Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 16:08:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 460602 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Symphony X i Dream Theatar nisu klonovi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
nije ni machine head,nije jos xxx bendova,ali zato ih ima 3 puta toliko koji jesu!
to predstavlja ono sto mladi danas hoce...biti metalac i svirati u bendu '80.-ih i pocetkom '90.-ih je bilo tesko,ali zelja za napredovanjem nije bila samo u kesu,i nekoj svetskoj slavi,zasnivala se na tome da se ljudima pruzi drugaciji zvuk,i da se na bini uziva isto koliko i ispred nje...ovo sad je samo skup likova zeljnih slave i para,pa sta god da je potrebno da se uradi,uradice se!
kad je max cavalera izasao iz sepulture,bas zbog te ikonografije satanista i pagana je odlucio da ide suprotnom stranom,da pokaze da ostaje odan svojim verovanjima,nevezano za mase...vec posle prvog albuma Soulfly-Soulfly na kome pise Deticated to God,Dedicado a Deus,imao je grdilo fanova koji su ga voleli zbog muzike,iako su ti fanovi dobrim delom sebe smatrali za teske ateiste,a neki cak i za sataniste.tako je lepo pokazano da je prava vrednost u muzici a ne u ikonografiji!da je od pocetka radio antihrist foru,danas bi imao bar 3 puta vise fanova popaljenih na satanizam!
danas sve vise bendova tezi da unapredi izgled,nastup,postavljanje prema fanovima,a muzika ostaje zapostavljena,nije ni cudo da sve postaje slicno i strasno dosadno u odredjenim momentima...tuga Bozija...ne zelim ni da razmisljam kakvo ce sranje slusati nasa deca jednog dana,mada,i ovo danas je krajnje radikalno u odnosu na nase matorce,tako da mozda i ne bude tako lose...bar ne za nas svestrane alternativce koji se ne svrstavamo u jedan pravac,nego samo nesto volimo vise od neceg drugog... Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
slusace maxa kad bude imao 93 godine i ljubicaste dredove...  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ako bude imao dredove uopste Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Crown me King and be my servants

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung D900
Jaoj bre al ste se ispromashivali. Bre odakle vam te gluposti za Alogiu, kada Alogia nije ni imala promociju albuma, tj promocija Albuma bio koncert u SKCu.... A da inache to da se znaju sa gomilom njih stoji, Ali recimo Sanja Ilic iz Balkanike je Alogiu naveo kao jedan od domacih 'izvodjaca' koje najvise gotivi.
Sto se Amadeusa tiche, likovi privatno slusaju metal, svirali su ga, cak i sada umeju da sviraju (bio sam na njihovoj svirci, kada su svirali Europe i Deep Purple, a u pazuzama izmedju svojih pesama picli riffove i solaze od Van Halena, Slayera i tako to.. pri tome sviraju bolje nego 90% nasih metal bendova ). A da jednom klavijaturisti je omiljeni bend - NIGHTWISH.

A da sto se Powera tiche, to se zbog 2 benda svi tripuju da je power samo o zmajevima i vitezovima (Zbog Rhaposdya koji ne podnosim i HammerFalla koji ipak gotivim ... Blind Guardian je druga prica, njima su SVE pesme inspirisane knjigama ili istorijskim dogadjajima ). Slusajte malo Brainstorm, Black Majesty, Evergrey, Bloodbound, Angru, At Vance, Twilightning pa nadjite jedan "Epic Fantasy" tekst bice dobro Smiley

Btw vi stvarno verujete danas da neko moze da zaradi pare u metalu ? Mislim upoznao sam na moju veliku srecu gomilu likova iz stranih metal bendova, o nasima da ne pricam, zar zaista mislite da oni mogu da zive od toga. Osim izuzetaka kao sto su matori bendovi tipa Metallica, Slayer, i par novih kao recimo In Flames, Children of Bodom... Ti bendovi sviraju samo zato sto to vole, trust me, nema tu para, barem ne za vecinu metal bendova. Pa Symphony X je prvi spot u karijeri snimio ove godine, posle 15 godina postojanja, i to u BEOGRADU... Mislite da oni stvarno zive od svoje muzike....
IP sačuvana
social share
The children of today
The children of tomorrow
Forced out of a life of their own
We are the sinners of these days
And only bringers of sorrow
We're only bringers of sorrow

I dont give a fuck if you hate me
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ne znam sta smo ispromasivali za alogiu... bend je njesra...
bili u BL na terra nostra metal karavanu, jebo sam sam sebe sto sam se uopste pojavio na takvom retardiranom skupu...

izgledalo je kao rani osvajaci/kraljevski apartman jam

steta samo sto su neki od gotivnijih bendova, kao monument, morali da sviraju isto vece na istom mjestu..

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
na promociji im govor drzala tijana dapcevic,goca trzan i - pazi sad - SASA MATIC!!!!!!!!!!
Njih treba na vesala! Smrt! Kakva prodaja/izdaja! Smile
A tek "Osvajace"... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Symphony X i Dream Theatar nisu klonovi
Nisam ni rekao da jesu. Hteo sam da kazem da je metal scena jos aktivna i ima sta da ponudi. Izgleda da se nismo razumeli.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
"Ali recimo Sanja Ilic iz Balkanike je Alogiu naveo kao jedan od domacih 'izvodjaca' koje najvise gotivi."

On i nij eneki faktor nek prvo poradi na svojoj svirci

2faj ne slusam muziku da bih bio religiozno politicki ili bilo kako uvucen u nju,mene zanima jedno kvalitet izvodjenja i komponovanja,jedino tako slusam muziku

"Nisam ni rekao da jesu. Hteo sam da kazem da je metal scena jos aktivna i ima sta da ponudi. Izgleda da se nismo razumeli."

Ti mene nisi razumeo,naravno da ima,ali kao sto rece 20 godina dream theatra ai oni nisu bas repere originalnosti,retko ima novih grupa koje zavredjuju paznju o tome se radi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
upravo tako. uhvatio sam sebe kako se odusevljavam kad je neko od novih bendova bar prosjecan...
satro, neka, i to je dobro...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 16:08:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.