Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 22:33:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mjesec  (Pročitano 101395 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Moji nisu rastavljeni al su ko nebo i zemlja. Sad su se srodili al ranije dok sam bila mala bilo je trzavica..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Future is to those who believe into beauty

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens mc60
Imam problem u tumačenju aspekata svog Meseca, jer nikada ne mogu da budem objektivna kad je moja natalna karta u pitanju. Pa ako moze pala pomoć najboljih astrologa koje znam  Smile

Mesec mi je na 15 stepenu Škorpiona u 10. kući. U opoziciji je sa Suncem i u sikstilu sa podznakom - Jarac.

Da li su ovo dobri ili loši aspekti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mjesec u skorpionu je u padu pa nebi rekla da je dobar i u 10 kuci gdje je kuca karijere
Moji nisu rastavljeni al su ko nebo i zemlja. Sad su se srodili al ranije dok sam bila mala bilo je trzavica..
da su barem moji tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Sny za simpaticne tekstove, a sada cu postaviti Milekicevo vidjenje kvadrata Sunca i Mjeseca...

svim vlasnicima ovog kvadrata preporučujem da pročitaju kompletno tumačenje iz milekićeve astrosimbolike...  Smile
i ja sam naravno ponosni vlasnik, i to po milekićevom mišljenju najnezgodnije kombinacije, kvadrat sunca u škorpiji i meseca u vodoliji... kako je drugima ne znam, meni je naravno moj najnezgodniji  i iako je orbis skoro 9 stepeni, radi ko lutka  Smile
dopunica jedna, loši aspekti sunca i meseca daju trzavice među roditeljima, ali ako su u fiksnim znacima, do razvoda obično ne dolazi...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Avg 2006, 13:05:10 od luche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Moja obadva sina imaju kvadrat Sunca i Mjeseca Smile

Zato cu ponoviti Milekicev citat,kojeg nisam slucajno izabrala.
«I  gle čuda,često se to dvoje ljudi,taj otac i ta majka,bjehu slagali,prije nego što se dijete rodi, a kada se dijete rodi,(vlasnik horoskopoa)tek počinje priča.Kao da se bude iz kakvog sna,oni uočavaju apsolutnu različitost,pre svega u pogledu komunikacije,koja se odnosi na porodicu na vaspitanje,na gajenje,na školovanje djece.Kroz djecu,da ironija bude starsnija,oni spoznaju svoju različitost.
Ovo je 100% tacno,znaci,drugacije gledate na aspekte kad ste cure,a drugacije imate njihov dozivljaj kad se udate.Sva iskustva iz astrologije,dobijaju drugaciju dimenziju,iskustvenu.
I moram da naglasim,iako moja djeca imaju kvadrate u promjenjivim znacima (Djevica-Strijelac),do naseg razvoda nije doslo,trpimo se
 Smile
Uzgred moram da zahvalim astrologiji sto postoji,koja mi je pomogla da prevazidjem razlicitosti sa mojim suprugom,da ga bolje razumijem,kako njega,tako i sve osobe oko mene [smilie=frisko61.gif]
« Poslednja izmena: 30. Avg 2006, 13:27:53 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
pa naravno tek kad se djete rodi onda sigurno da ima svoju kartu, jer dok je u utrobi majke nemoze znat kakavo ce djete bit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mesec u lavu u 6 da li u ovom periodu popravljas nesto u kuci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
pa naravno tek kad se djete rodi onda sigurno da ima svoju kartu, jer dok je u utrobi majke nemoze znat kakavo ce djete bit.
Nisam na to mislila,vec sam se nadovezala na luche,koja je rekla da ce roditelji ostati zajedno ako su kvadrat Sunca i Mjeseca u fiksnim znacima i htjela bih jos dodati,da tek osoba koja se bavi astrologijom,kad se uda(ili ako je udata)moze da shvati kucu braka,sedmu kucu,jer koja god mi je ucenica astrologije gledala kartu,a nije bila udata,ni primac se tacno stanju nije mogla,al to je vec tema za VII kucu,a ovdje je tema Mjesec. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Kuku i moj dragi ima kvadrat Sunca(u Vodoliji) i Meseca (u Biku) Smile
Može li taj kvadrat nešto ublažiti?(neki dr. aspekt...dr.planete...)
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
nisam sigurna al mozda sekstil il trigon ublaze dosta kvadrat
zavisi od mjesecavih  aspekata koje osoba ima

Nisam na to mislila,vec sam se nadovezala na luche,koja je rekla da ce roditelji ostati zajedno ako su kvadrat Sunca i Mjeseca u fiksnim znacima i htjela bih jos dodati,da tek osoba koja se bavi astrologijom,kad se uda(ili ako je udata)moze da shvati kucu braka,sedmu kucu,jer koja god mi je ucenica astrologije gledala kartu,a nije bila udata,ni primac se tacno stanju nije mogla,al to je vec tema za VII kucu,a ovdje je tema Mjesec. Smile

ovo sam samo napisala bila da se zna da zapravo djetetove aspekte nemogu se bas gledat dok je u majcinoj utrobi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 22:33:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.