Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 65133 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Citat
6) Zabranjeno repliciranje na odluke moderatora na temi. Kada moderator da neki komentar, opomenu, donese neku odluku u vezi sa temom ili nekim ucesnikom u diskusiji, sve replike se upucuju iskljucivo moderatorima preko Privatnih poruka.

Sve poruke koje se protive pravilniku Burek foruma bice obrisane. O njihovom brisanju odlucuju moderatori, odnosno njihovi licni kriterijumi. Ako mislite da ste osteceni obratite se moderatoru preko privatnih poruka ili to uradite ovdje:

http://forum.burek.com/index.php?board=26.0
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti Vlado oceš i da odgovoriš,a šta cemo sa onima koji se prave toliko važni da nece ni da se udostoje odgovora?Nije vaše da terate ucesnike diskusije nego da sprecite vredjanje,a ako je off a vi onda uradite loock!Ovde je sve bilo u granicama normale dok nedojde doticni i sve rasterta!Ja licno od sada cu se žaliti vlasniku,pa ako on smatra da je moja žalba bez veze ili neosnovana,onda cu svoj nalog uništiti!
« Poslednja izmena: 01. Jun 2007, 00:07:17 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
Pa da... bitno da je netko kriv... jer Srbi sami nikad za ništa nisu krivi... nego je uvijek neka "zavera protiv vascelog srpstva"

Никада нисам рекао да Срби нису криви. Увек сам говорио да су сви криви. Управо пар вас тврди да Хрвати уопште нису криви.

Citat
A ti mene baš zapeo proglasit zločincem i gotovo. Tebi su, očito, svi Hrvati apriorno ustaše - jer su Hrvati.

Не, само они који ово тврде:

Citat
u tom smislu četnički pokolj u selu Čišle je jednako tako zločin kao i ustaško ubijanje u Jasenovcu.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2007, 09:08:38 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Hrvatska prije nije imala državu - ne znam kako da nazovem ovo? Laž, bezobrazluk, budalaština... ili sve u jednom? Smile

Није је имала од 1102. до 1941/1991. Српски народ је за то време имао паралелно и по 2-3 државе. Има се, може се.  Smile  Smile  Smile  А кад дуго имаш државу, научиш и да будеш толерантан према мањинама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
di ste vi imali državu, pod turcima?
isto ko i mi pod austrougarskom - samo je naš sabor i tada radio a mi bili dio federacije

nije mi jasno zašto srbi samo sebi prisvajaju konstutivnost i ne priznaju je niti jednoj drugoj manjini u hrvatskoj?
po meni to nije pošteno i mi smo to u našem ustavu popravili tako da ste sada svi konstitutivni (i hrvati i srbi i sve ostale manjine) samo se to više ne zove tako nego - država hrvata i svi nacionalnih manjina koji u njoj žive i imaju jednaka prava

uostalom konstitutivnost se ogleda u tome što je za promjenu ili donošenje zakona o manjinama potrebna 2/3 većina sabora tzv. organski zakon
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S500
Citat
A ti mene baš zapeo proglasit zločincem i gotovo. Tebi su, očito, svi Hrvati apriorno ustaše - jer su Hrvati.

Не, само они који ово тврде:

Citat
u tom smislu četnički pokolj u selu Čišle je jednako tako zločin kao i ustaško ubijanje u Jasenovcu.

Aha... znači četnički pokolj Hrvata u nekom selu nije zločin, ali ustaški pokolj u Jasenovcu jest zločin?

Pa da... naravno... jer u Jasenovcu su žrtve Srbi... a sve žrtve su jednake, samo što su srpske žrtve jednakije.. Jel' tako?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ne postoji samo jedna životinjska farma Smile

znakovito je to da su od svih životinja svinje htjele biti jednakije od ostalih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Aha... znači četnički pokolj Hrvata u nekom selu nije zločin, ali ustaški pokolj u Jasenovcu jest zločin?

Pa da... naravno... jer u Jasenovcu su žrtve Srbi... a sve žrtve su jednake, samo što su srpske žrtve jednakije.. Jel' tako?

Ало бре нуло једна људска престани да изврћеш и мењаш тезе.
Наравно да је злочин и наравно да се не може поредити са геноцидом и требљењем око пола милиона Срба.

Стварно не капирам модераторе. Не дозвољавају вређање али дозвољавају постове као што су перфидно негирање и ралативизовање Јасеновца. Па како да им одговорим ако не увредама?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S500
Čekaj, prijatelju...

Kao prvo, ti si taj koji vrijeđa.. Ili je možda ovo "nulo ljudska" bio kompliment?

Kao drugo - gdje sam ja negirao Jasenovac? Gdje? Nađi mi neku moju riječ koja negira Jasenovac, i dam ti 500 Eura!

Kao treće - ti si taj koji relativizira zločine, jer negiraš zločinački karakter četničkih ubojstava i čim nalaziš opravdanja za njh.

Zločin je zločin, i to tome nema rasprave. Za zločin nema opravdanja. Za zločin nema isprike.

Nema isprike i nema opravdanja za Jasenovac i za druge ustaške zločine.
Nema isprike i nema opravdanja za Čišle i za druge četničke zločine.

Barem tako ja mislim... ali opet, meni su sve žrtve jednake... nema jednakijih

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
termin genocid nastao je tek poslije 1944.god. tj. konvencijom o genocidu 1951.god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.