Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 339181 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Studiraju na Blejatrendu ?  Smile
Mada...i tamo bi ga bolje naučili od ovoga....mislim pasivna zarada....neki i dalje veruju u bajke o pasivnoj zaradi  Smile

Ako postoji "Pasiva", postoji i pasivna zarada.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2013, 22:30:17 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung 
Ja nisam strucnjakinja i sasvim sam sigurna da ta rec ne postoji u srpskom jeziku. Prema tome, taj jezik ostavi za svoje drugove koje ces naterati da kupuju lajones bonove da bi deci kupili pelene i ustedeli 10 dinara.

Mada, sa tim stavom... cisto sumnjam da ce iko da udje u tu tvoju piramidu koju stalno postavljas.
Ups... to nije piramida... samo zato sto je postavljena pod uglom na sliku... Jeste... nije piramida, vec jednakokraki trougao ... my bad.. Wink

Takodje, postavka koju si izneo nije tacna i samo cu ti napomenuti treci put... da jedna potrosnja utice na drugu... Struktura BDP govori o stanju jedne privrede i kuda ona ide...
To sto Ti to ne razumes jer ne pise na wikipediji , stvarno nije moj problem.

Makroekonomske kategoriju nisu prosta matematika, informatika ili statistika. Gleda se korelacija iliti sta utice jedno na drugo.

Ako raste ili pada iznos licne potrosnje to znaci da... i utice na to...
Ako raste ili pada iznos drzvne potrosnje to znaci da... i utice na to..
Ako raste ili pada iznos neto uvoza\izvoza to znaci da i utice na to..
Ako raste ili pada iznos neto finansijskih transakcija to znaci da... i utice na to...
Ako raste ili pada iznos investicija to znaci da... i utice na to...

Ja nemam nameru da ti drzim casove iz politicke ekonomije... sve to moze da se nadje u svakom udzbeniku za srednju skolu ili fakultet...

Ovo jeste model iz srednje škole. Savremene ekonomske doktrine su dokazale ono što sam napisao. Naravno, nisam ono ja izmislio, izmislili su pametniji/stručnjji ekonomisti.

Zašto ne želiš da pročitaš makar jednom i o tome razmisliš makar 1 minut, ono što sam napisao, pre nego što ga pljuneš? Da li je cilj foruma da se pljujemo ili nešto naučimo? (jbt. što sam ljubazan, a?)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Glup si da bi shvatio. Idi lepi pločice po kenjarama.

Ja rekoh da pripazis kako se obracas ostalim clanovima...
Odmori 24h...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
pa već je odmarao zbog toga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Nije me mrzelo, pošaljem ja zahtev lyo da želim da uključim svoju firmu u sistem i da mi trebaju informacije šta i kako...
Zove me čova odmah sutradan i kaže da moram da popunim upitnik....bla bla bla ... i da uplatim 120000,00 +pdv kao inicijalnu članarinu za godinu dana ???!!!! Ja pitah, jel se to plaća svake godine , on reča, da da naravno, to vam je kao godišnja članarina...!!!!
Zamolih ja dotičnog da mi pošalje zvaničan mail i ponudu sa profakturom, kad ono nema ga već par dana.
Javljam dalje šta se bude dešavalo.

pa već je odmarao zbog toga.

ubiće ga to lepljenje pločica...
« Poslednja izmena: 05. Jul 2013, 00:04:00 od krypton »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
Ako postoji "Pasiva", postoji i pasivna zarada.

IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
i da uplatim 120000,00 +pdv kao inicijalnu članarinu za godinu dana ???!!!!

glupost ...

Da li se predstavio? Sa kog broja je zvao ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Na žalost nije glupost, stigla mi je danas i ponuda na mail sa svim tim detaljima, cenom, a imam sve podatke ime, prezime telefone.. a sa lyo maila... i to je navodno normalna procedura za sve FP, baš me zanima da li je miško platio to ili su ga molili da udje u sistem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Niko nije lud da plati tolike pare, još ako poseduje već razvijen biznis...Meni sutra da bane neko i kaže kako će mi obezbediti potrošače, prvo bi morao da ispljune čime konkretno raspoloaže. Spominjao sam ranije da se iluzija oko partnerstva održava kupovinom vaučera preko posrednika. Tako su radili dok ih nisu uhvatili u laži i zabranili prodaju vaučera (Austrija, Švajcarska, Nemačka, Francuska, Australija, nedavno i Mađarska). Lyoness naravno mora da održi imidž da je sve u redu, da je samo u pitanju nesporazum dok ne dođe do novog posrednika, i onda opet jovo nanovo.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.