Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:47:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Masovni povratak Srba na Jadran  (Pročitano 36513 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
veća je vjerojatnost da doživiš prometnu nesreću prilikom putovanja nego da te netko maltretira u Hrvatskoj kao Srbina.Događa se nekomu i prvo i drugo .Ali doći u mjesto koje su granatirali u ratu Srbi i pjevati  Tamo daleko j estvarno provokacija.Budi kao i ostali strani svijet.Zašto imaš kom naglašavati tko si i odakle si.
Kad bi je došao u srpski grad i pjeva "vila Velebita" naravno da bi neke provocira npr.protjerane iz Hrvatske.pa neću pivat i točka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Ja samo ne znam sto se na ovom delu foruma dozvoljava ovoliko zalazenje u politiku, malo li je tamo gde je predvidjeno.  Smile

Inace, zavisi i od toga gde ste bili da bi cenili koja obala je lepsa. Ja sam 10 godina isao u Medulin, kod Pule, sam spic kada se gleda karta Istre... nema lepseg mesta (po mom ukusu) na hrvatskom primorju, a bogami nisam nasao lepse ni u Grckoj (za ostale ne mogu da pricam posto nisam bio, ali ni oni koji nisu u Medulinu ne mogu da nagadjaju).

A nije slucajno sto su za vreme SFRJ fudbalska i kosarkaska reprezentacija isle na pripreme iskljucivo u Medulin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Citat
Kakvu poruku ocekujes nakon onolikog klanja i razaranja po dubrovniku bez iskrene isprike i promjene misljenja do dana danasnjeg

OK... ovim si zeznuo i Barona Minhauzena...

Inace, meni je zanimljivo da posto je vas ministar turizma objavio da je spas u srpskim gostima nije zavladala cuvena panika, vriska i histerija...
Svi su samo rekli "Jbg, sta da se radi" i poceli da klimaju glavom u znak odobravanja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Citat
Kakvu poruku ocekujes nakon onolikog klanja i razaranja po dubrovniku bez iskrene isprike i promjene misljenja do dana danasnjeg

OK... ovim si zeznuo i Barona Minhauzena...

Inace, meni je zanimljivo da posto je vas ministar turizma objavio da je spas u srpskim gostima nije zavladala cuvena panika, vriska i histerija...
Svi su samo rekli "Jbg, sta da se radi" i poceli da klimaju glavom u znak odobravanja...

Zar i ti, sine Anea  Smile

Ajde ti izbaci politiku odavde a ne potpiruj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Muškarci više vole plavuše...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Bože koliko zatucanosti, uskogrudnosti i gluposti na samo jednoj temi!

Srbi, slobodno dođite u Hrvatsku, više ste nego dobrodošli.  Osobno preporučam pitomu Istru, i po Dalmaciji ima predivnih mjesta.  Dubrovnik je malo precjenjen za moj ukus.  Ako tražite tulum, Hvar i Pag su vaši prijatelji.  Ako ste gay, Hvar pogotovo  :flower:

Ponesite nešto eura, kremu za sunčanje, osmijeh i pozitivan stav.  I bilo gdje na svijetu ćete biti rado prihvaćeni.
Oni koji se planiraju kurčit i tražit nam mane i tako nisu dobrodošli, koje god nacionalnosti bili  Smile
IP sačuvana
social share
Ne daj na se, ne daj svoje... nemoj tuđe, prokleto je!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
A jel smemo da dođemo masovno?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Bože koliko zatucanosti, uskogrudnosti i gluposti na samo jednoj temi!

Srbi, slobodno dođite u Hrvatsku, više ste nego dobrodošli.  Osobno preporučam pitomu Istru, i po Dalmaciji ima predivnih mjesta.  Dubrovnik je malo precjenjen za moj ukus.  Ako tražite tulum, Hvar i Pag su vaši prijatelji.  Ako ste gay, Hvar pogotovo  :flower:

Ponesite nešto eura, kremu za sunčanje, osmijeh i pozitivan stav.  I bilo gdje na svijetu ćete biti rado prihvaćeni.
Oni koji se planiraju kurčit i tražit nam mane i tako nisu dobrodošli, koje god nacionalnosti bili  Smile
Sad ste se setili Srba,i sad smo kao dobrodošli,veoma licemerno. Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 15:18:27 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC 
kao sto vec rekoh:

hehehe ne mogu da verujem kakvi su licemeri, sad nam se ulizuju i mole da dodjemo na njihovo more.

do skoro su im svi Srbi bili cetnici i koljaci, a sada kad im je frka za pare odjednom smo im 'dobri susjedi' i 'ljudi ko i svi drugi'

mene hrvatska nece videti dok sam ziv Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 975
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pa..barem ženske jedva čekaju dobre komade, jer se o tome naveliko priča....
Da lipo pričaju i da su oh. Smile
Dobrodošli u Zadar! Zaozbiljno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Neko kaže,da ne mešamo politiku u ovu temu,nažalost,direktno je povezano,i niko ne spori da je Hrvatska obala lepa i more,znači,to niko ne spori,ali mi ovde raspravljamo da li je bezbedno uopšte ići,i da li treba ići posle svega što se desilo treba ići na Hrvatsko primorje,i još nas sad pozivaju kad je sezona pukla,to je isto toliko bljutavo da prosto stvara odbojnost prema odlasku na Hr primorje. Smile

Drugo gde su se Hrvati preračunali,oni su mislili da će na njihovu obalu da pohrle stranci iz EU,ali,zaboravljaju da su oni i pre rata živeli isključivo od posetilaca sa Balkana,prvenstveno Srba,jer su Srbi dolazili iz godine u godinu masovno u Hrvatsku,ali,nažalost,ali,možda i na sreću,taj period je završen,ni Srbi više ne letuju u radničkim odmaralištima,kuće koje smo imali na obali ste porušili,stanove oteli,i o kakvom masovnom letovanju govorimo,mi još osećamo posledice njihovog domovinskog rata od Sbročetničkih koljača,koji su par leta pre rata bili redovni gosti na Hr primorju,i šta se to promenilo između dve sezone,pa smo postali koljači,i šta se sad ponovo promenilo,pa smo ponovo dobrodošli.Jel to nas neko zajebava i igra se sa našim životima. Smile

Sve mi ovo stvara zbrku u glavi,odoh u Grčku. Smile

edit-evo sad gledam na vestima,organizovali autobuse za izbeglice da idu da glasaju u Hr,a pozivate nas na more,uhhhhh. Smile

« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 15:51:06 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:47:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.