo je lakse da se kaze - mi smo supermeni jer smo sami pobedili Austrougarsku, ili mi smo nadljudi jer smo licno skokali Hitlera, ili mi smo nebeski narod jer smo mali Rusi (valjda su veliki Rusi svemirski narod), pa onda kazu - Austrougari nam duguju ratnu odstetu, ali nece da nam plate jer nas, eto, mrze sto smo ih pobedili, i Nemacka nam duguje odstetu ali ne daju pare jer nes ne vole.
A onda ce Putin da udari u astal i svi ce oni, k'o usrani, da dodju sa paricama i da kazu - uzmite Srbi, vi ste supermeni, nadljudi i nebeski narod, i nemojte slucajno da ste se uhvatili da nesto radite, mi cemo da radimo za vas, a vi samo uzivajte i gostite se.
E moji mali Rusi(ljudi).
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Шта Европа треба још да уради Србији како би еУропејци схватили да они не желе добро нама.
Јесу ли разбили СФРЈ, јесу ли разбили и Србију, јеси ли увек на страни наших непријатрља, шта још треба да се деси ?

E, sad bi ti da umanjis nase zasluge u razbijanju Balkana, nejde to tako, sme smo mi to sami, nije niko pomogo, ti ces da nam diras herojstvo nasih naroda  Smile

Smile  пратиш,пратиш  Smile
pa,naravno,bre!  Smile
ovaj forum bolji i od najbolje komedije...  Smile

Ma dobro je, inace dok je bio Skusha i klonovi, e to je bila ludnica, nema Skushe, postalo malo i dosadno  Smile Smile Smile

"Ma Rusi su videli da su u Ikarbusu sve neradnici i placenici EU, CIA-e, Amerike i Ekvatorijanaca koji su tu samo sa ciljem da miniraju proizvodnju i produktivnost, zato je Putin sve to razjurio"

Da barem malo unesem duh Skushe mada je to bledo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat
"Ma Rusi su videli da su u Ikarbusu sve neradnici i placenici EU, CIA-e, Amerike i Ekvatorijanaca koji su tu samo sa ciljem da miniraju proizvodnju i produktivnost, zato je Putin sve to razjurio"
jel stvarno lupio to??????????   Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Pa to je Skushin stil  Smile, osim eto Ekvatorijanaca, mislim da nije bas to rekao al sam hteo malo da docaram stimung kad je on eto odsutan i provodi odmor na obalama Crnog Mora
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Citat
jel stvarno lupio to??????????   Smile Smile Smile Smile
ma covece, nije ni najmanje lupio. Ja verujem da su oni prenerazeni neradnim mentalitetom kod nas, unutrasnjim dugovima, stil: dodjem ti.
Pretpostavljam da im se odmah nakarikala distribucija, pretnjama, a da vide kako ovi nikada struju nisu platili.
Voda i ostale stvari tipa usluga. Oni su ziveli u drugom svetu. Kakvi dugovi bato. Sve mora da se plati, pa zato im je malo ostajalo da dele. Tek sada vide koliko je sve medjuzavisno i koliko je tu nemara a malo kgb-a da se obrati. Smile Smile Smile
A tek Kardeljevci kad pocnu svoja prava da isteruju a da nisu radili ni sat vremena.
To se vidi u nis-u. kako su odjebali hip, pa azotaru u Pancevu.Sikter bre, nema dodjem ti.
radio sam ja sa njima.
Jednom 85-e u Smederevu nam ispadne cela sharza na hladno. Tamo ruski inzenjer, treba sve da se izvadi, da se ponovo pripremi zbog jedne jebene klapne. Kazem, dobro hajde da nesto cugnemo, ovo je veliko razocarenje, videcemo prekosutra kad vrate sharzhu nazad. Gledam onog inzenjera, sav bled, to su bili samo probe. Pitam ga jel mu lose? On gleda, mi se smejemo od muke. Zove me u stranu i pita: kad ce istrazni organi?
Ja onda ukapiram svu tragediju tog coveka. Kakvi bre istrazni organi, si ti normalan? Ko mu jebe mater, napisace direktor izvestaj i zavrseno idemo dalje. Onda mi on kaze: za ovo se kod nas ide u zatvor. Smile Smile Smile
Napisacemo brate da je oprema otkazala, da nije ljudski faktor i dovidjenja.

Rusi dolaze ovde u neradnom i neodgovornom svemiru bato. Da su imali zur, ne bi oni bili u kosmos bato i krstarili nuklearnim podmornicama po morima. Smile Smile Smile Nije tamo bio Franz Jozef da mu gradi pruge. Morao je sam da gradi prugu Vladivotok Moskva na minus 40.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
ma boli njih uvo i za nerad i za sve.oce samo da isceda pare iz kompanije,pa onda da traze drugu zrtvu.
da je vlast malo pametnija,najurili bi ih ili bar nasli neki nacin da im naplate sve ovo.
a ovako ce sve da se slomi na ledjima jadnih ljudi koji mesecima nece dobiti platu,iako prave autobuse koji su ravni Nemackim po kvalitetu(ovo potpisujem)...  Smile
stoka bre tajkunska!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.37 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.