Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:19:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSD dobar u lečenju depresije?  (Pročitano 31714 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Svaki lek je otrov - čak i najobičniji aspirin može da ubije. Čak i voda može da ubije čoveka (dovede do otkazivanja bubrega  Smile). Prema tome, sve je pitanje doze. A kod svih vrsta droga, ta doza je jebeno, prokleto mala, da su suviše opasne da bi se mogle koristiti Smile U nekim slučajevima, u strogo kontrolisanim uslovima se koriste, ali dati nekome LSD da se slobodno koristi - jedna budala manje na svetu i kraj Smile

Bobak_bl: u što volim takve pametnice kao ti. LSD ne izaziva fizičku zavisnost, ali nepovratno i trajno oštećuje korisnikov nervni sistem - sjebava ga potpuno.n Da, ako neko hoće, može da prestane da ga uzima - prvih par meseci, posle više ne razlikuje slona od aviona... Tad je gotovo... Prema tome, LSD je izuzetno opasan, i kao takav, može da se koristi jedino u strogo kontrolisanim uslovima. Zašto se trodon ne nalazi pod istim tim uslovima, pitanje je za farmaceute i WHO, jer je nepobitno izuzetno opasan.
I molim te ne lupetaj o vinjaku i brufenu, jer očigledno pričaš gluposti. Ako se nagutaš iste količine brufena i LSD-a - šta će biti? Ako se ja godinu dana treštim od vinjaka, biću olupina od čoveka, ali bar ću znati kako se zovem - ako se ti godinu dana razvaljuješ LSD-om, nećeš znati ni kako se zoveš ni koje je boje nebo... Te priče za malu decu ostavi nekom drugom  Smile

Svaki lek se može zloupotrebiti - ali kod onih kod kojih je potencijalna opasnost veća, moraju da postoje i razvijeniji kontrolni mehanizmi. To je slučaj npr. sa trodonom, od koga se gomila ubila... Iako čak i nije droga po definiciji... To je slučaj i sa LSD-om... i kraj priče Smile

Pa šta se čudiš... lsd i marihuana se godinama primjenjuju u medicini...kao i heroin i kokain ...
Ja  ono što ne znam ili što nisam vidio, ne mislim da ne postoji...

jedno je koriscenje konoplja za lecenje onih nekih potkoznih bolesti,i bolesti disajnih puteva,a drugo su odvale da raznorazne sinteticke droge,pogotovu one "obicne",u koje trpaju sve i svasta,lece od ovoga,od onoga...

LSD leci depresiju... Pa,naravno da leci,kad nagudrirani idiot u tom trenutku zaboravi sta uopste znaci depresija.  Smile
Po toj logici mozemo da zakljucimo i da amputacija resava mnoge probleme.Nekog muce prosirene vene na nogama?Nema problema.Otfikaricemo,i gotovo.Problem resen.
Dobro,sad...ima to neke male nepozeljne posledice,ali nista posebno...  Smile Bitno je da je problem sa venama resen.  Smile
E,tako i ovo.Nema veze sto spaljuje neuro-mozdane veze u mozgu i opterecuje organizam.Bitno je da do jaja leci od depresije.  Smile  Smile

Mislim,nemojmo se zajebavati.Kako je krenulo,i kako danas mnogi zloupotrebljavaju i krive cinjenice u svoju korist,uskoro cemo slusati price i da Met leci celavost...  Smile

Ima na poljoprivrednom fakultetu u BG-u jedna žena, profesor duvana, Miroslava Nikolić. Žena je doktor nauka, dobar stručnjak u svojoj bolesti. Imali ste prilike da je vidite na TV-u nekoliko puta, pogotovo kad je išla priča o zabrani duvana - a možda je neko i gledao kada je blamirala onu nesretnicu koja je objašnjavala koja jedinjenja duvan stvara u ljudskom organizmu Smile Većina ljudi misli za nju da je potpuno luda, jer (naravno :[115]Smiley svim silama se trudi da ukaže kako duvan nije (toliko) štetan kako se predstavlja i da su sve te priče o ogromnoj štetnosti duvana i raku - baljezgarija. I mada na prvu loptu zvuči kao glupost, mora se priznati da posle malo ulaženja u materiju, ima smisla (da se razumemo, ja sam strastveni nepušač i ne mogu ni da smislim cigare). Naravno da je istina negde između njenih tvrdnji  i tvrdnji lekara - ali zaista se proučavanjem materije stiče utisak da se malo preteruje u ocrnjivanju duvana.

