Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 339331 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Citat
i da uplatim 120000,00 +pdv kao inicijalnu članarinu za godinu dana ???!!!!

glupost ...

Da li se predstavio? Sa kog broja je zvao ?

Naravno da je glupost. Prvi put čujem da se ovo plaća?!
Zašto si kryptone tražio da budeš partnerska firma? Hoćeš da preskočiš prvih 5 stepenika? Prvo postani potrošač, da vidiš kako rade druge partnerske firme.... Sigurno nisi konsultovao ni jednog člana Lyoness-a nego si sam zvao i pitao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Nije me mrzelo, pošaljem ja zahtev lyo da želim da uključim svoju firmu u sistem i da mi trebaju informacije šta i kako...
Zove me čova odmah sutradan i kaže da moram da popunim upitnik....bla bla bla ... i da uplatim 120000,00 +pdv kao inicijalnu članarinu za godinu dana ???!!!! Ja pitah, jel se to plaća svake godine , on reča, da da naravno, to vam je kao godišnja članarina...!!!!
Zamolih ja dotičnog da mi pošalje zvaničan mail i ponudu sa profakturom, kad ono nema ga već par dana.
Javljam dalje šta se bude dešavalo.

Nije glupost, dobio sam zvaničnu potvrdu od mojih izvora, samo što  postoje sitne varijacije u ceni  Smile Ima još iznenađenja, ali neću sad o njima, kasno je.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 22.0
@regw
Nisam konsultovao nikoga, samo sam otišao na lyo site i popunio upitnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
kryptone, predložio sam ti kojim redom treba da radiš. Mislim da ti redosled nije dobar.

Zašto hoćeš da budeš partnerska firma?
Prvo, nisi potrošio dinar kroz sistem. Ne znaš kako to funkcioniše.
Drugo, moraš ti kao vlasnik da postaneš član, pa tek onda da uključiš firmu.
Treće, kad nisi koristo sistem u nekoj partnerskoj firmi, tj. nisi kupovao, zašto odnak uvlačiš firmu.
Četvrto, ulaziš u nešto što ćeš da nudiš svojim kupcima a sam nisi probao. To nikako nije dobro! Prvo probaj na svojoj koži, pa onda teraj dalje. Kako nekom da objasniš popuste ako ih sam lično nisi nikad ostvario?

Neki logičan prvi korak je da krcneš 500 dinara da vidiš da li će da te prevare. Pa krci 2.000 u drugoj partnerskoj firmi... i td. Mislim da preskačeš neke stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Stvarno zasto bi iko kao vlasnik firme zeleo da zaradi neki novac kakva glupost...nemoj slucajno, prvo potrosi pa onda dodatno pukni.
Ja cuh da je Kiril Kravcenko isto tako prvo se uclanio, potrosio prvo 500 dinara, pa 1000 i onda dosao na ideju da ubaci NIS  Smile Smile Smile
Ali pre toga nadji bageristu  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Ne razumem šta si hteo da kažeš, cg-ac, kao i do sad.

Pusti kryptona da odgovori.

Naravno da treba prvo da potroši u partnerskim firmama, da vidi šta je to.
Mešate 3-4 nevezane stvari: 1. običan potrošač sa plavom karticom, 2. premijum član sa zlatnom karticom, 3. firma potrošač, 4. partnerska firma, 5. mitsko biće koje zarađuje 10.000 evra mesečno... i td.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
A sta je nejasno oko toga sto covek hoce da bude partnerska firma?
Ili je to mitsko bice zvano supermen...imas firmu, kontaktiras ih i kazes da zelis da postanes partner...sta je tu toliko komplikovano...
Ah da clanovi lyoness-a koji znaju vise od samog lyoness-a.

Inace naravno da ne razumes jer je veoma komplikovana stvar kako je NIS postao partnerska firma...to je toliko komplikovano da je vlasnik ilte Kiril morao postati clan, trositi lovu da ne bi zajebao potrosace NIS-a.

Stann Lee ima da te pozove u emisiju  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
To ti je kao da nikad nisi zaigrao kolo a oćeš na binu da igraš Tomi Nikoliću kolo na inauguraciji.

NIS ima milijarde prometa, može da prosipa gorivo ako hoće, nema šta da pričamo on njemu.

Opet ne razumem zašto Kirila spominješ? Zar je on parametar za male lokalne firme.... mislim, ič nema smisla u tome kako razmišljaš.

Pardon, obećah da neću ovde više da gubim vreme... samo da nadoknadim onaj ničim izazvan block.

Kryptone, želim ti da uspeš u namerama vezanim za Lyoness, ali mislim da nećeš ništa da uradiš.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2013, 11:50:01 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Znaci u lyoness-u obican covek ne moze uci ako pre toga ne pljune 2000 iljade jevra, pa ako ima srece ubaci svoju firmu i potrosi jos toliko da bi je ubacio...jer jbg taka je procedura, ovaj kolo zikino...tomino bre  Smile
Ako ima srece naci ce se neki nesrecnik koji je pukao pare i da te moli da preko njega puknes lovu pa da u duetu kukate
Jes vala nemoj da trosis svoje vreme, koliko trosis mesecno za gorivo, bagere, maksije, leba, prosto se pitam kako si uvek online, ah da Stan Lee  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.