Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:00:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mjesec  (Pročitano 102056 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mislim svaki znak u istom planetu djeluje isto, al velika je razlika u kojoj je kuci i stupnja
recimo meni je mjesec u 4 kuci stupnja skorpiona, mogla bi reci volim slobodu, al isto znam bit ljubomorna i znaju me ljudi nazivicirat, samo vidis meni recimo mjesec trigonira pluto , sto je dobro a kvadrat cini sa marsom.. ne bas ugodno, jer imam problema da se izrazim vezi osjecaje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 87
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Samsung 
Hvala svima!
 "Oni traze uvek nesto posebno, nesto drugacije, a da ih pitas sta je to - nemaju pojma. Toliko sve zakomplikuju (posebno kad je ljubav u pitanju) i zamrse, a onda - odjednom - nista se nije desilo - prodju glatko. Ne trpe obaveze, mrze da ih neko smara, gnjavi i dosadjuje, ma chudaci su samo takvi..."

Ovo sto si napisala je stvarno istina Smile uvijek trazim nesto drugacije,neko posebno uzbudjenje u zivotu Smile kad je ljubav u pitanju u ponekad sam u  stanju  da sebi toliko iskomplikujem zivot da se prosto pitam imam li mozga  Smile istina je i to da ne trpim obaveze,pritisak ali je kod mene zanimljivo da se tesko odlucujem na raskid...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Maki,

Je li ti problem da kopiras za mjesec u blizancima  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 807
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Maki,

Je li ti problem da kopiras za mjesec u blizancima Smile

Maki, evo i ja se pridruzujem molbi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
moze li za mjesec u biku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mislim da Sanja Peric nije pisala Mjesecu u ostalim znacima...ako Maki nadje nek postavi.

Ja sam pronashla ovo o Mjesecu u Blizancu:

Mesec u Blizancima kljucna rec emocionalna raznovrsnost

Osecate potrebu za trenutnim intimnim kontaktima. Vasa emotivna licnost pre zahteva raznovrsnost i stalne novine nego trajnost i dubinu osecanja. U celini, niste sposobni za dugotrajna osecanja, niti za odanost samo jednoj osobi. Mada povremeno mozete biti neosetljivi, brzo i precizno percipirate stvari. Utiske zadrzavate mislima a ne osecanjima. Vasa cula pre sluze intelektu nego emocijama. Zbog toga ste sposobni da nepristrasno posmatrate i zakljucujete. Um vam je promenljiv i povremeno haotican, ali mozete asimilovati beskrajno mnostvo detalja. Posto ste promenljivi i prilagodljivi, mozete imati dva ili vise zanimanja, cesto u isto vreme. Volite akcije i kretanje, bilo fizicko bilo mentalno. Imate veste ruke i dobro razvijeno culo mirisa. Privlace vas umetnicka i knjizevna zanimanja, ili bilo koje podrucje koje obuhvata komunikacije. Izuzetno volite da radite vise stvari u isti mah. Zahvaljujuci intelektualnoj sposobnosti koju podrazumeva ovakav polozaj Meseca, cesto ste strasni citalac ili talentovani zanatlija. Rezervisani ste kada je rec o licnim pitanjima, i ljudi ponekad smatraju da ste hladni, medjutim, vise ste zainteresovani za ono sto se ovde i danas dogadja nego za ono sto se zbivalo u proslosti. Vi znate kako da ugodite drugima, a ponekad mozete biti isuvise lukavi radi vlastitog dobra. Vasa nemirna priroda uvek traga za necim novim. Ovakav polozaj Meseca u horoskopu zene moze da ukazuje na povrsnost i slabu privrzenost domu i porodici, a kod muskarca da ga privlace intelektualne partnerke kojima odgovara svaka drustvena uloga.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mesec u Strelcu: kljucna rec emocionalni idealizam

Naivni ste u drustvenom pogledu i blazeno nesvesni stvarnih razlika medju ljudima. Na druge reagujete kao da su oni deo vas. Tezite da se stopite sa njima. Potrebno vam je i zelite da sa svima sve radite. Otvoreni ste i prijateljski poput nekakvog steneta. Imate snazan prorocki osecaj i inspirativni ste, uvek za necim tragate, nemirni ste i cesto vam nedostaje kontinuitet.
Vasi culni utisci su jasni i precizniji nego kod drugih znakova, stoga je vas sud uvek valjan. Medjutim, morali biste da naucite da razmislite pre nego sto bilo sta kazete. Vas um ne podnosi konfuziju i odbacicete sve sto nije znacajno za aktuelno pitanje. Posto ste duhom i telom nemirni, potrebna vam je duhovna i fizicka aktivnost. Osecate potrebu za lutanjem i volite sport, i kao gledalac i kao ucesnik. Imate snaznu sklonost ka ekstrasenzornom i okultnom, i senzitivniji ste nego sto to otkriva vase slobodno i vetropirasto ponasanje. Po prirodi ste ucitelj i propovednik, talentovani za religiju, filozofiju, poeziju i muziku. Volite da pomazete drugima. Veoma ste nezavisni, osecate potrebu za slobodom, a ponekad ste i nehajni. Morate razvijati takticnost i promisljenost.
U horoskopu muskarca Mesec u Strelcu moze ukazivati na to da ce kasno stupiti u brak ili da ce ostati nezenja i biti sklon flertovanju. To isto tako znaci da moze doci do rane celavosti. Zena sa ovakvim polozajem moze biti preterano nezavisna ili svojeglava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 807
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjela, hvala za M. u Blizancima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mjesec u Ovnu
Najčešće reagujete vrlo instinktivno i trenutno donosite svoj sud. Impulsivni ste i vaš entuzijazam je lako startovati kao i vaš bes. Žestoka osećanja vladaju vašom životnom energijom i oseća se nedostatak smokontrole. Preterano radite i to utiče na vaše živce. Možete imati problema sa očima i migrenom. Veoma ste zahtevna osoba i svi moraju da se trude da vam udovolje. U detinjstvu je to činila majka i vi sada to očekujete i od drugih. Lako se oduševite, ali i lako splasnete.Osobe sa Mesecom u Ovnu rano polno sazrevaju i deci treba objasniti polne funkcije na vreme. Posedujete erotsku toplinu, a u nekim slučajevima može doći do erotskih devijacija od kojih je najčešća sklonosti ka perverziji
« Poslednja izmena: 29. Jan 2007, 21:08:34 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Nije pisala još za Mesec u Blizancima i Mesec u Biku....jedva čekam da napiše  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:00:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.