Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 65138 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Срби јесу били констутиван народ у Хрватској. За то што их је било много мало у Хрватској најзаслужнији је усташки покрет и НДХ. Тако да све то има везе. Понављам Хрватска никада пре није имала државу и зато нико није могао да одлучује да је у оном облику "самоопредељује". Поготову са оноликим Србима који су истребљени 40 година раније и са оноликим Србима који нису хтели да се оцепе.

То је наш зајеб што смо имали Бадинтера и што смо дозволили онакав развој догађаја!

Престаните се правити јагњад више, као ви немате везе са Јасеновцем, усташама, НДХ и остало...Све је то повезано...

Ми смо се зајебали јер смо имали кретене на врху и зато вам је прошло све. Само немојте мене покушавати обрадити...
Сад смо суседи и тако је како је...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Feanore sa tim "argumentima" , ja da sam predsjednik Srbije oma bi tražio arbitražu i uzeo Hrvatima 1/3 države , opa ete ga , eto mora Srpskoga   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S500
Срби јесу били констутиван народ у Хрватској. За то што их је било много мало у Хрватској најзаслужнији је усташки покрет и НДХ. Тако да све то има везе. Понављам Хрватска никада пре није имала државу и зато нико није могао да одлучује да је у оном облику "самоопредељује". Поготову са оноликим Србима који су истребљени 40 година раније и са оноликим Србима који нису хтели да се оцепе.

То је наш зајеб што смо имали Бадинтера и што смо дозволили онакав развој догађаја!

Престаните се правити јагњад више, као ви немате везе са Јасеновцем, усташама, НДХ и остало...Све је то повезано...

Ми смо се зајебали јер смо имали кретене на врху и зато вам је прошло све. Само немојте мене покушавати обрадити...

Srbi su i danas konstitutivan narod. Isto kao i prije. Nema nikakve razlike.

Opet Jasenovac i ustaše... Ako ćemo tako - i Srbi su zaslužni što nema više Hrvata... i četnici su ubijali i klali... Hoćemo sad prebrojavat mrtve? Samo se bojim dfa će ispast da ubijeni Srbin vrijedi više od ubijenog Hrvata....

Hrvatska prije nije imala državu - ne znam kako da nazovem ovo? Laž, bezobrazluk, budalaština... ili sve u jednom?  Smile

I opet, vječna srpska priča - prvo kurčenje "mi smo najjači, mi smo sve..." pa onda popuše pa onda plaču da im je netko drugi kriv (Badinter, Slobo, loša diplomacija...)

Hoćete li ikad promijenit ploču? Ikad? Ma nema šanse... Što bi rekao Franjo (jedina njegova pametna) "Blago budali kad ništa ne razumije"
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Feanore sa tim "argumentima" , ja da sam predsjednik Srbije oma bi tražio arbitražu i uzeo Hrvatima 1/3 države , opa ete ga , eto mora Srpskoga  

Jako komicno!
Citat

Da tako je to uvek su nas vodile tupadjije,koje je samo zanimalo kako da njima bude dobro za života...
A i vi Hrvati lepo ste nas naguzili(sami smo se namestili) sad bi i da vam popušimo,nemojte barem danas(dan nepušenja) nadam se da cemo i mi nekad malo vas zigovati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Opet Jasenovac i ustaše... Ako ćemo tako - i Srbi su zaslužni što nema više Hrvata... i četnici su ubijali i klali... Hoćemo sad prebrojavat mrtve? Samo se bojim dfa će ispast da ubijeni Srbin vrijedi više od ubijenog Hrvata....

Hrvatska prije nije imala državu - ne znam kako da nazovem ovo? Laž, bezobrazluk, budalaština... ili sve u jednom?  Smile

I opet, vječna srpska priča - prvo kurčenje "mi smo najjači, mi smo sve..." pa onda popuše pa onda plaču da im je netko drugi kriv (Badinter, Slobo, loša diplomacija...)

Hoćete li ikad promijenit ploču? Ikad? Ma nema šanse... Što bi rekao Franjo (jedina njegova pametna) "Blago budali kad ništa ne razumije"

То само злочинац може поредити Јасеновац са "четничким" злочинима у Хрватској. И да Јасеновац јесте директно одговоран што није било више Срба да се успротиви "самоопредељењу".

Ја се никада нисам курчио и да кривим говна на нашој власти за све лоше што нам се десило!

Што би рекао Фрањо: Хрватској је требао рат...и добила га је. Немојте онда кукати што вас је ЈНА тако "јако" тукла!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Rat je bio recept za otcepljenje, to svi znaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Rat je bio recept za otcepljenje, to svi znaju.

+ Danke Deutschland
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S500
То само злочинац може поредити Јасеновац са "четничким" злочинима у Хрватској. И да Јасеновац јесте директно одговоран што није било више Срба да се успротиви "самоопредељењу".

Ја се никада нисам курчио и да кривим говна на нашој власти за све лоше што нам се десило!

Што би рекао Фрањо: Хрватској је требао рат...и добила га је. Немојте онда кукати што вас је ЈНА тако "јако" тукла!

Pa da... bitno da je netko kriv... jer Srbi sami nikad za ništa nisu krivi... nego je uvijek neka "zavera protiv vascelog srpstva"

Pazi, stari - zločin je zločin, bez obzira na broj žrtava... Elementi zločina nisu broj žrtava, nego namjera da se zločin počini, i radnja izvršenja tog zločina... u tom smislu četnički pokolj u selu Čišle je jednako tako zločin kao i ustaško ubijanje u Jasenovcu. Nema velikih i malih zločina, nego samo zločina.

A ti mene baš zapeo proglasit zločincem i gotovo. Tebi su, očito, svi Hrvati apriorno ustaše - jer su Hrvati.

E svaka ti dala, majstore....
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Limenke sa "čistim hrvatskim zrakom". Da li se sećate ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.