Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338660 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Pržim bageriste da pljunu 2 iljade! Posle ću tek da budem na forumu!!!

ufff, nemoj rođo, krvavo je naš novac zarađen, ima da te smaram ovde na još 200 strana da bi me možda ubedio da pljunem tih 2k.... Smile

Aaaaa neee!  Smile

Lepše je meni da sam poželiš da uplatiš te 2.000, pa mi se posle zahvaljuješ, nego da te "ubedim" da uložiš 1 evro ili 10.000 evra pa da me posle juriš i pljuješ po forumu. Ako hoćeš hoćeš, ako nećeš nećeš.

Inače, primetio si koliko potenciram da treba da se uplate pare da bi zaradio 100.000 evra za pola sata! Evo ja naprimer, koji k***c keš bek, samo avans, ćupovi, milioni breee! Mora da se avansira, prilika je neverovatna, do kraja meseca ko uplati zaradiće 150 evra do sutra ujutru, a 700 evra na svaki sat....

Ona gospođa što se požalila ovde na forumu, GARANTUJEM da nije znala šta plaća!!!
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 16:10:15 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Citat
Vaučer = novac

Gresis bizMismenu...
Ako vaucer glasi na 600 kinte nikada neces moci da zaokruzis tu cifru kupovinom, odnosno mozes cekati kusur do mile volje dobit ga neces.
A kupovinom preko opet trosis kes lovu bzvz  Smile

Lilly ima npr. vaucere od 300/600/1000, nikada do sada nisam uspeo da zaokruzim cifru uvek sam morao nesto dodatno da kupim  Smile

U pravu si. Evo strašno sam pogrešio! Kupiš CocaColu u Maxiju za 112 din x 4 flaše (akcijska cena za kupovinu pakovanja od 2 flaše, i na to ide Lyoness POPUST) = 448 dinara. Ponudiš vaučer od 500, ne prihvate ga. Kupiš još 2 flaše mineralne vode od po 32 dinara = 64. Dakle 448 + 64 = 512 dinara. Dodaš 12 i ideš kući.

Jaooo PREVARA! Dao si za vaučer 500 dinara, kupio robu za 512 i morao da doplatiš još 12 dinara!!!! Lopovi!

P.S. Kupljena je CocaCola po nižoj ceni, kao i za sve ostale kupce, i na to se ima dodatni popust 4 ili 5 procenata. Lopovi, prevare... Zadruga, zadruga... ovo je napad!

Hehehheeh, ajmo MLM pljuvači, otkrivena je još jedna prevara u nizu!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ti definitivno ne kapiras neke stvari...

Vaucer nije novac kako ti tvrdis, jer bi njime mogao da trgujes svuda, bilo kada i za isti bi dobijao kusur.

Ali naravno najlakse je sada izvoditi matematicke proracune za 4 koka kole + 5% popusta na clanove 2% odmah 3% u program lojalnosti...maskirajuci ono o cemu se prica.

Vaucer je roba koju kupujes...kupujes a ima odredjenu protivvrednost bizMismenu
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Ako se vraća kusur, da odnesem u Simpo vaučere za 100.000 dinara i da kupim krpu za 300 dinara.
Kusur 99.700,00 din. + 2.000 keš bek + 2.000 ćupovi.

Ekonomisto, kako se ovoga pre nismo setili. Em dobiješ 2.000 din., em krpa od 300, em ćup... Odma trčim da zarađujem na kusur!  Smile

Koje... znači ubićemo OMV, Simpo, Tempo i Deleze samo na kusur!  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 16:30:45 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Kako je tebi dobro  Smile Smile Smile

Citat
Vaucer nije novac kako ti tvrdis, jer bi njime mogao da trgujes svuda, bilo kada i za isti bi dobijao kusur.

Sta je nejasno...vaucerom mozes da kupujes samo u partnerskoj firmi, novcem gde hoces bilo kada...za vaucer ne dobijas kusur, za novac o da...

Mogu i plasticno da ti pojasnim opet vaucer nije novac, jer kupovinom sa vaucerom ne dobijas kusur u novcu, niti bilo kakav kusur, bizMismenu.

Tako da cu te citirati opet ako si se zaboravio

Citat
Vaučer = novac

+

Citat
Ako se vraća kusur, da odnesem u Simpo vaučere za 100.000 dinara i da kupim krpu za 300 dinara.
Kusur 99.700,00 din. + 2.000 keš bek + 2.000 ćupovi.

Ekonomisto, kako se ovoga pre nismo setili. Em dobiješ 2.000 din., em krpa od 300, em ćup... Odma trčim da zarađujem na kusur! 

Koje... znači ubićemo OMV, Simpo, Tempo i Deleze samo na kusur! 

Samo polako disi...znam da si uznemiren...ali samo polako procitaj lepo postove...nemoj da te hvata panika. Nismo mi poreska uprava ovde  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat

Ocu kusur, necu zvaku  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
AC-DC (ejsi-disi), u pravu si. Ovako se radi u Lyoness-u, daš 500,00 din za vaučer, odeš u partnersku firmu i... pocepaš vaučer jer ničemu ne vredi i troškovi štampe su veći nego što je njegova nominalna vrednost.

Dobro, utvrdili smo: "Vaučeri NISU novac, njima NEmožete da sipate gorivo, NEmožete da idete u Simpo/Maxi/Lilly/Tempo... u kupovinu".

Znači, kasirka mi je prihvatila bonove ne zato što su to vrednosni papiri (hartije od vrednosti) nego zato što sam prelep! I to sve kasirke navedenih partnerskih firmi. HM! Dakle, ako niste prelepi, šarmantni i sl. bacite bonove u potok, oni ne vrede IČ !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson c905
@reqw
Mislio sam da ti vise ne diskutujes sa cg_ac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Opet masis poentu...vauceri imaju odredjenu protivvrednost...a ti slobodno odi sa vaucerom u banku i kazi izvinte ja bih da otvorim orocenu stednju  Smile
Ili trazi kusur nakon kupovine  Smile
Ali dobro ti si bizMismen znas bolje  Smile

Cisto ako si corav da ti naglasim  Smile

Ne moze on bez mene zagolicala ga moja ustedjevina koja se uvecava u banci  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 20:03:30 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0
...pa da me posle juriš i pljuješ po forumu...

Smile ne, ne, rođo, za 10000 čega god, ne bi ja tebe jurio po forumu, veruj mi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.359 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.