Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Manjine ~ Sanader: Srbija da uči od Hrvatske  (Pročitano 65378 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ako su se tamo vratili,kako onda znas kako im je ????...Jel se javljaju redovno i obavjestavaju kako je ???...Ta spika dali bi ja tolerirao da me netko u SR "nalupa" je ziva glupost ...Taj tko bi me na taj nacin napao je totalni maloumni kreten  ...Po toj logici bi ja svaki dan trebao svakom Srbinu kojeg sretnem kosti lomit jer je netko od njegovih bacao bombe po Karlovcu 4 godine...

А шта мислиш да ли којим случајем човек одржава контакте с неким с ким је живео више од деценије???
Па ти управо за такве глупости кажеш да их треба толерисати а сад као ово оно. Одлучи се пре него што кликнеш ''пошаљи'' да ли си написао оно што си хтео.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
Citat
Sisačko-moslavačke županije
Hahahahaha  Smile ............izvinjavam se zbog decijeg komentara, nisam mogao da odolim....hahahaha
Vlado85: zabranjeno vredjanje zupanija na forumu  Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 20:05:15 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Citat
Ako su se tamo vratili,kako onda znas kako im je ????...Jel se javljaju redovno i obavjestavaju kako je ???...Ta spika dali bi ja tolerirao da me netko u SR "nalupa" je ziva glupost ...Taj tko bi me na taj nacin napao je totalni maloumni kreten  ...Po toj logici bi ja svaki dan trebao svakom Srbinu kojeg sretnem kosti lomit jer je netko od njegovih bacao bombe po Karlovcu 4 godine...

А шта мислиш да ли којим случајем човек одржава контакте с неким с ким је живео више од деценије???
Па ти управо за такве глупости кажеш да их треба толерисати а сад као ово оно. Одлучи се пре него што кликнеш ''пошаљи'' да ли си написао оно што си хтео.  Smile
Ja sam potpuno odlucan u tom sto sam pisao....Ti mozda neces da razumijes, ili procitaj jos jedan put da se ne prepucavamo oko gluposti  Smile...
A daj mi ispricaj nekakav konkretan,negativan dogadjaj sa kojim su tvoji poznanici u HR bili suoceni....
« Poslednja izmena: 31. Maj 2007, 20:08:04 od dado81 »
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Dakle, dvije države ne uređuju postojanje dvojnog državljanstva, nego uređuju isključivanje dvojnog državljanstva.

Нетачно. Неке државе својим законима имају регулисано то питање. Ако се не варам Немачка својим законом искључује постојање двојног држављанства и нема никаквих споразума ни за ни против тога. Закон изричито каже или наше или нечије друго, никако и наше и још нечије.
Twice sto se pravis pametan kada fullas totalno...u njemackoj imas pravo dvojnog drzavljanstva do 23 godine,onda se moras opredjeliti ili njemacko ili necije drugo...onda ima jos jedan slucaj,ako ti tvoja drzava pravi probleme i nezelite ispisati radi nekih stvari sto te prate u tvojoj drzavi,takodje mozes dobiti dvojno drzavljanstvo...onda ako ti je otac njemac a majka neke druge nacije,takodje mozes dobiti dvojno drzavljanstvo ako se rodis u takvom braku,jer oduzimanje jedne putovnice bilo bi po tome onda diskriminacija...ako nekontas poslacu ti lijepo prospekte pa da se malo raspametis oko toga..a mogu ti i nacrtati..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ako su se tamo vratili,kako onda znas kako im je ????...Jel se javljaju redovno i obavjestavaju kako je ???...Ta spika dali bi ja tolerirao da me netko u SR "nalupa" je ziva glupost ...Taj tko bi me na taj nacin napao je totalni maloumni kreten  ...Po toj logici bi ja svaki dan trebao svakom Srbinu kojeg sretnem kosti lomit jer je netko od njegovih bacao bombe po Karlovcu 4 godine...

