Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 337917 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson c905
Ne znam koliko puta treba da se spomene da se od "fantomskih" pozicija ne moze "pobeci".

Prilikom svakodnevne potrosnje jedan manji deo novca se dobija odmah u vidu "cashback"-a a jedan veci deo se skuplja u poziciju.

Dakle obracunski sistem je zasnovan na masi pozicija i on ne zna da li je pozicija nastala iz potrosnje ili ste je napunili avansnom kupovinom. Bitan je samo redosled nastajanja jer se tim redosledom vrse i isplate.

Inace, svaka pozicija ce svom vlasniku doneti istu kolicinu novca bez razlike da li je usao prvi ili poslednji, sve sto treba jeste da se u sistemu naslaze dovoljno drugih pozicija. Pare tu ne mogu da propadnu i nije pitanje da li ce pozicija doneti zaradu nego kada.

Oni koji nece da cekaju da kroz potrosnju naplate ove pozicije mogu pricu da ubrzaju tako sto ce naci jos ljudi koji zele zaradu sto pre, izvrsiti avansnu kupovinu i postaviti pozicije u sistem odmah. Oni koji nece neka troskare dinar po dinar i za nekoliko meseci ili godina ce napraviti jednu poziciju iza koje ce se naslagati druge donoseci zaradu i tako u krug.

Sve je stvar izbora i nista ne mora.

Potrosnja svakako ne moze da stane pa samim tim ni nastajanje pozicija u sistemu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat: boksa link=topic=532054. msg11091295#msg11091295 date=1372233839

Oni koji nece da cekaju da kroz potrosnju naplate ove pozicije mogu pricu da ubrzaju tako sto ce naci jos ljudi koji zele zaradu sto pre, izvrsiti avansnu kupovinu i postaviti pozicije u sistem odmah.  Oni koji nece neka troskare dinar po dinar i za nekoliko meseci ili godina ce napraviti jednu poziciju iza koje ce se naslagati druge donoseci zaradu i tako u krug.  

Sve je stvar izbora i nista ne mora.

Potrosnja svakako ne moze da stane pa samim tim ni nastajanje pozicija u sistemu. . .

Mene zanima nešto drugo, šta se dešava ukoliko ceo sistem pukne, kao što ly puca u austriji i/ili kao što je scnet pukao i pola ljudi pohapšeno u Mađarskoj, šta se onda dešava sa novcem kojim je neko "ubrzao" tj kupio pozicije ?
Jel ima neko od mlm guru-a da mi to objasni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Objasni kako "puca" u Haustriji? Nisam primetio da nema partnerskih firmi, povraćaja, kupovina... Jedino oni menadžeri koji se žale što ne primaju po 300.000 evra mesečno, nego su prevareni pa primaju po 5.000 - sigurno doživotno prstom NIKAD da ne mrdnu a pare će da ležu uredno!

SCNet je juče osnovan, ne možeš da porediš ta dva.

Mislim da se pare ne vraćaju, možeš da uzmeš bonove i uložene pare potrošiš kroz resto rabate, to ne može da pukne jer je Lyoness u zamenu za bonove partnerskim firmama dao keš pare!

Šta da radi neko ko je kupio novu Yugo Floridu (tik pre dolaska Fijata) i supa, recimo, leva prednja vrata? Odgovor je da se vozi kao kauboj u džipa ili da karabudži, jer novih nema... samo budževine. Kad smo kod "prevara"! Inače, po zakonu rez delovi moraju da budu dostupni kupcima 7-10 godina, NOVI!

« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 14:24:23 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson c905
Sto se ti brines za to ? Valjda je logicno da se brine onaj ko placa a ne publika sa strane.

Ne znam odakle ti info da lyo puca u Austriji. Koliko ja raspolazem informacijama kompanija je ove godine 3. ili 4. zaredom dobila godisnje priznanje u Austriji kao kompanija sa najvecim rastom.

Ako je scnet prevara jel to znaci i da je i lyo prevara ?

