Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338156 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ništa nisi osuđen. Ako ima ima, ako nema nema. Šta da se radi. Neki grad ima partnerske firme, neki nema...

Ti ako si sposoban napravi mrežu u svom gradu, poveži 20-tak prodavaca, 2-3.000 kupaca (ti uključiš 10, oni x10, pa oni x10...). Posle će tebi kao šerifu Lyoness da pošalje bonove da možeš da prodaješ i širiš mrežu dalje.
Ako je toliko malo mesto pa nema 2 pumpe, 2 prodavnice, 2 frizera, 2 molera, 2 nečega, pa im ovim sistemom napraviš konkurenciju malo zanimljivijom... da vidiš da li neće da se uključe u sistem.

Uslovljen si da odabereš jedan od načina plaćanja: 1. pokažeš karticu, 2. platiš vaučerom, 3. platiš putem interneta, 4. pokažeš bar-kod na smart telefonu da prodavac očita... Nešto od ova četiri načina plaćanja/identifikacije kupovina. To si uslovljen.

Naravno, ako se desi da počneš za zarađuješ 150.000 evra mesečno kao onaj sa videa, možda te isteraju pa te svedu na samo 5.000.

BG ima 1,5 miliona stanovnika, NS 300.000... tamo ima brdo partnerskih firmi...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 16:05:07 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat: reqw link=topic=532054. msg11075074#msg11075074 date=1371296316
Da li je Lyonssu presuđeno da je piramidalna šema?
Nestle i Tojota su samo bile optužene za nekoliko masovnih smrti, ništa posebno.

Jesam zainteresovan, tako je.  Ima 10 načina zarade, neko je zainteresovan za 1. , neko za prvih 6, neko za svih 10. . .  

Poštovanje.  

Jako zanimljiv citat.  Možete li reći kojih je to 10 načina zarade?

Ranko

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Hvala.
Odgovoriću Vam na pitanja koja znam. Znam da ima 10 načina zarade, ja ne znam sve da ih navedem.

1. Najvidljivija zarada je povraćaj od naše kupovine. To je 1-2 procenta keš-beka koji su firme odredile za svoje kupce.
2. Povraćaj para kao nagrada za uključivanje drugih ljudi. To je 0,5 procenata njihove kupovine.
3. Zarada koja sledi nakon ispunjenja uslova 35/35 ob. jedinica u 2 nivoa. One se pune od "resto rabata" koji su odobrili trgovci. Dakle, rabat koji preostaje nakon isplate keš-beka. Kada od tog rabata napunite jednu obračunsku jedinicu, i nakon nje se formira 35/35 dobijete 45.000 din.

Za ove 3 zarade ne postoji nikakv uslov, sem naravno da se kupuje u partnerskim firmama. Nema avansa, ulaganja, sponzora.... dakle, samo iz redovne potrošnje.

Od 4 pa do 10 su zarade koje ostvaruju samo premijum članovi. Zarade se isplaćuju ako u vašoj liniji bude još neki premijum (dakle neko koga Vi možda ne poznajete). Takođe ima neka zarada ako neko drugi iz mreže napravi obračunski jedinicu.... Sa ovim treba da se upoznaju oni koji odavde pa na dalje vide biznis i žele da više rade.

Ovo je onaj složeniji deo. Ja to do sad nisam video/zaradio. Znam ljude koji jesu (tj. kažu da jesu) i iz svega kad se uzme u obzir meni je sve to realno.

Napominjem, ne znam sve o zaradama i sl. Moje je bilo da odgovorim na najniže pljuvanje i neistine. Više informacija, o ostalim zaradama i sl. treba da kaže neko ko je više u ovome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Najjednostavnije je za sve koji zele da se uclane neka lepo procitaju Opste uslove poslovanja za clanove
Pogotovo delove vezane za vaucere jer je to jedan od uslova poslovanja...takodje o poslovanju izmedju Partnerskih firmi i Clana....odgovornosti...takodje i obracunske intervale itd....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Zar nije NIS kartica 200 dinara ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ma te kartice ionako vade samo firme...koji ce ti krivak ako si privatno lice....imaju sada one superkartice gde je 1l = 1bod pa udri... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ako je stvar u 200 ili 400 din. onda nemojte da se učlanjujete u Lyoness.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ne , nego pitam, znam da kad sam posednji put poručivao, bile 200 dinara .... zato ste me zbunili....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat: MagicMaster link=topic=532054. msg9237710#msg9237710 date=1295642386
Jeste.  Ima ih na . rs . . .  vidim na sajtu da su im partneri MAXI, NIS, Lilly apoteke, Pakom . . . .
on je kaže u nekom višem segmentu, i može da mi da potrošakču karticu, i gde god da kupujem sa njom, 1 posto mi se vraća na račun.  Kao oni od njih kupuju rabate, bla bla bla . . . .

On radi kod njih, uleteo sa 2000 (valjda zna šta radi) koje mu se postepeno vraćaju kroz njegovu potrošnju.  dakle, nije im poklonio, nego ono, to je koa avans. .   Oni sa tim avansima kupuju rabate, i to vrmenom vraća, ali je sa tim avansom kupio i pravo da podeli još odredjeni broj kartica, kao meni npr.  I sada, jedan posto se vraća meni, a 0. 5 posto njemu.
Samo što on u Italiji ima mnogo mnogo veči broj firmi sa kojima su oni partneri.  Kaže, promenio provajdera za struju, sada ima drugog, koji je partner sa Lyonesom, i deo mu se vraća.  Ja mu reko: Alo, ovo je Srbija, imamo EPS i kraj, a njih zabole za Lyones  :mrgreen: :mrgreen:

Mislim, mene ništa ne košta, on zagrizao, pa sada valjda oće da podeli te kartice.  Samo se leba ovde neće najesti, pogotovu ovde u PO, u BGu bi možda i prošlo . . . .

Jeste diskusija od pre ddve godine, alli sada sam naletela na ovo.  
Ja sam se registrovala pre mesec dana i meni ne lici na prevaru.  TI kupujes u "partnerskim pordavnicama" dobijas kesh bek, i od prva dva kja registrujes dobijas 0. 5 % od svake njihove transkacije.  Ja sam ih doooobro porverila i stvar mi izgleda okej.  Nije klasican MLM kao avon, oriflame itd.  a i ne moras da uleces sa kintom ako neces, stvar izbora :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ako je stvar u 200 ili 400 din. onda nemojte da se učlanjujete u Lyoness.

Pa da u pravu si...moras trositi 3000 evra mesecno da bi imao neke vajde...srecom pa je to u Srbiji praksa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.193 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.