Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:38:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mesto susreta Boga i čoveka  (Pročitano 114571 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
za predragona:
   banalizujes moje primere.svakako da sam imao pojam letilice bez krila,jedrilice i satelita,ali kada  se daje primer aviona u prvobitnom smislu onda se za taj odnos zeli reci da sustinski pre nego dobijemo odgovor za nesto vise i novo koristimo najjednostavniji primer dostupan svakome.
         to da se kapacitet mozga ne povecava zna svaka baka danas.da je rec o onome sto si vec naveo,vec zadatom od tvorca. upravo to i jeste sustina kako je prorostvo nadogradilo danasnje mozgove a juce nije ,zasto? otkuda bujanje znanja u zadnje doba? to je sustina. no ti ces u svakom izrazu videti novu tematiku,a kapa na tom tvom primecenom lapsusu je neznanje,prostakluk itd. neka ti bude.
           nauka trazi dokaz ali ga nema.zec vitla vekovima svoj rep,ali je kratak i nikad ga ne moze dohvatiti,ostaje da uhvati rep lisice on je dug i zivuljka je sklona lukavstini.neko ili nesto,menja li odgovor na pitanje? sve je tu,samo fali majstor.logika nije iskljucena u pismu niti razum ali ne sme biti prvo to pa onda duhovno.
  najgora vrsta vere je tvlja vera i Bog kaze da ce to izbljuvati iz svojih usta na dan suda. da li znas to mesto kad vec sve znas o nauci.nisi ateista ali "mrzis" Boga,negiras Boga Biblije i onda ostaje ti dokazivati samo onog drugog boga ove pale rase,satanu.stvar jer jasna kada je Pismo u pitanju Bog nema polovicnu veru u svojima,ili ili...
       za bluesonig> covek nije stvorio nesto posebno,osim svoju licnu nevolju odbacivanjem svemogucee Boga a uzevsi svoje bogice koji niti govoriti umu,niti mogu hodati.
   za lapsus 00: ne znam je si li pogledao materijal na you tube,ali ja sa navedenim stvarima u tvom postu nemam nesto zajednicko. i sam govorim kao i ti protiv lazne religije. Bog nije u crkvama,materijal jasno o tome govori.Bog je u reci. i covek svaki mora zauzeti svoje mesto u reci a ne u svojemu nekom slovlju i dogmataskom praznoverju.mir tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
banalizujes moje primere.
Primeri su ti falični i zato ih je lako poreći. Doduše, to te nikad nije omelo da konstantno izbacuješ nove manjkave argumente.

kako je prorostvo nadogradilo danasnje mozgove a juce nije ,zasto? otkuda bujanje znanja u zadnje doba? to je sustina.
Ne razumeš kako tehnološki napredak dovodi do novih i sve bržih otkrića? To je samo još jedan primer koliko te je umno osakatila vera u demona kojeg nazivaš svemoćnim bogom.

neko ili nesto,menja li odgovor na pitanje?
Naravno da menja. Neću da ti čestitam na jabuci koja je sama nikla, divlja, ali hoću na onoj koju si posadio i održavao.

logika nije iskljucena u pismu niti razum ali ne sme biti prvo to pa onda duhovno.
Svakako da je isključena.
U Novom Zavetu grčku veštinu nazivaju nepotrebnom, a Hrišćani su ljudi koji su siromašni duhom, tako da ni duhovni aspekt ne stoji. Oni koji imaju duha, nisu Hrišćani. Hrišćanstvo je klopka za slaboumne i siromašne duhom.

najgora vrsta vere je tvlja vera i Bog kaze da ce to izbljuvati iz svojih usta na dan suda.
Samo preti, a sina smo mu zakucali na drvo.
Najgora vrsta vere je slepa vera u tudjeg boga koji te smatra psom.

nisi ateista ali "mrzis" Boga,negiras Boga Biblije i onda ostaje ti dokazivati samo onog drugog boga ove pale rase,satanu.stvar jer jasna kada je Pismo u pitanju Bog nema polovicnu veru u svojima,ili ili...
Satana je Emanuel Goldstin tvome bogu...možda jednog dana ukapiraš to.

