Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:20:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masovni povratak Srba na Jadran  (Pročitano 36474 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple 15
Hrvatska je najcistija u regionu zato sto nema ljudi...
Vrlo jednostavno... Smiley

A kakv drugi odgovor očekivati od deklariranog mrzitelja svega što ima veze sa Hrvatskom..
 Smile Smile

Jbg.treba ljude naučiti da ne bacaju smeće kroz balkon..
I to je početak...
 Smile

Kakva notorna laz... volim svoju kucu i stan u Hrvatskoj...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2681
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja volim Hrvatsko more nigde ne miriše tako kao tamo.Najradije bi otišla tamo nego šta znam u CG. A ove godine ako imam sreće odo ja u Pargu. A sledeće godine Hrvatska. Ja nemam loša iskustva.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 22:03:26 od majazmaja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Prvo, ako se napijem i zapevam Tamo Daleko ima da me prebiju, izshutaju i bace sa mosta. To u zivotu meni ne treba. Na koji nacin njih ugrozava to sto ja pevam tamo daleko? Mi nemam taj kompleks da nam se u svakoj "patriotskoj" pesmi potencira mrznja prema nekom narodu, a ja im za to nisam ni malo kriv. U Grckoj, on the other hand, mogu da pevam sta ocu, koliko ocu, osecam se kao medju svojima, more je lepse i jeftinije je. Pre nego sto kazete da je hrvatsko yebeno more najlepse na svetu, mogli bi da zalutate jednom do grcke obale. Sta vas je uopce nateralo da idete tamo in the first place?
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 13:02:43 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2681
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja nisam rekla da je Hrvatsko primorje najlepše na svetu, nego da bih najadije otišla tamo. Naravno da sam obišla i tu Grčku obalu i to nije ni približno onaj osećaj kao u Dalmaciji. Taj miris mora, i borovine nema na Egejskom moru, ali ima na Jonskom moru, odnosno zapadnoj obali Grčke i zato sam odlučila da idem u Pargu.  Tebi je prva asocijacija kad se pomene Hrvastka, "Tamo daleko" i strah, što mi govori da si mlad i da nemaš pojma o letovanju u Dalamaciji. Neprijatnosti su naravno svuda moguće, ali ako "zalutaš" do grčke obale, naruči tamo tursku kafu. Neće te niko zbog toga prebiti , ali ne preteruj sa bilo čime što ima veze sa Turskom i to će ti se desiti i u Grčkoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Taj miris mora, i borovine

Ee da .. Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Mora li ta Hrvatska. Toliki svet a nekima bas stalo da idu u Hrvatsku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Oni nas mrze ,a mi cemo njih da volimo i punimo im dzep-pa zar to nije plemenito sa nase strane ? Smile

Volim Jadran ,posebno Basku Vodu,Hvar i Brela .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
"Imaju samo kriške... Poruka u Dubrovniku za srpske turiste"

Kakvu poruku ocekujes nakon onolikog klanja i razaranja po dubrovniku bez iskrene isprike i promjene misljenja do dana danasnjeg ? Da je srbija barem promijenila misljenje umjesto da glumi zrtvu stvari bi sigurno bile drugacije ali posto je sve ostalo manje vise isto kao i '91 nema razloga za drugacije poruke.

Ja nemam nista protiv normalnog srbina jer ne gledam ljude po nacionalnosti ni drzavljanstvu i nisam protiv prijateljskih odnosa sa srbijom ali ne ako to znaci da ce se sve svesti na "pojeo vuk magarca".

Tko je koga ubio ubio, idemo biti prijatelji. Ne ide.

Ne spominjite opet Jasenovac jer iako ima jos dosta ustasoida u HR ima i normalnih ljudi koji su se sve ove godine borili protiv takvih i da se sazna istina. U HR su zabranjeni ustaski znakovi i taj zlocin iz WW2 je priznat iako vecina politicara i razno raznih nacionalista ne vole puno pricat o tome mediji itekako govore. Predsjednik Mesic je takodjer nedavno bio u Jasenovcu.

U Srbiji se jos uvijek forsira stara prica i iscudjava zasto nema mira. Cudite se i dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
Ne mogu da verujem da iko stariji od 1o godina   i pri zdravoj pameti opet zeli kod krvata.
Zadar-pokolj Srba i pljacka srbskih kuca i stanova,vikendica . . vec svi zaboravili?I  Sibenik,Vodice,Krka . . narode osvesti se!!!!

Nisu zaboravili pokolj u Zadru zato vas i vole kad dodjete na utakmicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

A takodje bez politike ako moze!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:20:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.