Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:10:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mass Effect 2  (Pročitano 23605 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iPhone 7 Plus
da ali film nece stici na vreme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Samsung Galaxy S III
Iz njegovog posta sa prethodne strane moze da se zakljuci gde je zapelo.
Rekao je da nevoli TPS igre, da ne voli igre u svemiru i da nema zivaca da igra prvi deo.

Да, видех сад тај пост... Али ово :

Citat
Ovako, sa strane, djeluje mi kao zesce sranje za malu djecicu...

Јако стручан коментар.. Ово на све делује, али на жешће срање за децу - никако...

Nema potrebe da vam smeta moj ukus, a ja nemam potrebe da vam ga objasnjavam. No da ne ostanem nedorecen..

Odigrao sam taj uvodni dio i nista mi se nije dopalo. Prosjecna 3rd person pucacina. Srljanje, zaklon, pucanje.. srljanje, zaklon, pucanje... i to u poprilicno glavobolnom dizajnu i tom monotonosivom svemirskom okruzenju.. Protivnici su mi posebno bezvezni (los dizajn, los AI ), bas kao i taj laserski sistem pucanja i ubijanja robota/vanzemaljaca ( koji su krc ), sto srljaju kao ovce..  Ne svidja mi se ni kako je uradjeno kretanje glavnog lika, bas kao ni animacije kada krene u zaklon. Nisan mi se takodje ne svidja. Svaka prostorija izgleda slicno. Itd itd.. Zainteresovala me prica, ocekivao sam dobar gameplay, no ga ne dobih...

Jedan Gears of war je mnogo bolji izbor, mada mi se i ta igra nije dopala...  Nego , sta da se radi, ja inace ne volim 3rd person pucacine, ali Mass Effect 2 je po mom skromnom gusarskom gaming misljenju jedno veliko sranje od igre  ( oprostite na mom francuskom ) ..

« Poslednja izmena: 20. Sep 2010, 23:10:19 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
taman sam hteo da kazem "ok,ljudi,ukusi su razliciti,covek nesto voli,nesto ne,pustite to vise...",kad procitam da ti se GOWno  Smile vise svidelo...  Smile
dakle,ja nemam reci...  Smile mislim,ok je da  ti se ne svidja ME,ali da ti jedan monotoni GOW bude bolji...  Smile 

al,dobro,ajde,ajde...  Smile pridrzavam se onoga da ne treba previse diskutovati o ukusima...

nego,a da pitam ja nesto-jel tebi palo na pamet da mozda nekada odigras neku igru DUZE OD 20 minuta pre nego sto kazes dal ti se svidja ili ne?  Smile
mislim,razumem te ja,ne volis pucacine,dakle-vec te ono..odbija,a plus,nije ti se svidela,dakle,jos vise te odbija dok igras...
ja uvek razmislim dal cu da igram neku igru ili ne i izaberem nesto sto mi se zaista svidi pa ga igram do detalja,no,eto,i meni se par puta desilo da nabasam tako na neku igru,i jednostavno,ma kolko se trudim da joj dam sansu(a imam bas dug fitilj po tom pitanju),jednostavno...ne lezi.
ali,znas sta-ja bih joj uvek dao dovoljno vremena i prilika da me zadivi,tj-igrao bih malo duze,sacekao da vidim sve sto ima da ponudi.a ti si video dva ista nivoa,smorio se jer ne umes bas sa pucacinama,i izbrisao je.
da si sacekao duze,video bi kolko je igra genijalna i zanimljiva,pogotovu prica i RPG stil.
stavise,za mene je to jedna od svetlih tacaka u ovom mracnom deobu smeca od video igara,u sta ubrajam i GOW.
tako da samo da ti dam jedan savet da sledeci put odigras nesto malo duze,pogotovu ako za to nesto mnogi kazu da je zaista kvalitetno,pre nego sto dignes ruke.da svi tako rade,danas verovatno ne bi ni postojala gaming inustrija,a ni neke druge.

mene ni ne zanima,niti mogu,niti zelim da te sad nagovaram da je igras,u stvari,meni je zao da nesto poput GOW smatras boljim od ME,koji je po meni jedna od retkih kvalitetnih igara danas-losim jer te mrzelo da igras maaaalo duze.mene bas briga za to.takodje,slazem se sa tobom da ME ima svoje mane,i ti si naveo neke koje se ni meni ne svidjaju,i slazem se da je i on,kao nastavak,morao da ispadne bolji,ali ipak je i ovako jedna svetla tacka u danasnjoj mracnoj gaming industriji gde se sve svodi na propagandu,zaradu i brzinu izrade,dakle-smece.
takodje,o tome kolko je dobra igra govori i cinjenica da je mene,koji obicno ne podnosim space sci-fi- filmove,price,i igrice(jer su uglavnom svi na istu foru,a nemaju ni malo razuma ili logike i uglavnom sluze naduvanim idiotima i klosarima da se mentalno izivljavaju i puste svoje navarene lobanje da izmisljaju kojesta...)  igra impresionarala i oborila s nogu kad sam je prvi put igrao(mislim na kec).
no... samo ocu da ti kazem da mislim da imas malo pogresan pristup.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 00:14:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel One Touch Idol X
Ок, сад си образложио, и ја се са тиме да се о укусима не расправља слажем, али ако ову игру сагледаш из једне друге перспективе, на пример из перспективе перфектно одрађених дијалога, са мноштвом разних опција током разговора, борбу која подсећа на легендарни К.О.Т.О.Р. - једноставно таква игра не може да буде срање, напомињем, уз све поштовање твог и било чијег укуса  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ako iz ove igre odstranih pricu, dijaloge i dobro razradjene likove, dobijas ispod prosecnu pucacinu.. mass effect 2 je fenomenalan nastavak price iz mass effecta 1 koji drugacije nije mogao da se uradi vec ovako kako jeste, kao igra gde je sam gameplay malo gurnut postrance, dosta uproscen da pruzi samo cistu akciju ali da ne smeta razvoju ostalih aspekata celokupnog mass effect serijala
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
LG KU990 VIEWTY
ljudi moji ja sam u ME1 i ME2 zamalo zaplakao na vise mesta jbt, prica je toliko kraljevska prosto vas uvuce u radnju i imate osecaj da ste vi akter u igri!
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 08:57:22 od Kubatovic »
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Meni su se obe igre neverovatno svidele, ponekad me je iskustvo toliko oduševilo da sam morao hladnom vodom da se istuširam, ali ništa nije crno-belo. (takođe sam pri ruci za obe igre imao jedno 10g kanabisa)

Neko je zavirio sa druge strane novčića

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
Samsung Galaxy S III
@hkj

Izvinuces care, nisam imao volje da citam tvoj post. Dzabe si krecio.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
sjeba me covek samo tako...  Smile Smile

mah,dobro,nije ni bitno,na kraju krajeva...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49680
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
taman sam hteo da kazem "ok,ljudi,ukusi su razliciti,covek nesto voli,nesto ne,pustite to vise...",kad procitam da ti se GOWno  Smile vise svidelo...  Smile

Pa i meni je GoW2 bolji. Iako uopste ne podcjenjujem MS2. Ne znam da li si igrao GoW2 posto je izasao samo za XBOX 360?

@hkj

Izvinuces care, nisam imao volje da citam tvoj post. Dzabe si krecio.

Napisao je da mu se ne svidja dark TPS koji nema RPG ili neke druge primjese. A ja bas volim GoW zato sto jeste dark i sto je cist TPS zanr bez primjesa sa strane. Dakle sve je samo stvar ukusa i nista vise od toga....   

« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 13:56:20 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:10:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.