Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 06:11:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 460952 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ostrica je najbitnija...mora da sece po svakom savu ljudskih emocija Smile
Ne samo emocija, nego svega sto zivot cini bljutavim i manje vrijednim zivljenja...
jes vala Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Iako sam ljubitelj starog, dobrog heavy zvuka, nista manje ne volim ni ostale pravce. Ipak, Therion je grupa koju nikako ne mogu da ne slusam. Jedan clan foruma je rekao da su zivjeli i radili prije 200 godina, danas bi slusali njih umjesto Wagnera...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
tacno...therion su stvarno majstori...mada,ja vise volim njihovu ranu fazu Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
tacno...therion su stvarno majstori...mada,ja vise volim njihovu ranu fazu Smile
full respect!!!!!!!!
Iako sam ljubitelj starog, dobrog heavy zvuka, nista manje ne volim ni ostale pravce. Ipak, Therion je grupa koju nikako ne mogu da ne slusam. Jedan clan foruma je rekao da su zivjeli i radili prije 200 godina, danas bi slusali njih umjesto Wagnera...
nista nije tacnije od ovoga!!!!!!!
uostalom pitajte gradonacelnika Jagodine,doduse bio je mali kad su svirali sopen i betoven,ali ih zna! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1041
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
E ovo je moj zaključak Smile

A ne napadajte black metal ,podsećate me na one  što prozivaju na primer Mensona za neki tamo masakr
ili Metalicu kao slušao je neki serijski ubica(pa naravno da je slušao metalka rules)ona je odgovorna za njegovo psihičko stanje bla bla bla 
Ima nekoliko njih koji su stvarno otišli u krajnost (Varg ,Euronimus..) ali  ne treba ih poistovećivati
sa black scenom ,svako ko sluša black trebalo bi da ima već izgradjen stav ,koji većina ima,a ne kao naloženi klinci koji
 to svataju bukvalno uostalom black i nije za dečurliju
A  pesme nisu samo okrenute satanizmmu vec ima tu mitologije,paganstva prirode, emocije
  Pojačam zvuk ,ugasim svetlom pustim Dark medival times od satyricona i imam osećaj da sam u ledenoj skandinavskoj
    šumi okružen čoporom vukova 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
zavrsen terra nostra metal festival u Banja Luci.

bili: Alogija, Decontrol, Bombaaaardeeeer, Consecration, Draconic, Monument... trebali doci i wolfs hunger, pa je valjda doslo do nekog otkazivanja...
prvo vece - bezze. poziranje, drkanje, zvuk sjeban do bola.
jedan te isti bubnjar u skoro svim bendovima - kapa dole.
drugo vece iscupao bombarder.

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
E ovo je moj zaključak Smile

