Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 337960 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pa, covece... ko kaze da ja to kazem...

Ja samo kazem da ljudi mogu da zarade bez vucenja za rukav ako se potrude... Eto... ja sam ti rekla... meni je interesantnije da ispolazem IT kurs, predam dokumente za NZ, cak se i udam ako treba za veci broj poena, odem u tri lepe sargarepe milion kilometara od svega da zivim kao covek i ne moram da se ciganim kroz razne MLM i sanjam kako cu sa kucicama i sl. da zaradim velike pare i da su svi magarci sto to nece da rade...

E, to ti je sinko... pravi trud.. Wink

S druge strane... ja vec godinama radim 12-18h za sebe... i odvojim mozda desetak dana da odem negde na odmor... i ne kukam na Tomu, drzavu ili koji vec kurac palac... a iznad svega... ne trazim resenje u toj sferi MLM... jer to za mene nije rad, vec prodavanje magle..

Jer... da budemo potpuno iskreni... ti ne visis na ovoj temi da bi pomogao drugima, vec samo sebi... i cimas ljude da se uclane ne da bi oni zaradili taj 1=2%, vec da bi ti uzeo neku proviziju od njih... Tako da... ajde budi iskren i reci - ja cimam ljude i smaram ih da bi meni isle pare u dzep dok sedim pod palmom i ladim jaja Wink
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 16:28:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung 
Hehh, surova si! Ima istine u tome što pričaš, samo što si u mnogo crno obojila.

Aj ovako. Moj stav je da ti treba da se učlaniš zbog sebe, a ne zbog mene. Naravno da meni tvoje učlanjenje odgovara zbog 0,5 iz dva kolena. To je ok. Ukapiraćeš da i ti zarađuješ pa ćeš da širiš mrežu... Ali... Ako ti samo kupuješ cigare i leba, neću ni da razgovaram sa tobom.  Ali ako voziš taksi, kamion, imaš dobru platu pa dobro trošiš, gorivo, klopa... Ako poznaješ 2-3 dobra privrednika/potrošača, roditelje sa malom decom pa pelene, Lilly... zašto da ne? Šta ima loše?

Inače, koliko sam za proteklih 5 godina sipao goriva i popio Koka-kole/leba/kozmetika/nameštaj/TV... od tih 1-2% bi sad imao... neću ni da računam, ali svakako nije za bacanje! Plus  moja mreža... ihhh!

Tvoja poslednja rečenica "Jer... da budemo potpuno iskreni... ti ne visis na ovoj temi da bi pomogao drugima" se svodi na ono "ne vidiš dalje od naočara"... nećemo više ni da kuckamo ako misliš da je moj interes tako plitak i površan. Nisam baš toliki bolid. Mislim... pametna si, nemoj da razmišljaš kao 99% lenština i nikogovića!
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 16:38:46 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Za reqw

Znači mi što kritikujemo tvoj ljubljeni Lyoness smo lenštine i nitkovi  Smile Teške reči bogme, još kad bi dostavio dokaze da si stvarno bolji od nas nitkova i lenština pa da te uzmemo za ozbiljno.
A šta ima loše ? Pa, već je rečeno nekoliko puta nekoliko strana unazad, i biće ponovoljeno opet, koliko god to bilo potrebno. A ti slobodno nastavi sa ciganisanjem  Smile
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung 
Ciganisanje?

Ako si član Lyonesa, a oni nisu nešto ispoštovali reci da znam da se isključim i ja, budi drug.
Za sve vreme dok sam ja član nisam video ni jednu grešku/problem. Sve radi kako treba, uplate, provizije, rabati, bonovi...

A lenština je onaj ko piše "što da se simam za 1%?" "što da se cimam sa bonovima?" i sl. Ova rečenica nema smisla ako o Lyonesu pričamo.

Ciganišem što sam te ugasio posle onog videa kog si toliko forsirao? Ciganisanje je što mlatiš o članarini koja ne postoji? Aj još nešto što ne znaš a pišeš...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 17:06:17 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ugasio ?  Smile
Voleo bih da znam a kako si me to ugasio ? Onaj video svakim danom ima sve više pregleda. Najviše saobraćaja stiže putem facebook-a, burek-a, krstarice i index.hr.  A ja sam i dalje tu, kuckam sve vreme i dovodim tebe i tvoje ortake do ludila. Da vas ne boli toliko ne bi ste svaki dan provodili na ovoj temi. Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 17:29:33 od AntiMLMSrbija »
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ludila? Šta si umislio, ne kapiram.