« Poslednja izmena: 18. Jun 2012, 23:20:22 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Covjece ne sudi...pogledao sam sve na tube malo drugacijim ocima.Kao sto rekoh za umjesnu diskusiju uvijek sam spreman,ali posto nisam vidio, od Tebe niti bilo koga drugog ko podrzava slicnu teoriju,bilo kakav odgovor na more pitanja koje sam konkretno postavio sta dalje da pisem.Osim da pozelim ugodnu prepisku svima koji ostaju  Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2012, 00:14:36 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
dobar rad bozji covjece,nastavi dalje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
hvala. svakako da cu nastaviti,uy Bozju pomoc.verujem da ce mnogi ipak u molitvama stajati sa ovim istinama jednog dana u nebu,a molitve takih neka podup[ru za sad ovo Bozje delo. svaki dobronamerni gest i primedbu cu primiti sa podlogom izReci i dobro ce mi doci,jer niko ne zna sve.kooliko mi se daje toliko i cinim za svemogucega.a sve je od njega. bez njega i ne mozemo ciniti nista,bez Hrista.
   dalji sled propovedi donece verujem jos vise osvezenja gladnima. ja i sam sebe hranim njima.onaj ko je u duhu razumece ovo sto govorim.crkva spasenih hoce i mora zauteti svoje mesto u reci ako oce u uznesenje koje dolazi brzo.vreme prestrojavanja je u brzom procesu. mir tebi i svima.
Covjece ne sudi...pogledao sam sve na tube malo drugacijim ocima.Kao sto rekoh za umjesnu diskusiju uvijek sam spreman,ali posto nisam vidio, od Tebe niti bilo koga drugog ko podrzava slicnu teoriju,bilo kakav odgovor na more pitanja koje sam konkretno postavio sta dalje da pisem.Osim da pozelim ugodnu prepisku svima koji ostaju  Smile Smile

banalizujes moje primere.
Primeri su ti falični i zato ih je lako poreći. Doduše, to te nikad nije omelo da konstantno izbacuješ nove manjkave argumente.

kako je prorostvo nadogradilo danasnje mozgove a juce nije ,zasto? otkuda bujanje znanja u zadnje doba? to je sustina.
Ne razumeš kako tehnološki napredak dovodi do novih i sve bržih otkrića? To je samo još jedan primer koliko te je umno osakatila vera u demona kojeg nazivaš svemoćnim bogom.

neko ili nesto,menja li odgovor na pitanje?
Naravno da menja. Neću da ti čestitam na jabuci koja je sama nikla, divlja, ali hoću na onoj koju si posadio i održavao.

logika nije iskljucena u pismu niti razum ali ne sme biti prvo to pa onda duhovno.
Svakako da je isključena.
U Novom Zavetu grčku veštinu nazivaju nepotrebnom, a Hrišćani su ljudi koji su siromašni duhom, tako da ni duhovni aspekt ne stoji. Oni koji imaju duha, nisu Hrišćani. Hrišćanstvo je klopka za slaboumne i siromašne duhom.

najgora vrsta vere je tvlja vera i Bog kaze da ce to izbljuvati iz svojih usta na dan suda.
Samo preti, a sina smo mu zakucali na drvo.
Najgora vrsta vere je slepa vera u tudjeg boga koji te smatra psom.

nisi ateista ali "mrzis" Boga,negiras Boga Biblije i onda ostaje ti dokazivati samo onog drugog boga ove pale rase,satanu.stvar jer jasna kada je Pismo u pitanju Bog nema polovicnu veru u svojima,ili ili...
Satana je Emanuel Goldstin tvome bogu...možda jednog dana ukapiraš to.

