Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338502 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ok, to je matematika od 1%.

Kada se sakupi od "resto rabata" novca za 5.000 dinara ulazi u obračunski sistem, i zadatak joj je da kroz vreme donese 45.000 din. Dakle, kupuješ onda gde svakako kupuješ, kad god uđem u Maxi i Tempo ima ljudi koji kupuju, kad god sam na pumpi ima nekog da toči gorivo, u Nemačkoj, Americi... mora i taj da kupi nešto... Da, Lilly uvek gužva....

Dakle, cilj je da za iste pare koje inače trošiš zaradiš 45.000. Tu je zarada, onih 0,5% u dva kolena može da bude a ne mora. Mada, ispričah moju matematiku. Ja i nas nekoliko smo liku koji nas je uključio već napunili jednu obračunski jedinicu od 5.000 din. I to na našu potrošnju koje i tako imamo... Nas 5-6 uk. milion za gorivo, neki akumulator, malo leba i mleko...

Glupost je da ti kažem "Zarada je od sutra 1.000 evra dnevno". Da su moji drugari kupovali samo pelene u Tempu i Liliju od kad je ovaj sistem kod nas.... verujem da bi danas legla pristojna parica na računaljku, ili ne bi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ali Lilly nema karticu, vec samo vaucere... a ako sam dobro shvatila nejasan opis na sajtu... ti prvo moras da uplatis iznos vaucera, pa da odes u prodavnicu, pa da kupis u tom iznosu i tek onda da dobijes taj odbitak... ali ga ne dobijas odmah, vec kad skupis 1000 dinara...

Drugim recima... ako zelis u kupovinu... ti moras da se spremis kao nindza... da bi ostvario zanemarljivu ustedu....  Smile

A istovremeno... mozes da otvoris sanduce, nadjes promo letak i vidis da u DISu su pelene na snizenju 1300 dinara bez drndanja... a u Tempu sa drndanjem 1400 Smile

Obaska sto je ovo super nacin da izgubis sve prijatelje i rodbinu, jer niko nece bas toliko da se drnda da bi ti ostvario neku zaradu...
Mislim... ocigledno ima poneki entuzijasta... ali... ono...  Smile

Citat
5.2. Da li dobijate Vaše Lyoness prednosti za člana ako plaćate kreditnom karticom?
Na ovo pitanje ne postoji generalni odgovor. Određene partnerske firme dozvoljavaju plaćanje kreditnom karticom, i tu se radi o Prednostima za člana koje su unapred dogovorene, ali po pravilu to nije slučaj.

Sto je sjajno... posebno sto ljudi uglavnom placaju karticama zbog mogucnosti odlozenog placanja ili placanja na rate...

« Poslednja izmena: 10. Jun 2013, 01:31:33 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Ček malo!

Vaučeri za Lili su u vrednosti od 600 i 1.000 dinara. Uglavnom u svakom gradu postoji kancelarija Lyoness-a gde možeš da kupiuš vaučere. Čim vaučer kupiš popust se obračunava! I ako ga potrošiš tek za 6 meseci! (na njima piše da im je rok 6 meseci, mada ja plaćam u Tempu bonovima koji su istekli, prihvataju ih!)

Da, platiš 600/1000 din za Lili, Maxi je 100/500/1000, OMV je 1000 din... oni još uvek nemaju karticu. Kartice prihvataju manji trgovci, i ko ima čitač, u celom svetu. Bonovi su 1. zbog sigurnosti kupaca jer se odmah uplaćuje popust, 2. skupi su čitači, oko 30.000 din jedan, dakle Deleze bi morao min 100.000 evra da da samo za po jedan čitač u svakom objektu!

Što se plaćanja na rate tiče, kartica se zove KEŠ BEK, dakle plaća se kešom/avansno. Ko vidi zaradu u sistemu, načiniće taj podvig pa će da kupuje kešom. Znamo kakav su zajeb čekovi i kartice...

I na kraju, da je klasična piramida moto bi bio "Leži kući i zaradi 1.000.000 evra". Nego je moto "Potrudi se... da bi zaradio", tako ga ja definišem. Firme postaju partnerske jer dobijaju više keša, kupci kupuju tamo jer za iste pare mogu da zarade 45.000 din. Eto.

