Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 337964 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 21.0
U... pazi lopove kolika im je marza cim na gorivo mogu da daju 2-4% popusta...

Ja se izvinjavam... morala sam to da kazem...

I samo da dodam... da je kod nas marza ogranicena, ne bi bilo potrebe ni za kakvim "udruzenjima potrosaca" ili sta god...  Smile

Nema frke!
btw ovo je za nas "male" potrošače, oni preko 5 mil imaju još bolje uslove... Smile

a što se tiče marže, mislim da je najveća glupost zakonom definisati maržu, pre maržu treba da definiše konkurencija i anti monopolska agencija/ili već neki ku... u zemlji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Slektivno čitaš, verovatno su ti tolike kognitivne sposobnosti. Pardon, ne umeš da čitaš

1. Nema članrine ALO. Šta si navalio ko tele, *ebali te 10evra!!! Ja učlanjujem ljude već 6 meseci, svaki je MENE koštao 200 dinara. Ni manje ni više. Batali više tu glupost o 10 evra.

2. *ebo te avans. Još nisi ukapirao 0,5 a hoćeš o avansima da pričaš. Evo jasno i glasno - Ko želi može da avansira, da se drogira, da skače u bunar, da se brije ispod miške...

3. Jeste. Šta je problem. Kupuješ isto što si inače kupovao, pune ti se ćupovi. I? Neka ih nek se pune.

4. Retardiran. Ako ti se dopadaju retardirani dečaci nema problema, to je IN. Pustaš neke gluposti, što ne pustiš neku pravu prezentaciju, sa muzikom, laserima, pič*tinama... pustio si retardiranog da nešto priča.

5. Puca firma koja je jedna od najbrže rastućih u svetu? Pa šta ako prodaju, njihova odluka je da kupe, njihova da prodaju, to Lyoness mnogo zabole. Kakave to veze ima sa njima. Pucaju ti što prodaju, firma ništa ne gubi.

Nemaš ni jednu pravu informaciju, ugasila te Anea sa linkom zvaničnog sajta a i sam si napisao "Dobro, pre se plaćalo 10 evra, sad ne znam..."

Obavesti se pa mlati da vidimo koliko si pglu.

Čitam sve lepo po redu. Za razliku od tebe ja bar imam čime da potkrepim moje tvrdnje.
1. Deset evra za širenje mreže. Naspamovan je ceo internet sa tim, dobijao sam i mejlove sa istim rečima do pre mesec dana. Onaj video vas je propisno prodrmao pa sad menjate sve što se da promeniti.
2. 0,5 je glupost - zanemarljiva potrošnja. Izveštaji tvog samo Lyoness-a iz Amerike i Kanade su to potvrdili. Pare cirkulišu samo preko avansa, sve isplate vrše se putem avansa, bez novih budala nema šta da cirkuliše. Kratko i jasno = PIRAMIDA !
3. Tražio si sponzore dobio si ih boldovane. Sledeći put stavi naočare pošto su ti očigledno promakli.
4. Neki problem ? Lepo ja kažem da dovodim do ludila Smile
5. Puca firma u svojoj kolevci, tužbe i kritike lete na sve strane, partije i senatori traže da vlada povede istragu protiv Lyonessa. Idila, zar ne ?

Prvo kažeš da si me ti ugasio, pa sad da me je Anea ugasila, da sam ovakav, da sam onakav. Da nisi malčice konfuzan ili ti je to u prirodi ?
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Hvala na komplimentima.

Evo računice. Pod uslovima kojima ti barataš, kako sad trošiš ti za avansiranje na 8.000 L dizela dobiješ "uštedu" od 49.600,00 dinara. Mislim da sam to lepo ukapirao.

Ako kupuješ preko Lyoness-a, direktan keš bek ti je 12.400,00 dinara.
Ostatak, tj. "resto rabat" od isto 12.400 ide u obračunski sistem i dobiješ 2 cela "ćupa" i treći načet sa 2.400 din.
Kroz vreme, kada svaki od njih iza sebe napuni po 35/35 tebi se isplaćuje 45.000 dinara.

Dakle, kupujući na OMV ili NIS, na 8.000 L goriva dobiješ 12.400 + 45.000 + 45.000 = 102.400 din. Dakle, više nego od uslova koje sad koristiš, zaradio si 102.400 - 49.600 = 52.800 dinara.

Ako misliš da ovo ne valja, nikakav problem, nemoj da koristiš. Ja lično, da trošim goriva kao iz prethodnog primera, samo 1 mesec bi ovo uradio, pa da vidim šta će da bude. Ako sam se sje*ao, izgubiću 49.600 rabata - 12.400 od Lyonesa = 37.200 dinara. Ja bih rizikovao ovih 37 da zaradim 102.400, tj. 52.800 neto.

Eto matematike. Ako kažeš da ne valja, da nećeš, da ti je bzv... u redu.
Samo ne trpim onog što mlati nešto što nije nikako tačno (10 evra.. bla bla bla).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson c905
U... pazi lopove kolika im je marza cim na gorivo mogu da daju 2-4% popusta...

Ja se izvinjavam... morala sam to da kazem...

