Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338680 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Znaci 10%...i manje...posto je gorivo kod nas... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ma ne, nekih 10 evra koje samo ovaj vidi, za neko širenje mreže heheheh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ako kupuješ preko Lyoness-a, direktan keš bek ti je 12.400,00 dinara.
Ostatak, tj. "resto rabat" od isto 12.400 ide u obračunski sistem i dobiješ 2 cela "ćupa" i treći načet sa 2.400 din.
Kroz vreme, kada svaki od njih iza sebe napuni po 35/35 tebi se isplaćuje 45.000 dinara.

Dakle, kupujući na OMV ili NIS, na 8.000 L goriva dobiješ 12.400 + 45.000 + 45.000 = 102.400 din. Dakle, više nego od uslova koje sad koristiš, zaradio si 102.400 - 49.600 = 52.800 dinara.

Ček bre, nešto nisam ja ukapirao... Smile
Po ovoj tvojoj računici ja treba "samo" da sačekam cca 28 meseci da bi se napunili ti ćupovi/pozicije ili kako god?
Prema računici (35+35)/2,5=28 Ovih 2.5 je onih tvojih dva cela ćupa i jedan načet (a računao sam da je napunjen do pola)... jel ovo OK računica ili sam ja nešto promašio?

Ako je ovo tačno onda sledi:
28 x 49600,00 =1.388.800,00 din ja investiram u ly ili sc da bi posle cca 28 meseci počeo da dobijam po 52800,00 (prema tvojoj računici, ali svakako nisi računao da i ly i sc odbijaju oko 64 % na ime poreza i doprinosa !!!)

Vidi, s obzirom da je ovo sad već igra velikih brojeva, ja sa 1.400.000,00 na dve godine mogu kroz posao da ih dupliram, pa onda ovo nije 14k eur (lakše mi je ovako da pišem) nego se sa troškovima na dve godine svede na 20k eur , čisto...

Vidi, ja svakako nisam apriori protiv bilo čega što može da donese zaradu, ali i dalje sam ubeđen da je ovo čista piramida, i kao što kaže antimlm ljudi i u ly i u sc zarađuju iole ozbiljnije pare od, nemoj se vređati, budala koje kupuju "pozicije/ćupove" ili kako god ga nazvao.

Još jednom, da nebude zabune, kao što sam na početku mojih postova pitao jel ima neke vajde od sc neta ili ly jer me je prijatelj/poznanik pokušavao da uvede u ovu priču, konkretno u sc, a sad definitivno vidim da tu leba nema, osim da je to čista navlakuša za ionako dekintiran narod...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Tu samo menadzment moze nesto da uzme...ovcice tu samo prave noise...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Nisi skontao dobro. Ajmo ponovo.

1. Polazna pretpostavka je da samo 1 mesec kupuješ gorivo preko Lyoness-a i nikad više! Dakle, reskiraš neki rabat koji imaš tu gde sad pazariš.

2. Ti kad avansiraš kod sadašnjeg pumpadžije, dobiješ rabat 49.000 dinara. Kad pazariš kod Lajonesa dobiješ 12.000. Dakle, na prvu loptu manje 37.000 din. Shvati da si ovo bacio da bi video da li je Lyon zajebancija ili nije. OK?

3. Ćupovi/kućice/obračunske jedinice! Jedan ovaj ćup vredi 5.000 din. Tvoje pare za ćupove su 12.000 dinara (12.000 si dobio keš, ovih 12 je nešo drugo, dakle Lyoness na tebe šteti 24.000 dinara). Dakle, napunio si 2 cela ćupa, a u trećem imaš 2.000 din. (5.000 + 5.000 + 2.000).

4. Nikad više ništa ne kupiš preko Lyoness-a. Baciš ugovor, karticu, nikom ne preporučuješ, ne širiš mrežu.. NIŠTA.

5. Neko drugi kupuje, avansira.... iza tvojih ćupova se formira 70 novih ćupova! To su ćupovi ljudio koji isto sipaju gorivo, kupuju nameštaj, kupuju ćupove bez kupovine... Tebi Lyoness isplati 45.000 dinara.

6. Pošto imaš 2 ćupa, i kada iza tog drugog dođe 70 ćupova isplate ti 45.000 dinara.

Dakle, zaradio si 12.000 + 45.000 + 45.000 = 102.000 a uložio si 37.000 din.

