Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338503 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Napravio im mrežu pa mu dali čizmu  Smile Tipično za Lyoness.
U Srbiji mu se ne isplati da digne tužbu, za razliku od Austrije ovde bi otegao papke do presude. Jedini posao koji rade zagriženi MLMovci  je MLM. To im je kao droga, za drugo nisu sposobni. Pretpostavljam da i ta konsultantska firma radi nešto oko MLMa čim je on tamo.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pa i ovaj je bio u full... sa sve pokazivanjem  znaka L na celu...

PS. Lik ima tetovazu Lajones... bez zezanja...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2013, 14:17:15 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Sad skuplja pare da skine tetovažu  Smile
Ko izdrži svih 22 minuta onog klipa moći će na delu da se uveri u kultnu indoktrinaciju. Ima još jedan klip od 90 minuta, rascepkan na 4 dela, odrađena prezentacija za američko tržište. Ta je još gora, pošto je namenjena za već obrađene članove koji su uspešno savladali proces lobotomije - pranja mozga. Svaka druga rečenica je make money, make more money - zaradite novac, zaradite još novca.

Treći deo je najinteresantniji, tako da njega linkujem, opet bez prevoda. 

Obratite pažnju na poslednji red, zaposleni ne smeju da kažu da rade za Lyoness.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2013, 15:03:29 od AntiMLMSrbija »
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Evo zašto su ono napisali u Pizza Hut, isto što bih Vam i ja napisao!

Nemojte da delite kartice svima koje vidite na ulici! Zašto- Zato što nije cilj da kartice delite, to može za 1 dan 1.000.000 ako ih ćuškate u sandučiće i kačite na brisače. Poenta je da se sistem koristi, tj. da znaju šta će im kartica.

Kad god uđem u neki šoping mol gurnu mi po 3 kartice, pogledam šta je, neću to da kupujem narednih 20 dana i karticu bacim. Džabe su je štampali i gurali u ruke. Sad kad imam Lyoness karticu, znam da to što hoću i za koji cenuhoću kupim u partnerskoj firmi.

To je poenta zašto se kartice ne dele. Osnovno je zbog raspodele stimulansa od 0,5 proc. Taj ko učlani 5.000 ljudi na ulici, a niko sistem ne koristi šta smo radili, ništa. Ko ume da prezentuje priču, a taj ko je čuje da to koristi svi imaju benefite.

Dakle, preporučujte Vašim bliskim ljudima kojima možete da pokažete kako stvarno stvari funkcionišu. Možete i da uključite 20.000 ljudi, njih 10.000 će odmah da bace karticu, ostalih 9.999 neće da znaju šta će im.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
AntiMLM, nisi ni svestan koliko grešiš u vezi mene.

1.
Citat
29. Apr 2006, 19:10:57
Datum kada sam se registrovao.
2.
Citat
21. Jan 2011, 21:15:19
je vreme kada sam počeo temu ... PREKO 2 godine.

Tako da
Citat
Ti si otvorio ovu temu da bi se kao raspitao oko Lyoness-a, glumeći naivca, da bi ga danas žestoko branio.  Ili si se stvarno navuko na MLM pilulu ili ti je bila namera od početka da nasamariš ljude i opravdaš podizanje teme o Lyoness-u.  
ne pije vodu. Izvini.

Citat
Citat
Nemoj da se lažemo, kartica nije uopšte besplatna, nego dobijaš probni period. Pa po isteku, treba da uplatiš pare da bi je koristio.

Opet pogrešno shvaćeno. KARTICA je besplatna. Imaš 30 days trial. Da bi prešla u trajno članstvo, treba da potrošiš bar 500 dinara kod nekog njihovo partnera. dakle, ne plaćaš lyonessu, nego za 500 dinara da kupiš negde nešto. Što bi i inače kupio. 3 pakle cigara, ili 3 litra benzina, ili bilo šta što i inače trošiš. A to nije isto.  Ako kažeš da jeste, onda ...

Ovde si se izlupao, jer "si negde nešto čuo"

Citat
Citat
partnerstva su lažna.
Znači ja već dve godine lažno kupujem? Dobro si me upozorio ....

Citat
Citat
Isplata “na ruke” nije moguća.