I samo da dodam... da je kod nas marza ogranicena, ne bi bilo potrebe ni za kakvim "udruzenjima potrosaca" ili sta god...  Smile

Hej Anea,

Po informacijama koje ja lično ne mogu da proverim ali mogu da kažem da su iz sigurnog izvora rabat koji može da se dobije na gorivo a da dobavljači nisu na gubitku može ići i do 10%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
a što se tiče marže, mislim da je najveća glupost zakonom definisati maržu, pre maržu treba da definiše konkurencija i anti monopolska agencija/ili već neki ku... u zemlji

Tesko... kriminal-privreda-drzavna birokratija su tako povezani da nema mesta borbi protiv monopola... Ne bi me cudilo da je citava privreda samo mreza kartela... jer ne znam kako drugacije opisati situaciji da svaki novi trgovinski lanac ili npr. mobilni operatere ne utice na smanjenje cena, vec... naprotiv... cak i povecanje...

A onda... otvoris novine i saznas da su svi oni ovako ili onako finansirali neku od aktuelnih ili pokojnih stranaka...

(eto, sad se ja pravim pametna i izvlacim znanje iz srednje skolice Smile)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Ukratko...treba da imas obrt kao gasprom da bi zaradio nesto... Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
1. Dobro, što meni niko nikad tih 10 evra nije spomenuo. Ni kad su me drugi učlanjivali, ni kad sam se ja učlanio. Šta se desilo sa tim. Dobro, nekad je bilo 240 evra, sad je 2 evra. U redu.

2. Jeste zanemarljiva. Na moje gorivo, garnituru u Simpu, TV, pelene i ostalo ovaj što me je uključio sigurno nije ništa zaradio. Nek je i 1.000 mesečno, šta je tu loše. Pre ih nije imao, sad ih ima...
Ako računaš penzionere onda je stvarno mizerija.
Član Lyonessa je jedan restoran u KG gde se održavaju svadbe svakog vikenda!!! Aj mi reci na 8.000 evra, 0,5 je 40 evra. I, zaradio si 40 evrića što ćale praća sina u armiju/brak? A on uštedeo 160 evra + 3 ćupa.

3. Ne kapiram to sa sponzorima opet. Ja sipam gorivo i kupujem leba u Maxiju a ne videh ni jednog sponzora da ima veze sa tim.

4. Jeste, dovodiš. Kao da pričam zidu.

5. Dobro, nek se povede. Meni ležu keš bekovi, 0,5... pa neka pukne ako treba. Šta da se radi. Prso je Liman Braders, Grčka, Slovenija, Španija, General Motors... može i Lyon.

Ja konfuzan. Uporedi moje i tvoje postove pa ćeš da vidiš ko je konfuzan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ne mora kao Gazz, ovaj što toši 8.000 L mesečno može da zaradi 102.000 din.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson c905
Hvala na komplimentima.

Evo računice. Pod uslovima kojima ti barataš, kako sad trošiš ti za avansiranje na 8.000 L dizela dobiješ "uštedu" od 49.600,00 dinara. Mislim da sam to lepo ukapirao.

Ako kupuješ preko Lyoness-a, direktan keš bek ti je 12.400,00 dinara.
Ostatak, tj. "resto rabat" od isto 12.400 ide u obračunski sistem i dobiješ 2 cela "ćupa" i treći načet sa 2.400 din.
Kroz vreme, kada svaki od njih iza sebe napuni po 35/35 tebi se isplaćuje 45.000 dinara.

Dakle, kupujući na OMV ili NIS, na 8.000 L goriva dobiješ 12.400 + 45.000 + 45.000 = 102.400 din. Dakle, više nego od uslova koje sad koristiš, zaradio si 102.400 - 49.600 = 52.800 dinara.

Ako misliš da ovo ne valja, nikakav problem, nemoj da koristiš. Ja lično, da trošim goriva kao iz prethodnog primera, samo 1 mesec bi ovo uradio, pa da vidim šta će da bude. Ako sam se sje*ao, izgubiću 49.600 rabata - 12.400 od Lyonesa = 37.200 dinara. Ja bih rizikovao ovih 37 da zaradim 102.400, tj. 52.800 neto.

Eto matematike. Ako kažeš da ne valja, da nećeš, da ti je bzv... u redu.
Samo ne trpim onog što mlati nešto što nije nikako tačno (10 evra.. bla bla bla).

Mogao si ovu računicu dvostruko bolje da izvedeš. Dakle čovek može da zaradi dupli iznos od ovog kojeg si izračunao. Da ne pričam o zaradama koje kasnije donosi pasivna matrica u koju se slažu jedinice drugh potrošača i da zanemarim gratis pozicije koje bi dobio u evropskoj matrici gde se slažu pozicije potrošača iz cele Evrope.

S druge strane nisam siguran da "krypton" ima računa i želi da čeka da mu bude isplaćen toliki novac posle nekoliko meseci. Uglavnom većina ljudi koji okreću aj da kažem veliku lovu za ostatak nas običnih potrošača, voli živ novac kojim može da raspolaže u svakom trenutku.

Još ako pri tome dodam činjenicu da su ljudi uglavnom skeptici i da ne veruju svemu ovome onda cela računica zarada koje bi mogle biti isplaćene pada u vodu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Moj predlog je da to što bi trošenjem preko Lyoness-a zaradio shvatio kao ulaganje. Preduzetnici i ljudi koji okreću pare tako razmišljaju.

Uložiš 37.000, koliko sam izračunao, i čekaš šta će da bude. Ako bude biće, ako neće neće... I onako okreće milione, vozi bagere... zaradiće ovo za 3h.

Nisam hteo da dubim sa gratisima, EU matricama... samo prosta / čista matematika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.