Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 18:29:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metak u navijača  (Pročitano 20768 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Postoji rokerski stil zivota i znam mnoge ljude koji se kunu u rokerski stil zivota.... Jednostavno odredjeno drustvo vuce odredjene obrazce ponasanja... Iz ovog drustva ljudi tzv navijaca se izdvojila odredjena grupa ljudi koja sebe naziva ultrasima, ultras moze biti navijac bilo kog kluba i rec ultras nije usko povezana samo za jednu grupu, ta grupa ljudi postuje odredjene kodekse, nacine ponasanja, vrednuje odredjene stvari na njima specifican nacin i sl. Ima milion segmenata koji ultrasa razlikuju od coveka koji dodje tu izvice se i ode kuci ali mislim da je suvisno ovde pricati o tome.... Svakako nije mesto za tu temu. Smiley

Uopste ne razumem sto imas problem sa tim nazivom 'stil zivota' ;s ja stvarno ne bih znao kako drugacije to da nazovem  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Знам и ја многе који се куну у рокерски стил живота ал то нема везе с везом. То је брате трип, и такви ликови онда неког ко боље познаје рок од њих а изгледа као репер рецимо не признају као рокера. Имам таквог друга који је репер и скејтер био и остао као и ја а који нити изгледа као репер нити као скејтер, као ни ја пошто су ето дошле неке године када се ваља мало упристојити, али дечко зна рокенрол у ситна цревца али шатро не живи рокерским стилом живота па је голо говно. Е то је смејурија, уклапање у шаблоне који су уствари само маска, а далеко битнија је срж која тај шаблон не познаје. Знам клинца који је пре 2 године одлучио да навија за ВОјводину, отишао је у НС и у Фирмином бутику купио дукс капу шал и узео спреј црвени и кренуо по Руми да шкраба Ф89 где стигне и где год наиђе на СГ или РЦЗ мора то да прецрта и да напише пичке ил нешто прикладно... И ја га питам што то радиш он каже 'ја сам ултрас, навијач'. Реко 'ти си идиот ето шта си'.

Зато сам и написао да ако хоћеш да будеш репер слушаћеш реп и то је то. АКо хоћеш да живиш 'реперским стилом живота' онда ћеш да изиграваш генгсту да дуваш у парку и да облачиш ствари које ти се и не свиђају ал тако мора.. То је смејурија, клиначко уклапање у неки шаблон да би били препознати у друштву. Тако су и смишљени ти шатро стилови живота. Прави стил живота ти је рецимо хипи култура, растафаријанство и тако те ствари. Ово остало је нешто што кад уђеш у двадесетеполако заборавиш јер је прикладно за децу.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 22:45:13 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja ne znam kako da ti odgovorim na tvoju tvrdnju Smile Ti prakticno ne kazes da ja pricam nesto pogresno nego da ti uopsteno mislis da ne postoje stilovi zivota nego da je svaka osoba stil za sebe... makar ja tako kontam tvoju pricu, mozda gresim?

Ultras je ultras samim svojim ponasanjem i delanjem on se ne trudi da se uklapa u sablon ali jednostavno ima ljudi koji se ponasaju slicno njemu pa se onda celokupna ta grupacija ljudi koja se ponasa na taj nacin naziva ultrasima... Jebiga ja ne umem bolje da objasnim stvarno ako se sad ne skontamo onda jbg Smile Necu vise nista ni da pisem Smiley 1
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.356.2
mob
Tel.Me Your.Number
Metak u navijača zato što je izigravao vođu

Ne želim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Наравно да не мислим да ти причаш нешто лоше. Разилазимо се само у перцепцији ствари. Ја тврдим да је од тога да је теби и мени заједничко што идемо на стадион и навијамо лудујемо и зезамо направљена прича која претставља неки идеал за клинце, а то је уствари хоби као и скупљање салфета. Ти и ја путујемо за БГ, одрадимо текму и вратимо се, и то је фантастичан провод, зезање један цео дан и супер дан. Нека тетка Јевросима је из Ужица отпутовала за Крагујевац и тамо са тетка Милком разменила гомилу салфета и још су се и лепо упознале испричале попиле кафицу у кад се тетка Јевросима вратила кући имала је исти утисак ко ти и ја, била је добар део дана отсутна уживала је у свом хобију лепо се провела дружила се и то је то. Е сад ел то стил живота? Smile