Opet neistina, da ne kažem laž.

Ja imam štikliranu opciju kad mi se skupi 1000 dinara, da mi uplate na račun .... ili je i to lažno?

I ovde si se izlupao, jer "si negde nešto čuo"

Na tvoje:

Citat
Znam da si prošao kroz obuku kako da reaguješ na kritiku
, ja te lepo pitam:

Citat
KAKO ja tebe da ubedim da nisam bio ni na kakvoj obuci, da nisam goldmember, i da sam samo odslušao dva "predavanja" kako i šat funkcioniše? Kad to znaš bolje od mene gde sam ja bio i šta sam radio?
Da bi ti OPET napisao:

Citat
A kako znam da si bio na obuci ? Jednostavno, pa u interesu ti je da braniš jer ti radiš za Lyoness.

Dakle, tvrdim, imenom i prezimenom, da NE ZNAŠ,jer niti se znamo lično, niti sam takvo što ikada uradio, niti išao na bilo šta što i liči na to. Lepo sam kroz temu napisao SVU moju ulogu u tome, moju korist, moje mišljenje i moj način rada, organizaciju svojih kupovina, itd itd ...

Da si se potrudio da pročitaš pažljivo moje postove, sve to bi znao.

Gde sam pisao i šta sam rekao tom liku koji je mene ubacio, i o parama koje se ulažu i sve ... stvarno me sada mrzi da tražim i da vadim citate .....

Dakle, nisi uopšte vredan diskusije, jer ti mene optužuješ da napadam, a ti to isto radiš, bez ikakvih argumenata napadaš mene, još malo pa očekujem uvrede, jer si ubeđen u nešto što nije istina.

Jedan onih koji zna šta zna, u glavi forimra neku SVOJU istinu, i nema drugo ....

Da, znam, sad ćeš ti da likuješ kako si DOKAZAO, ali ne želim da kažem šta ...

Citat
Ovo za stranke i druge kompanije izmišljaš.
 Da, da, izmišljam ...  Smile Smile  Smile Smile

Sad si me nasmejao ...

Anea, za ovog Buričića prvi put čujem, koji izvaljeni, levo bliže nama, ili onaj u daljini, obojeni?

Možda i postoji neki raskol među tim "menađerima", možda se nešto kolju, neam pojma, znam da kad sam uzeo pre dve godine karticu, da su mi posle na mejl dolazile ponude sličnih udruženja, sa karticama, članarinama, koji su nudili slične popuste ... uglavnom iz NSa ... izgleda da su imali LEAK  Smile  Smile

Elem, kao i u svakoj kompaniji, naravno da postoje nesuglasice i laktanja, a posebno gde je firma sutovo kapitalistička ....

Imam prijatelja koji radi u jednom osigurnaju, koje je sličan princip, i kaže kad dodej vreme u mesecu da se vidi ko je koliko ugovora napravio, tad se svi mrze i ujedaju, podmeću noge jedni drugima i slično ....

Elem, i da je sve to istina, znaš kako me boli briga? To što se "neki gore" tužakaju, kukaju itd itd. Nek vade oči kako znaju, zabole me. Napisao sam već, ideja je dobra, rabim je, imam svoje benefite, ko hoće - hoće, ko neće, niko ga ne bije po ušima.

REQW, ne troši reči, pusti ga, vidiš da čovek mrzi ceo svet .... nikad nije čuo ni za ugovor o radu, niti da u svakoj firmi postoje neki posebni uslovi ugovora, tajne firme, itd itd ....

Kao da će radnik telenora da priča šta se radi u njegovoj firmi, javno, koji su planovi za razvoj, troškovi, da li firma radi sa gubitkom, ili dobitkom, ili kolikim i slično ...

Anea je pravnik, i sugurno može da mu objasni da takvi ugovori o radu postoje, da naravno da ne mogu da postoje protivzakonite tačke, ali da ako je neko "odozgore" odlučio da ne treba odmah da kažeš da radiš za Lyoness, i da je tako bolje za firmu, onda je to za radnika Pravilo Službe i ponaša se u skladu sa tim.

