Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lyoness - prevara ili ipak ima nečega?  (Pročitano 338090 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Idite na sajt APR-a, evo šta piše:

1. Poslovni prihodi: 2009. = 57.581.000,00 din.; 2012. =  211.855.000,00 din.
2. Neto dobitak: 2009. = 1.005.000,00 din.; 2012. = 65.941.000,00 din.
3. Ukupni kapital: 2009. = 2.494.000,00 din.; 2012. = 70.191.000,00 din.

Poglejte koliko ima "ovaca za šišanje"?! Ove brojke sam danas prvi put video, il je neka teška zajebancija ili je impresivno.
Kažu da su 7. kompanija po brzini rasta u svetu, u Hong Kongu 1. po brzini rasta.

U Srbiji su brže rasli samo Dulići i Miškovići.

P.S. Kaže MLM*** da ništa nisam dokazao? Pa šta si ti dokazao, hehehehe. Ja sam član pola godine, koristim sistem, kupujem, uključujem ljude... heheheh, šta sam ja dokazao? Šta si ti dokazao, ti i ne znaš o čemu pričaš.
JA znam jer to radim svaki dan...
« Poslednja izmena: 14. Jun 2013, 23:38:07 od reqw »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
P.S. Kaže MLM*** da ništa nisam dokazao? Pa šta si ti dokazao, hehehehe. Ja sam član pola godine, koristim sistem, kupujem, uključujem ljude... heheheh, šta sam ja dokazao?

Vidi ovako, onaj youtube klip mi je rekao vise o lajonesu nego ti i ekipa na 35 strana. I pored svega nista nisi dokazao. Ako su brze rasli samo Dulic i Miskovic, onda si prakticno priznao lopovluk firme za koju radis. Smiley

Da ne duzim, selim ovu temu na pravo mesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Pravi si forumaš, uhvatio si se za pola rečenice koja je imala sasvim drugi smisao.

Prvo, ne znate o čemu se radi. Ovaj što je najaktivniji priča o nekih 10 evra, bodovi, milioni evra...
Niko neće da se bazira na koristi koja je vidljiva i uočljiva u svakoj sekundi koju provedeš u prodavnici, kad kupuješ, sipaš gorivo... Šta treba da se dokaže?

Pričate o nekim ljudima koji su ulagali milione, muljali, uvlačili ljude u dubioze... Zašto Vam je to toliko interesantno?

Šta da dokažem? Ne razumem šta treba da dokazujem? Dokazao sam da onaj mlati praznu slamu. Zašto se ti sam ne učlaniš pa da vidiš o čemu se radi. Eto, ja nisam tako pametan forumaš, učlanio sam se kao "ovca za šišanje", potrošio neku paru za bonove za gorivo, "leba-mleko", uključio neke drugare... Samo vidim da leže 0,5% od njih i 1-2% od moje potrošnje.

Šta ja i kako da Vam dokažem dok buljite u komp.? Idi učlani se pa ćeš da vidiš. To je dokaz. A ako hoćeš da ti ovaj televizor nešto dokaže.... znači da si mnogo pametan. Ima nešto izvan kompa, tebe mi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Vidi ovako, znas sta je problem lajonesa? Sto je to zaista MLM, a kao takav je osudjen na propast ranije ili kasnije.

Uglednih privrednika iz te branse nema nigde, ni kod nas, a ni u svetu. Citao sam o uspesnim ljudima koji iza sebe zaista imaju proizvode, koji zaista imaju nesto da prodaju, dok do sada nigde ne videh nijednu facu Oriflejma, Lajonesa, Avona, Amweya, kako se sepuri na nekom medjunarodnom hepeningu uglednih strucnjaka na poljima komercijale i slicnih palamudjevina. (ne racunam polusektaska okupljanja po halama medju svojim clanovima)

Drugo je uclaniti se i koristiti nesto za svoje potrebe, tipa ovog meseca potrosis 50 000 din. u dragstoru i vrati ti se 1500 dinara. Ok, super. Sasvim druga prica je juriti okolo ljude sa proizvodima neke MLM kuce, jer ti samo malo fali da zaradis ogromne pare.

