Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 14:05:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSD dobar u lečenju depresije?  (Pročitano 31744 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Vidim..upućen si. Smile
A čime potkrepljuješ svoje tvrdnje?
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ja bih dao lsd kao terapiju svakome ko podrzava da je to antidepresiv, ne moze da skodi. Samo ih posle ne bih lecio nigde. Neka setaju sa svojim razvaljenim mozgom.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Znaš kako... da mi neko kaže - ''jeste, drogiram se, uživam u tome, super mi je'' - rekla bih mu: ''super, brate, ako je tebi dobro neka te, uživaj''. Svako ima pravo da radi sa svojim životom šta mu je volja, pod uslovom da je punoletan i poslovno sposoban.

Međutim, kada mi se poturaju pod nos sranja poput toga da sintetika kakva je LSD, a bogme i marihuana (odnosno, ono što se koristi kako bi uopšte rasla i bivala jača) zdrava i bogom dana za telo i psihu čoveka, onda mi to postane smešno.

I lekovi su na neki način droga, i glavni aktivni sastojak (THC) te iste marihuane se koristi kao lek kod glaukoma oka i uglavnom kod pacijenata sa AIDS-om ili rakom (poboljšava im apetit i leči nesanicu). Ali to se ne može uporediti sa travom koju valjaju lokalne batice, niti se bilo koji lek uzet iz zdravstvenih razloga može porediti sa smećem koji ti nudi sumnjiv lik reklamirajući ga kao sredstvo od kog ćeš videti zmajeve.

aj kud nat agri mor
...

e,da,kad smo vec kod toga.Ajde da batalimo sve ove price,i budemo naivni,i zaista poverujemo da droge lece sve i svasta.
Cak i tada,misliti da ce ti dzoint,napravljen od prljave novcanice,u kome se nalazi najjeftinija moguca vutra,pomoci u necemu je smesno.
Ajde da je neka bas dobra,i "prava" biljka(neka dobra konoplja,ili slicno),pa da kazemo.Ali,mislim... ta sranja(sto se kupuju i duvaju),aj sto prolaze kroz 50 ruku,aj sto prodju kroz 40 razlicitih kamiona,kontejnera,vreca,kesa...(a sve je cisto u tri lepe  Smile )...aj to,nego sto je jos sve to fabricki "razblazeno" kojekakvim govnarijama i dodacima.

Najbolji je primer kokain.On dok dodje do kupca,pa to vise ni nije droga,to je obicna smesa prljavih tucanih cigli,secera,i kojekakvih praskova.

Bilo je u onoj emisiji,Drugs Inc.,na National Geographicu(kad bi vise ljudi gledalo to,ne bi ih bilo toliko sjebanih),bas price o tome.

Kokain,cak i onaj za koji tvrde da je najbolji moguci,dok dodje do samih kupaca,je sve,sve,samo ne kokain.
Prvo ga "razblaze" u samoj "fabrici",hemijskim putem(dodavanjem nekih ostataka).
Pa ga onda prvi preprodavac,onaj koji ga salje glavnim bajama,koje ce ga poslati u medjunarodne tokove,jos vise razblazi.Uglavnom hemijski.
Zatim ga te "baje",same jos dodatno razblaze pre nego sto ga sutnu u kontejner/kamion/brod.
Pa ga onda treci preprodavac,sada vec neki glavni diler u gradu,razblazi secerom ili nekim kuhinjskim praskom(za pecivo,ili brasno,sta god...).
I onda ga onda cetvrti lik,lokalni ulicni diler,jos "razblazi" dodavanjem,u nekim slucajevima,cak i tucanom ciglom!
Da,bas tako. Bili su kod ulicnog dilera,i snimali ga kako "radi".On ubacuje brasno,secer,ili nekad,"ako kupac zeli tako",prasak za pranje.A kaze da neki cak ubacuju i tucani krec,ili cak i misomor.

Isto vazi i za heroin,i sve ostalo.Heroin u laboratoriji-providan.Heroin na ulici,cak i onaj najskuplji-crn kao nafta.Cak i smrdi.

Tako da ajde da je ta droga makar prava droga.Ali nije ni to.Placaju papreno,a dobijaju ili prljavu travurinu,ili tucanu ciglu,ili "naftu"...  Smile  Smile Mislim,koja je onda poenta toga?  Smile Ja potpisujem da je kod 80% slucajeva u pitanju obican placebo efekat.Ili onaj efekat pusenja,koji se javi kao kada neko ko ne pusi dooobro povuce cigaru,pa mu glava nabubri.

