Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 07:38:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metal  (Pročitano 460515 puta)
Ucesnik diskusija

Crown me King and be my servants

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung D900
Jel skusa neko Arch Enemy?
Ma jok, samo ti se cini \m/ ANGELA !!!!

Sto se blacka tiche, mislim vidim spominjete dosta bendova, uglavnom ih ne volim, i to zato sto mi se ne svidja muzika. Generalno, u Blacku ima super bendova i super muzicara, ali imate i masu popaljenih kretena, ili zaista umobolnih idiota. Pa kako se koji bend zalomi. Recimo ja poprilicno volim Dimmu Borgir, zato sto imaju sjajne bubnjare, i odlicne klavijature, ali me uzasno nervira i smara taj satanistcki fazon kod njih, pri tome se i provaljuje da to vishe radi radi reklame i da bi 'prosli' kod vecine black metalaca, posto za razliku od recimo Mayhema, Gorgorotha i slicnih nijedan njihov clan josh nije zavrsio u zatvoru zbog ubivstva i spaljuvanja crkvi hahah.

A da sto se tice May Resulta, ne volim ih nikako, bash zato sto se previshe furaju na taj fazon... Koji je neki Paganizam, Satanizam, mislim oni su toliko ptropali sve i svasta u to da ni oni sami ne znaju sta je, navodno je neki Slovenski Paganizam al mislim.. tekstovi su im jaoj...
IP sačuvana
social share
The children of today
The children of tomorrow
Forced out of a life of their own
We are the sinners of these days
And only bringers of sorrow
We're only bringers of sorrow

I dont give a fuck if you hate me
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ma daj. meni nikako nije jasno, umjesto da takva muzika lagano nestaje, mislim na te tripove tipa - crni vitez jase, na ramenu mu spaljen gavran, isukane kite, moli za vjecno prokletstvo mrtve duse napustenog zamka i ostrice maca isl.. - pojavljuje ih se sve vise i vise.
to ama bas ne mogu da cujem, ni u kakvoj varijanti... plus glasici koji 30 godina poslije pokusavaju biti paul di anno...

i to neko zove cvrstim zvukom, sto je najgore u svemu tome...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ma daj. meni nikako nije jasno, umjesto da takva muzika lagano nestaje, mislim na te tripove tipa - crni vitez jase, na ramenu mu spaljen gavran, isukane kite, moli za vjecno prokletstvo mrtve duse napustenog zamka i ostrice maca isl.. - pojavljuje ih se sve vise i vise.
to ama bas ne mogu da cujem, ni u kakvoj varijanti... plus glasici koji 30 godina poslije pokusavaju biti paul di anno...

i to neko zove cvrstim zvukom, sto je najgore u svemu tome...

Smile Smile Smile
jbg brate...zato ja ne volim power metal...tehnika razvijena do abnormalnog nivoa,solaze od pola sata,a sve se svodi na vitezove,zmajeve,princeze and so on...
a i imena bendova su na foru:Dragonforce,Hammerfall,Blind Guardian....
ne znam,ne svidja mi se kao pravac uopste,ali mi je milion puta bolji od blacka,bas zato sto black-eri forsiraju taj satanizam/paganizam samo i iskljucivo zbog marketinga......
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
' se meni cini, ili je trenutno poplava takvih bendova po srbiji.. jbg, ovi sto su nam dosli na metal karavan u BL, sve go kurac, zajedno sa alogiom ('oce neko da mi objasni te likove?)... draconicom  Smile
ko to slusa jbt.? kakve su im inace svirke, ako je ova bila ovako debilna...

ko njih hrabri?  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ne boj se za alogiu...prvi stepen prodavanja sebe...odmah iza amadeus benda <koji su zavrsili muzicke akademije,svirali metal,videli da nema 'leba od toga i poceli da sviraju seljake po tezgama i grandovima...btw likovi za zagrevanje sviraju metallicu i death!>
tako ti je i alogia,neki wannabe metal i onda kad su postali da kazes iole popularni otisli i potpisali za city records!pa ti vidi.
na promociji im govor drzala tijana dapcevic,goca trzan i - pazi sad - SASA MATIC!!!!!!!!!!
toliko o metalu kod nas...
popalili su se ljudi na te nazovi metalce,i na ove druge koji su toliko extremni da to vise nije metal ni u kom smislu...tako je to kod nas balkanaca - iz krajnosti u krajnost........tuga Bozija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1041
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
ne boj se za alogiu...prvi stepen prodavanja sebe...odmah iza amadeus benda <koji su zavrsili muzicke akademije,svirali metal,videli da nema 'leba od toga i poceli da sviraju seljake po tezgama i grandovima...btw likovi za zagrevanje sviraju metallicu i death!>
tako ti je i alogia,neki wannabe metal i onda kad su postali da kazes iole popularni otisli i potpisali za city records!pa ti vidi.
na promociji im govor drzala tijana dapcevic,goca trzan i - pazi sad - SASA MATIC!!!!!!!!!!
toliko o metalu kod nas...
popalili su se ljudi na te nazovi metalce,i na ove druge koji su toliko extremni da to vise nije metal ni u kom smislu...tako je to kod nas balkanaca - iz krajnosti u krajnost........tuga Bozija...
Smile Smile Smile  tuga tuga tuga
 jebiga porasli apetiti ,život na visokoj nozi medijske zvezda ne bi me čudilo da gostuju
  u Ruskom  ruletu kao što je to uradio Amadeus i mislim svi Iron Maiden majicama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Njih treba na vesala! Smrt! Kakva prodaja/izdaja! Smile
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
jbg,nadam se da se niko nece naljutiti,moram da ubacim malo jako loseg crnog humora i izvinjavam se unapred,ali jace je od mene...
sad je bar 1:0 za nas,poginuo Tose Proeski...
Bog da mu dusu prosti
i izvinjavam se jos jednom,ali ovo je zbog jako glupih sala koje sam cuo na racun ubistva Dime-a Darrela
@Harmon26:u potpunosti se slazem sa tobom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
metal je postao mass production,milion klonova i grupica koje nicu ko pecurke
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Moze jos uvek da se tu probere kvalitet. Poslednji bend koji me je odusevio je Vanishing Point iz zemlje kengura. Symphony X i Kamelot su izbacili strasne albume a i Dream Theater-u nije opao kvalitet ni sa novim albumom ,iako sviraju preko 20 godina. Da ne pominjem nove albume King Diamond-a i Machine Head-a.
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 03:43:06 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 07:38:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.