Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 15:51:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linux ~ Problemi ~ Saveti  (Pročitano 147078 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Prvo da odgovorim dami.
Ovo bi trebalo da reši tvoj problem. Otvori terminal i prekopiraj jednu po jednu komandu. Posle svake komande lupi enter. Kod prvog unosa traži šifru, kucaš i lupi enter. Nećeš videti ništa kada budeš kucala šifru, pa neka te to ne buni.

Kod:
sudo apt-get install libxss1:i386

Kod:
sudo apt-get install libqt4-core:i386

Kod:
sudo apt-get install libqt4-gui:i386

Kod:
sudo apt-get install libdbus-1-3:i386

За сваку похвалу је што си вољан да помажеш људима ... ал мало је против правила писати пост за постом ... а и б'ате непрегледно је. Имаш дугме измени у заглављу поста ... па можеш тако одговарати свако понаособ ...  Smile

Koliko vidim, nešto se malo javlja njih da pomogne ljudima. Post za postom pišem jer ne mogu da pohvatam šta ko pita i kako pita. Osim toga uporedo radim još nekoliko drugih stvari. Ako neko smatra da radim pogrešno, ne bih dalje gubio svoje dragoceno vreme. Neka to ide na dušu onima koji, koliko sam primetio imaju 80% kritičkih tekstova u ovoj temi, što se tiče pomoći, jok. Sve najbolje, ne bih da Vas dalje uznemiravam.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2011, 14:36:39 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
За сваку похвалу је што си вољан да помажеш људима ... ал мало је против правила писати пост за постом ... а и б'ате непрегледно је. Имаш дугме измени у заглављу поста ... па можеш тако одговарати свако понаособ ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Koliko vidim, nešto se malo javlja njih da pomogne ljudima. Post za postom pišem jer ne mogu da pohvatam šta ko pita i kako pita. Osim toga uporedo radim još nekoliko drugih stvari. Ako neko smatra da radim pogrešno, ne bih dalje gubio svoje dragoceno vreme. Neka to ide na dušu onima koji, koliko sam primetio imaju 80% kritičkih tekstova u ovoj temi, što se tiče pomoći, jok. Sve najbolje, ne bih da Vas dalje uznemiravam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
ај немој си на крај срца ... добри су људи овде. Задржи се, видећеш ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22017
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Apple iPhone 12, S21

@brmbisa nema potrebe da na prvu dobronamernu kritiku, ako je to i bila kritika, reagujes kao da ti je neko izgazio sujetu.
Pravila postoje da bi se postovaka, i ista su za sve.
Pomagao, kritikovao, samo pisao radi pisanja, trolovao...dokle god su postovi u okvirima pravila niko ti nista nece reci.
I najkorisniji saveti koji krse pravilnik ce biti regulisani...

Ovo je trivijalnost apokalipticnih razmera i zaista mislim da nema potrebe da se dalje prica o ovome.  Smile

IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
A sta je,ko je, gde je - terminal? Smile Smile

Eeee nasla!!!!
Dakle on instalira (on-laptop) ovaj treci kod! Sad cu da vidim sta je uradjeno!
Instalirala sam Sound Recorder da proverim radi li Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2011, 15:17:13 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22017
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Hvala druze Celavi Smile

E ovo pise:
The following NEW packages will be installed:
  libqt4-designer libqt4-gui
0 upgraded, 2 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Need to get 3,845kB of archives.
After this operation, 9,757kB of additional disk space will be used.
Do you want to continue [Y/n]? Y
Get:1 http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ maverick-updates/main libqt4-designer i386 4:4.7.0-0ubuntu4.4 [3,798kB]
Get:2 http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ maverick-updates/main libqt4-gui i386 4:4.7.0-0ubuntu4.4 [46.9kB]
Fetched 3,845kB in 23s (160kB/s)                                               
Selecting previously deselected package libqt4-designer.
(Reading database ... 192831 files and directories currently installed.)
Unpacking libqt4-designer (from .../libqt4-designer_4%3a4.7.0-0ubuntu4.4_i386.deb) ...
Selecting previously deselected package libqt4-gui.
Unpacking libqt4-gui (from .../libqt4-gui_4%3a4.7.0-0ubuntu4.4_i386.deb) ...
Setting up libqt4-designer (4:4.7.0-0ubuntu4.4) ...
Setting up libqt4-gui (4:4.7.0-0ubuntu4.4) ...
Processing triggers for libc-bin ...
ldconfig deferred processing now taking place
sandra@sandra-Inspiron-M5040:~$