ipak je sve jasno predragon. takvu veru imaju samo pali andjeli.na zalost tvoju i slicnih.pola Bog pola djavo je najskrnaviji put ka Bogu i dopnece isti saldo kao palim andjelima. pokajanje je u tebi zacementirani grc.
           znanje u tebi je betonski plafon. znanje je dobro tek onda kada je u priznanju da je prepuno neznanja.savrseno znanje je znati da ne znam. nesavrseno znanje je bverovati da znam pre nego Boga spoznam.
    ne da nema Boga vec postoji samo covek i postoje ljudi koji u vecini ne bveruju u Njega Boga.ima ih trenutno puno vecinski i logiocno da onaj ko dize mnogo prasine ne dozvoli da se vidi svetlost u daljini,ali ne samo sebi vec i drugima. no prasina iam kratku moc i kao ik magla nestane ili se slegne kad tad i ukazu se oblaci slave a i ognjeni plamenovi suda.
    tvoja gorcina pred Bogom je tolika da mudar covek nikad je nece pozajmiti za svoj rucak ili biolo kakav duhovni obed,ako je bar malo dotaknut zeljom da obeduje ili istrazuje o Bogu.
            tvoji prevodi Isusovih reci su toliko bestidni,da upravo ne postoji nevernik koji ti ne bi platio teskom cenom,a Bog se ukazuje u svojoj punoj dobroti prema tebni a razumnome ukazuje se takodje da on jeste Bog ljubavi jer te strpljeno drzi sa malo daha u nosnicama i to malo praha unutar 60-70 kg tezine ,naseg praha i truhlosti koja brzo nestaje. ko se samo preobuce u Hrista ostaje.ali ti drzis za privilegiju nositi svoje mracno odelo propadanja i bestidnog izvrtanja Bozjeg Pisma.
    onaj ko te danas proglasava da si u pravu,proklinjace dan kada je to doveo kao stanara u svoje prolazno telo.ali svak ovde bira.
Covjece ne sudi...pogledao sam sve na tube malo drugacijim ocima.Kao sto rekoh za umjesnu diskusiju uvijek sam spreman,ali posto nisam vidio, od Tebe niti bilo koga drugog ko podrzava slicnu teoriju,bilo kakav odgovor na more pitanja koje sam konkretno postavio sta dalje da pisem.Osim da pozelim ugodnu prepisku svima koji ostaju  Smile Smile

jniko nikome ne sudi,niti ima moc. sud pripada Bogu. crkvi je receno doista da ce suditi grehu i palim andjelima cak.osuda greha je pomilovanje gresniku koji se kaje,samo gresnik koji se ne kaje kaze da mu se ne sudi. mnogima Bog kaze da su sami sebe cak osudili.
       kao sto si prosli put rekao ,mnogi danas psuju Boga a kazu da ga veruju ipak.cudan apsurd. u muslimanskom svertu nisam sreo do sad take,a veruju na ljudsku inspiraciju-kuran. i oni to postuju,a hriscani navodni psuiju hule blate rugaju se,preziru ...mir tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
ipak je sve jasno predragon. takvu veru imaju samo pali andjeli.
Ti reče da se andjeli ne žale na boga, a ovde sad pominješ neke pale andjele. Moraš jednom da se odlučiš šta ćeš da tvrdiš, neozbiljan si.

na zalost tvoju i slicnih.pola Bog pola djavo je najskrnaviji put ka Bogu i dopnece isti saldo kao palim andjelima. pokajanje je u tebi zacementirani grc.
Na moju sreću, ništa od toga nije istina, tako da si ti onaj koji treba da se kaje jer gubi vreme moleći se lažnom bogu.

savrseno znanje je znati da ne znam.
Ako stvarno veruješ u to, odmah prekini da bilo koga učiš, podučavaš, daješ savete, tumačiš išta...jer si svestan da ne znaš. Ružno je da si svestan da ne znaš, a hoćeš da propovedaš, deliš lekcije i objašnjavaš kako bi nešto trebalo da se razume.
Ja znam da ti ništa ne znaš, ali da li si ti to sam konačno shvatio?

