Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 67213 puta)
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ja stvarno ne znam cemu trud dokazivati nesto kad je to nemoguca misija....Za vas su jednostavno svi Hrvati Ustase a Hrvatska jednostavno fasisticka zemlja...Nitko od vas nije bio u HR zadnjih godina a sve znate ...Da ponovim ; Da vam svima nasa vlast napravi kuce i kupi nove BMW-e,vi bi rekli da vas diskriminiramo jer niste dobili Mercedese....Jednostavno nikad nece prestati da kukate jer ste vi po vama naj jadniji na svijetu ....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S500
Proteras coveka iz zemlje, onda mu kazes posle 10 godina vrati se sva tvoja imovina te ceka,
pa tog istog coveka, kad mucenik krene do svoje imovine, uhapsis i oteras u vojsku. Pa meni stvarno nije jasno, ko je ovde nenormalan. Kao: Slobodno se vratite ali na zalost u tom slucaju cemo morati da vas uhapsimo?!? Pa je l' neko
lud da se vraca?! Opet nastavljate politiku zasnovanu na progonu samo elegantno uvijenu u zakon.
Za te ljude trba doneti posebnu uredbu da na njih taj zakon o vojsci ne vazi.

To majstore!!!!!! Tu smo!!!!! Znači, za Srbe treba donijet poseban zakon!

Samo, šta ćemo ako jednog dana jedan od njih zaključi da je taj zakon diskriminirajući jer zabranjuje Srbima da služe vojsku, i da uih tretira kao posebnu kategoriju stanovništva?

Šta onda?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
Ja stvarno ne znam cemu trud dokazivati nesto kad je to nemoguca misija....Za vas su jednostavno svi Hrvati Ustase a Hrvatska jednostavno fasisticka zemlja...Nitko od vas nije bio u HR zadnjih godina a sve znate ...Da ponovim ; Da vam svima nasa vlast napravi kuce i kupi nove BMW-e,vi bi rekli da vas diskriminiramo jer niste dobili Mercedese....Jednostavno nikad nece prestati da kukate jer ste vi po vama naj jadniji na svijetu ....

Не лупај него боље прочитај о чему се полемисало. Наслов теме је врло јасан, а нико од вас демагога још увек није ни покушао да објасни шта је то што би Србија од вас требала или могла да научи по питању националних мањина и њихових права?
Јел имаш ти можда неку примедбу на права хрватске националне мањине у Србији?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@twice

Potpuno se slazem!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73

Не лупај него боље прочитај о чему се полемисало. Наслов теме је врло јасан, а нико од вас демагога још увек није ни покушао да објасни шта је то што би Србија од вас требала или могла да научи по питању националних мањина и њихових права?
Nemam sto reci na naslov,to tvrdi Sanader a ne ja.Moje osobno misljenje (ono sto vidim i cujem) je da Srbima u HR nije lose.Ipak je rat skoro zavrsio a Hrvatska i njeni stanovnici su mnogo propatili pa se par ispada mora tolerirati.U grubom im je dobro !!!......A vidis razlika izmedju nas je sto ja necu nista reci o Hrvatima kod vas jer "nemam pojma".Nisam nikad bio u Srbiji i ne mogu pricat o tome.
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
Citat
Не можеш донети закон који ће једну националну мањину издвојити у погледу служења војног рока

Ali to nije obicna manjina koja godinama zivi u toj drzavi i gde se podrazumeva da sluzi vojni rok. Ja poznajem
momka, kolegu sa faxa, koji je '95 otisao na more Crnu Goru i javljeno mu je da se vise kuci ne vraca jer
tu kucu vise nema. Sad posle 12 godina obavesten je da moze da se vrati ali da mora isto da sluzi vojni rok.
On je proveo pola zivota u Srbiji a u vojsku mora da ide u Hrvatsku. Jeste, on moze da sredi da sluzi u
Srbiji ali je to tona papirologije i to traje mesecima. Ne kazem da zakon ne treba da vazi ali prema ovim licima
mora da bude fleksibilniji

Citat
To majstore!!!!!! Tu smo!!!!! Znači, za Srbe treba donijet poseban zakon!
Izvukao si reci iz kontesta. Srbi koji su ostali u Hrvatskoj svakako treba da sluze tu vijni rok.
Medjutim, klinac koji je sa 10 godina otisao iz Hrvatske i nje se seca samo kad pogleda u
krstenicu, mora da ima malo drugaciji tretman.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 18:29:51 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
@twice

Potpuno se slazem!!!

