Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 10:35:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mesto susreta Boga i čoveka  (Pročitano 114745 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Linux
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung S7
Gubim vreme sa tobom, tebi fali elementarna logika.

Rekao si da tvoj isus nije mogao da izvodi cuda tamo gde ljudi ne veruju.

Na to mogu samo da ti kazem da je bolnica mnogo postenija od tvoje crkve jer hirurzi operisu sve, bez obzira na veru.

Drugo lupao si da se andjeli ne zale, samo mi ljudi, a po tvojoj bajkovitoj knjizici, vec su se usprotivili i zalili na bozije odluke.

Trece odkud znas da se andjeli ne zale, jel si sreo nekog od njih u svom zivotu pa ti je rekao to?

Cetvrto isti si ko i bilo koji tvoj drugar vernik ispranog mozga, kao klonovi, jedino se razlikujete po izgledu, dok su vam mozgovi potpuno isprogramirani na isti nacin.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2012, 23:58:12 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Gubim vreme sa tobom, tebi fali elementarna logika.

Rekao si da tvoj isus nije mogao da izvodi cuda tamo gde ljudi ne veruju.

Na to mogu samo da ti kazem da je bolnica mnogo postenija od tvoje crkve jer hirurzi operisu sve, bez obzira na veru.

Drugo lupao si da se andjeli ne zale, samo mi ljudi, a po tvojoj bajkovitoj knjizici, vec su se usprotivili i zalili na bozije odluke.

Trece odkud znas da se andjeli ne zale, jel si sreo nekog od njih u svom zivotu pa ti je rekao to?

Cetvrto isti si ko i bilo koji tvoj drugar vernik ispranog mozga, kao klonovi, jedino se razlikujete po izgledu, dok su vam mozgovi potpuno isprogramirani na isti nacin.

ne gubiš ti vreme već  svoj život.piše u Bibliji da se anđeli ne žale,a trećina palih anđela opseda take i danas.zato se vi žalite na istinu a volite laž- ako je neko ispran onda ko je?ti ya pun bunar žive vode kažeš da je prazan a vaši bunari su puni , apunjeni vaše mudrosti koja traje nekom sedamdeset nekom pedeset godina i onda se sušite.a Reč ostaje kao nepresušni bunar.
  Isus leči sve ljude. postoje pošteni doktori koji jasno priznaju da samo Bog vodi njihovu ruku.što je manjkavosti u veir više to su bolnice pubnije i nastaje nevolja,lekari se žale da ne mogu to nositi postaju umorni ,neki korumpirani,a ipak nemoćni.ko je iscelio čoveka od raka ako ne Bog. da je neko to mogao od lekara onda bi danas napokon svet odahnuo.
           životinje su instiktom u potopu ušle u lađu a ljudi sa mozgom nisu ušli. šta ti to govori? bilo je to veliko ispiranje mozga od strane neprijatelja čoveka u Boga,lucifera. i danas je on na delu. proroštva se ispunjavaju,svet ide ka spaljivanju a milijarde viču nema Bog itd.istorija se ponavlja kažu to i naučnici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung S7
Kao sto rekoh: Otkud znas da se andjeli ne zale danas?
(koga bole levo uvo sta pise u bibliji, ko da je to nesto jako bitno)

>> kazu naucnici...

Kad vam ide na ruku sta nauka kaze onda se lizete sa njom, kad vam ta ista nauka natrlja na nos vase budalastine onda ih sa prezrenjem odbacite.  Smile
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mnogo vise ljudi je bilo religiozno u 16 i 17 veku. To naravno nista nije doprinelo da milioni ljudi umru od kuge, kolere i ostalih opasnih bolesti, dok je tvoj bog isus sedeo negde na ivici mlecnog puta i posmatrao.

« Poslednja izmena: 21. Jun 2012, 14:35:59 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Боље је сам се излечити вером, него веровати да само лекар може да те излечи. То је реално могуће, али треба веровати у то да би се остварило. Зато Исус каже излеченом човеку "вера твоја спасла те је". Када човек снажно верује у нешто, онда му Бог да да се то оствари.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung S7
Dakle da nesto razjasnmo,

prvo se neko razboli, a bolest je produkt od boga, jer je sve on napravio, onda ga taj neko moli da ga izleci, tj, da bog unisti objekat koji je sam stvorio, i onda ga bog koji inace sve zna, izleci od bolesti koju mu je sam poslao. Ali tek posto mu se subjekat molio.

Bas divno!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Е баш је дивно када се човек излечи!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1

prvo se neko razboli, a bolest je produkt od boga, jer je sve on napravio, onda ga taj neko moli da ga izleci, tj, da bog unisti objekat koji je sam stvorio, i onda ga bog koji inace sve zna, izleci od bolesti koju mu je sam poslao. Ali tek posto mu se subjekat molio.

ne,prvo se neko razboli od greha,a greh donese sotonskog duha unutar tog čoveka a potok dolazi reč i Isus je ta reč i iscelenje ili čovek odbacuje to sa prezirom i gine.kaomšto sam rekao,još ni jedan doktor nisam čuo da je pio lekove mesto neposlušnog pacijenta! to je i tvoj slučaj.