...samo sebi vec i drugima. no prasina iam kratku moc i kao ik magla nestane ili se slegne kad tad i ukazu se oblaci slave a i ognjeni plamenovi suda.
Biće kojem se moliš je demon koji se krije u tom svetlu.

tvoja gorcina pred Bogom je tolika da mudar covek nikad je nece pozajmiti za svoj rucak ili biolo kakav duhovni obed,ako je bar malo dotaknut zeljom da obeduje ili istrazuje o Bogu.
Mudar čovek već zna da su reči koje govorim istina, ne mora da pozajmljuje ništa.

onaj ko te danas proglasava da si u pravu,proklinjace dan kada je to doveo kao stanara u svoje prolazno telo.ali svak ovde bira.
I opet se vraćamo na isto...kada ti se pokaže faličnost argumenata, prelaziš na pretnje i zastrašivanja, dok ne zaboraviš da ti je sve objašnjeno i pre, pa opet u krug...i tako 2000 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
ipak je sve jasno predragon. takvu veru imaju samo pali andjeli.
Ti reče da se andjeli ne žale na boga, a ovde sad pominješ neke pale andjele. Moraš jednom da se odlučiš šta ćeš da tvrdiš, neozbiljan si.

na zalost tvoju i slicnih.pola Bog pola djavo je najskrnaviji put ka Bogu i dopnece isti saldo kao palim andjelima. pokajanje je u tebi zacementirani grc.
Na moju sreću, ništa od toga nije istina, tako da si ti onaj koji treba da se kaje jer gubi vreme moleći se lažnom bogu.

savrseno znanje je znati da ne znam.
Ako stvarno veruješ u to, odmah prekini da bilo koga učiš, podučavaš, daješ savete, tumačiš išta...jer si svestan da ne znaš. Ružno je da si svestan da ne znaš, a hoćeš da propovedaš, deliš lekcije i objašnjavaš kako bi nešto trebalo da se razume.
Ja znam da ti ništa ne znaš, ali da li si ti to sam konačno shvatio?

...samo sebi vec i drugima. no prasina iam kratku moc i kao ik magla nestane ili se slegne kad tad i ukazu se oblaci slave a i ognjeni plamenovi suda.
Biće kojem se moliš je demon koji se krije u tom svetlu.

Mudar čovek već zna da su reči koje govorim istina, ne mora da pozajmljuje ništa.

I opet se vraćamo na isto...kada ti se pokaže faličnost argumenata, prelaziš na pretnje i zastrašivanja, dok ne zaboraviš da ti je sve objašnjeno i pre, pa opet u krug...i tako 2000 godina.
    govorim o nebeskim andjelima,ne o palim andjelima,oni nemaju prava zalbe niti bi teli da je upuite.kao i ti sto neces da se okrenes Bogu vec se okreces sebi.
 ja posedujem to znanje da ne znam. i doista jeste tako. govorim Bozje istine i Bozje znanje ne moje.nemoj reci ovde da ti to od prvog dana nije trebalo biti jasno. koliko vremena treba da se dogovorimo o osnovnim stvarima na forumu ili bar na ovoj temi,ako ne na darvinizmu kao temi,da je ovde rec o Bibliji koju ti negiras,tj. Biblijskog Boga.nisi li kontradiktoran verujes navodno a negiras Boga Biblije o kojem ovde govorimo.
  sve vreme ti je u ustima govor prezira na Hrista on je demon u svetlu,ko ce ti verovati? sam sebi. i jos pozivas "mudre "da to veruju.kada bi ti doista prezao od postojanja tog demona davno bi ti video to svetlo,ali sumnjam da ti imas spoznaju i tog palog andjela demona. uskoro ce na you tube i ta tema biti rasvetljena uz Bozju pomoc.
   nikake pretnje nikad nisam upotrebio na forumu prema bilo kome,ja govorim Bozju rec,a ona u svom sastavu ima i opomenu za svkog ko je oce primiti.i sta je tu cudno?
         rec istina je velikog smisla.ni jedan covek je ne poseduje u punoj formi.pilat rimski sudija je gledfao u istinu i pitao Isusa sta je istina.prvi puta je dobio odgovor,cutanje. covek koji je znao da pred njim stoji istina ,kasnije je to iz vise pravaca priznao,pitao je sta je istina? to je covek.istinu mozes cuti mozes videti,a ipak covek ima jednu kocnicu sotonsku palu prirodu i to koci sve. nema pokajanja- nema istine.
   ovih ana moja rodjaka umire od rakovine. svojim ocima je videla kako njena sestogodisnja cerka se vraca u zivot molitvom na ime Isusa,i sve sto treba je da kaze hocu,pristajem,hocu njega i Isus bi joj ucinio milost ,ali ona to nece. to je covek.zarobljenik. ako vec govoris o demonu,tu je demon jasno ukazan.ici ce vracari,sve trave svi doktori su tu ali nista. ista slika oko njene cerke i dok nije pristanak dosao na molitvu u ime Isusa ona je bila u smrti. isti princip ali nije ista situacija ona se sad pita direktno za sebe,ali ostaje rob demona. i umire. i pakao na zalost. stajao sam pred mladim covekom,dva slucaja,teska rakovina oba umiru jedan na viziji datoj biva po toj viziji isceljen i danas je ziv i ozenjen drugi ista viyija samo da ucini mali gest kao rukom i ono haj,ali on je rekao,ja to ne mogu,i otisao je.gde je tu Isus a gde demon? predragon ko ti je ovde premazao oci,razmisli? ako mozes. ili neko ko te sledi,neka razmisli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung S7
Kakav uzas. Daj da srusimo bolnice, dovoljno je da se ljudi lece samo u crkvama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
govorim o nebeskim andjelima,ne o palim andjelima...
Opet nisi bio precizan...u jednom trentku andjeli su se zalili na boga, ko ti garantuje da neće opet?