Mlatiš o:
1. nekih 10 evra članarine - članarine nema, ugovor košta 200 dinara
2. avansiranje - ne mora nikad ni da se pomisli o avansiranju
3. sponzor - ja ne znam šta znači ova reč u smislu Lyonessa, ja tog nisam upoznao
4. puštaš nekog debila iz Kanade koji ne zna o čemu priča, znoji se, traži "175.000 dolara avansa a povraćaj je 20-40 procenata"
5. lik iz Austrije mi je dao podstrek da radim, ako si slušao o čemu priča, meni je sve OK. I treba da gledaju video, samo ko je pametan video je + a ne - o Lyoness-u.

Na temi provodim da bi ljudima dao prave informacije, a neka nagađanja. Ti sine nagađaš otprilike što si čuo. Učlani se obavi neku kupovinu pa reci šta nije u redu

Ja sam glup, pa za ovih 6 meseci od kad sam se učanio još ništa loše nisam video. Barataš poluinformacijama!!!

Eto kako sam te ugasio. Ah, da, za bol... stvarno me boli to što pišeš, što kaže Firči "osećam neizreciv bol ..." heheehhe
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 17:48:19 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
1. Desetak evrića plaćaš po osobi koje uvodiš u mrežu. Po definiciji bazdi na članarinu.
2. A svrha avansa je ? Zašto je avans tu ako se radi o potrošačkom društvu ? Za buduće trošenje sigurno nije, jer ti kroz taj avans očekuješ zaradu kupujući pozicije. Već sam pisao da trošenje može da se zaobiđe, radnje mogu da se zaobiđu, i samo da se dovode drugi da avansiraju u pozicije. Piramida ?
3.
Citat
NAČIN ZARADE BINARNA MATRICA

LIONESS sa firmama partnerima pravi ugovore sa min 4% provizije. Na pr. za hranu 5%, za benzin 6%, za restorane 9% i sl. Do sada smo ostvarili podjelu 2% provizije (1% direktno i 2x0.5% indirektno). šta je sa ostatkom provizije? Ovde tek počinje prava zarada!!! Preostali % naše kupovine ide u naš bonus koji se gomila u našem tzv. ĆUPU. Primjer: ako ste kupili nameštaj za 500€, a na njemu je popust 8% dobićete svoju proviziju 1% u iznosu od 5€, 2 osobe iznad vas po 0.5% a to je 2.5€,1% dobija LYONESS, a ostalih 5% provizije, a to je 25€ ide u vaš ćup. Kada se u ćupu napuni 50€ dobijate jednu POZICIJU u binarnoj matrici ili jedan ĆUP. Kako dalje kupujete kod firmi partnera, kada god napravite novih 50€ dibićete novu poziciju t.j. novi ćup. Kako ko napuni svoj ćup sa 50€, matrica se popunjava. U I trgovackoj kategoriji vrednost ćupa je 50€. Dakle svako može da popuni više ćupova, odnosno pozicija u matrici. Kako se matrica popunjava, dobijate iznose u novcu po tabeli. Na primer kada vam se popuni 3 ćupa levo i 3 ćupa desno dobijate nagradu od 8€. Kada vam se popuni 5 + 5 ćupova dobijate još 12€ i sl. Kada popunite 35 + 35 ćupova dobijate 450€ i to je ukupno 582€ po jednom ćupu!!! Ovaj nacin zarade je ZARADA PO BINARNOJ MATRICI. U našoj matrici će se popunjavati ćupovi od raznih ljudi, i od naših saradnika , i od naših sponzora, a i iz drugih država!!!
Treba još ?
4. Ja ga pustio ? Pa on sam je došao i dobio po nosu. Provalili su ga iz prve, jer batice bez Hajata, sale i psihologije mase, vaše tupljenje nema prođu.
5. Lyoness puca po Austriji na sve strane, ulagači se utrkuju da prodaju svoje pozicije za upola manju cenu, samo da koliko toliko povrate pare. A ti i dalje veruj u bajke o deda mrazu.

