Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:04:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSD dobar u lečenju depresije?  (Pročitano 31601 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pa oni koji veruju da ih sve te stvari leče, i pored (uslovno rečeno) zdravog razuma i obilne dostpunosti informacija... i treba da ih uzimaju, da se ''leče''. To se zove prirodna selekcija. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pa oni koji veruju da ih sve te stvari leče, i pored (uslovno rečeno) zdravog razuma i obilne dostpunosti informacija... i treba da ih uzimaju, da se ''leče''. To se zove prirodna selekcija. Smile
Slazem se.
Ako je neko toliki konj da veruje da raznorazna smeca,cisti koncentrati hemikalija i otrova,ce mu kobajagi pomoci bolje nego obican lek,ili medicina,pa,taj i treba da propadne.

Mislim... koriscenje bilja,ali na razuman i pravilan nacin,da bi se tretirale neke bolesti,pa makar koristio i konoplje,i to slicno,je jedno.
A koristiti LSD i slicne hemijske govnarije,da bi kobajagi lecio depresiju...to je mislim kretenizam.

Ma,stvar je vrlo prosta-zagovornici upotrebe droga(i slicni lelemudi koji nemaju dovoljno muda da lepo kazu "da,ja se drogiram,lepo mi tako"),uvek cuju i prihvataju samo ono sto zele da cuju.

Svako zna da droga kao LSD pre ili kasnije pocne da unistava neurone.
I kad je radjena studija,ona recenica u kojoj se kaze da podstice stvaranja istih,to se odnosilo na onaj period u pocetku.Znaci-u pocetku mozda deluje povoljno,ali posle krece da sjebava sve.

I to svi vrlo dobro znaju.Al se lelemudi prave blesavi.I onda ce posle da bude "a,nee,nismo mi to rekli,eno,lekari su potvrdili".  Smile
Pa,da,jesu potvrdili.  Smile Ali su par redova kasnije,takodje rekli,da je to samo u pocetku,i da posle sve to krece da se vraca,10 puta jace,i 10 puta gore.

A danasnji imbecili,copy-paste novinari,samo jos vise pogorsavaju stvari objavljivanjem ovakvih baljezgarija.
I to namerno samo onog "lepog" dela.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
aj kud nat agri mor
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Znaš kako... da mi neko kaže - ''jeste, drogiram se, uživam u tome, super mi je'' - rekla bih mu: ''super, brate, ako je tebi dobro neka te, uživaj''. Svako ima pravo da radi sa svojim životom šta mu je volja, pod uslovom da je punoletan i poslovno sposoban.

Međutim, kada mi se poturaju pod nos sranja poput toga da sintetika kakva je LSD, a bogme i marihuana (odnosno, ono što se koristi kako bi uopšte rasla i bivala jača) zdrava i bogom dana za telo i psihu čoveka, onda mi to postane smešno.

I lekovi su na neki način droga, i glavni aktivni sastojak (THC) te iste marihuane se koristi kao lek kod glaukoma oka i uglavnom kod pacijenata sa AIDS-om ili rakom (poboljšava im apetit i leči nesanicu). Ali to se ne može uporediti sa travom koju valjaju lokalne batice, niti se bilo koji lek uzet iz zdravstvenih razloga može porediti sa smećem koji ti nudi sumnjiv lik reklamirajući ga kao sredstvo od kog ćeš videti zmajeve.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Znaš kako... da mi neko kaže - ''jeste, drogiram se, uživam u tome, super mi je'' - rekla bih mu: ''super, brate, ako je tebi dobro neka te, uživaj''. Svako ima pravo da radi sa svojim životom šta mu je volja, pod uslovom da je punoletan i poslovno sposoban.

Međutim, kada mi se poturaju pod nos sranja poput toga da sintetika kakva je LSD, a bogme i marihuana (odnosno, ono što se koristi kako bi uopšte rasla i bivala jača) zdrava i bogom dana za telo i psihu čoveka, onda mi to postane smešno.