ja posedujem to znanje da ne znam. i doista jeste tako. govorim Bozje istine i Bozje znanje ne moje.
I ja posedujem znanje da ti ne znaš...a to što sebe smartaš božijim megafonom je posebna priča i zahteva pažnju nekog sa specijalizacijom.
Vernici na ovom forumu mora da su oduševljeni što kad pitaju tebe, odgovor dobiju direktno od boga. Samo bi trebao da staviš delove kada se bog uključi u razgovor pod navodnike da ne ispadne da je bog kazao da ne postoji ono što postoji ili da ne zna nešto.  Smile

nisi li kontradiktoran verujes navodno a negiras Boga Biblije o kojem ovde govorimo.
Ne, nisam kontradiktoran.
Veruijem da postoji demon kojeg ti nazivaš svojim bogom, a znam da je Biblija samo njegov propagandni pamflet.
To što ti ne možeš da razumeš da biće kojem se moliš nije onakvo kakvim ga ti zamišljaš je tvoj problem.

nikake pretnje nikad nisam upotrebio na forumu prema bilo kome,ja govorim Bozju rec,a ona u svom sastavu ima i opomenu za svkog ko je oce primiti.i sta je tu cudno?
Čudno je da posle bezbroj puta kad ti neko kaže da su te slagali i pokaže ti da je Biblija puna laži, ti pokušavaš da pretiš Strašnim sudom.
Svoj strah od babaroge u mladosti zamenio si novim strahom.
Upozoravaš nas da se plašimo puške koja je odavno prazna i pokvarena.     

stajao sam pred mladim covekom,dva slucaja,teska rakovina oba umiru jedan na viziji datoj biva po toj viziji isceljen i danas je ziv i ozenjen drugi ista viyija samo da ucini mali gest kao rukom i ono haj,ali on je rekao,ja to ne mogu,i otisao je.gde je tu Isus a gde demon? predragon ko ti je ovde premazao oci,razmisli? ako mozes. ili neko ko te sledi,neka razmisli.
Jel si video da nekad nekom izraste ruka ili noga koju je izgubio?

ili neko ko te sledi,neka razmisli.
Za razliku od tebe, meni, da bih se osećao dobro i da bih znao da sam u pravu, ne trebaju sledbenici.
Ja računam da svaki razuman čovek zna isto, nisam ničiji učitelj ni obmanitelj poput tebe i tebi sličnih slepaca koji vode slepce.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2012, 19:00:11 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung S7
Svakom propovedniku je neobicno vazno da konstatno ponavlja vec izlizane mantre o bogovima, izbegavajuci da objektivno posmatra to stivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:38:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.