Jel ovo ok?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
За сваку похвалу је што си вољан да помажеш људима ... ал мало је против правила писати пост за постом ... а и б'ате непрегледно је. Имаш дугме измени у заглављу поста ... па можеш тако одговарати свако понаособ ...  Smile

@brmbisa nema potrebe da na prvu dobronamernu kritiku, ako je to i bila kritika, reagujes kao da ti je neko izgazio sujetu.
Pravila postoje da bi se postovaka, i ista su za sve.
Pomagao, kritikovao, samo pisao radi pisanja, trolovao...dokle god su postovi u okvirima pravila niko ti nista nece reci.
I najkorisniji saveti koji krse pravilnik ce biti regulisani...

Ovo je trivijalnost apokalipticnih razmera i zaista mislim da nema potrebe da se dalje prica o ovome.  Smile

Izvini, pustimo sujetu, ovo nema veze sa tim. Ja sam prolaznik na forumu, koji je svratio da pomogne ako može.
Ova tema me privukla zato što jasno piše Linux ~ Problemi.   A oda se javi njih nekolicina i počne elaborat zašto ne valja Linux a valja Windows, i sa druge strane počne kontranapad. U međuvremenu neko ko pokuša da pomogne, prinuđen je da sve to čita, da bi došao do onaga što traži u drugom postu, jer u prvom nije iznet problem na pravi način. Ja bih to nazvao gubitkom kontinuiteta u rešavanju problema, nikako gaženjem sujete. Dakle nema ljutnje sa moje strane, kao što bi bilo glupo da se neko ljuti na mene, samo zato što iznosim mišljenje da nisam u stanju da pratim temu kako bi trebalo. Dakle, izvinjavam se za ovaj off, možete ovo obrisati ako mislite da treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Hvala druze Celavi Smile

E ovo pise:
The following NEW packages will be installed:
  libqt4-designer libqt4-gui
0 upgraded, 2 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Need to get 3,845kB of archives.
After this operation, 9,757kB of additional disk space will be used.
Do you want to continue [Y/n]? Y
Get:1 http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ maverick-updates/main libqt4-designer i386 4:4.7.0-0ubuntu4.4 [3,798kB]
Get:2 http://archive.ubuntu.com/ubuntu/ maverick-updates/main libqt4-gui i386 4:4.7.0-0ubuntu4.4 [46.9kB]
Fetched 3,845kB in 23s (160kB/s)                                               
Selecting previously deselected package libqt4-designer.
(Reading database ... 192831 files and directories currently installed.)
Unpacking libqt4-designer (from .../libqt4-designer_4%3a4.7.0-0ubuntu4.4_i386.deb) ...
Selecting previously deselected package libqt4-gui.
Unpacking libqt4-gui (from .../libqt4-gui_4%3a4.7.0-0ubuntu4.4_i386.deb) ...
Setting up libqt4-designer (4:4.7.0-0ubuntu4.4) ...
Setting up libqt4-gui (4:4.7.0-0ubuntu4.4) ...
Processing triggers for libc-bin ...
ldconfig deferred processing now taking place
sandra@sandra-Inspiron-M5040:~$

Jel ovo ok?

Jeste, probaj. Ako neće, nađi u home skrivenu fascilu .skype  i obriši.
To možeš kada otvoriš home, stisneš na tastaturi Ctrl+H i pokazaće se skriveni folderi. Restaruj i nakon toga uradi ponovo podešavanja za skype.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 15:51:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.