Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mašić: Da 7.000 ljudi legne ispred Skupštine za Srebrenicu  (Pročitano 9434 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Citat
Zanima me da li će organi reda i gonjenja primeniti ovaj taze donešen zakon u kom lepo piše da je zabranjeno okupljanje ispred skupštine.

тај закон је дебилизам ал да је среће применили би га ту д фул екстент оф д лоу... илити пала би бројања ребара присутнима све у шеснес...

ал не... премијер је био у Америке и добио је свеже инструкције и могу да се кладим да се понека односила на неопходност одличних бејбиситујућих односа према шљаму из невладиног сектора.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Videće se, ostalo je manje od mesec dana do zaleganja ovih nvo roze/crno košuljaša.
  Neka primene bar jedan zakon kako valja pa kud puklo da puklo Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2015, 23:04:47 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
dodik je svo ovo sranje izazvao....
mislim na svu ovu jebatanju oko srebrenice ...
sada ce srpska ostati bez srebrenice...
« Poslednja izmena: 17. Jun 2015, 01:31:31 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Borko Stefanović jedini spreman da legne ispred skupštine

Inicijativu novinara Dušana Mašića, koji je preko društvenih mreža pokrenuo akciju da 11. jula, povodom 20. godišnjice zločina u Srebrenici, sedam hiljada ljudi u znak saosećanja sa žrtvama legne ispred Skupštine Srbije načelno podržava većina poslanika, ali je neznatan broj spreman i da učestvuje u akciji. Pojedini poslanici smatraju i da takve manifestacije mogu sadržati i elemente za nove podele.

"To je građanska inicijativa, protest individualaca koji žele da pokažu da se saosećaju sa tim što se desilo u Srebrenici. Tu neće biti ni bine, ni govornika, već samo manifestacija kojom se iskazuje protest ležanjem protiv načina na koji se svih ovih 20 godina odnosilo prema zločinu u Srebrenici i poruka da se saosećamo sa svima koji su tad nastradali", objasnio je Mašić, dodajući da se do sada prijavilo oko 500 učesnika, među kojima ima i političara. Brojka od 7.000, prema njegovim rečima, nije ultimativni cilj, ali će svakako to biti najmasovniji jer, kako je naveo, "koliko god ljudi dođe, to će sigurno biti najmasovniji skup povodom Srebrenice u Beogradu".

Šaip Kamberi, poslanik SDA Sandžaka, kaže za Danas da u principu podržava tu građansku inicijativu, ali će odluku o učešću na skupu doneti poslanički klub stranke. I Janko Veselinović, nezavisni poslanik, kaže da podržava svaku manifestaciju koja može da dovede do osude zločina, bez obzira na to ko su žrtve. Međutim, prema njegovim rečima, pojedini skupovi, poput ovog koji je najavljen, nose i nove elemente novih podela, čiji je glavni krivac Vlada Srbije koja nikako da odluči da li će prisustvovati obeležavanju 20 godina od Srebrenice.

Đorđe Milićević, poslanik SPS, nije bio voljan da odgovori da li će i na koji način podržati inicijativu "7.000". "Mislim da danas imamo daleko važnijih i značajnijih tema i upravo nakon ovog razgovora sa vama vratiću se u salu i govoriti ono što je za nas ovde najznačajnije, a to je predlog zakona o zaštiti od grada. To je nešto što interesuje građane, a posebno poljoprivrednike koji danas zaslužuju da žive od svog rad", naveo je Milićević.

Dobar deo poslanika opozicije smatra da je akcija dobra, ali među anketiranim poslanicima samo je Borko Stefanović, šef poslaničke grupe DS, naveo da je spreman da u znak sećanja na srebreničke žrtve legne ispred Skupštine Srbije. "Spreman sam lično da podržim akciju, jer mislim da je dobra i da pokazuje da u Beogradu i Srbiji postoje i žive ljudi koji su spremni da se suoče sa zločinom. Za mene je to dokaz da ne okrećemo glavu od nečega što je bilo na 300 kilometara od nas i ne ponašamo se da se to nije desilo: Za mene to ne znači da nećemo osuditi zločine i nad Srbima, ali samo mislim da o tome nije pristojno pričati isti dan", smatra Stefanović.

Zoran Živković podržava akciju i smatra da bi ljudi trebalo da pokažu svoju posvećenost humanim ciljevima. On za sebe kaže da svoju posvećenost pokazuje odavno, ali da ne misli da će ova akcija biti bolja ako on legne ispred Skupštine Srbije.

Maja Gojković, predsednica parlamenta, juče je na pitanje opozicije izjavila da okupljanja ispred zgrade Skupštine Srbije nisu zabranjena, a poslanik SNS Zoran Babić precizirao je da se zabrana odnosi samo na dvorište, a ne i na javne površine. Poslanik SNS Vladimir Đukanović nazvao je akcije obeležavanja zločina u Srebrenici ispred parlamenta "najcrnjim egzibicionizmom".

Izvor Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Akcija NVO ispred Narodne skupštine 11. jula

Deset nevladinih organizacija najavile su danas da će, u znak solidarnosti sa žrtvama u Srebrenici i povodom 20 godina od zločina, 11. jula organizovati akciju ispred Narodne skupštine u Beogradu, kada će aktivisti tih organizacija leći na tlo ispred skupštinskog zdanja.