Kao preduzetnik, reci mi da li ovo ima smisla i da li vredi uložiti 37.000 da bi ti se vratilo 102.000?
Ja mislim da bi i zato ovako i radim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Povlacim se...nisam jos na tom nivou...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Nisi skontao dobro. Ajmo ponovo.

1. Polazna pretpostavka je da samo 1 mesec kupuješ gorivo preko Lyoness-a i nikad više! Dakle, reskiraš neki rabat koji imaš tu gde sad pazariš.

2. Ti kad avansiraš kod sadašnjeg pumpadžije, dobiješ rabat 49.000 dinara. Kad pazariš kod Lajonesa dobiješ 12.000. Dakle, na prvu loptu manje 37.000 din. Shvati da si ovo bacio da bi video da li je Lyon zajebancija ili nije. OK?

3. Ćupovi/kućice/obračunske jedinice! Jedan ovaj ćup vredi 5.000 din. Tvoje pare za ćupove su 12.000 dinara (12.000 si dobio keš, ovih 12 je nešo drugo, dakle Lyoness na tebe šteti 24.000 dinara). Dakle, napunio si 2 cela ćupa, a u trećem imaš 2.000 din. (5.000 + 5.000 + 2.000).

4. Nikad više ništa ne kupiš preko Lyoness-a. Baciš ugovor, karticu, nikom ne preporučuješ, ne širiš mrežu.. NIŠTA.

5. Neko drugi kupuje, avansira.... iza tvojih ćupova se formira 70 novih ćupova! To su ćupovi ljudio koji isto sipaju gorivo, kupuju nameštaj, kupuju ćupove bez kupovine... Tebi Lyoness isplati 45.000 dinara.

6. Pošto imaš 2 ćupa, i kada iza tog drugog dođe 70 ćupova isplate ti 45.000 dinara.

Izbacimo 5. i 6. tačku i dobijemo šta: izduvan piramidalni balon.  Smile

Citat
Dakle, zaradio si 12.000 + 45.000 + 45.000 = 102.000 a uložio si 37.000 din.
Kao preduzetnik, reci mi da li ovo ima smisla i da li vredi uložiti 37.000 da bi ti se vratilo 102.000?
Ja mislim da bi i zato ovako i radim.

Koja komedija. Dafina i Jezda samo da pocrvene od muke. Uložiš 37 crvenih da bi dobio 102 crvene. Koliko mu to dođe ukupno ? Oko 300% na uloženo ? Najbolje da svi batale kocku i kladionicu i odmah da uskoče u ovaj MLM bizmis  Smile
Buraz i ti da si otišao u onaj šou, izleteo bi sa nogama napred.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 23:20:09 od AntiMLMSrbija »
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Evo ja dajem 37 000 da bi dobio nazad 102 000, samo recite gde se deli, dolazim odmah.

Evo jedan zanimljiv tekst http://www.theverge.com/2013/3/7/4074808/juicing-the-pyramid-is-herbalife-an-8-billion-house-of-cards
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 23:43:10 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
U pravu ste. Ako niko ne troši nema sistema, nema povraćaja...

Samo se pitam, zašto bi prestali ljuda da kupuju u Maxiju, Simpu, OMV, NIS-u, Sportini, Kerfuru, Wall Mart-u, Tehnomaniji... Ahaaa, znači i oni će da propadnu? Isti dan? Dobro, u pravu ste onda, izvinjavam se.
Gledam budale, ove što su u mojoj mreži, već smo pokrcali milionče u OMV... jesmo glupi.

Telep - rekao sam 140x, ko ne vidi dalje od naočara ne mora da troši vreme da kucka ovde. Izvini što ti se obraćam kad vidim da ne znaš o čemu se radi. Mlatnuo si sa postom da nisi živ. Ono sam pisao za čoveka preduzetnika, ne za tebe!

"Evo ja dajem 37 000 da bi dobio nazad 102 000, samo recite gde se deli, dolazim odmah." Ko je ovoliko glup da nešto ovako napiše.... alal mu *****! Hteo si da ispadneš mudar a ispao si... ispala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Ponzi shema kao jedan...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.