Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija prostitucije u Srbiji?  (Pročitano 66884 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Citat
One su mnogo skuplje. Traz svaki dan po 100e. Prostom racunicom muskarci ce videti da im je isplativije platiti jednu kurvu, i to svaki put drugaciju.

Pa, majku mu... nisu valjda Carprisa, NewYorker i kako se zove ono trece... toliko digli cene...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
One su mnogo skuplje. Traz svaki dan po 100e. Prostom racunicom muskarci ce videti da im je isplativije platiti jednu kurvu, i to svaki put drugaciju.

Pa, majku mu... nisu valjda Carprisa, NewYorker i kako se zove ono trece... toliko digli cene...  Smile

Pa ako gledas po cenama "poslovne pratnje" u NS cena uzivanja sa gospodinom na poslovnoj veceri je oko 100e, cena posle vecere zavisno od toga da li se radi full job varira oko 50e. A ako je gospodin galatan i zeli pored vecere da ugosti damicu, onda padne i neki skuplji poklon. To su cene vrhunskih kurvi po NS. Izgledaju kao avioni. Ovu informaciju mi je udelio bivsi mladi gazda koji zna kako se po NS krecu "cene". Od njega sam i cula da se isplati on so many levels, jer ona ne zove, ti zoves nju. Ne gledas je ujutro, ne moras da mislis kako da je se otarasis....Prosto odradjivanje posla.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
mrgi...kad si poslednji put vikendom uvece isao za NS
molim te da obratis paznju na BG skockane kurve koje vikendom dolaze na kacku petlju

па релативно скоро...има можда месец дана али нигде не видех те скоцкане Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
zbilja,šta je sa poslovnom pratnjom?? njima legalizacija i pomoć ne trebaju jer se zaboga one ne bave time nego samo,iz ljubavi,odu na večeru i nešto  posle  nje sa finim gospodinom za koga ne znaju da živi malo bolje Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 12:08:12 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
ja pricam o masovnoj akciji drzave gde bi broj uposljenih prosttutkii bio ne manje od 200 000dusa uz prateci kadar doguralo bi se do cifre od preko pola miliona,svaka 5 kuca u srbiji bi trebala da se bavi prostitucijom,jedino bi gej prostituciju zabranio tako da klica i ove karleuse nebi mogli da rade legalno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
mrgi...kad si poslednji put vikendom uvece isao za NS
molim te da obratis paznju na BG skockane kurve koje vikendom dolaze na kacku petlju

па релативно скоро...има можда месец дана али нигде не видех те скоцкане Smile

Uvece oko 7,8 leti..ja sam videla 2 ili 3 dobro su izgledale  Smile

Sofi...poslovna pratnja je samo fin naziv za visoko placeno-skockane kurve. To je "krem"  Smile

Citat
Ma, govorim o ovim svakodnevnim cicama koje muzu svoje momke\muzeve...svalere... sta li...

Ne postoji mnogo onih koji muzu muzeve, ili uopste to je rasipanje zajednicke imovine.
A ove sto muzu momke ili svalere su lako zamenjive. Prvom prilikom kad naidje mladja  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 12:12:41 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Citat

Pa ako gledas po cenama "poslovne pratnje" u NS cena uzivanja sa gospodinom na poslovnoj veceri je oko 100e, cena posle vecere zavisno od toga da li se radi full job varira oko 50e. A ako je gospodin galatan i zeli pored vecere da ugosti damicu, onda padne i neki skuplji poklon. To su cene vrhunskih kurvi po NS. Izgledaju kao avioni. Ovu informaciju mi je udelio bivsi mladi gazda koji zna kako se po NS krecu "cene". Od njega sam i cula da se isplati on so many levels, jer ona ne zove, ti zoves nju. Ne gledas je ujutro, ne moras da mislis kako da je se otarasis....Prosto odradjivanje posla.

Ma, govorim o ovim svakodnevnim cicama koje muzu svoje momke\muzeve...svalere... sta li...

Nego... kada bi se prostitucija legalizovala, da li bi nocni klubovi i zvanicno morali da placaju porez za pruzene usluge seksualne prirode?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Sez,nema izdvajanja,jednaka prava i topli zagrljaj države za sve Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
pedrastija je psihico oboljenje a kurvanluk strategija drzave
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Haha... pa prostitucija je postojala i pre drzave....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.