E to jeste piramida i bogacenje preko tudje muke i to prevarom. Ali legalnom prevarom. Delatnost firme konsalting? Ma koji kurcevi konsalting. Sta savetujete? Sta prodajete? I gem koleksn se bavio konsaltingom, pa su pali sbog neke druge banalne price, a do tada su jadnim i pre svega, naivnim ljudima uzimali po 2200 eura.

Milion puta preslusana prica, koja uvek pocinje sa: "Nije piramida, jer onaj donji moze da zaradi vise od ovog gornjeg". Sve zavisi odakle posmatras piramidu. Zapamti, tata uvek najvise zaradjuje. (pojasnjenje: tata ne u smislu roditelja, nego tata kao glava MLM kompanije)

« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 01:23:14 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Sve se slažem, ali mislim da je ovo prevelika kompanija, suviše ozbiljno i temeljno raste da bi tek tako nestala.

Otvorena u Americi, pokidali sa avansima, ne znam kako ide sa potrošnjom. Hong Kong, kažu da i tamo brzo raste.

U Srbiji je krenulo, ako ne grešim 2008., sad se zahuktalo, jer je nekoliko ozbiljnih ljudi počelo da gura priču.
Što se mene tiče, spucao sam oko 150.000 din. na bonove za partnerske firme (kupovine), sve uredno leglo na račun i "kućice". Ljude "jurim" da bi trošeći mogli da zarade.

Što se famoznih 2.000 evara tiče... nikad u životu ne bih nekog terao da da ni 10 evra za bilo šta, i ako se bavim trgovinom/komercijalom. Kažem "to je jedna od mogućnosti...". Nisam valjda blesav da to pukne, gde da bežim posle od 10 ljudi koji su na moju reč dali po 2.000 evra???
Meni lično je to isplativo ulaganje, bazirajući zaradu samo na potrošnji, da nikog više ne juriš da avansira.

Inače Avon je MLM već 100 godina, a Lyones ga je po obrtu prestigao za 7-8 godina.

Na jednoj slici na ovoj temi, onaj što se zavalio pa je pljuvao po Lyon... na slici je i lik o kome Vam pričam, drži predavanja i sl. Šta ćemo sa njim, ako već gledamo sliku? Jedan pljuje a drugi liže?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson c905
Što se tiče famoznih pozicija neke stvari su bitne da budu jasne:

1. U njih se sliva novac trgovaca u visini % koju je sam trgovac odredio kao dodatni rabat za Lyoness članove u skladu sa svojim mogućnostima.

2. Pozicije u sistemu nastaju svakako u svim obračunskim kategorijama i bez avansa. Čak i da od sutra više niko ne uplati avans pozicije nastaju od svakodnevne potrošnje. Dakle ne može da se desi da sistem stane. Jer ako se dotičnom vratilo 1500 dinara od onih stolica u Simpu ili gde već on će opet svoju sledeću kupovinu obaviti kod Lyoness partnerske firme pri čemu će mu se opet vratiti novac i deo otići u novu poziciju. Da li će iko razuman ikada odbiti novac koji mu se vraća ?

3. Avans koji član uplati je i dalje njegov lični novac i on može da ga potroši u svakom trenutku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung 
Sad sam pogledao onaj video gde se žale bivši menadžeri. Moje pitanje za Vas, šta je ovde problem?

Baja se žali što mu je poslodavac u nekom trenutku ukinuo zaradu od 50.000 - 150.000 evra mesečno??? Kaže "imao sam 300.000 ljudi u mreži, sada imam oko 30.000, a mogao sam da imam 1,5 miliona".

