Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:43:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linux ~ Problemi ~ Saveti  (Pročitano 147559 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Amm sad imamo veci problem , sad racunar uopste ne vidi da imam mikrofon, skroz je ukinuo na inputu nigde ne vidim mikrofon.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Amm sad imamo veci problem , sad racunar uopste ne vidi da imam mikrofon, skroz je ukinuo na inputu nigde ne vidim mikrofon.

Jesi li obrisala onaj skriveni folder? Mislim da te zeza pulse. Nađoh ovo na brzaka pogledaj i probaj nešto od ovoga.

http://forum.ubuntu-rs.org/Thread-Skype-zvuk-mikrofon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Obrisala sam , ima li svrhe da probam onaj 4, kod?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Obrisala sam , ima li svrhe da probam onaj 4, kod?

Pa treba da instaliraš sve, jedno po jedno. Instaliraj i to ako nisi.

Evo pogledaj malo i ovo.

http://www.mycity.rs/Linux-aplikacije/Skajp-kako-da-resim-ovaj-problem.html
« Poslednja izmena: 29. Okt 2011, 16:25:13 od brmbisa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Sve odradila i opet nista Smile
Pogledacu kako da ne Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Bez namere da bilo koga uvredim ( i sam imam instalran Windows na računaru ), na ovaj način želim da ohrabrim i podržim sve ljude koji imaju nameru da probaju Linux, a imaju bilo kakav strah. Ovaj Ubuntu, čija finalna verzija izlazi tek u aprilu 2012 godine, dakle tek je izašla pre par dana i u teškoj je razvojnoj fazi. Elem, čak i takva, kako bi neki rekli puna bagova, sa kojima izlazim na kraj, ali to je već druga priča, ima sve što je potrebno jednom korisniku.
Dakle, slušanje muzike, gledanje video materijala, grafička obrada......
Naravno nikako ne preporučujem početnicima da to probaju, ali postoji toliko stabilnih Linux distribucija za koje je potrebno samo malo vremena da se njima ovlada. Ništa više ni manje, nego što je slučaj kada je Windows u pitanju.
Nadam se da ću na ovaj način pomoći nekom da prevaziđe strah od nečeg za njega nepoznatog. Takođe ne bih želeo da ovo neko shvati na pogrešan način.
Hvala
« Poslednja izmena: 29. Okt 2011, 23:56:28 od brmbisa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
OK,nisam profi korisnik Linuxa pa cu pokusati nekako da objasnim. Fazon je sto svaki put kad strelicom misa dotaknem levu ivicu ekrana iskoci MENI sto me pomalo nervira. Do instalacije nove verzije sve se to nalazilo na gornjoj levoj strani ekrana sa padajucim MENi-em.Kako da opet vratim taj padajuci meni. Nadam se da sam sad bolje objasnio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Hej ja samo da se javim da je problem sa mikrofonom resen zahvaljujuci clanu @brmbisa Smile

Hvaaalaaaaa Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
OK,nisam profi korisnik Linuxa pa cu pokusati nekako da objasnim. Fazon je sto svaki put kad strelicom misa dotaknem levu ivicu ekrana iskoci MENI sto me pomalo nervira. Do instalacije nove verzije sve se to nalazilo na gornjoj levoj strani ekrana sa padajucim MENi-em.Kako da opet vratim taj padajuci meni. Nadam se da sam sad bolje objasnio.

Odgovorio sam, ali je obrisano, pošto sam ja prekršio neko pravilo.
Otvori Ubuntu Software Center ili Synaptic ako imaš. U pretrazi ukucaj ili prekopiraj gnome-session-fallback i označi pa install.
Druga varijanta, na tasataturi stisni CTRL+ALT+T, otvoriće se trminal, prekopiraj ovu komandu
Kod:
sudo apt-get install gnome-session-fallback

lupi enter i nakon toga će tražiti da ukucaš šifru, koju nećeš videti pa da te to ne buni. Opet lupi enter i počeće instalacija, nakon završetka, ako je sve proteklo u redu, pojaviče se linija kao na početku pre nego što si bilo šta kucao.
Izađi iz terminala i log out. Kada se pojavi ekran gde unosiš šifru, imaš dole u dnu da birš sesiju. U padajućem meniju odaberi GNOME Classic i imaćeš to kao i pre što si imao.

p.s
Možda to već imaš instalirano. Ako imaš onada samo kada se pojavi login screen odradi ovo GNOME Classic.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2011, 20:02:00 od brmbisa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Hvala,mnogo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:43:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.