===========================================

Боље је сам се излечити вером, него веровати да само лекар може да те излечи. То је реално могуће, али треба веровати у то да би се остварило. Зато Исус каже излеченом човеку "вера твоја спасла те је". Када човек снажно верује у нешто, онда му Бог да да се то оствари.
  tako je.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2012, 02:28:58 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1

ne,prvo se neko razboli od greha,a greh donese sotonskog duha unutar tog čoveka a potok dolazi reč i Isus je ta reč i iscelenje ili čovek odbacuje to sa prezirom i gine.kaomšto sam rekao,još ni jedan doktor nisam čuo da je pio lekove mesto neposlušnog pacijenta! to je i tvoj slučaj.

Covece taj nacin razmisljanja je prevazidjen pre nesto vise od 200 godina  Smile Uzrocnici bolesti su patogeni mikroorganizmi (vide se pod mikroskopom za razliku od deda mraza i ostale ekipe) a ne greh. ne znam da li si cuo ali ima cela jedna nauka koja se bavi time... Zove se medicina. I pokazala je dosta dobre rezultate.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1

Covece taj nacin razmisljanja je prevazidjen pre nesto vise od 200 godina  Smile Uzrocnici bolesti su patogeni mikroorganizmi (vide se pod mikroskopom za razliku od deda mraza i ostale ekipe) a ne greh. ne znam da li si cuo ali ima cela jedna nauka koja se bavi time... Zove se medicina. I pokazala je dosta dobre rezultate.  Smile
   samo polako prijatelju,ja te respektujem ovde,ali i izazivam tu stvar koja se zove patologija i organizmi u njoj bolesti i ti organizmi tamo. svakako da nauka ima rezultate i fala Bogu za to,ali dok Bog ne bi se smilovao i postavio jednog pastera tamo ljudi bi imali samo smrt kao i u slučaju raka. ako pratiš neke od velikih naučnika ,pupina ,teslu i slične,njihove biografije  ili dnevnike sučim su se oni bavili,siromašni nisu čestito imali neku šansu ali su se bukvalno igrali i onda odjednom iz te igre dosegli mogućnost da se nešto događa i da se može dobiti strujno kolo i slično. ne goviori li to tda je Bog postavio po svojoj milosti te ljude sa svrhom kako i piše da Bog deli darove, talente ljudima. ne čudi što je isak njutn rekao da za sve zahvaljuje Bogu ne sebi u svom naučnom radu.naravno ima i malih bogova koji to nikad ne reknu.
   a to sa patološkim bićima iza bolesti,svakako da je to istina. no nešto što ih pokreće je jedna sila.da je to tačno dokaz je prost. kada se molimo nad otpisanim ljudima,bar u slučajevima koje ja znam,potpuno otpisanim,onda mi ne prtavimo lek da budu slobodni od smrtnog puta,već kažemo ovako:u ime Isusovo,po veri ovog čoveka,mi sada autoritetom obećanog i napisanog u Reči jevanđelja zapovedamo i ukoravamo tom silom Božjom ne svojom ovog duha bolesti, da napusti bolesno mesto u telu ovog čoveka koji se kaje i uziuma Hrista za svog spasitelja. to je ta"terapija" i taj "tretman" ta vrsta "hospitalizacije" i doktori su svedoci da to izlazi vani,jednostavno rakovina napusta svopju poziciju. na kliničkom centru, njihovi specijalisti su nakon molitve pčrotiv raka na mozgu kod mladića od 17.god koji je bio otpisan a primio je Hrista,dakle oni su uzeli i postavili to pod skener i magnetnu i tamo je došlo do nečega što je glavna doktorka na toj grani medicine neurologije rekla kao ateista ,ja ovo ne razumem,.to unutar je smanjeno.  sledeći skenerski snimak dan koji  potom pokazao je da tamo nema čak niti gram toga i rečeno je jasno,njegov mozak je čist i zdrav kao mozak najzdravijeg čoveka! ko je to učinio. jer akobi oni imali lek da rakovina ne buja,nego kontra da se suši oni bi imali lek za rak danas!
   bila je najpre vika,ko nam je dozvolio da uđemo i molimo u sobi,na oca i majku mladića,ali potom je nastala tišina i poštovanje. dakle oni to zovu rakovina a mi demon.ako narediš demonu u ime Isusa da odstupi,ma kako to zvala patologija to mora ići vani. to je samo jedan od niza slučajeva ovde koje sam spomenuo.
   iza svake bolesti deluje jedna demonska sila.trećina anđela je zbačena sa neba i ona deluje u eonima vazdha kako ap.pavle je rekao. tako kad se Bog smluje samo to dođe pod medikament i bude i to dovoljno kao u slučaju tbc bolesti. ali danas rakovina još nije data  medikament ljudima već samo iscelenjem u Hrista verom onoga ko to iska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Samsung S7
Lupetanje, lupetanje, i opet lupetanje.

Taj tvoj isus, ako mu je stalo da ljudi u njega veruju, dovoljno bi bilo pomogne ljudima da im izrastu nove ruke i noge posle nesreca.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 10:35:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.