Ja bih voleo da radim 2-3 meseca za ovu platu, isti ovaj posao, pa da mi oduzmu tu platu od 50.000 mesečno, da spadnem na 2-3.000, koje i dalje prima!!!!!!!! Prima platu jer ima 30.000 ljudi u njegovoj mreži. Sad čovek u svojih 40 godi. ide u penziju sa 3.000 evra mesečno i tuži Lyoness za još... ko zna 3 miliona. E jesu ga mnogo zajebali. Daj mene neko ovako da zezne da mu se...

Izvinjavam se ako AntiMLM ima veću platu za nebulozniji posao nego lelemuđenje u Bugarskoj za 50.000 mesečno!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Za reqw
Tvoja voljena kompanija puca po šavovima svuda u Evropi. Tužbe su u punom jeku, već sam kucao o tome ali ti to rado ignorišeš. Sem uobičajene Lyoness propagande od tebe nismo dobili ni jednu proverljivu informaciju. Sve "dokaze" što si do sada izneo svode se na "šta bi bilo kad bi bilo". Kad budeš izneo nešto konkretno, a ne rekla-kazala možda ti i poverujem. Recimo izveštaj neutralne strane o korišćenosti Lyoness kartice tokom kupovine u Srbiji i Hrvatskoj.

Za Ameriku i Hong Kong sam već izneo informacije, čak i video jednog od mentora. Informacije za Ameriku potiču od samog Lyoness-a: 85% članova ne zarađuje više od 1$ mesečno. 95% novca čine investicije. Potrošnja je manja od 5%. U Hong Kongu im je zabranjeno da spominju MLM i Lyoness. Traže samo one osobe koji bi uložile. Na osnovu prethodnog može da se zaključi da Lyoness-u pod hitno trebaju pare.

Citat
Što se tiče famoznih pozicija neke stvari su bitne da budu jasne:

1. U njih se sliva novac trgovaca u visini % koju je sam trgovac odredio kao dodatni rabat za Lyoness članove u skladu sa svojim mogućnostima.

2. Pozicije u sistemu nastaju svakako u svim obračunskim kategorijama i bez avansa. Čak i da od sutra više niko ne uplati avans pozicije nastaju od svakodnevne potrošnje. Dakle ne može da se desi da sistem stane. Jer ako se dotičnom vratilo 1500 dinara od onih stolica u Simpu ili gde već on će opet svoju sledeću kupovinu obaviti kod Lyoness partnerske firme pri čemu će mu se opet vratiti novac i deo otići u novu poziciju. Da li će iko razuman ikada odbiti novac koji mu se vraća ?

3. Avans koji član uplati je i dalje njegov lični novac i on može da ga potroši u svakom trenutku.

Tvoj šef Fradjl je sam izjavio:
- Radi se o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama
- Da je samo članstvo u pitanju, da se radi samo o kartici, učlanio bi vas sve na obližnjem bazenu.

Ja i dalje nisam dobio odogovor na pitanje kako je moguće da neko samo ulaže u pozicije, uvodi druge da rade isto, ne potroši ni dinar kod partnera, a ostvari zaradu ? Koje logično objašnjenje imate za postojanje takvog sistema unutar Lyoness-a.
Želim takođe da čujem objašnjenje za informaciju da se mogu "kupiti" direktni i indirektni saradnici. Em što Lyoness podržava nezakonitu trgovinu pozicijama, nego dozvoljava i nezakonitu trgovinu saradnika.