Što se prijatelja tiče- ne sipa baš niko gorivo na OMV? Nikad niko nije ušao u Lily? Sad isto to rade, za iste pare, samo uz interes. Za smoki trči u Dis, za pelene u Tempo, za žvake u Rodu... sex na svakom ćošku? Ponavljam, ta razlika u ceni za pelene ti je ulaganje u sutrašnju zaradu. Uloži neki dinar da vidimo dal ćeš da zaradiš. Ako ne uložiš sigurno nećeš, zar ne?
« Poslednja izmena: 10. Jun 2013, 01:43:22 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Da dodam, ko očekuje zaradu odmah, taj nema pojma ni o zaradi ni o poslu. Ti što odmah zarade kradu, švercuju drogu, Bugarke.... Ovo je posao koji se radi kroz vreme. Malo leba, malo ćokolada, gorivo... Košta te samo da odeš po vaučer. Šta je ovde za gubljenje prijatelja? Avans od 2.000 evra daje ko hoće, na svoju odgovornost, ja sam dao na moju, ako ništa ne zaradim niko me nije zajebao, sam sam sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pa, ja stvarno ne znam koje firme... posto... ovo na sajtu su sve neke male lokalne firme... koje su ...kako da kazem... zamenjive...
Maxiju ovakva reklama ne treba bas previse, posto je oligopolista, a ove pumpe su, opet,  oligopoli...
Plus su one koliko znam najduze u sistemu... i ako se dobro secam, to je bilo zato sto ... eto.. mogu sebi tako nesto da priuste kao eksperiment... Verovatno su posle toga i zaboravili cemu sve to, posto sad fino ako imas penzosa u porodici da 2 puta mesecno obavis grandioznu kupovinu i ostvaris 10% popusta bez obzira da li je nesto na akciji ili ne... ili da koristis popust uz BusPlus...

Hocu da kazem... ne dobijaju te firme toliko para... i mislim da su vecinom tu zato sto im je to tako simpaticno ili zato sto ih je neko na prezentaciji nasankao pricom o velikim parama i zaradama...
Ono... das dinar da udjes, dva da izadjes...

Dobar primer je i neki lik iz Nisa koji je mastao o tome kako ce Lajones za 6 meseci da ima 500.000 clanova, jer su mu oni iznad njega rekli da ce biti to... Zaleteo se covek... mislio da ce biti diler... da ce mlatiti hiljade evra mesecno... Bas sam ga guglala.... nema vise njegovog imena uz Lajones...
Trazila sam podatak koliko je clanova u Srbiji... nema ga...
Sto je opet simptomaticno, jer od broja clanova zavisi i zarada samog Lajonesa, tj. svih u sistemu... zar ne?
Bilo bi za ocekivati da se neko ponosi svojom brojnoscu...

Sve u svemu veliko gubljenje vremena... koje ne odgovara potrosackim navikama Srba kod kojih je vrednost prosecne kupovine izmedju 200 i 250 dinara, pa je s toga usteda po kupovini 2-2.5 dinara... A za to odlaziti, kupovati, muvati... etc...

Citat
Da dodam, ko očekuje zaradu odmah, taj nema pojma ni o zaradi ni o poslu. Ti što odmah zarade kradu, švercuju drogu, Bugarke.... Ovo je posao koji se radi kroz vreme.

To odmah da ti kazem... zadrzi za ove po seminarima... Smiley
Citat
Što se prijatelja tiče- ne sipa baš niko gorivo na OMV? Nikad niko nije ušao u Lily? Sad isto to rade, za iste pare, samo uz interes. Za smoki trči u Dis, za pelene u Tempo, za žvake u Rodu... sex na svakom ćošku?

A i ovo...

Jer... kao sto rekoh... potrosacke navike Srba su krajnje mahnite... hvala bogu... I zato veliki trgovacki lanci oklevaju ovde da dodju... a boga mi... mnogi su pokupili pinkle i otisli... Smiley

Citat
Ponavljam, ta razlika u ceni za pelene ti je ulaganje u sutrašnju zaradu. Uloži neki dinar da vidimo dal ćeš da zaradiš. Ako ne uložiš sigurno nećeš, zar ne?

Ja mislim da se to zove kocka iliti lutrija... kupovina obecanja dobiti...  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2013, 02:20:21 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Ne pratim nešto temu, ali vidim da ima pešadinaca koji ratuju protiv nevernika. Mene zanima kada bi u ovom trenutku podvukli crtu koliko ste vi u plusu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
U Srbiji ima oko 72.000 članova, ne znam koliko je aktivnih, pretpostavljam 10-20.000. U svetu ima oko 3.000.000 članova. Proverite da li je procena da će Lyonessova fondacija Child family da prestigne Unicef 2016. po datim parama... čuo sam tu informaciju.