I lekovi su na neki način droga, i glavni aktivni sastojak (THC) te iste marihuane se koristi kao lek kod glaukoma oka i uglavnom kod pacijenata sa AIDS-om ili rakom (poboljšava im apetit i leči nesanicu). Ali to se ne može uporediti sa travom koju valjaju lokalne batice, niti se bilo koji lek uzet iz zdravstvenih razloga može porediti sa smećem koji ti nudi sumnjiv lik reklamirajući ga kao sredstvo od kog ćeš videti zmajeve.

aj kud nat agri mor
...

e,da,kad smo vec kod toga.Ajde da batalimo sve ove price,i budemo naivni,i zaista poverujemo da droge lece sve i svasta.
Cak i tada,misliti da ce ti dzoint,napravljen od prljave novcanice,u kome se nalazi najjeftinija moguca vutra,pomoci u necemu je smesno.
Ajde da je neka bas dobra,i "prava" biljka(neka dobra konoplja,ili slicno),pa da kazemo.Ali,mislim... ta sranja(sto se kupuju i duvaju),aj sto prolaze kroz 50 ruku,aj sto prodju kroz 40 razlicitih kamiona,kontejnera,vreca,kesa...(a sve je cisto u tri lepe  Smile )...aj to,nego sto je jos sve to fabricki "razblazeno" kojekakvim govnarijama i dodacima.

Najbolji je primer kokain.On dok dodje do kupca,pa to vise ni nije droga,to je obicna smesa prljavih tucanih cigli,secera,i kojekakvih praskova.

Bilo je u onoj emisiji,Drugs Inc.,na National Geographicu(kad bi vise ljudi gledalo to,ne bi ih bilo toliko sjebanih),bas price o tome.

Kokain,cak i onaj za koji tvrde da je najbolji moguci,dok dodje do samih kupaca,je sve,sve,samo ne kokain.
Prvo ga "razblaze" u samoj "fabrici",hemijskim putem(dodavanjem nekih ostataka).
Pa ga onda prvi preprodavac,onaj koji ga salje glavnim bajama,koje ce ga poslati u medjunarodne tokove,jos vise razblazi.Uglavnom hemijski.
Zatim ga te "baje",same jos dodatno razblaze pre nego sto ga sutnu u kontejner/kamion/brod.
Pa ga onda treci preprodavac,sada vec neki glavni diler u gradu,razblazi secerom ili nekim kuhinjskim praskom(za pecivo,ili brasno,sta god...).
I onda ga onda cetvrti lik,lokalni ulicni diler,jos "razblazi" dodavanjem,u nekim slucajevima,cak i tucanom ciglom!
Da,bas tako. Bili su kod ulicnog dilera,i snimali ga kako "radi".On ubacuje brasno,secer,ili nekad,"ako kupac zeli tako",prasak za pranje.A kaze da neki cak ubacuju i tucani krec,ili cak i misomor.

Isto vazi i za heroin,i sve ostalo.Heroin u laboratoriji-providan.Heroin na ulici,cak i onaj najskuplji-crn kao nafta.Cak i smrdi.

Tako da ajde da je ta droga makar prava droga.Ali nije ni to.Placaju papreno,a dobijaju ili prljavu travurinu,ili tucanu ciglu,ili "naftu"...  Smile  Smile Mislim,koja je onda poenta toga?  Smile Ja potpisujem da je kod 80% slucajeva u pitanju obican placebo efekat.Ili onaj efekat pusenja,koji se javi kao kada neko ko ne pusi dooobro povuce cigaru,pa mu glava nabubri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Je l znaš ti hemijski satav lsd ????
Vinjak je otrovniji od lsd... Smile
Realno najveća opasnost po ljudski organizam od lsd je dehidracija ...povišena temperatura...
a to i alkohol i sirov krompir izazivaju...  Smile Smile Smile

Nisam rekao da neko treba da se drogira ili bilo šta...
Nego je pitanje da li je lsd dobar u liječenu depresije...
Da dobar je... i koristi se u te svrhe...po razvijenim zemljama... Smile čuo sam, čitao sam...obavješten sam.. Smile
Ovdje kod nas se još uvijek liječe pijavicama...i kravljom balegom...pa i nije čudo što većina na reč lsd...misli isto kao o hitleru...no, kako god ne treba ga uzimati, kao ni jednu drugu  hemiju...
I da, Brufen je pet puta opasniji i štetniji po organizam po hemijskom satavu od lsd-a...
Pa se nalazi u sl. prodaji... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Je l znaš ti hemijski satav lsd ????
Vinjak je otrovniji od lsd... Smile
A Met leci celavost...  Smile Smile
Nego je pitanje da li je lsd dobar u liječenu depresije...
Da dobar je... i koristi se u te svrhe...po razvijenim zemljama... Smile čuo sam, čitao sam...obavješten sam.. Smile
Ma,do jaja je LSD za lecenje.Ko amputacija za prosirene vene.Jeste da ima par nezeljenih efekta,al doooobrooo... Smiley
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 03:10:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 
Pa šta se čudiš... lsd i marihuana se godinama primjenjuju u medicini...kao i heroin i kokain ...
Ja  ono što ne znam ili što nisam vidio, ne mislim da ne postoji...

jedno je koriscenje konoplja za lecenje onih nekih potkoznih bolesti,i bolesti disajnih puteva,a drugo su odvale da raznorazne sinteticke droge,pogotovu one "obicne",u koje trpaju sve i svasta,lece od ovoga,od onoga...