Zašto to pominjem? Zato što žena ima interesantnu teoriju, po kojoj se duvan potiskuje da bi se napravilo mesto za raznorazne droge... Opet zvuči kao idiotizam, ali kada neko krene sa ovakvim pričama, počinjem da sumnjam da možda ona i nije tako blesava kako izgleda. Simptomatično je to što se npr. cigare ne pojavljuju više ni u filmovima, a u isto vreme imaš seriju čija se cela radnja vrti oko uzgajanja vutre... Sve je više priča naokolo o tome da droge nisu štetne, da mogu biti potencijalno korisne itd... A duvan ovamo ispade najgore zlo od koga se masovno umire Smile More, nešto tu smrdi Smile

Evo recimo, prema najnovijim istrazivanjima i blagoslovu naucnika iz Frankfurta, izveden je Crowzov eksperiment. Testiranje se vrsilo na 100 parova, odnosno na muskarcima iz tih veza (normalne veze, pederi i lezbejke stop). Lidocain sprejom su muskarci prskali svoje polne organe, a zatim opstili sa svojim partnerkama. Nakon par sati 100% muskaraca je izjavilo da ce 100% ponoviti to iskustvo, 100% muskaraca je izjavilo da su naucili nesto novo, dok je 189,72%(bile odusevljene i devojke) izjavilo kako im je lidocain sprej promenio zivot na bolje. Nakon toga su u nekim od drzava SAD promenjeni nazivi Lidocain spreja, kako press tvrdi, sada se u apotekama prodaje sprej pod nazivima "Super decko", "Fuckalot sprej", i sl.

Inace varijantu "Super decko" koriste stomatolozi radi sprecavanja pojave boli prilikom manjih zahvata u usnoj supljini kao sto su otvaranje povrsinskih apscesa, vadjenje mlecnih zuba, uklanjanje ostataka korena zuba, itd.

Tako da ja najiskrenije preporucujem tebi sule, a i tebi Cvijo da umesto psilocibin-a, probate Crowzov eksperiment. Necete tokom sexa osetiti nista ali cete zato ukloniti depresiju vasih partnerki 100%. Ima da vriste od srece kao da zene brata. Wink

Na slici je izgled Lidocain spreja. Ima ga u bolje snabdevenim apotekama.

P.S. Sprej prskati na vicgla.

Nema, nestašica, razgrabili ljudi Smile Jel može nekako da se nabavi na crno  Smile
Najbolje od svega što bi sa malo marketinga, par internet strana i par ljudi mogao da proguraš ovako nešto na tržište... Čak bi i u Blicu i još nekim našim novinama sigurno izašao tekst o revolucionarnom novom spreju koji poboljšava seks  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ajde da odgovaram redom. Jok, ti znas hemijski sastav LSD-a, a posebno ga znaju osobe koje ga uzimaju.
Vinjak je otrovniji od LSD-a? Ma nemoj? Ajde da pijem svaki dan 3 casice vinjaka, a ti da uzimas cetvrtinu LSD-a i da za godinu dana upordimo sjebanost organizma.

Smile Meni nije poznato da je neko umro od lsd na ovim prostorima - ili bilo gdje...( jer je nemoguće )
ne racunajući padove sa solitera i tako to... a mnogi su umrli od vinjaka...
Lsd ne možeš da uzimaš samo tako kao kikiriki...zato što organizam ne može da izdrži...
i nema  nikakvog efekta... Smile Poznajem ljude koji uzimaju lsd preko 20 godina...
Da imaš pojma o lsd  ovo nikad ne bi izjavio...

Citat
Znas, ja sam se rodio kao čiko, nikad nisam bio mlad. Dok sam ja imao dodira sa ptrijem, xerovima, pdom i ostalim slicnim stvarima cudnih skracenica, tvoje mesto nije culo za internet.  Ali nema potrebe da merimo kome je veci, nemoj da se gruvas lidokainom, ocigledno da nemas predstavu o cemu govorim. Procitaj par stranica nazad, nacices.