Ne znam kako ce to on da pukne ako je sistem zamisljen na potrosnji ? Jedino ako ce od sutra svi clanovi pristati da se odreknu dodatnog popusta pa ce ponovo poceti da kupuju iste proizvode po visim cenama u nekim drugim firmama koje nisu lyo partneri. Nema teorije da se to desi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Problem je što im je lakše da mlate po forumu nego da se učlane pa probaju kako sistem radi. Lako je biti junak u pidžami i krmeljiv zevaš u monitor. Da mrdneš i malo prošetaš po gradu, porazgovaraš sa ljudima i sl... e to je nauka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Šefe, ne mrzi mene da prošetam malo po gradu i/ili da porazgovaram sa ljudima kao što kažeš, bavim se sasvim drugim poslom, a ovime se zanimam u poslednjih mesec-dva, jer me "prijatelj-poznanik" pokušava uvući u scnet a nikako ne želim da dajem pare u piramidu. Posle pročitanih svih ovih postova, odgledanih xxx reportaža o ovim tipovima mlm-a (tipa lyo koji je osnovan pre 10 god ili sc  net koji je osnovan pre 3 god), i dalje nikako ne mogu da doznam šta se dešava sa parama koje bi dao u slučaju pucanja sistema.
Glavni akteri scneta u mađarskoj su pohapšeni i sada rade na "divlje", tj u mnogo manjem obimu.
Takođe, dosta sam pročitao o ovim i ovakvim mlm sistemima, a s obzirom da nemam nameru da zarađujem od potrošnje, što je iskreno debilizam "par ekselans" jer količina smaranja i utroška vremena prilikom nabavljanja vaučera zarad 1+0,5+0,5% je neminovno gubljenje vremena i nikako se ne može zaraditi.
Ah da, širenje mreže, i zarada od 2 ili 4 kolena... Ako stavim na papir prosečne potrošnje mene i mojih prijatelja / poznanika koji bi bili u nekoj mojoj najbližoj okolini tj do 4 kolena to bi bila neka mesečna zarada od oko 200 eur, BRUTO , pa kad od tog iznosa odbijete oko 70% koliko država uzima za poreze i doprinose onda mi ostaje oko 60 eur???
Ovo je računica sa oko 30 ljudi u mojoj piramidi, jel tako ili sam nešto ja pogrešno sračunao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ali.. zasto.. mislim..

Za te 3000e koje je gornji ulozio ja mogu:

a) da uplatim neki Kembridz kurs, uplatim takse za radnu vizu za neku prosperitetnu zemlju.. i ostane mi jos para za kartu i da imam prvih par meseci da se snadjem... Plus cu te pare da povratim za mesec\dva tamo...
b) ili da odem mesec dana u Australiju i vidim kengure... plus da mi ostane u dzepu
c) kupim plac u okolini Beograda i uzmem kredit za montaznu kucu... i placam 200e mesecno koliko bih placala stan...
d) stavim pare u banku i svakog meseca uzimam kamatu...

I stvarno ne vidim kako se drkanje ljudi da udju u Lajones moze nazvati ozbiljnim radom...  Smile
Posebno... sto svi ljudi koje si isprozivao imaju stalno zaposlenje...  Smile

« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 15:49:31 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
odbijete oko 70% koliko država uzima za poreze i doprinose

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Aham, dakle svako ko se u životu nešto potrudio je budala? Ima logike i istine (provaljeni testovi, Toma diploma...)!

Pre neki dan je lik u Kragujevcu otvorio fabriku za proizvodnju kišobrana! Na prvu loptu izgleda da je zreo za lečenje, a kad čujete zašto je otvorio pitam se da li ja treba da se lečim što to nisam pre njega video.

Ponavljam se: Svi su mislili da je Bil Gates lud kad je izjavio "Kompjuter će da ima svako domaćinstvo"... Da se sad ugasi Majkrosoft ovaj bi milione zarađivao samo od kopija windovsa koje ima svako domaćinstvo, neko i dva. Firme i da ne pominjem... Dakle, Bili G. je lud?

Vi koji niste išli na 2-3 predavanja, koji ne koristite sistem... glupo je da postavljate pitanja o nečemu što ne znate šta je.

Kad se već pozivate na video/lom Austrji... pogledajte video ponovo, ovaj što tuži Lyoness lepo kaže da je zarađivao 150.000 - 300.000 evra mesečno. Eto Vam odgovora na Vaša pitanja.

Osnovni zaključak je da imate malo informacija o Lyoness-u pa Vam sve deluje nejasno i nestvarno, a vrlo je prosto i realno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
Dakle obracunski sistem je zasnovan na masi pozicija i on ne zna da li je pozicija nastala iz potrosnje ili ste je napunili avansnom kupovinom. Bitan je samo redosled nastajanja jer se tim redosledom vrse i isplate.

Inace, svaka pozicija ce svom vlasniku doneti istu kolicinu novca bez razlike da li je usao prvi ili poslednji, sve sto treba jeste da se u sistemu naslaze dovoljno drugih pozicija. Pare tu ne mogu da propadnu i nije pitanje da li ce pozicija doneti zaradu nego kada.

Oni koji nece da cekaju da kroz potrosnju naplate ove pozicije mogu pricu da ubrzaju tako sto ce naci jos ljudi koji zele zaradu sto pre, izvrsiti avansnu kupovinu i postaviti pozicije u sistem odmah. Oni koji nece neka troskare dinar po dinar i za nekoliko meseci ili godina ce napraviti jednu poziciju iza koje ce se naslagati druge donoseci zaradu i tako u krug.

Vi od samog početka forsirate prvu opciju, nemoj sad da se lažemo, na svakom sastanku u vezi zarade forsirate avansno plaćanje. Svi koji su ušli pod pričom o zaradi su navučeni da ulože pare. Te priče da čekate pozicije da se popune same su čista glupost. Na seminarima i "treninzima" se uči kako da prepoznate pravu facu koja će da uloži svoje pare i popuni rupe. Ma šta god vi tupili ovde, niko od vas neće čekati da se pozicije popune od potrošnje, naročito kad postoji "lakši" način.
Umesto knjige stavimo pozicije i eto novog Gem Collection-a, samo malo iskomplikovanog, da se Vlasi ne dosete.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.