Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338081 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ovde nemam nikakve.

Kakve koristi ima ovaj što pljuje? Moja korist je ako neko ovo čita, ko me poznaje, pa pita "Šta je bre ono", ja ga učlanim, keš bek, provizije za preporuke... i td.

Nije mi korist da taj isti ovo pročita i da mi kaže "Pusti te prevarante, zajebali svog čoveka iz Austrije, ima video snimak. Umesto da prima 300.000 evra mesečno dali mu samo 5.000".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
"Šta je bre ono", ja ga učlanim, keš bek, provizije za preporuke... i td.

Evo mene interesuje "sta je bre ono" imam ustedjevine oko 4500 jevra, koliko bi realno mogao dobiti cashback kuraca palaca kroz godinu dana?

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Keš beka možeš da dobiješ 1-2 procenata od svoje potrošnje. Od preporuka u 2 kolena možeš da dobiješ po 0,5 procenata njihove potrošnje.

Kada potrošiš 1.000 din. odmah ti se vrati 10 ili 20 dinara (u zavisnosti od toga koliko je trgovac odobrio popusta).
Kada tvoje preporuke potroše 1.000 dinara odmah dobiješ 5 ili 10 dinara (opet zavisi od trgovaca).
Preporuka možeš da imaš neograničeno, u svim državama na svetu gde je otvoren Lyoness.
Ako mesečno trošiš 20.000 din, povraćaja možeš da imaš 400 dinara, od preporuka 200 din.
Ako svih 500.000 dinara potrošiš za godinu dana (kupiš nešto, nigde ne ulažeš) dobiješ 5.000 dinara keš bek.

Da podsetim, nas 3 u mreži mesečno trošimo samo gorivo za 500.000 din. dakle, taj ko nas je uključio mesečno ima 5.000 din. na našu potrošnju, godišnje je to 60.000 din. Nagrada za trud što mi je dao da potpišem ugovor koji ga je koštao 200 dinara.

Ovo sam napisao samo za keš bek! Dakle ono što leže u banku, na tekući račun. Drugi deo priče su "kućice, avansi, milioni evra". Da bi ostvario ono prethodno što sam pisao, ovo ne moraš ni da znaš, ni da čuješ ni da te interesuje. Ako te interesuje pitaj pa da napišem (da mi ne bude jedna poruka kilometar).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Znaci ja sa mojih 4500 jevra potrosenih dobijam 50 jevra za godinu dana...(nego koliko uzme lyoness na ovo?)
ali ako smaram ljude iz moje okoline onda mogu da dobijem i malo vise.
Inace jel vozis kamion pa trosis 1k litara mesecno  Smile

Nego te kucice itd...znaci postoji preduslov da bi ih dobio...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 15:11:59 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Tako je, dobiješ 50 ili 100 jura. Lyoness uzme 1 procenat za sebe. Ako trgovac odobri, recimo, 10 posto popusta ovako ide raspodela - 1 Lyonessy, 1 preporukama, ostaje 8. Od tih 8 tebi na keš bek u banku ide 2 procenta, ostatak od 6 u "obračunsku jedinicu/kućicu".

Ako smoriš 1.000 ljudi koji će toliko da potroše dobiješ 1.000 x 50 ili 100 evra.

Dakle, na potrošnju 3.000.000 članova 1 procenat za firmu.... ne bih rekao da je to loša matematika. Ove procenta plaćaju prodavci, firme partneri u sistemu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Jel ima neki zvanicni info o toj preraspodeli posto nigde nisam nasao ni jedan jedini info o tome.

Citat
Dakle, na potrošnju 3.000.000 članova 1 procenat za firmu.... ne bih rekao da je to loša matematika. Ove procenta plaćaju prodavci, firme partneri u sistemu....

Losa je matematika iz prostog razloga sto ta potrosnja varira...tako da...necu ja svake godine trositi 5000 evra da bih dobio 100 nazad.
A jos manje cu naterati jos 2000 ljudi da isto toliko trosi da bi zaradio 200 evra...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Naravno da varira. Hleb, mleko, jogurt, gorivo ne verujem da nešto mnogo variraju.

Drugo, 3 mil. ljudi je masetina para koja se vrti u sistemu.

Treće, ima ljudi koji imaju 5 autobusa, 10 dostavnih vozila, 2-3 kamiončeta, bagera... oni toče gorivo, kupuju gume, akumulatore, ulja.... U Hrvatskoj je jedno osiguranje u sistemu, gde su registracije, osiguranje imovine...

Zamisli da svaki od članova dnevno potroši po 1 evro, to je 30.000 evra za Lyoness. Neko zukne TV, neko natoči gorivo u autobus, neko je bacio karticu, neko kupi pićei salamu za svadbu/kafanu/ispraćaj...

Ček, ako 2.000 ljudi troši godišnje 5.000 evra, ovakva je matematika: 2.000 x 5.000 = 10 milona evara. Od toga tvoje je 0,5 procenata, 10.000.000 x 0,005 = 50.000 evra.

Što se "zvanične" raspodele tiče, evo ti bon na 1.000 dinara idi natoči gorivo pa da gledamo šta se dešava. Ako bude raspodele znači da je ima, ako je nema znači da lažem. Ništa ne gubimo, samo vreme za istraživanje....
« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 15:40:49 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Nesto cisto sumnjam da ce moj komsija koji drzi prodavnicu biti deo sistema lyoness pa da cu dobijati cashback zbog kupljenog hleba, jogurta ili cipsa.

Jeste masa ako ta masa trosi te pare kroz taj sistem a to cemo se sloziti ni ti ni ja ne znamo.
Koliko vidim potenciras gorivo....
Evo uzmimo npr. NIS kao primer...primaju samo vaucere koliko vidim...vaucere moras kupiti...ili koliko procitah dole...narucujes debitnu karticu koju platis 400 dinara  Smile Smile
Ilte u prevodu ja moram da potrosim minimun 40000 dinara na gorivo da bi isplatio samo karticu...a gdi je zarada
« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 15:40:38 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Dobro, ako neće komšija iz nekog razloga su hteli Deleze, Kerfur, Wall Mart, Tehnomanija...

Debitna NIS kartica se svakako kupuje ako ne želiš da plaćaš kešom. Nju koriste firme, dale ih vozačima... tako ih lakše kontrolišu, ne daju im keš... Dakle kartica svakako košta 400 din. Što se Lyonessa tiče, platiš 400 din, ali i imaš povraćaj. Tačno, treba da potrošiš toliko da bi isplatio karticu. Firme koje koriste karticu praktično ih nikada ne isplate. Gorivo potenciram jer me "zaboli" kad vidim da na OMV pumpi ispred mene autobus toči ko zna kolko litra goriva (300-500 ne znam), kad dođe bager i sl. Praktično 1,5 proc smo dali OMV-u u džep a mogli smo da mu uzmemo.

Ko kupuje čips i 2 kila nafte mesečno ne isplati mu se ni da je popust 40 posto.

Upravo zbog te kartice je OMV ušao u sistem. Kupiš bonove i trošiš ih na pumpi. Nema dodatnih troškova. Kako je kome lakše.

Napominjem, ovo je ona 1. najvidljivija zarada! Učlanio si se, samo kupuješ kao što si pre kupovao, za iste pare, uključuješ preporuke... kad budeš spreman reci da pređemo na br. 2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
A gde da ja nadjem Tehnomaniju u mom gradu....jbg nije nam sudjeno  Smile

Anyway i OMV daje vaucere...sto si opet uslovljen da kupis iste preko lyoness zar ne...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 15:54:59 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.225 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.