Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija prostitucije u Srbiji?  (Pročitano 66858 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
uglavnom,ako im legalizuju,srećno bilo- a ja ću da uživam u blagodetima privatnog biznisa,eventualno biroa Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla 1.9
mob
Nokia C5-00
ово је занимљиво ... да га 'бем сад не могу да се сетим ко беше, али неко је лепо истакао једну страну ове легализације која слабо коме пада на памет.

Елем када се проституке легализују и постану сексуалне раднице њихово занимање ће морати некако да се води у разним књигама па ће тако добити и шифру у службеном гласнику и као такво бити равноправно са осталим занимањима. Што би се рекло опуштено ће са бироа за незапослене моћи да госпођама и госпођицама понуде ''запослење'', јер беше ако нема посла у твојој струци могу да ти нуде и послове ван ње. Иначе колико се сећам то функционише по принципу да једном или пар пута можеш да одбијеш посао који ти се нуди а после те скидају са списка незапослених.

Тако да рецимо законски нема препрека да се овим путем мало регулише број незапослених економиста правника и осталих занимања са суфицитом кадра ...  Smile

Жао нам је, али немамо слободних места за грађевинске инжињере, али ево нудимо вам проституцију: Профит од 2,000-20,000 динара, по муштерији. Зависи пре свега од ваше вештине у сексуалним односима, и вашег физичког изгледа. Радно искуство није неопходно, али је пожељно. Упражњавање техника као што је "дубоко грло", свакако је од помоћи.

туга...  Smile

не, сад стварно: туга...  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Pa i da se legalizuje, pa nasta lice one trotoarke? Ne zovu se dzaba tako, sve sam skrndelj do skrndelja. U blizini tempa, kod tehnohemije ima ih koliko hoces, sve ciganke, debele babetine, pa ono je strasno. Imao sam prilike da ih vidim na desetine. Ciljna grupa - bas kamiondzije, oni ne biraju, bitno da se zavrsi posao, od 500 dinara pa navise.

Prosle godine sam video cuveni red light district, svaka kurva je kao iz casopisa, cak imaju preduslove kako bi mogle da rade taj posao. Visina, tezina, grudi, lepota, itd. Nisam video ni jednu da je bila odvratna ili ruzna. Naravno, postoje izlozi sa kepecima i trandzama ali uglavnom su kurve "normalne". Minimalna cena je 100 e, tarifira se po satu, odnosno po svrsetku. Smiley Tako da ako zavrsis posao za 5 minuta, izlazis napolje.

Ova je jedna od ruznijih koje sam slikao, ostale slike mi je obrisao jedan retard iz obezbedjenja...  Smile

Zabluda je reci da bi cene pale kad bi se legalizovala prostitucija, jer nesto neverujem da raspala ciganka, koja ima vise ociju nego zuba moze da sedi u izlogu i da te pohotno posmatra u nadi da ces da upadnes kod nje i da pravis haos.

Ovo je isto kao kad je omladina ustala protiv drzave u cilju legalizovanja marihuane. Misle, ako se legalizuje, mocice da puse bilo kad i bilo gde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
pa dobro.. a makroi ostaju plićih džepova onda?

To je i poenta.

ako legalizuju,šta se time postiže? one moraju da plaćaju porez,ponašaju se kao bilo koje radnice,a šta dobijaju??
inače,nije retoričko pitanje,nego nisam u toku baš

Dobijaju zastitu drzave i pravo da se bave cime zele.
A kako će ih država štititi?  Smile

Kao i sve ostale koji se bave svojim biznisom. Zakonskom regulativom.

офкорс Smile Smile Smile  гарант ће их држава штитити као и вас...са кордонима полиције Smile Smile

шта знам...нека свако ради оно што жели...ако је потребно да се проституција легализује нека је легализују...мени ни из џепа ни у џеп...у морални део овог не бих баш да улазим јер је морал изузетно савитљива категорија Smile
мени је довољно само да видим госпоџе код каћке петље које наплаћују своје сексуалне услуге па да ми се у моменту секс згади а не да још плаћам за њега Smile а те на каћкој су у сезовој категорији...до 1.000 динџи Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Ako u Holandiji vrh riba kosta 100e onda kod nas ne bi smela da kosta vise od 50e.

Bila prostitucija legalizovana ili ne kurva je i dalje kurva i ne zasluzuje da ima bolji tretman od neke devojke koja se bavi postenim poslom. Znaci prostituciju treba legalizovati i otvoriti te jebarnike kao u Holandiji, a zarade prostitukti treba da se krecu od 5-10 evra po musteriji, sve ostale pare da idu drzavi koja ce taj novac trositi na nesto pametno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Apple 15
Mislim da najveca opasnost ovom pokretu preti od majki koje hoce dobro da udaju cerke...
Mislim, zasto bi neko izdrzavao neku konjinu koja ima nadobudni pogled na svet, sve zacinjen knjigama jeftine psihologije, girl power... truc...truc...truc... kad moze da ode na cisto i dobije isti dozivljaj minus pridika i uber-narcisticko zvocanje... Vestacki nokti i najnocija diet formula ukljuceni u cenu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Hajd' mozda to sa zdravstvene strane bude ok. Ipak ce moci sebi da placaju staz i zdravstveno. Samim tim ici na preglede i kontrolisati se. Sto je vazno za njih a i za muskarce koji ih posecuju. Ipak je to najstariji zanat na svetu. Mnogo zena se bavi njime, fakat je da im treba zastita.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Ostace one "dragi, a sta ces da mi kuuuuupiiiiis" bez posla... to je muka... a ne moral...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ostace one "dragi, a sta ces da mi kuuuuupiiiiis" bez posla... to je muka... a ne moral...

One su mnogo skuplje. Traz svaki dan po 100e. Prostom racunicom muskarci ce videti da im je isplativije platiti jednu kurvu, i to svaki put drugaciju.

Tako ce nestati sa ulica onaj skart koji sto rece Crowz ima vise ociju nego zuba.

mrgi...kad si poslednji put vikendom uvece isao za NS
molim te da obratis paznju na BG skockane kurve koje vikendom dolaze na kacku petlju Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Ma trebali bi i benificirani radni staž da predvide za ovaj posao.
I njihovo zanimanje je skopčano sa povećanim rizikom od oboljevanja.
A isto kao i kod nekih drugih profesija, sa godinama slabi njihova mogućnost da odgovore svim zahtevima koje traži njihova profesija.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.