Па ти управо за такве глупости кажеш да их треба толерисати а сад као ово оно. Одлучи се пре него што кликнеш ''пошаљи'' да ли си написао оно што си хтео.  Smile
Ja sam potpuno odlucan u tom sto sam pisao....Ti mozda neces da razumijes, ili procitaj jos jedan put da se ne prepucavamo oko gluposti  Smile...
A daj mi ispricaj nekakav konkretan,negativan dogadjaj sa kojim su tvoji poznanici u HR bili suoceni....

Почев од вербалних до физичких напада. Када те свакодневно неко напада и назива четником (у најнегативнијем контексту) да ли сматраш да је то пријатно и да те то наводи на помисао о нормалном суживоту? Живо ме занима какву кривицу и одговорност за било шта што се десило током рата може да има неко ко је '91 имао 10 година?
А руку на срце не видим ни како са тобом око тога да полемишем када си рекао да се такве ствари морају толерисати јер је од рата прошло тек 10ак година.

Citat
Dakle, dvije države ne uređuju postojanje dvojnog državljanstva, nego uređuju isključivanje dvojnog državljanstva.

Нетачно. Неке државе својим законима имају регулисано то питање. Ако се не варам Немачка својим законом искључује постојање двојног држављанства и нема никаквих споразума ни за ни против тога. Закон изричито каже или наше или нечије друго, никако и наше и још нечије.
Twice sto se pravis pametan kada fullas totalno...u njemackoj imas pravo dvojnog drzavljanstva do 23 godine,onda se moras opredjeliti ili njemacko ili necije drugo...onda ima jos jedan slucaj,ako ti tvoja drzava pravi probleme i nezelite ispisati radi nekih stvari sto te prate u tvojoj drzavi,takodje mozes dobiti dvojno drzavljanstvo...onda ako ti je otac njemac a majka neke druge nacije,takodje mozes dobiti dvojno drzavljanstvo ako se rodis u takvom braku,jer oduzimanje jedne putovnice bilo bi po tome onda diskriminacija...ako nekontas poslacu ti lijepo prospekte pa da se malo raspametis oko toga..a mogu ti i nacrtati..

Написао сам ''ако се не варам Немачка''. Имаш низ примера у свету није Немачка једина. А и сам си навео да је дозвољено до 23. године.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Tocno tako Twice....Ne vidim ni ja razlog za dalju polemiku o zivotu u Hrvatskoj, sa nekim tko u istoj nije proveo ni minut   Smile.....Uzivaj....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da gospodo moja, mi treba da ucimo od Hrvata!Oni su složni,drže se zajedno,nikada se  pred drugima ne svadjaju,pomažu jedni drugima,dok mi Srbi gledamo kako da se dodvorimo drugima,sami sebi podmecemo kuke,što i dokazujemo na ovome forumu,nadam se da ce ovo svatiti oni koji trebaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Ko!? Mi? Oni slozni!?

- Sve je to isto...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
LG Frizider
Da gospodo moja, mi treba da ucimo od Hrvata!Oni su složni,drže se zajedno,nikada se  pred drugima ne svadjaju,pomažu jedni drugima,dok mi Srbi gledamo kako da se dodvorimo drugima,sami sebi podmecemo kuke,što i dokazujemo na ovome forumu,nadam se da ce ovo svatiti oni koji trebaju!
Mislim da je to bilo upuceno moderatorima......tu se slazem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ko!? Mi? Oni slozni!?

- Sve je to isto...

Grešiš,to što smo mi u stanju sami sebi uciniti to nikom nebi palo na pamet!Imaš hiljadu primera!
Citat
Mislim da je to bilo upuceno moderatorima......tu se slazem

Posebno su interesantni oni što brišu poruke iz ubedjenja a da nikome ne navode razlog!Osecaju se kao vaspitaci u obdaništu te se zanesu pa se još osecaju jako važnim i bitnim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.