Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338697 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Classified data .... ne znam da li si čitao sve, ili si samo sad uleteo sa pitanjem , da sam sa mojim uloženim na nuli, ali da do sada nisam ni pitao ljude, jer je postojao fee od 20 000 za ulazak ....

Sad očekujem veći promet, jer od kako je džabe, za ovih 10ak dana sam iza mene postavio 20ak ljudi, kojima se sviđa cela zamisao, a otprilike svaki treći mi je tražio po 5 flajera za početak, i već su ubacili i oni neke dalje ....

tako da ... vreme će reći ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.91
Prvi i jedan od najvećih zajeba kompletne te filozofije jeste pretpostavka da bilo ko može da postane lider (rukovodilac, vođa, samo je lider fensi termin). Wrong. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
I have no such ambitions ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Prvi i jedan od najvećih zajeba kompletne te filozofije jeste pretpostavka da bilo ko može da postane lider (rukovodilac, vođa, samo je lider fensi termin).

Pa i nije! Ne očekuje se da svi postanu lideri jer to jednostavno nije moguće kao što ne mogu svi biti lideri ni u bilo kojoj drugoj branši. To je prosto tako.
Moje mišljenje je da je najveći zajeb MLM-a u ljudima koji se napale na neku priču i počnu iracionalno da se ponašaju. Tako i sebi i drugima a i samom sistemu, ma kakav da je, nanose veliku štetu. Entuzijazam, volja da se nešto uradi, to je OK ali svedoci smo da ponašanje dela učesnika MLM-a nije baš u okvirima normalnog.

To nije specijalitet Lyonessa, to je karakteristično za svaki MLM sistem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Recimo Arija_3, sigurno imaš atraktivne drugarice - popularne sponzoruše. Vrbuj ih i podeli im te kartice, koje će onda one da uvale svojim sponzorima i uticati da im oni kupuju svakave stvarčice preko njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
 Smile  Smile  Smile  Smile da spoji lepo i korisno Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
odjednom ništa ne može sama, u firmi te unaprede, očekuju više od tebe, počneš da radiš do kasno, subotom, tvoj MLM biznis trpi... izgubiš fokus, ljudi prestanu da gledaju u tebe, da ti veruju, tebe nema  i tako krene osipanje... to je u najkraćim crtama ... a nije tu kriv biznis nego ja.

Cekaj sada, pa zar nije fora kod MLM-a da mozes da kuliras, uzimas slobodne dane kada god hoces, niko ti nije sef, nikome ne odgovaras itd?

To nije specijalitet Lyonessa, to je karakteristično za svaki MLM sistem.

Za svaki MLM sistem je karakteristicna samo jedna stvar, a to je da se posle odredjenog vremena sam od sebe urusi. Sve MLM firme su bez izuzetka propadale. To nije propaganda, vec cinjenice.

Jos nesto, ako dve godine radim neki posao i podvucem crtu posle toga i primetim da sam na nuli, to znaci da sam se dve godine vrteo u krug ne radeci nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Za svaki MLM sistem je karakteristicna samo jedna stvar, a to je da se posle odredjenog vremena sam od sebe urusi. Sve MLM firme su bez izuzetka propadale. To nije propaganda, vec cinjenice.

prvo bih ti odgovorio na ono gore - tako je, u ptavu si! Nemaš šefa, niko te ne tera, nikom ne polažeš račune ali u skladu sa tvojim (ne)odgovornim ponašanjem, ponaša se i tvoja mreža, tvoj tim. Postoji tu nešto što se zove popularno - duplikacija, prosto preslikavanje modela ponašanja. Podjednako uspešno se preslikavaju i dobre i loše strane pa ko ne ume da savlada sebe i promeni se ...može da zaboravi na MLM. Ko nema intenzivnu želju i potrebu da radi za sebe i da  pomaže druge, može da zaboravi MLM.

A što kažeš da su se svi MLM sistemi urušili, to nema pojma sa životom. Npr. AMWAY je najjači MLM sistem na svetu, postoji preko pedeset godina i vrti oko deset milijardi dolara godišnje. Kod nas ga nema, ali ima u Sloveniji, Hrvatskoj ... kod nas ti radi Zepter, dosta uspešno, radi AVON, radi Oriflame, radi Herbalife itd ...sigurno ih ima još...nema razloga da se uruše ako korektno rade i ako ljudi u njima zaradjuju.
Da se radi, mora svuda!
i dalje ne razumem čemu toliki otpor prema MLM kao da je šugav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Cekaj sada, pa zar nije fora kod MLM-a da mozes da kuliras, uzimas slobodne dane kada god hoces, niko ti nije sef, nikome ne odgovaras itd?

Uf, zamalo i mene da preobrate  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
@Arija_3

Neko od vas dvojice onda ima losu predstavu o MLM-u. Link do posta tvog kolege, gde navodi brojne prednosti MLM posla gde mozes da ne radis kad god pozelis.

Svaki MLM sistem se urusio na ovaj ili onaj nacin. Amway je bio prisutan u velikoj meri devedesetih godina u Srbiji, roba se donosila iz Madjarske. Mreza u Srbiji danas skoro da ne postoji. Te kompanije ne menjaju drzave tek tako. I oriflejm navodno postoji 50 godina, a opet, gle cuda, najuspesnije posluju u zemljama treceg sveta. Placanje reklama je razlog loseg ili manjeg poslovanja od ocekivanog, jer se svi oni vode akcijom maut tu maut marketingom, a to im ocigledno nije bas poslo za rukom. Za zepter ne bih rekao da su ikada imali neku zapazeniju prodju u Srbiji jer je poprilicno zajebano prodati nekome posudje u iznosu od 3000 evra u zadnjih 20 godina. A opet, za razliku od drugih, oni bar imaju zaista kvalitetan proizvod. U zadnje vreme su i oni poceli da se ciganisu. Servis od xx stvari kosta 2200 evra, ako ga kupis od njhovog akvizitera imas popust od 300 evra, ako platis odmah u kesu, imas popust jos 200 evra, ako uzmes dva kompleta onda imas popust 1000 evra. Jos da ubace sa svim tim i gratis aparat za brijanje i sat koji izdrzava pritisak od 36 atmosfera i bice sjajno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.