LSD leci depresiju... Pa,naravno da leci,kad nagudrirani idiot u tom trenutku zaboravi sta uopste znaci depresija.  Smile
Po toj logici mozemo da zakljucimo i da amputacija resava mnoge probleme.Nekog muce prosirene vene na nogama?Nema problema.Otfikaricemo,i gotovo.Problem resen.
Dobro,sad...ima to neke male nepozeljne posledice,ali nista posebno...  Smile Bitno je da je problem sa venama resen.  Smile
E,tako i ovo.Nema veze sto spaljuje neuro-mozdane veze u mozgu i opterecuje organizam.Bitno je da do jaja leci od depresije.  Smile  Smile

Mislim,nemojmo se zajebavati.Kako je krenulo,i kako danas mnogi zloupotrebljavaju i krive cinjenice u svoju korist,uskoro cemo slusati price i da Met leci celavost...  Smile

Šta da kažem sem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Idu mi na onu stvar ljudi koji vecito kenj..aju kako se drogiraju raznim glupostima jer im to otvara vrata u novi svet, siri im se percepcija, spoznaju sebe i svet i istinu...Koja je to gomila sranja, lepo reci da si hteo da se nadrogiras kao stoka i da ti je zabavan trip, mnogo je normalnije i iskrenije i ne ispadas toliki klinac... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ma,do jaja je LSD za lecenje.Ko amputacija za prosirene vene.Jeste da ima par nezeljenih efekta,al doooobrooo...

Ja ne razumijem u čemu je problem ???  Smile

Trodon ili tramal  je jedan od najboljih i najopasnijih analgetika.
A izaziva psihičku i fizičku ovisnost.  Smile i štetniji po organizam a posebno po mozak od lsd-a...
Uništava sve redom, od usne šupljine , jednjaka, grla, želudca,  jetre, bubrega , srca, pali moždane ćelije, kao i svako analgetičko smeće...
Ali eto u nekim slučajevima se daje čak i trudnicama...

Citat
Idu mi na onu stvar ljudi koji vecito kenj..aju kako se drogiraju raznim glupostima jer im to otvara vrata u novi svet, siri im se percepcija, spoznaju sebe i svet i istinu...Koja je to gomila sranja, lepo reci da si hteo da se nadrogiras kao stoka i da ti je zabavan trip, mnogo je normalnije i iskrenije i ne ispadas toliki klinac...

Ovo je toliko djetinjasto napisano - da sam se baš slatko nasmijao... Smile
Ovdje nije priča o tome da li se neko drogira ili nedrogira ...
Nego da li se lsd primjenjuje u liječenju depresije i drugih psihičkih oboljenja...
I odgovor je sasvim jasan. Da - primjenjuje se... Smile
Primjenjuje se isto kao i Artan, Akineton. Parkopan - koji takođe imaju haluciogena svojstva...
Ali pomažu u liječenju psihičkih oboljenja. I za posjedovanje jednog Artan-a ili Parkopan-a  bit
ćeš tretiran isto kao i za posjedovanje lsd-a..
I sve tri ta lijeka koja se legalno koriste i prodaju u apotekama - naravno uz liječničku dozvolu ili recept,
su smrtonosni ako čovjek uzmima kako ne treba...
Do pre desetak godina su se nalazili na listi lijekova koji su bili u sl. prodaji...
I ko zna koliko su uzeli života...  Smile

Poinavljam, ni jednog momenta nisam rekao da je lsd ili bilo koje narkotičko sredstvo bezopasno i da treba da ga neko koristi...Ali..jbg... šta ja mogu - neki ljudi nikad neće imati pojma o životu
i čitav taj svoj život bez pojma će da izvrću riječi drugh ljudi...
i da brbljaju o stvarima o kojim niti imaju niti će kad imati pojma.  Smile

« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 09:50:52 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:04:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.