Па ту једноставно нема простора полемици, ја живим у мултиетничкој Војводини око мене је пун *рац различитих нација и сви имају апсолутна сва могућа права. Први комшија ми је Хрват и могу 100% да тврдим да никада због своје националне припадности није имао никаквих проблема па чак ни у време рата. И слободно могу рећи да је то породица коју изузетно много ценим и да су ми од свих комшија најдражи.

Nemam sto reci na naslov,to tvrdi Sanader a ne ja.Moje osobno misljenje (ono sto vidim i cujem) je da Srbima u HR nije lose.Ipak je rat skoro zavrsio a Hrvatska i njeni stanovnici su mnogo propatili pa se par ispada mora tolerirati.U grubom im je dobro !!!......A vidis razlika izmedju nas je sto ja necu nista reci o Hrvatima kod vas jer "nemam pojma".Nisam nikad bio u Srbiji i ne mogu pricat o tome.

Па логично је да рецимо ја или неко други небитно ко, познаје Србе из Хр јер су овде избегли па самим тим познаје и оне који су се тамо вратили. А што се тиче толаранције... То ћеш можда ти да толеришеш али онај коме се нешто ружно деси сигурно не размишља као ти. Да ли би ти толерисао да дођеш у Србију па те излупа неки Србин избегао из Хрватске коме је тамо погинуо неко од фамилије?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
@twice

Potpuno se slazem!!!

Па ту једноставно нема простора полемици, ја живим у мултиетничкој Војводини око мене је пун *рац различитих нација и сви имају апсолутна сва могућа права. Први комшија ми је Хрват и могу 100% да тврдим да никада због своје националне припадности није имао никаквих проблема па чак ни у време рата. И слободно могу рећи да је то породица коју изузетно много ценим и да су ми од свих комшија најдражи.

Па логично је да рецимо ја или неко други небитно ко, познаје Србе из Хр јер су овде избегли па самим тим познаје и оне који су се тамо вратили. А што се тиче толаранције... То ћеш можда ти да толеришеш али онај коме се нешто ружно деси сигурно не размишља као ти. Да ли би ти толерисао да дођеш у Србију па те излупа неки Србин избегао из Хрватске коме је тамо погинуо неко од фамилије?
Ako su se tamo vratili,kako onda znas kako im je ????...Jel se javljaju redovno i obavjestavaju kako je ???...Ta spika dali bi ja tolerirao da me netko u SR "nalupa" je ziva glupost ...Taj tko bi me na taj nacin napao je totalni maloumni kreten  Smile...Po toj logici bi ja svaki dan trebao svakom Srbinu kojeg sretnem kosti lomit jer je netko od njegovih bacao bombe po Karlovcu 4 godine...
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Sto se trudis da im objasnjavas kad ce ti oni reci da pricas bajke i da su oni ugrozeni.Ma znaju oni twice da je na tvog komsiju bilo pritisaka  Smile Smile Nece oni nikad shvatiti sta znaci otici u Sentu ili Horgos gde Majdari ni ne pricaju Srpski mada u svakoj zemlji treba da se zna sluzbeni jezik.Dzaba bato Srbija svim nacijama daje prava kad i Madjar,Hrvat pljuju i ne valja mu nista.Znas ono:"Sto ja bolji pre tebi ti sve gori".  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Na utakmici u Jasenovcu puštena pjesma ‘Jasenovac i Gradiška Stara’

JASENOVAC - Da se ne vuku repovi samo nakon prvoligaških utakmica, dokazuje i subotnja utakmica prvog kola Županijske nogometne lige Sisačko-moslavačke županije između Zrinskog (Odra) i Jasenovca, u kojoj su domaćini pobijedili goste iz Odre sa 2-1. Kako tvrdi Krešo Boćina iz Zrinskog, “u dva se navrata na razglas puštala pjesma ‘Jasenovac i Gradiška Stara’”.

- Nisu reagirali ni načelnica Općine Marica Mačković, koja je članica Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza, ni Davor Ivić, predsjednik Županijskog nogometnog saveza koji je na toj utakmici bio delegat - kaže Krešo Boćina.

Davor Ivić šokiran je tim izjavama i tvrdi da to nije istina, a Marija Mačković, pak, kaže kako nije točno da se ta pjesma puštala na službenom razglasu, jer službenog razglasa oni ni nemaju.

- Točno je da je netko pustio tu pjesmu, ali odmah sam reagirala i s tim se prestalo. To je bilo nakon utakmice i nikoga od službenih osoba tada nije bilo - zaključuje Mačković.

Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.