Nema potrebe da se učlanjujem, a što se tiče informacija imam ih i previše.
Citat
Ja sam glup...
Ko priznaje pola mu se dodaje  Smile
Citat
Eto kako sam te ugasio.
Probaj ponovo, možda ti i prođe.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Slektivno čitaš, verovatno su ti tolike kognitivne sposobnosti. Pardon, ne umeš da čitaš

1. Nema članrine ALO. Šta si navalio ko tele, *ebali te 10evra!!! Ja učlanjujem ljude već 6 meseci, svaki je MENE koštao 200 dinara. Ni manje ni više. Batali više tu glupost o 10 evra.

2. *ebo te avans. Još nisi ukapirao 0,5 a hoćeš o avansima da pričaš. Evo jasno i glasno - Ko želi može da avansira, da se drogira, da skače u bunar, da se brije ispod miške...

3. Jeste. Šta je problem. Kupuješ isto što si inače kupovao, pune ti se ćupovi. I? Neka ih nek se pune.

4. Retardiran. Ako ti se dopadaju retardirani dečaci nema problema, to je IN. Pustaš neke gluposti, što ne pustiš neku pravu prezentaciju, sa muzikom, laserima, pič*tinama... pustio si retardiranog da nešto priča.

5. Puca firma koja je jedna od najbrže rastućih u svetu? Pa šta ako prodaju, njihova odluka je da kupe, njihova da prodaju, to Lyoness mnogo zabole. Kakave to veze ima sa njima. Pucaju ti što prodaju, firma ništa ne gubi.

Nemaš ni jednu pravu informaciju, ugasila te Anea sa linkom zvaničnog sajta a i sam si napisao "Dobro, pre se plaćalo 10 evra, sad ne znam..."

Obavesti se pa mlati da vidimo koliko si pglu.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 18:19:59 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Poštovani Doktore za kibernetiku, računare i mlm, mislim da si mene ovde prozvao

A lenština je onaj ko piše "što da se simam za 1%?" "što da se cimam sa bonovima?" i sl. Ova rečenica nema smisla ako o Lyonesu pričamo.

ajdemo malo na matematiku:
ja imam dva kamiona i dva bagera (sitnuriju od mašina koje koristim neću ni uzimati u računicu) i moje mesečne obaveze što se tiče goriva (kao najveća stavka) u sezoni su otprilike ovakve:
1. bager br 1 dnevno oko 100 l x 20 dana = 2000 l
2. bager br 2 dnevno oko 80 l x 20 dana = 1600 l
3. kamion br 1 dnevno oko 100 l x 25 dana = 2500 l
4. kamion br 2 dnevno oko 60 l x 25 dana = 1500 l
Ukupno 7600 l da zaokruzimo sa ostalim mašinama oko 8000 l mesečno
dalje računica ide ovako:
8000 x 155 = 1.240.000,00 din

Ukoliko bi se "cimao" preko ly ili sc dobio bi 1% povrat (isključivo preko NIS-a) a to je 12400,00 din i ovo je za avansno plaćanje !!!
Ukoliko uzmem (a imam je) lukoil karticu i sipam dizel u buriće i kamione i platim na 60 dana, dobijem rabat ili kako god da ga nazoveš 2% a to je 24800,00 din, ili još bolja varijanta koju vrlo često koristim a to je avans, onda računica se menja sa 3,5% rabata + 0,5% cassa sconto ili ti u prevodu 4% a to ti je cca 49600,00 din.

Ukoliko TI ili BILO ko drugi može da mi preko ly ili sc obezbedi BOLJE uslove, veoma sam zainteresovan da dodatno uštedim/zaradim na iovako "maloj" mesečnoj potrošnji.

S obzirom da nisam potrošač leba/mleka/cigare i žvake, a pri tom nisam raspoložen da dajem/bacam pare za neke pozicije u BILO KOJOJ mlm firmi, molim te, reqw, ili bilo ko drugi ko ovde zdušno zastupa mlm da mi da konkretan predlog sa RAČUNICOM za saradnju ili da stavimo tačku na piramidalnu zaje....nciju.

« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 18:30:10 od krypton »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
U... pazi lopove kolika im je marza cim na gorivo mogu da daju 2-4% popusta...

Ja se izvinjavam... morala sam to da kazem...

I samo da dodam... da je kod nas marza ogranicena, ne bi bilo potrebe ni za kakvim "udruzenjima potrosaca" ili sta god...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.