Kad podvučem crtu trenutno nisam u dobitku, što i ne očekujem bar još godinu dana, možda i tri.

Inače, završio sam fakultet, radim već 5 godina i garantujem da kad bi roditeljima vraćao pare koje su uložili u mene još ne bih otplatio! Moj drugar, limar, vari oluke i sl. ne zna više od 20 slova kupio kola, doziđuje kuću.. jer je upao u posao sa ovima što rade zgrade pa ima dosta posla.. Ova muka i jad po birou, hiljade diplomiranih... šta su oni dobili od svog ulaganja?

Opet ponavljam, ako razgovaramo i o prodaji zlata, kamiona, šljiva... očekivati zaradu za kratko vreme znači da o poslu ne znamo ništa. Avon, Coca Cola. Boš, Fiat, svi rade preko 100 godina, garant nisu jurili zaradu na mesec dana.

Anea - sve vreme pričaš o ljudima koji ni malo nisu interesantni za ovaj sistem Ti koji šunjaju ko muva bez glave. Cilj je da se stvori lojalnost kupovine kod partnerskih firmi. Ja kad odem u Maxi ispred mene se spuca u kešu 10.000 dinara, šta je bilo juče, sutra... OMV ista priča, naiđe kamion, autobus, obična raja.. Ja sam trošio 100.000, sad isto to sa povraćajem. I ako ga ne bude, šta da se radi, cimao sam se za bonove. To je isto ulaganje kao kad sedneš u kola pa ideš za pelene u DIS a za salamu u Maxi.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2013, 10:07:24 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ne pratim nešto temu, ali vidim da ima pešadinaca koji ratuju protiv nevernika. Mene zanima kada bi u ovom trenutku podvukli crtu koliko ste vi u plusu?

Ima ljudi koji su u plusu, nije da su svi u gubitku. Na onom snimku se žale,  zato što umesto 10 miliona su im isplatili 4 miliona eura (lupio sam cifru). Problem je što se najviše nalože oni koji su povodljivi.
A da bi ti išao biznis, ti treba druge da nagovaraš a ne ti da budeš taj koga su nagovorili.

I uvek postoje jednokratne mušterije... Hteo sam nešto da kupim, vidim da mi on to nudi jeftinije.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Za reqw
Moto klasične piramide nikad nije bio "Sedi kući i zaradi", nego su te uvek terali da juriš i uvlačiš druge. Pročitaj malo u vezi GEM collection-a. To samo gazda na vrhu piramide je mogao sebi da priušti, da sedi i broji pare, dok se zabludele ovčice utrkuju koja će više budala da navuče. 99.7% Lyoness prometa potiče od avansnih plaćanja na buduće kupovine, a ne od aktuelne kupovine. Potvrđeno i u Americi. Oko 85% članova ne zarađuje više od 1$ mesečno (izveštaj iz 2012. godine).

Na snimku se jasno vidi da je čovek uložio 6000 evra, a za tri godine dobio samo 73 evra. Varaš se ako misliš da ćeš proći bolje.
Ovo za Unicef i Child fondaciju mogu samo da se nasmejem i to gorko. Meni je ne shvatljivo da neko toliko veruje izjavama jedne kompanije, koje nemaju ama nikakvih dodirnih tačaka sa realnošću. Aman, da li si toliko zaslepljen da ne vidiš da je sve to samo deo sistema čija je jedina svrha prikrije ponzi šemu koja se odvija ispod tog takozvanog udruženja potrošača ?

Za Vlastimira
Žale se menadžeri jer su ostali bez para, tj. dobili su nogu. Pogledaj još jednom video i biće ti sigurno jasnije, naročito deo gde nekadašnji biznis partner Fradjla daje uvid u funkcionisanje mreže, time potvrđujući MLM aspekte Lyoness-a.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung Galaxy S2
Ja kad cujem to "preduzetnicki duh"... odmah dobijem ospice...
Jer kad krenes kao preduzetnik da se druzis sa drzavom, taj duh vrlo brzo ugine...  Smile

Postati preduzetnik u Srbiji = odlazak u cetnike 1945te
« Poslednja izmena: 10. Jun 2013, 16:53:12 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.