Hoće li radnik Kyrbija da ti kaže koliko košta Kirbi u proizvodnji? Naravno da neće, i da zna, NE SME. Potpisao je ugovor.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Naravno da ne treba ubeđivati one koji mrze ceo svet. Poznajem X ljudi koji pljuju na sve što vide, jer ih mrze da žive, da se pokrenu.

I ja sam se uključio u sistem. Nisam zagrižen član, sektaš... i dalje vagam šta je sve to i kako radi... Odlučio sam da pokrenem nešto u životu, pa šta bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
U Astraliji popularni trgovinski lanac Woolworths došao do saznanja da Lyoness neovlašćeno koristi njihov logo za sopstvenu promociju, jer je naravno tvrdio da je Woolworths još jedan od partnera. Woolworths-u se to naravno nije svidelo, javno je razglasio da nemaju partnerski odnos sa Lyoness, i da je Lyoness prevara. Ujedno su zabranili prodaju vaučera Lyonessu.  Renomirane kompanije poriču ili prekidaju svaki odnos sa Lyonessom.

Za Srbiju me ne čudi ako stvarno u partnerstvu sa recimo Maksi diskontom i drugima, mada sam ubeđen u suprtno. Dok ne obavim par poziva i ne raspitam se ne mogu sa sigurnošću da tvrdim. ALI ipak je to Srbija (Jezda, Dafina, GEM Collection), a ne Austrija, Nemačka, Francuska ili Australija gde odmah izbije skandal kad neko lažno reklamira partnerski odnos.

A kad smo kod ušteda, evo jedan primer za kupovinu preko Lyoness:

Kao član Lyoness-a:
- Kupujte proizvode čekovima na tri rate
- Plaćajte karticama*

*Bez mogućnosti dobijanja akcijskih popusta.
Lyoness provizija se neće obračunavati za kupovinu roba i usluga iz asortimana Win Win shop prodavnica sa oznakom: "Šok cena", "Akcija" i "Rasprodaja".

Za kupovinu roba i usluga sa oznakom "Promo" obračunavaće se Lyoness provizija u iznosu od 5%.
Nisu obuhvaćeni franšizni objekti Win Win shop-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
I ja sam se uključio u sistem. Nisam zagrižen član, sektaš... i dalje vagam šta je sve to i kako radi... Odlučio sam da pokrenem nešto u životu, pa šta bude.

Baš tako ....

Hteo sam da okačim ScreenSHot i moje "kancelarije", gde se vidi lepo ko je koliko pazario, i koliko je "moj deo" od toga, sve crno na belo ..... a onda pomislim: "zbog koga?!"

Evo i sada, uopšte ne komentariše ono što sam mu "nacrtao", tj. i stavio svoj screenshot isplate, i gde sam mu pokazao da nije u pravu, i dalje tera vodu na njegovu vodenicu Smiley Smiley Smiley

Ebote , ja dve godine kupujem MAXI vaučerima, da bi on napisao
Citat
Za Srbiju me ne čudi ako stvarno u partnerstvu sa recimo Maksi diskontom i drugima, mada sam ubeđen u suprtno.

I šta dalje da se priča?

Da mu skeniram vaučer?

Odo da radim, imam svoj život ... Wink Wink

A sa ovim:

Citat
Kao član Lyoness-a:
- Kupujte proizvode čekovima na tri rate
- Plaćajte karticama*

*Bez mogućnosti dobijanja akcijskih popusta.
Lyoness provizija se neće obračunavati za kupovinu roba i usluga iz asortimana Win Win shop prodavnica sa oznakom: "Šok cena", "Akcija" i "Rasprodaja".

Za kupovinu roba i usluga sa oznakom "Promo" obračunavaće se Lyoness provizija u iznosu od 5%.
Nisu obuhvaćeni franšizni objekti Win Win shop-a.

ne zanm šta je hteo ... samo ih je izreklamirao  Smile  Smile

Ako je neka roba na akciji, ili već na nekom popustu, ne važi dodatni popust .... teška materija, mora se priznati...  Smile

« Poslednja izmena: 08. Jun 2013, 15:51:27 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Klasican danasnji sistem. Sto vise unosa na internet sa pojmom "Lyoness" i Google izbacuje besplatnu reklamu...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ali je dobro i za Burek .... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.