Dodatak: http://www.apr.gov.rs/%D0%9E%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%98%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D1%88%D1%9B%D1%83/%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8.aspx#11062013

Radi se o izveštaju APR-a o 100 NAJ privrednih društava u Srbiji za 2012 godinu. Okačena je lista TOP 100. Izvolte nađite Lyoness na toj listi.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 09:56:42 od AntiMLMSrbija »
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava Кикинда
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson c905
Za reqw
Tvoja voljena kompanija puca po šavovima svuda u Evropi. Tužbe su u punom jeku, već sam kucao o tome ali ti to rado ignorišeš. Sem uobičajene Lyoness propagande od tebe nismo dobili ni jednu proverljivu informaciju. Sve "dokaze" što si do sada izneo svode se na "šta bi bilo kad bi bilo". Kad budeš izneo nešto konkretno, a ne rekla-kazala možda ti i poverujem. Recimo izveštaj neutralne strane o korišćenosti Lyoness kartice tokom kupovine u Srbiji i Hrvatskoj.

Za Ameriku i Hong Kong sam već izneo informacije, čak i video jednog od mentora. Informacije za Ameriku potiču od samog Lyoness-a: 85% članova ne zarađuje više od 1$ mesečno. 95% novca čine investicije. Potrošnja je manja od 5%. U Hong Kongu im je zabranjeno da spominju MLM i Lyoness. Traže samo one osobe koji bi uložile. Na osnovu prethodnog može da se zaključi da Lyoness-u pod hitno trebaju pare.

Kad si već pronašao toliko tekstova o tužbama mogao si da potražiš i one druge u kojima ćeš pronaći podatke koliko je tužbi Lyoness do sada već oborio jer su bile neosnovane. Ili možda nećeš naći jer medijima takve vesti nisu senzacionalističke pa samim tim i zanimljive a ovima što su spor izgubili baš i nije do pisanja.
Da si se malo pozabavio matematikom umesto što donosiš zaključke leteći ili iz neproverenih izvora zaključio bi da Lyonessu ne trebaju pare. Bar ne na način na koji ti aludiraš.
Evo ti podataka pa sam računaj. Trenutno je 3 miliona članova u sistemu. Uzmi za primer da mesečno svaki član potroši u proseku po 100 evrića (neki ne potroše ništa ali zato neke firme troše na desetine hiljada evra mesečno). Od tog celokupnog prometa Lyoness uzima sebi 1%. Koliko je tih famoznih 1% u novcu mesečno - izračunaj. Takođe možeš da izračunaš koliko će to biti zarade za Lyoness kada u sistemu bude 30, 300 ili milijarda članova.

Uglavnom većina informacija o Lyonessu od strane ljudi koji su probali sistem ili su malo ozbiljnije u njemu, a koje su napisane na ovih 36 strana, je proverljiva i dobro argumentovana primerima iz prakse. Nisu one šta bi bilo kad bi bilo već su to stvari koje se dešavaju skoro punih 10 godina. Dakle ceo sistem funkcioniše i svako ko ovu diskusiju prati sa neutralnog stanovišta skapiraće da su jedine osobe koje ovde pišu protiv ustvari te koje pišu polovične i neproverljive informacije a sve argumente druge strane čitaju selektivno.

Što se tiče % korišćenosti kartice ako se samo malo potrudiš da logično razmisliš sam ćeš zaključiti da on ne može da krene od 100% nego mora od 1. Dakle ako ovo nisi razumeo kreće se od jednog člana pa se onda uključuje drugi, treći i tako redom - procenat raste bez obzira na sve negativne komentare, stavove i mišljenja. Ta činjenica je najbolji pokazatelj da je ovo teška prevara...

Da si malo bolje upoznat sa fazama u kojima Lyoness ulazi na tržište svake zemlje posebno skapirao bi i priču o Americi i Hong Kongu i ne bi iznosio gorepomenute zaključke koji, btw. sa stanovišta nekoga ko nije upoznat sa svim detaljima zvuče logično. I nemoj da me pitaš koje su i kako funkcioniše jer ćeš ti opet googlajući pokušati da oboriš činjenice koje bih napisao...

Citat

Tvoj šef Fradjl je sam izjavio:
- Radi se o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama
- Da je samo članstvo u pitanju, da se radi samo o kartici, učlanio bi vas sve na obližnjem bazenu.

