Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 07:39:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 460516 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
long live death metal Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Death volim dosta vishe od Blacka. Istrazuje mracnu stranu ljutske pshihe i nasu nehumanost. Pritom je veoma mocan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
death je sasvim druga prica...za death metal muzicari MORAJU da budu tehnicki potkovani i jednostavno ima mnoooogo energije u njemu,i to bas ove o kojoj cvija prica,ubedljivo preovladava cista ljudska psiha.sad to sto neki bendovi pokusavaju da kombinuju ova 2 pravca ne bi li zgrnule vise ljudi<citajte para> to je vec druga prica...ali kao i sve ostalo,svaki metal pravac ima svoju pozitivnu i negativnu stranu,kao i ljude koji su ubedjenji da je bas ono sto oni slusaju najbolje.ja recimo obozavam HC,Industrial,Progressive,Thrash,Metalcore,Nu Metal,a ne podnosim Power,Black,Emo,Melodic...ali opet nemam nista protiv tih ljudi<ako izuzmemo blekere koji misle da je paljenje crkvi i skrnavljenje religije isto sto i sutka-obavezna stvar za metalce>
to je neki moj ukus,ali necu da osudjujem nikog,samo smatram da je to sve oooogroman marketinski trik koji se u jednoj tacki oteo kontroli i doveo do ubistava,paljenja,skrnavljenja,zatvaranja....jbg,trebalo je odrediti,da tako kazem,neka pravila u samom pocetku,pa bi stvari mozda bolje ispale...ovako klinci bi da ruse crkve i slusaju gorgoroth,umesto da se kao drugi metalci zezaju uz muziku i jedva da cekaju koncerte omiljenog benda....tuga
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Death ima super mjuzu,jebeno je heavy i brz,super za shutke,ali mi se ne svidja mnogo grohlovanje,jer nishta ne razumem dok ne pogledam tekstove.Tehnicki su dobri,narochito bubnjari.Thrash mi je najomiljeniji pravac,kako onaj pionirski tako i ostali,vazno samo da je brzo  Smile malchice ne razumem likove koji slushaju emo & scraemo,al ajde...neke zanrove slusham samo zbog raspolozenja,dok druge i zbog tekstova(Slayer).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Poenta je u atmosferi. Npr. jako volim da ga slusam za noc vestica (meni je kuca skoro pa u shumi sto dodaje na atmosferi) ili dok igram mog Warlocka
(vestac) u WoW-u.

Da li su paljenja crkve u medjusobna ubistva clanove benda Mayhem isto samo marketinski trik?  Smile Naravno mislim da su likovi totalni idioti i drago mi je sto su dvoje mrtvi, a jedan u zatvoru (pokuso da pobegne, ali nije uspeo).
Kako onda možeš da gotiviš bend, ako su ti članovi benda idioti.
Ja bendove za čije članove mislim da su idioti ne slušam...
Ali, kao što rekoh, stvar ukusa i shvatanja, bitno je da mi ne slušamo Grand shitove...i što rekao drug mrgec: long live death metal!!!
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Svidja mi se atmosfera, baz znaju da ubodu onako bas da se najezis.

Hehe, death vokali. Secam se liste "kako da nadrkas metalca". Jedna stavka je bila "Stavi sve njegove Cannibal Corpse diskove u pogresne omote, i vidi da li ce da primeti razliku"  Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 23:31:17 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
to sam ja odradio ortaku....auuu,ne zelite da znate reakciju...ima ljudi koji prepoznaju vokale,pa koliko god da su nerazumljivi,i to bas vokale,jbt......kako im to uspeva,nikad mi nece biti jasno.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Ko se razume u ono što sluša...naće dozvoliti da mu se podvali.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ista stvar samnom.kad sam prvi put cuo devildriver rekao sam:e,ljudi,da nije ovo kojim slucajem novi album coal chambera?
kad su mi se svi izvristali od smeha,rekli mi da je pevac coal chambera presao u DD,i ja se osetio kao kreten... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

eat steel !

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 853
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola v3
heavy,gothic,power metal   pomalo i Dark Metal 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 07:39:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.