Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 14:11:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: M-84 vs Leopard 2  (Pročitano 26291 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Pretpostavljam da će ujutro da odu na Vikipediju i da pročitaju gde im je WC i šta treba da doručkuju...

Zaista se svasta moze naci na wikipediji , ali nisam znao da moze i ovo , jel ti to iz iskustva ?

Zajebanciju na stranu , svaki podatak sa wikipedije treba suditi u svetlu relevantnosti izvora koji je naveden , a ne u svetlu relevantnosti wikipedije kao takve .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Radi se o stvarima koje Viki ne moze da objasni. E, sad kako smrdi uniforma JNA na marsu posle letnje kisice, kad trcis pored tenka u jurisu, kad ti zaglavi puska il ti se na strazi cini da ti se neko sunja a ti u nekoj pripizdini gde medjed siluje bukve.
Vikipedija je dobra al neke stvari mogu ipak samo da se onjuse, opipaju, probaju... E, to ne moze ni jedna igra do danas da docara. Mozda moze neki pisac da opise al tu moramo korak unazad pa da sednemo u fotelju i pocnemo da citamo neku knjigu od papira da "osetimo" priblizno taj svet od krvi i mesa.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Danas sam dobio sliku jednog francuskog projekta letelice sa vertikalnim poletanjem i ništa na Internetu. Posle sam dobio još podataka iz lične zbirke. Viki je dobar i veoma koristan ali to nije primarni izvor podataka. A ovde se takvi izvori drže kao primarni što je katastrofa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Naravno da ne bi trebalo da sluzi kao primarni izvor nego uvod u research , ali kad nema drugog dobro je i to sto se ima .

@Maradicu

U pravu si Maradicu , vecina stvari ne moze da se "oseti" u teorijskim razmatranjima , ono sto reksote ne znam da li ti ili Pilot za Iraq wargames , Nato '99 i slicno . Sve je to istina , ali jbg nemamo prilike da probamo neki drugi vid razmatranja nego diletantsku online lelemudsku filozofiju . Ja bi najvise voleo da kod nas ima da se uplati americka luitrija i to ona od 200 milona dolara pa da zabodem premiju . Odmah bi na crno tebi i Pilotu kupio po jedan t-90 , a meni i bf-u po jednog leoparda 2 , ostalo bi jos i da se podmite cinovnici nekog dobrog poligona pa da probamo sa bojevom municijom , pa kom opanci kom obojci , a u medjuvremenu je dobar i google + wiki jer nema bolje .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Ja bi najvise voleo da kod nas ima da se uplati americka luitrija i to ona od 200 milona dolara pa da zabodem premiju . Odmah bi na crno tebi i Pilotu kupio po jedan t-90 , a meni i bf-u po jednog leoparda 2
a meni nista,a? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ocest t90  ?  Smile