BEOGRAD - Deset nevladinih organizacija najavile su danas da će, u znak solidarnosti sa žrtvama u Srebrenici i povodom 20 godina od zločina, 11. jula organizovati akciju ispred Narodne skupštine u Beogradu, kada će aktivisti tih organizacija leći na tlo ispred skupštinskog zdanja.

Kako je rekao Đorđe Bojović iz Inicijative mladih za ljudska prava na konferenciji za novinare, akcija pod nazivom "Sedam hiljada" ima za cilj da pokaže saosećanje sa stradalim muslimana u Srebrenici i da se usprotivi, kako su kazali, sve češćim pokušajima "osporavanja, relativizacije i opravdavanja srebreničkog genocida".

On je naveo da je želja svih koji podržavaju tu akciju da 11. jula budu ispred Skupštine, pozivajući građane da se pridruže i dodajući da je jedno od osnovnih ljudskih prava pravo na slobodu okupljanja.

NVO smatraju da ta akcija, koja se izvodi povodom obeležavanja 20. godišnjice Srebrenice, ne sme "imati opravdanje zabrane okupljanja ispred Skupštine u vidu sednice Narodne skupštine", smatra Bojović.

Akcija "Sedam hiljada" organizuje se na inicijativu novinara Dušana Mašića koji je predložio da sedam hiljada ljudi legne ispred Doma Narodne skupštine u znak sećanja na srebreničke žrtve.

Organizacije civilnog društva koje podržavaju tu akciju su Inicijativa mladih za ljudska prava, Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom, Hartefakt fond, Beogradski centar za ljudska prava, JUKOM, Helsinški odbor za ljudska prava, Kuća ljudskih prava, Sivil rajt defenders i Građanske inicijative.

Izvor http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=187381

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.81
ко су бре ови  Smile
сад видех 
Citat
Inicijativa mladih za ljudska prava, Fond za humanitarno pravo, Žene u crnom, Hartefakt fond, Beogradski centar za ljudska prava, JUKOM, Helsinški odbor za ljudska prava, Kuća ljudskih prava, Sivil rajt defenders i Građanske inicijative.

Smile Smile Smile

и покретал акције  Smile

Citat
„Dušan Mašić, u novinarstvu od 1989. godine, brzo je napredovao u službi, od radijskog saradnika, skupštinskog izveštača, do urednika informativnog programa 1995. godine, autora u dražesnom Nin-u, stižući fakultativno i do nameštenja gde je lova, do famoznog ANEM i još famoznijeg International Research & Exchanges (IREX) boarda iz Vašingtona, kao ovlašćeni zastupnik za raspodelu USAID sredstava za najnezavisnije među nezavisnim medijima. Početkom 2000, kad se, maltene sam sa Veranom (Matićem), izborio za naše medijske slobode i poput mnogobrojnih zaslužnih iz tog doba koji su revolucionarna znanja materijalizovali po institucijama sistema, ambasadama u toplim zemljama i nevladinim organizacijama, Mašić je pronašao utehu kao Izvršni direktor G17 plus (ma sigurno se sećate te grupe), a lični mir i prosperitet kao službenik znamenitog i platežnog BBC Worldwide Limited“.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.81
ништа од скупа јбг. најавили пре њих  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0

Машић нема права на окупљање! Заветници први пријавили скуп за 11.јул!

Српски сабор Заветници обавештава јавност да је 11. јула 2015. године испред дома Народне Скупштине једини регуларно пријављен скуп, у складу са Законом о окупљањима, скуп који је у ПУ Стари Град пријавио члан Главног одбора Српског сабора Заветници, Ведран Ћосић.

Пријава у термину од 09 до 19 часова поднета је још 22. априла, пре него што је новинар Душан Машић надлежним органима пријавио одржавање перформанса “7000”, који за циљ има подривање Републике Српске и Републике Србије.

Подсећамо да су Заветници током прошле седмице упозорили јавност да је организатор скупа “7000” британски агент од утицаја, који је 19. марта ове године постао и британски држављанин. Све ово се догађа упоредно са најављеном Резолуцијом о наводном геноциду у Сребреници коју Савету Безбедности подноси Велика Британија.

С обзиром на то да организатори перформанса иза којег стоје стране обавештајне службе немају право на окупљање испред дома Народне Скупштине и да су Заветници једини који имају легално пријављен скуп на том месту, позивамо надлежне органе да забране одржавање перформанса.

Српски сабор Заветници користиће сва легална и легитимна средства да не дозволи одржавање перформанса који има за циљ да српски народом представи као геноцидни и угрози стабилност Србије и Републике Српске.

Најављујемо да ће се чланови руководства покрета окупити у пријављеном термину и током целог дана бити испред дома Народне Скупштине.

ништа од скупа јбг. најавили пре њих  Smile

Na ovo misliš ?

Biće ovo zanimljivo, kome li će organi reda i gonjenja dati prvenstvo ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Nokia 33-10
7000 ljudi i više na Lukasovom koncertu za Srebrenicu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Јесте шабан и дрогош али за овај потез му свака част Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.