Znaci hkj ti tvrdis da se ovi nasi narkosi drogiraju misomorom i ostalim praskovima jel?  Pa koja je onda potrebna kolicina heroina i kokaina dnevno, cistog,da bi izazvao zavisnost?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Poinavljam, ni jednog momenta nisam rekao da je lsd ili bilo koje narkotičko sredstvo bezopasno i da treba da ga neko koristi...Ali..jbg... šta ja mogu - neki ljudi nikad neće imati pojma o životu
i čitav taj svoj život bez pojma će da izvrću riječi drugh ljudi...
i da brbljaju o stvarima o kojim niti imaju niti će kad imati pojma.  Smile

Ja se uopste ne secam da sam tebe spomenula ili da sam uopste mislila na bilo sta sto si ti rekao, stavise nisam citala nista posle druge stranice i to sto sam napisala se odnosilo na uglavnom prve postove, sta si ti druze pisao na ovoj temi - nemam pojma, a ja vise i ne citam ono sto ti pises osim kad mi seo bratis, nisi centar Univerzuma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Vidim..upućen si.
A čime potkrepljuješ svoje tvrdnje?

Naravno da sam upućen, neću lupetati kao neki...koji čitaju neke kvazipsihološke analize .
I onda pametujući me tjeraju da se onesvjestim od količine gluposti i sumnjivih informacija koje
nikome ili ničemu ne služe... Smile

Znaš, neki ljudi dok čitaju razne knjižurine o životu i životnim problemima,
radostima i žalostima (koje on nosi sa sobom) dok su zakucani za trosjed i četiri zida, sanjajući život... Smile
Za to vreme, neki ljudi žive život , skupljaju životno iskustvo, ono što nema u knjigama, da bi mogil živjeti svoje snove...
A ne sanjati tuđe živote... Smile  Smile
Ja da bih mogao da osudim ili pohvalim nešto, prije svega , moram da znam šta je to...

Citat
a ja vise i ne citam ono sto ti pises osim kad mi se obratis, nisi centar Univerzuma

Pa kako znaš da sam ti se obratio - ako ne čitaš moje postove... Smile

Opet ponavljam - nijednom riječju nisam rekao da je lsd zdrav i da ga neko treba uzimati...
Nego samo kažem ono što znam o njemu...
a recimo da znam da se koristi u medicini za liječenje nekih psihičkih oboljenja...  Smile

Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 11:42:33 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Gotovo svaki lek ima svoje dobre i loše strane i oni služe za lečenje obolelih. Svakako da imaju mnogo pogubnije dejstvo ako ih konzumira zdrava osoba koja za njima nema stvarnu potrebu.
Dakle, postoji razlika između upotrebe i zloupotrebe.

Kada je čovek bolestan, npr. ima Parkinsonovu bolest, on je prinuđen da uzima lekove koji donekle usporavaju proces bolesti i omogućavaju mu koliko toliko normalan život. Može i da ih ne uzima i radije umre. Pre početka terapije, svaki se pacijent upoznaje (ili bi bar trebalo) sa efektima i nuspojavama koje taj lek izaziva, a uz tako "teške" lekove se prepisuju i drugi koji bar donekle poništavaju štetna dejstva leka.

Zdrav čovek, pri zdravoj pameti ne bih nikada trebao da uzima bilo kakav lek, a posebno ne drogu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Pa kako znaš da sam ti se obratio - ako ne čitaš moje postove... Smile

Citirao si me, na primer  Smile

A imam i parapsiholoske sposobnosti pa mi se eto, javlja.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 11:54:50 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Bobo, uzmi i ti malo lidokaina, zdraviji je od limuna i kupusa zajedno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Gotovo svaki lek ima svoje dobre i loše strane i oni služe za lečenje obolelih. Svakako da imaju mnogo pogubnije dejstvo ako ih konzumira zdrava osoba koja za njima nema stvarnu potrebu.
Dakle, postoji razlika između upotrebe i zloupotrebe.

Da , da...kod pravilne upotrebe lek samo leči a ne oštećuje druge organe???  Smile
Nego ih oštećuje samo ako se zloupotrebljava... Smile
Kako bilo... ja mislim da to uopšte i nije tema  Smile

Za*ebanciju nastranu...slažem se s tobom da je jedno liječiti se a drugo zloupotrebljavati lijek... Smile

Citat
Bobo, uzmi i ti malo lidokaina, zdraviji je od limuna i kupusa zajedno.