Bez zajebancije , jel postoji neka realna tenkovska simulcija kao one sto se prave za avione ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Al u tom slucaju da kupis i obucene posade pa da gledamo il da se ceramo ko Rambo u trecem delu u Avganistanu kad T-55-icu vozi, nisani, puni i puca istovremeno  Smile
Negde sam citao da su Indijci testirali Abramsa, T-72 do T-90, Leoparda i sabirali neke poene al na kraju opet rekli da se to poredjenje ne moze preneti u na nekoj bitki.
To ti je kao i kad kupujes auto pa biras izmedju Mecedesa i BMW-a gde BMW vazi kao jaci a Mercedes kao sigurniji. Mos se svadjati kolko oces, al kupuje se i jedno i drugo a tu odlucuje cena, izgled, prodavci i mozda tvoja lepsa polovina. Nek ide rasprava al da ne lupamo i ne svadjamo se vec argumenti, konkretni slucajevi, iskustva necija koje je neko napisao itd. Monogi jos dan danas porede tenkove iz II svetskog rata pa nisu izgurali diskusiju do kraja. Ne znamo koji je tad tenk bio bolji al znamo koji je dobio rat. Ako cu u selo kod strine, najbolje mi je traktorom jer cu BMW dobro da oderem na putu donde. Al traktorom ne bi na auto put.
A sto se tice tenkovskih simulacija, ne znam kakva je nova Arma. Jeste nije tenkovska simulacija al se pojavljuju tenkovi. E, sad da bude fer plej, ubaciti na editoru par tenkova da se bore sa AI, bez ucesca igraca (posto bi mene skino i sa zoljom jer nikad nisam Armu igrao) pa da vidimo. Naravno, opet nije realnost jer ko zna sta su izprogramirali u igri, al dobro je za zezanciju.
A ima i ona fudbalerska: citava situacija se dodatno iskomplikuje kad se pojavi protivnik na terenu  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2009, 01:41:23 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ocest t90  ?  Smile
e,too...  
Bez zajebancije , jel postoji neka realna tenkovska simulcija kao one sto se prave za avione ?
postoji par njih.doduse,sve su maalkice matore.
jedna od najboljih jeste vezana upravo za-nase ratove!  Smile
zove se T-72 Balkans on fire,i u njoj moze da se vozi sve sto se koristilo tokom ratova 90ih.
znaci,T-34/85,mozda i M-18 i slicne skalamerije,T-55, i T-72(da,znam,trebalo je da stave M-84,jer T-72 ima svega 60 komada,i kolko se secam,nijedan od njih nije video borbu,ali su,eto u igri stavili T-72)...
Citat
Al u tom slucaju da kupis i obucene posade pa da gledamo il da se ceramo ko Rambo u trecem delu u Avganistanu kad T-55-icu vozi, nisani, puni i puca istovremeno  Smile
Smile Smile Smile
moram jednom da sednem i na miru odgledam sve delove,da se iscepam ko covek...(dobro,2. sam gledao...i naravno,iscepao se...  Smile )
Citat
Negde sam citao da su Indijci testirali Abramsa, T-72 do T-90, Leoparda i sabirali neke poene al na kraju opet rekli da se to poredjenje ne moze preneti u na nekoj bitki.
pa,ne znam kako oni onda misle da postavljaju uslove za kupovinu...  Smile
i Grci su pre dve godine kupovali novu paletu tenkova,al nisu znali sta da uzmu.organizovali veliki tender koji je obuhvatao razne vezbe,pocev od savladavanja vertikalnih prepreki,preko bojevih gadjanja,pa sve do marsa od 1000 km.e,tako se to radi.
Citat
A sto se tice tenkovskih simulacija, ne znam kakva je nova Arma.
Arma,kao i sve ostale igre koje ukljucuju na kratko voznju tenka,je daleko od realne simulacije voznje.ako oces pravu simulaciju-uzmi pravu simulaciju,a ne neku tamo online-play igru.isto tako je Battlefield 2 doveo do pojave da se na YouTUbu pojavljuju klipovi koji uporedjuju T-90 i Abrams,i do klinaca koji misle da znaju sve o njima zato sto su ih vozili u BF2 i zato sto su eto,u virtuelnom svetu jednaki.a izjednacavati T-90 sa Abramsom je glupo,jer cak i obican T-80U je ravan Abramsu,sto se,izmedju ostalog,moglo videti i na pomenutom tenderu.
ali,da pokusas da objasnis to amerikancima,nema teorije.stavise,za njih nema nicega dostojnog Abramsa.za njih je cak i Leo 2 inferioran u odnosu na Abrams. 
« Poslednja izmena: 28. Jun 2009, 02:17:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Uf, 60 komada je ipak solidan broj  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Uf, 60 komada je ipak solidan broj  Smile
nisi me razumeo. mislio sam:...jer u nasem vojnom inventaru,u stvarnosti, ima svega 60 komada(T-72ki),i nikada nisu ucestvovali u borbama.  Smile

i samo da dodam-
1.osim pomenutih masina,mogu se jos voziti i BDRM,MT-LB,Leopard 1,Sherman i jos neka vozila...
2.nazalost,osim te pomenute simulacije,iz 2006.,za sada nema neke druge koju vredi probati.
a i sumnjam da ce je biti,bar u narednih godinu dana.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2009, 02:19:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 14:11:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.