Po čemu ti znaš ko sam ja i odakle sam ja i koje je  to moje mjesto...po ip adresi... Smile
Nemoj biti smiješan...pametan si momak, i nema potrebe  da pišeš gluposti...
jbg - ja sam nekada bio i mlad ...i srećom još nisam čiko... Smile
Ako neko nikada nije imao mladost, nema potrebe da se istresa na onim koji je  jesu imali
i još uvjek se osjećaju relativno mladim.
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Biti mlad i proziveti mladost = drogirati se i trpati svakojaka sranja u sebe  Smile Sjajan stav, moj omiljeni, obozavam da cujem takve nebuloze  Smile

Ne trudi se da odgovaras, necu ni citati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Moj stav je da čovek ne treba bilo kakve lekove da uzima na svoju ruku, bez konsultacije sa lekarom, a kod "ozbiljnijih" lekova, i sa dva lekara.Takođe mislim da čovek ne treba da uzima bilo kakve droge, pod bilo kakvim izgovorom (osim naravno medicinske marihuane, koja zaista nema nikakve veze sa travom koja se prodaje na ulici).
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa kako rekoh neko je znatiželjan u mladosti...i kada je imao dvadeset godina nije sjedio u kući
i provodio na računaru 15 h...tebe u tim godinama to veseli...i ti tako vdiš smisao svoje mladosti..
i to je tvoja stvar...a ne moja... Smile
Ja sam volio da se za*ebavam ,  volio sam svašta nešto, i ne vidim šta je tu čudno...
Čudnije je dočekati da ti mladost prođe sjedeći...i ne videći ništa ...u živo.. Smile
Neki će se jednog dana kada dodju u starost pitati gdje im je bila mladost...
A ja neću - jer  znam gdje je moja mladost..tamo gdje i treba da bude...u lijepom sjećanju... Smile
I imam se vala čega sjetiti...jer sam doživio onoliko koliko sam god mogao... Smile

Citat
Moj stav je da čovek ne treba bilo kakve lekove da uzima na svoju ruku, bez konsultacije sa lekarom, a kod "ozbiljnijih" lekova, i sa dva lekara.Takođe mislim da čovek ne treba da uzima bilo kakve droge, pod bilo kakvim izgovorom (osim naravno medicinske marihuane, koja zaista nema nikakve veze sa travom koja se prodaje na ulici).

Naravno Brano... Smile slažem se u potpunosti...
Ali...šta sve ljudi ne bi trebali da rade, pa eto rade - zato što su ljudi
i vole da rade sve ono što  ne treba da rade...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ne znam zašto, ne želim da mi uspomene na mladost budu  tripovi na LSD-u..ima mnogo boljih, lepših i jedinstvenijih iskustava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
@Bobak_bl: Što se LSD-a tiče, on ima efekta i u smešno malim koncentracijama. Veće koncentracije jednostavno izazivaju jače efekte. Nema štetnih fizioloških svojstava direktno, ne izaziva fizičku, već samo psihičku zavisnost, i to vrlo blagu. Ima jako psihološko dejstvo - izaziva halucinacije i vizije. Kakvo će raspoloženje korisnika biti, potpuno je nepoznato - izaziva napade sreće i euforiju, da bi sledećeg puta izazivao strašnu anksioznost i strah. Dakle, uopšte nije tačno da izaziva samo dobro raspoloženje i tako to, može da napravi izuzetno zajebane tripove koji se, kao i kod trodona, završavaju bacanjem pod voz ili napadima na okolinu. Najopasnije je to što se flešbekovi mogu javiti čak i nakon nekoliko nedelja po prestanku uzimanja droge, pa možeš da se tripuješ i mesec dana posle konzumiranja, potpuno nesvestan šta ti se dešava.

Po hemijskom sastavu je diamid lizerigčne kiseline. Izuuzetno zajebana stvarčica jer napada nervne ćelije, izazivajući pravi ršum u njihovom delovanju. Lizergična kiselina se lepi za nervne ćelije, obično sekundarne, ređe primarne. Ne oštećuje ih, ali dovodi do poremećaja u prenošenju nervnih impulsa. Lizergična kiselina kao strano jedinjenje, ometa pravilno stvaranje neurotransmitera na sinapsama, pri čemu dovodi do potpuno zbrkanog prenošenja podataka iz spoljne sredine do mozga. Neurotransmiteri se ne formiraju normalnim redosledom, pa podaci umesto jedan za drugim, stižu odjednom na gomili, izazivajući pravi overload nervnog sistema. Posledice prilikom kontinuirane upotrebe, posebno većih doza, su katastrofalne: sinapse bivaju trajno oštećene, nerve ćelije gube funkcije i počinju da šalju potpuno nasumične signale ka CNS-u. Rezultat je prava psihodelija koja se završava krajnje tragično: nanošenjem teških povreda sebi ili okolini. Tako sjebane ćelije se ne mogu oporaviti, pa je oštećenje trajno. Od normalnog funkcionalnog čoveka postaje jedna ruina koja nije u stanju da procesuira informacije iz spoljnog sveta. Najgore od svega je to što se lizergična kiselina može veoma dugo zadržati u nervnom sistemu, pa proizvodi takve nuspojave čak i posle prestanka konzumiranja droge, iako nije došlo do oštećenja nervnog sistema. Potrebno je 3~4 meseca od prestanka uzimanja da se organizam oslobodi tog sranja. E to je tvoj bezopasni hemijski sastav prijatelju. Ako hoćeš, mogu te uputiti na literaturu da pročitaš sve to, samo stručno objašnjeno, da ne bi posle lupetao naokolo kao sad, smejaće ti se ljudi   Smile

IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Zato i kažu da LSD ne ubija direktno, već trip u kom se nađeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Heh- pa ko kaže da su meni  uspomene samo tripovi...
ja rekoh da su i oni sastavni dio jednog perioda moje mladosti...i stvarno mi je bilo lijepo...
Interesovalo me - probao - nije mi se svidjelo - i otišao dalje da isprobavam šta mi se svidja... Smile
Ne treba neke stvari bukvalno shvatati...
Čovjek kada  kaže uzimao sam lsd ili bilo šta -to uopšte ne mora da znači da se on čitavu mladost odvaljivao lsd ili bilo čime...
To uzimao može  da znači i  jednom ili  dva puta.. Smile
Ja i dan danas znam ponekad povuci koji dim vutre - sa navijačima - kada idem na utakmicu  Smile
Jesam ja sad narkoman... Smile

@ mslavko82 nemaš ti potrebe da meni objašnjavaš bilo šta... Smile
Jedno je znati teoriju i čitati neke gluposti po net-u a sasvim je drugo proživjeti nešto,
pa i baviti se poslom, u kojem se često srećeš sa raznim licima i njihovim problemima i simptomima i td...
Koji su izazvani raznim narkotičkim sredstvima... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Ja i dan danas znam ponekad povuci koji dim vutre - sa navijačima - kada idem na utakmicu  Smile
Jesam ja sad narkoman... Smile

Ne, naravno Smile

@ mslavko82 nemaš ti potrebe da meni objašnjavaš bilo šta... Smile
Jedno je znati teoriju i čitati neke gluposti po net-u a sasvim je drugo proživjeti nešto,
pa i baviti se poslom, u kojem se često srećeš sa raznim licima i njihovim problemima i simptomima i td...
Koji su izazvani raznim narkotičkim sredstvima... Smile

Sad neću da budem tako fin - nemoj da sereš  Smile Nisam ja to pročitao na netu burazeru, nego sam to studirao i izučavao - nećeš baš sve da nađeš na guglu, za nešto mora da se otvori knjiga. Te gluposti su upravo hemijski sastav LSD-a i njegovo dejstvo, za koje si se pre dve strane hvatao kao pijan plota - kao u njegovom hemijskom sastavu nema ništa štetno, vinjak je štetniji, tako to Smile Eto ti sad hemijski sastav, ja sam to učio u nekoj školi, pa znam šta je i koliko je štetno. A ti si čitao na guglu...  Smile Lupaš Smile

A narkomana oko sebe sam se nagledao koliko hoćeš - dugo sam imao drugara narkomana, dok nije završio na lečenju - i jedva se spasao, dan danas živi u zabiti jer ga je strah da se vrati u civilizaciju. Ujak mi je lekar, tako da i sa te strane sam imao prilike dovoljno da vidim...

Jedna je stvar probati i prestati, druga je navući se i uništiti. Ti ne shvataš da 95% ljudi nije u stanju da se odupre iskušenju. Ne shvataš da bi svaki klinac sa bilo kakvim problemom posegnuo za LSD-jem da mu bude lepo i da zaboravi stvarnost - tako se ne živi. 5% će bataliti, 95% će se uništiti. Prema tome,  nemoj te fore da prosipaš, jer pojma nemaš o čemu pričaš. A LSD nije vutra pa da ga svako ostavi kad hoće, to su babe i žabe  Smile

Da si dva dana u životu radio sa lečenim narkomanima, znao bi kakvo je to zlo, i kako uništava ne samo narkomana, nego i njegovu okolinu - porodicu, prijatelje itd... I nikad ne bi tako pričao, ali očigledno lupaš gluposti, pišeš bez veze i bez iskustva... i bez ikakvog znanja  Smile

I da, ako su ti uspomene na mladost tripovi koje si doživeo probajući raznorazne droge, jadna ti je i tužna ta mladost. Ništa ti nisi doživeo  Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 14:00:57 od mslavko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:19:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.