Мисим ја причам по томе како сам се ја осећао кад сам био активан колико толико. У понедељак ујутру сам био исти ко и сви људи осим што сам био на утакмици дан пре тога. Ти потенцираш различитост а ја ти кажем да разлике нисам видео. Понашао сам се исто као што бих се понашао у понедељак онда када нисам ишао на текме. Први пут сам на текму отишао са другарима из основне среда је била сеећам се шмугнули смо из школе рекли смо да идемо по паре за екскурзију, куп је био ла немам појма са ким се играло, ишли смо бусом вратили се комбијем. Сутрадан су се остали сами издвојили од остале деце јер су они сад били на утакмици и они су сад навијачи и другачији су, као да знају неко што други не знају и сад су посебни. И тад почињу другачије да се понашају, да се скупљају, један који је сада активан на Северу је ходницима на одмору певушио песмице навијачке итд итд као да су не знам где били. Значи типично уфилмавање, као што су се неки уфилмавали да су металци и да треба због тога да седе суботом у неком мраку па су у парку у ћошки разбили сијалицу на бандери и ишли на гробље и шта ја знам, или као што су профани кад сам дошао у средњу обучен као скејтер мислили да то подразумева да сам неки олош да дувам пијем пушим и да сам безобразан. Све су то неке одлике које се потенцирају да би се створила група где ће неко да се утркује да уђе. И онда сам ја тазличит од свих зато што сам у тој групи и ти мене не конташ ја сам навијач/металац... Исти смо сви само што слушамо различиту мјузу навијамо за различити клуб или не навијамо уопште волимо или не волимо месо.... и то је то. Никакве карактерне особине стилови живота и шта ти ја знам. То ти је брате социолошка појава карактеристична за тинејџере.

Рецимо Диас је на теми на Спору коју је Јоца отворио 'Навијачка свест' мислим да се зове у једном посту написао да је он навијач да воли Партизан и да је то део његове личности. И то је ОК, једноставно то је његова упечатљива одлика. Као што мене памте да сам био скејтер и репер и то онај који се смејао свим осталим реперима који су тада форсирали 'реперски стил живота' и на крају они завршили у фолкотеци а Емптија упамтили као репера. А поента овога је да то што је Диас навијач а Емпти репер мени говори да Диас воли Партизан а Емпти реп и да вози ролере. Не говори ми ништа о томе ко је какав човек јер те ствари не подразумевају никакве карактерне особине нити неко посебно понашање. Погрешно је тако стереотипно закључивати на основу термина ко је какав човек. Па има овде један лик који повремено пише на спорту који је Делија и сад неко по тој логици треба да скапира да он заступа такве и такве ставове а лик је ЛДПовац рецимо, тотално неочекивана ствар.

Сморили смо и Бога и народ Smile Smile

« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 23:22:00 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 1100
Да ли си луд човече, изгуби 20 минута док сам прочитао све твоје постове, упристоји се мало,ттреба да сањам ноћас ове твоје постове  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ali jednostavno ja kao navijac iliti ultras nisam isti kao ti ostali sa kojima sedim na odmoru, na kafi.... Meni je sedam dana u sedmici u glavi sledeca utakmica, ja cu da se cimam u petrovac na mlavi u raspalom busu od 30 godina  a oni da ce mi kazu da sam lud sto to radim... nisam isti kao oni  Smile Nikad necu biti isti kao oni Smiley

I znam ih jos koji su takvi i koji to ne rade zato sto je popularno e to su za mene ultrasi. Smile

Odoh s'teme sad stvarno Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 23:28:21 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Није  ти он крив што не знаш да читаш Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Упристоји се ти и смањи тај потпис јер ће опет да ти га избришу па ћеш да пиздиш и опет ћеш заглавити лађење, а таман си почео да улазиш у форму после 'лакше тродневне повреде' Smile

Јебига Орф је готива лик са њим можеш и о ефектима ударања бејзбол лоптице кроз годишња доба и неће ти бити смор Smile

Орфе исти си само што се ти палиш на утакмице а неко на путовање светом, па ти смараш о текмама а он смара о томе где ће путовати у четвртак. Исти си тип човека као и он, само радиш друге ствари у своје слободно време као и сви остали људи на планети. Ти се са своји ортацима нађеш викендом на текми, а неко са својим викендом оде на покер. Ето колико си различит Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 23:33:05 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Другар  Smile по томе све испадне један велики трип. Цео живот трип. А да ми нисмо тога свесни... Добро нека је и тако, нећу да спорим, али опет ми нисмо свесни. Ал то није класична ствар да ниси свестан као кад те девојка вара или шта знам. Ти и ако се трипујеш-ти си срећан. Срећан си што можеш причати о ономе што волиш. Ја пре свега волим фудбал, сањам неке снове које нећу испунити а тичу се фудбалских зелених терена. И поред тога ја кад год сам био на стадиону осећао сам неку емоцију, био то стадион трећелигаша, првологаша, неког тима из зоне, кад дођем да бодрим друга на утакмици, турниру... И сад ако ти имаш погрешан вид, ако је све неки начин трип, јебига онда. Не знам којим речима бих објаснио. Можда уживо, краћи је поступак.  Smile

А, то што сам навијач, што се сматрам таквим, значи само да ми је то једна љубав више. Да је то део моје личности, исто као што је део мене да тренирам фудбал, слушам у исто време током дана панк, реп, Шабана и Боба Марлија. Значи да сам спонтан и да ми је тај начин живота леп и задовољан сам тиме.

Исти си тип човека као и он, само радиш друге ствари у своје слободно време као и сви остали људи на планети.
Како ово јебо те?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 18:29:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.