A ne napadajte black metal ,podsećate me na one  što prozivaju na primer Mensona za neki tamo masakr
ili Metalicu kao slušao je neki serijski ubica(pa naravno da je slušao metalka rules)ona je odgovorna za njegovo psihičko stanje bla bla bla 
Ima nekoliko njih koji su stvarno otišli u krajnost (Varg ,Euronimus..) ali  ne treba ih poistovećivati
sa black scenom ,svako ko sluša black trebalo bi da ima već izgradjen stav ,koji većina ima,a ne kao naloženi klinci koji
 to svataju bukvalno uostalom black i nije za dečurliju
A  pesme nisu samo okrenute satanizmmu vec ima tu mitologije,paganstva prirode, emocije
  Pojačam zvuk ,ugasim svetlom pustim Dark medival times od satyricona i imam osećaj da sam u ledenoj skandinavskoj
    šumi okružen čoporom vukova 
Ja Mensona ne uzimam za ozbiljno...on je za mene lik koji namerno radi ono što radi, radi privlačenja pažnje na sebe, znači, komercijala...inače ne bi bio na svakoj modnoj reviji, među kojekakvim američkim džet setom itd.
Mada, rekao je jednu dobru rečenicu u jednom intervjuu kada su ga pitali da li on propagira zlo. Odgovorio je:"Neka sam najveće zlo na svetu, i svet bi bio idiličan". Zato ima neki respect kod mene + zato što pljuje Buša.
Inače, smešan mi je suviše da bih ga uzimala za ozbiljno.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
to je intervju iz filma Michaela Moora - Bowling for Columbine.
ja black ne podnosim iz par razloga<i sad odmah da se ogradim,ne govorim da je los,ili da je glup ili whateva',svako ima pravo na svoje misljenje i na svoj ukus>:
1)Neki bendovi koji sviraju black su stvarno savrseno muzicki potkovani,ali UVEK u prvi plan strpaju bubnjeve koji tusiraju po kecu bez prestanka,tom jacinom da se muzika u pozadini samo naslucuje!
2)Zbog ranije pomenutog satanizma,a i paganizma,jer okretanje paganskim bogovima i protiv crkve nije nikakav znak revolta,vec je jednostavan potez - hajde da budemo protiv necega,ali da ne najebemo!
3)Sve te fore sa corpse paint-om,sa svim tim dodacima,npr lancima,katancima,bodljama,koznim uskim pantalonicama su mi nevidjeno smesne,koje je to izivljavanje samo zbog publiciteta...
eto,sad,molim da niko ne krene sa katastrofalnim napadima na mene kako sam idiot ili ne znam ti ja sta,kako sam muzicki neobrazovan<posto nisam>i kako ne razumem duboko znacenje svega toga,to je moje misljenje,i to je moj ukus,i slazem se sa svacijim misljenjem/ukusom,sve dok rasprava tece normalno,jer mi je iskreno dopi*dilo da budem etiketiran kao kreten zato sto nesto volim/ne volim.
@cekinjo:brate,Merlyn Manson je svaki put u izjavi,nakon svih tih sranja rekao:Ja ne mogu da kontrolisem ljude koji ce kupiti moj album,sta svako od njih cuva u glavi nije moj posao,a to optuzivanje da im se psihicko stanje promenilo,oprostite,imam zvanican fan club od 5.6 miliona ljudi,kako se to nije desilo nikome od njih?
inace lika smatram za nevidjeno smesnu zrtvu sopstvene zelje za slavom...covek je zaboravio i ko je i sta je i postao biljka koja zavisi samo,i iskljucivo od publiciteta
a sto se black metala tice,bendovi tipa Gorgoroth,Azgaroth,Immortal su dali izjave da u potpunosti podrzavaju "revolt mladih protiv crkve,pa makar i tako radikalan"a ghaal iz gorgorotha je otisao do te mere da je rekao da ce se truditi da sto vise ljudi navede na borbu protiv crkve,i to radikalnu!nisu to bapske price,imam taj intervju kuci,a imam i intervju sa dokumentarca Headbangers Journal...
sto se tice muzike,Satyricon je super,ima par stvari koje stvarno volim,cak sam sa starim bendom i svirao onu stvar K.I.N.G. sa novog albuma,Immortal iz starih dana sa onim harmonijama je zaista bio dobar,ali sve sto je odradio posle je bilo,za mene,krajnje glupo.a ako vec volis mitoloske-paganske-nordijske pesme onda slusaj Amon Amarth,zbog njih je izmisljeno novo ime za pravac:Viking Death Metal! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1041
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
@2FaJ
1) da upravu si stvarno umeju da preteraju sa onim bubjnevima a ako bi neko izašao iz tih okvira odmah bi bio
prozivan da se prodao
2) ne znam ko bi najebao ,mislim da imaju više problema nego ostali metalci ,najčešće su prozivanu i zabranjivani
  ali fazon sa satanizmom je toliko preteran da izgubi smisao ,zamisli kad na svim albumima nekog benda se vrti  jedno
  isto  smrt hrišćanima,ubi isusa,pogana vera....ne znam kako čoveku od 40 i više godina nije smor da ponavlja jedno isto
3)chill out man ,nije sve za svakoga ,ni meni nisu posebno interesantni kostimi ali jebiga valjda ide u kompletu
  takvih ekscentrika je uvek bilo seti se veselih sedamdesetih Bowie,Cooper volim svet sa što više egzibicionizma
  niko nikog ne pada čisto razmena mišljenja .Boli me ku*ac da li se neki manekenima sviđa moj ukus ali ne volim
kada me prozivaju neki kvazi-rokeri,metalci  ubijaju u pojam sve ono što ih je zika učila Smile

Menson mi je prvi pao na pamet,on je po meni pozitivna ličnost pop kulture a negativna ličnost metala(ako ga neki ovde svrstavaju).
   Od svih vrsta metala black mi ne spada u omiljene ali u njemi ima odličnih stvari i dosta ljudi ga u startu izbegava
   zbog raznih glasina ,predrasuda.Nije mi posebno interesantno kad naiđem na nekog klinca od 13-14 godina
    koji sluša Cradle of filth ,Gorgor,Dark throne brate to i ne je zdravo šta će se sa tom detetu usaditi u glavu Smile

Amon Amarth je odličan bend, jedu živu decu
   Da li neko sluša May Result ?  Kakvo je vaše mišljenje o njima?
   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
cus bolan sluso...jebo Smile
vic jedan glupi,nebitno Smile znam se sa ljudim iz may result-a,kao likovi su mi ok,i znanje koje imaju o instrumentima je super,ali generalno mi se ne svidja.ne volim to i jbg Smile
a to sto kazes za decu...uff,tesko mi je da ovo kazem,ali...bolje i to nego grand Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Feb 2026, 06:11:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.349 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.