Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 17:10:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mass Effect 2  (Pročitano 23716 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Samsung Galaxy S III
Postujmo onda tudje ukuse ; }

Sto se tice ME2 ali i GOWserijale , moj ukus jeste povrsan i to priznajem. Tretirao sam ih kao izvikani film, koji sam ugasio nakon 15 min. gledanja, jer mi se ni iz daleka nije dopao. Sta cu, takav sam covjek.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49762
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Meni je samo glupo kada se podcjenjuju neke igre koje su sasvim OK. AKo ti se ne svidja zanr ili podzanr neke igre nema nikakvog smisla pljuvati je. I GoW i MS su odlicno napravljene i lijepo doradjene igre. Sa tehnicke ili konceptualne strane tesko im je naci zamjerke...     
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 21:37:29 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ko je bre pljuvao GOW  Smile Smile , to je jedna od igara zbog koje bi kupio Playstation  Smile

Mass Effect (i prvi i drugi deo) su odlicne igre i cim se malo oslobodim sa vremenom (i prostorom na hardu) planiram da predjem obe

PS Ne pricam u prazno da su odlicne jer sam ih igrao kod drugara  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49762
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Ko je bre pljuvao GOW  Smile Smile , to je jedna od igara zbog koje bi kupio Playstation  Smile

... i to najvazniji razlog!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
nemam vise zivaca za igre prije 2008.

E, jado... mrgreen:
Znachi li to da nisi igrao Wolfenstein, Doom, Unreal, Duke Nukem, Half-Life, Grim Fandango i ostale igre pre 2008-me? Smile

Sorry za manji off.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 23:45:02 od DavidB1988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49762
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Ja iskreno takodje radije biram FPS nego TPS. Nije mi TPS dosadan, vec mi je ovaj prvi generalno zanimljiviji zanr. ALi to nema nikakve veze sa realnim kvalitetom ove igre.     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Samsung Galaxy S III
nemam vise zivaca za igre prije 2008.

E, jado... mrgreen:
Znachi li to da nisi igrao Wolfenstein, Doom, Unreal, Duke Nukem, Half-Life, Grim Fandango i ostale igre pre 2008-me? Smile

Sorry za manji off.  Smile

Naporan sam i zahtjevan, a vjerovatno i previse, novim ostvarenjima, razmazenog ukusa da bih neku od navedenih igrao u 2010 god.

Citat
Meni je samo glupo kada se podcjenjuju neke igre koje su sasvim OK. AKo ti se ne svidja zanr ili podzanr neke igre nema nikakvog smisla pljuvati je. I GoW i MS su odlicno napravljene i lijepo doradjene igre. Sa tehnicke ili konceptualne strane tesko im je naci zamjerke.

Dobra igra je ona igra cijeg zanra nisi fan ali nakon igranja to postanes  Smile . Navede te na sebe, ubjedi u svoje kvalitete, prijatno iznendi , opravda ti ocekivanja i ucini te njenim zavisnikom. To je igra! Ovo ostalo, treba popljuvat sve!   Smile

Dok je loseg ukusa bice i losih igara, filmova, ljudi, muzike.. itd...  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 11:52:00 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Citat
Naporan sam i zahtjevan, a vjerovatno i previse, novim ostvarenjima, razmazenog ukusa da bih neku od navedenih igrao u 2010 god.

Choveche, sve te igre mozhesh da igrash i dan-danas... Wow, bash, wow... Ne znam da li da se smejem ili da plachem. Mnogo si toga propustio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@Black_pirate,kao sto ti kaze covek-ti mnogo propustas time sto igras samo najnovije igre.bas zato sto je vecina nevidjeno smece.ja te razumem,i ja sam se vremenom malo razmazio,i nekada mi je malo tesko da se vratim igrama koje sam ranije obozavao,jer sam se razmazio i navikao na tip-top grafiku.ali zato se nateram i pocnem da igram.i kada me uhvati,zaboravljam na to.jer nije sve u grafici.i to ti je vrlo pogresan i los pristup i veruj mi da mnogo time propustas jer,kao sto rekoh,danas uglavnom izlazi smece sa po par svetlih tacaka u svakom zanru.uzmi neki hit od pre par godina i odigraj ga makar na kratko.nebitan je zanr,koji god hoces.zapanjices se kada vidis kolika je razlika u kvalitetu.ali ne grafike,nego price,realisticnosti,kvaliteta izrade,likova,mogucnosti...

ti bi se sad na primer verovatno smejao Grim Fandangu.kao-ahaha,vidi grafiku,sve matoro i kockasto.
da,ali,vidis,ta igra je zato jedna od najboljih igara ikada napravljenih,ima nevidjen humor,odlicnu pricu,odlican gameplay i mnogo mogucnosti.a,ajde,kad vec ocemo o grafici,cak je i tu bila hit.jer je 98' imala grafiku kakvu retko koja je druga igra imala.

imas jako pogresan pristup.em sto nicemu i nikome ne dajes sansu,em sto ne umes da cenis kvalitet,vec te privlaci samo propaganda i nasminkano smece.

po tvojoj logici ljudi kada biraju automobil,treba da uzimaju samo onaj najnoviji i koji se najvise reklamira,pa makar bio i od kartona,samo da bude najnoviji,i samo ako im se svidi u prve 3 sekunde.

pitam se samo kako bi svet danas izgledao kada bi svi razmisljali tako kao ti...  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 13:11:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Samsung Galaxy S III
Na pogresnu stranu prosipate vodu.

Igrao sam sve te igre u vrijeme kada su one bile popularne. Cak sam imao obicaj sa nekima se bakcati na duze staze, zbog igrivosti kojom su plijenile. Medjutim, kada se danas pojavi jedan GTA 4, ubije  mi volju za igranjem bilo koje sendbox igre iz, ne znam kako bliske proslosti. Takve igre postavljaju standard. Drugi primjer, Dragon Age, umjetnost, remek djelo, koje takodje dize standarde visoko iznad, naravno unutar svog zanra. U kompletu, ne samo graficki. Ali sve je to sasvim druga tema, kojoj nije mjesto odje. Eto jos da spomenem Starcraft 2. Ni u ludilu ne bih jedinicu igrao kad vec postoji ovako skockana dvojka. Da ne govorim o voznjama, kao sto je Dirt.

Igrama iz proslosti se valja okrenuti ako ove nove zastrane, a kako to nije slucaj, ko ih jbee.

Ne znam cemu sva ova prica vise. Nije ni bitno kako ja dozivljavam igre. Za mene je ME 2 tesko sranje i ostace tako, dok je mene i ukusa mi loseg : )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 17:10:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.