Ja i dalje nisam dobio odogovor na pitanje kako je moguće da neko samo ulaže u pozicije, uvodi druge da rade isto, ne potroši ni dinar kod partnera, a ostvari zaradu ? Koje logično objašnjenje imate za postojanje takvog sistema unutar Lyoness-a.
Želim takođe da čujem objašnjenje za informaciju da se mogu "kupiti" direktni i indirektni saradnici. Em što Lyoness podržava nezakonitu trgovinu pozicijama, nego dozvoljava i nezakonitu trgovinu saradnika.

I opet iznosiš netačne tvrdnje ali ok. Toliko netačnih tvrdnji si do sada izneo ovde na temi koje su magicmaster i još neki forumaši argumentovano obarali da i nisam posebno iznenađen.

Hubert je izjavio šoping, šoping, šoping. By the way, on nije moj šef, ne znam odakle ti taj zaključak.

Ti kao veliki stručnjak za MLM sisteme bi trebao da znaš zašto nije on lično uzeo da registruje sam ljude na obližnjem bazenu ili zašto mogućnost registracije nije prodao kao licencu nekim drugima (prijateljima, rođacima, kumovima) da to rade pa da se obogate preko noći. Odgovor si dobio nekoliko puta u vidu objašnjenja šta je Lyoness, kako je zamišljen, koja je osnovna ideja, kako nastaju pozicije i kada se isplaćuju a to što ih nisi video, razumeo ili nisi prihvatio kao tebi logične je tvoj problem. Ako očekuješ da će ti bilo ko od članova Lyonessa reći da je u pitanju prevara ili piramida to nećeš dočekati. Zašto ? Zato što svako ko je u sistem ušao kao potrošač ili avansno kupio neku robu pre toga nije dobro razumeo kako stvari funkcionišu pa samim tim nije ni dinara izgubio.

I prijatelju ako već toliko želiš da saznaš detalje ima jedan jednostavn način - učlani se pa probaj. Besplatno je a vraća ti novac.

I jedna mala digresija za sve one ljute protivnike Lyonessa. Ne znam da li vam je poznato. Svaka revolucionarna ideja koja se pojavi u društvu mora da prođe svoje 3 faze.
 - U prvoj to je podsmevanje kao najvećoj gluposti.
 - U drugoj to je odbijanje prihvatanja iste i borba protiv nje.
 - U trećoj to je opšte društveno prihvaćeno shvatanje.

Milsim da je svima jasno u kojoj se trenutno fazi nalazi Lyoness kao ideja zajedničke kupovine globalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Za boksu
Uzmi pogledaj ponovo onaj video, ako ne znaš koji rado ću ti dostaviti link, pa mi objasni kako se reč pozicije odjednom pretvorila u šoping. Ta magija biće da je karakteristična samo za vas MLMovce.

Ostatak nemam nameru da komentarišem. Opet se svodi na rekla kazala. Ja sam već dostavio linkove ka Nemačkim, Austrijskim i Švajcarskim medijima, novinskim člancima, Lyoness Wikipediji sa svim referencama. A od vas branioca jedino što smo dobili je tipična Lyoness propaganda bez pokrića i neutralne analize.
IP sačuvana
social share
Hubert Frajdl (Lyoness): "Radi se samo o pozicijama, pozicijama, pozicijama, pozicijama" - "ja ne idem samo da bi registrovao nekoga. U tom slučaju bih mogao da vas registrujem na obližnjem bazenu"
Robert Paušić (SCnet): "Ne govorimo o besplatno registrovanim, to svaka budala može da napravi 10 mesečno… Govorimo o onima koji kažu da hoće biznis pa uplate pare"
PAŽNJA: Svi koji smatraju da su prevareni od strane Lyoness-a i SCnet-a i spremni su da javno govore o tome pred kamerama neka me što pre kontaktiraju putem privatnih poruka ili na mail antimlmsrbija@gmail.com !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.