Ne razumijem šta bi ovo trebalo da znači... Smile
Sad ti meni, kao neki stari čiko, nekome ko je  skroz mali... da se "grunem"  lidokainom...ili šta si već napisao... Smile
U limunu i kupsusu ima dosta vitamina c... Smile
Ali ja jedem svježu papriku  Smile jer ima deset x više vitamina c od limuna i kupusa zajedno... Smile

Btw...nisam ja rekao da sam ja narkoman ili da uzimam lsd... ali recimo da sam nekada bio mlad...
I da sam volio sve što vole ljudi u tim godinama...i radio to sve..i  uz to sve se bavio sportom... Smile
I ništa mi ne fali...zivim normalan život, nikada nisam bio pijanac niti narkoman - sve sam radio  u nekim mjerama,
 cisto da se ubije znatiželja... Smile ko razumije shvatiće...ko ne konta - njegov problem a ne moj...
Šta ja znam , barem me moja djeca neće moci muljati...i neće se navući na razne ubice a da ja to uopšte neprimjetim... Smile

Citat
Citirao si me, na primer 

A imam i parapsiholoske sposobnosti pa mi se eto, javlja.

Ma nemoj... Smile ja mislim da ti čekaš kao zapeta puška, kad cu ja nešto napisati,
da se možeš zaletiti i u letu da imaš šta pametno pročitati i naučiti  Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 12:33:35 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Procitaj malo o lidokainu, jes da pocinje isto na "l" ali je mnogo zdraviji od LSD-a.

Post na prethodnoj strani se odnosio na poredjenje sta je zdravije, pa si nabrojao dosta stvari koje su stetnije od LSD-a.

Konkretno ovaj post:

Je l znaš ti hemijski satav lsd ????
Vinjak je otrovniji od lsd... Smile
Realno najveća opasnost po ljudski organizam od lsd je dehidracija ...povišena temperatura...
a to i alkohol i sirov krompir izazivaju...  Smile Smile Smile

Ovdje kod nas se još uvijek liječe pijavicama...i kravljom balegom...pa i nije čudo što većina na reč lsd...misli isto kao o hitleru...no, kako god ne treba ga uzimati, kao ni jednu drugu  hemiju...
I da, Brufen je pet puta opasniji i štetniji po organizam po hemijskom satavu od lsd-a...
Pa se nalazi u sl. prodaji... Smile

Ajde da odgovaram redom. Jok, ti znas hemijski sastav LSD-a, a posebno ga znaju osobe koje ga uzimaju.
Vinjak je otrovniji od LSD-a? Ma nemoj? Ajde da pijem svaki dan 3 casice vinjaka, a ti da uzimas cetvrtinu LSD-a i da za godinu dana upordimo sjebanost organizma.

Bez obzira koliko si nacitan, ovo moze da izjavi samo osoba koja nema pojma o cemu prica:
Citat
Realno najveća opasnost po ljudski organizam od lsd je dehidracija ...povišena temperatura...

Vidis, to isto kazu i za xerove.(ekstazi) Najveca opasnost od lsd-a je u tome sto sjebava psihu coveka, pogotovo ako se uzima u nekontrolisanim uslovima, a 99% se tako i uzima, zatim, je totalno nepredvidivo reagovanje na konzumaciju.

Citat
Nego je pitanje da li je lsd dobar u liječenu depresije...
Da dobar je... i koristi se u te svrhe...po razvijenim zemljama... Smile čuo sam, čitao sam...obavješten sam.. Smile

Kako znas da je dobar? I koji je procenat izlecenja? U kojim se zemljama to koristi, ima li ta terapija poseban naziv? Cim si cuo, citao, obavsten si, verujem da znas sve to?

Citat
I da, Brufen je pet puta opasniji i štetniji po organizam po hemijskom satavu od lsd-a...

Apsolutno netacno. U slucaju da se brufen uzima po receptu doktora (u slucaju kad je osoba bolesna), dakle ako se uzima onako kako treba i odredjeni vremenski period, postoje kontraindikacije ali su minimalne.

Znas, malo pocinje da biva dosadno otvarati teme i pricati o marihuani i dokazivati kako je ona zdravija od 50% stvari koje uzimamo svakodnevno, guraju se linkovi sa neta gde je gotovo uvek ista prva recenica: "Prema istrazivanju brojnih naucnika, smatra se da je zdravije popusiti pola kile granja nego pojesti tanjir supe" i slicno...

Sad otvorise za LSD i odmah dotrcase da ga dizu u nebesa.

Znas, ja sam se rodio kao čiko, nikad nisam bio mlad. Dok sam ja imao dodira sa ptrijem, xerovima, pdom i ostalim slicnim stvarima cudnih skracenica, tvoje mesto nije culo za internet. Wink Ali nema potrebe da merimo kome je veci, nemoj da se gruvas lidokainom, ocigledno da nemas predstavu o cemu govorim. Procitaj par stranica nazad, nacices.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 14:05:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.