Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 12:08:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: mesto susreta Boga i čoveka  (Pročitano 114560 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung S7
1) moja knjiga je Bozja knjiga. sunce se ne zali na nju ,zvezde isto,ptice,sve stvoreno,andjeli,samo ti i tebi slicni imate zamerku

2) cuj,ja imam taj samo jedan dah u nosnicama i nocas moze po Bozjoj volji biti opozvat

1) otkud znas da se andjeli ne zale?

2) jak mi taj tvoj gospodar, da ti poklon pa ti ga uzme, pateticno, samo mazohisti mogu da se pale na to

Božiji čovek dominira svojim iskrenim pisanjem i čistotom svoga duha. Logika nemože da objasni ono što je oko nas. Zakoni univerzuma ne podležu zakonima fizike.

On dominira jeftinim analogijama i prepricavanjem svoje bajkovite knjizice. Pa moze samo kod tebe da dominira.

Zakoni fizike = zakoni univerzuma. Jebiga, sta da ti radim, ne postoje dve vrste zakona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Zakoni fizike ne važe u svim delovima svemira. Toliko bar znaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung S7

U kojim delovima svemira ne vaze zakoni univerzuma?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00

Crnim rupama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung S7

Crnim rupama

Ok, da li crne rupe pripadaju univerzumu ili su van njega?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00

Crnim rupama

Ok, da li crne rupe pripadaju univerzumu ili su van njega?

Najnovija istraživanja su pokazala da postoje crne rupe koje su starije od univerzuma. Kako su uspele da prežive veliko sažimanje to se nezna. Stiven Hoking ima knjigu "Crne rupe i bebe vaseljene"

Znači postoje crne rupe koje nisu bile deo našeg univerzuma.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2012, 22:48:01 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung S7

Najnovija istraživanja su pokazala da postoje crne rupe koje su starije od univerzuma. Kako su uspele da prežive veliko sažimanje to se nezna. Stiven Hoking ima knjigu "Crne rupe i bebe vaseljene"

Znači postoje crne rupe koje nisu bile deo našeg univerzuma.

A u tim crnim rupama vaze koji zakoni? Isto zakoni fizike, ali ih mi jos nismo otkrili.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
ako tako jedes i hleb a da ga ne gutas mislim da ces brzo izumreti od gladi!
Kojim si umnim naporom uspeo da povežeš jedenje hleba sa izbegavanjem duhovnog otrova? Tebi baš ništa na ovom svetu nije jasno. Ti si nepresušni izvor budalaština, dezinformacija i loših analogija.

moja knjiga je Bozja knjiga. sunce se ne zali na nju ,
Zato što sunce nije živo razumno biće

zvezde isto,
Takodje , poput tebe, zvezde nemaju razum.

ptice
Verujem da bi ptice, za razliku od tebe, samo kad bi umele da čitaju, pronašle puno zamerki.

sve stvoreno,andjeli,
Opet greška...bilo je andjela koji su se žalili.

samo ti i tebi slicni imate zamerku.
Vidim da si najbolje ostavio za kraj.  Smile

kako mogu verovati u coveka koji nema mozak,ili avion koji nema krila,ili nesto tome slicno.
Ponovo demonstriraš kako ti je znanje jadno i malo, i koliko si ograničen. Postoje modeli aviona koji nemaju krila. A što se čoveka bez mozga tiče, videćeš ga ujutro, kad kreneš da se umiješ.

,uzmi jedan"bedni" eksperiment i da ti neko ovde veruje,razbij stol sa cetiri nogare samo i naredi mu evolucionistickim autoritetom da se podigne u toku 1000 god bar,oce li? zamisli tu ideju da je ogromni kosmos tako zapanjujuce savrsen nastao slucajem ili iz praska se dao sam od sebe srediti i u taku harmoniju ukomponovati!

Možeš da prestaneš da demonstriraš kako ne poznaješ osnovne principe kako su se neke stvari desile.

cuj,ja imam taj samo jedan dah u nosnicama i nocas moze po Bozjoj volji biti opozvat,i ja to znam ,te mi ne pada na pamet da ga prodam takoj ideji ni za sto na svetu.nema ljutnje. nauku ne prezirem,ona ima svoju jasnu svrhu. kao i sve na zemlji.mi smo na liniji razdvajanja sve zivo na ovoj zemlji sto jos ovog casa dise. ili,ili...poziv je jasan,ko hoce vecnost na isusovu stranu ,ko oce propast vecnu nek ide na drugu stranu.
Ja ti želim da poživiš dovoljno dugo da shvatiš, kako si sam gore demonstrirao svojim neznanjem, da te je baš taj Isus odveo u taj umni mrak i neizbežnu smrt. Sam si dokaz koliko je loša vera koju propagiraš, uništila te je intelektualno, duhovno i što se tiče obrazovanja pre nego što će ti doneti i fizičku propast.

Edit:
Da se razumemo, božji čovek, nije loša osoba, već zavedena osoba. Poput dilera Herbalife proizvoda, on samo promoviše ono što mu je dato, tek površno poznajući ono što nudi. Samim tim, radi lošu stvar. Put u "pakao" popločan dobrim namerama.
« Poslednja izmena: 18. Jun 2012, 09:02:01 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
za predragona: dobro je da jos neko je ukljucen u temu inaace bi opet neko zamerio da se ja i ti samo oglasavamo.
           i uvek isto isti problem,ti cirkulises u jednoj neduhovnoj materijalnoj sveri ,aposlutno samo umom ne i duhom i logicno sve sto ja napisem tebi je glupo.ludo.
kad ti kazem za jedan minim eksperimenta jedan razbijeni stol da demonstriras,ti kazes da ne poynajem osnovne zakone,koje. koliko znam ateisti veruju da je iz praska sve pocelo da se dovodi u danasnje stanje harmonije. ja ti nudi eksperiment jer koliko sam ipak upoznat niti jedan zakon bez dokaznog materijala,eksperimenta se ne prima u validno,dakle razumljivo za materijalizam,i sada ti kazes da ja nesto tu ne razumem. dakla sta ne razumem. je li to netacno sto tvrdim.je li nauka jasna po tome da ako bi sunce bilo delic blize da bi smo bili jedna sprzena masa? i ko ga je smestio bas u delic mere na sigurno?slucaj? ja te pitam za tog bofga slucaja ,i izazivam ga da demonstrira svoju silu na jednom obicnom stolu sa cetri nogare,ili hajde sa dve da smanjim izazov osim ako taj bog nije se umorio ili zaspao pa ne radi trenutno sledecih hiljadu godina da bi ponovo doveo stol na noge!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
za predragona: p.s. evo ja cu ti odmah dovesti razvaljeni stol na staro stanje. kostace jako malo taj deo posla,jedan stolar za nekih 20 eu mozda i manje. ali zar dusa nije vrednija od 20 eu? a onda cu ti pokazati ko je dalje u tom lancu sazdao majstora coveka itd..to je uzlazna spirala uma duha a silazna spirala ide u ambis apsurda i materijalnog umlja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 12:08:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.