Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija prostitucije u Srbiji?  (Pročitano 66847 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
pa dobro.. a makroi ostaju plićih džepova onda?

To je i poenta.

ako legalizuju,šta se time postiže? one moraju da plaćaju porez,ponašaju se kao bilo koje radnice,a šta dobijaju??
inače,nije retoričko pitanje,nego nisam u toku baš

Dobijaju zastitu drzave i pravo da se bave cime zele.
A kako će ih država štititi?  Smile

Kao i sve ostale koji se bave svojim biznisom. Zakonskom regulativom.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
legalizacijom ce se samo povecati upliv kriminalnog kapitala u te vode pa vecina ovih pajsera iz kriminala ce preci na taj "legalan" poso
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
ne vidim zasto ne bi legalizovali Wink To je all win situacija ne vidim neke gubitke koji se dobijaju tom odlukom Wink

Naravno ograniciti sta i kako, i ne dozvoliti mogucnost za visestruko tumacenje zakona Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
što kaže Munka,samo da se obezbijedi da im neko ne lomi kosti,pa ako već žele sa tim da nastave.. Smile
a hoće li da im pomognu da ,ona koja to želi,napokon izadje?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
kurva koja se jebe za pare je kurva koja se jebe za pare. Ajd jos me ubedite da je to legitimno zanimanje kao i biti uciteljica ili postar i super

pa ne zove se to džabe "najstariji zanat". od kako je društvo postalo civilizovano postoje prostitutke.
da li je to moralno ostavljam da se raspravlja, ali činjenica je da postoji faktički čitavo tržište ponude i potražnje u toj sferi, tako da iz te percepcije - da - to je poso koji se plaća kao i svaki drugi.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
prostituciju treba pre svega omasoviti tako bi i cene i usluge bile bolje,znaci legalizacija da se pravilno sprovede dovela bi do otvaranja bar pola miliona radnih mesta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ali,uz dužno poštovanje ,to je i dalje kurva...i ako je sama na to pristala,ne shvatam zašto bi ikad njeno dijete ako ga bude imala sa ponosom reklo čime mu se mama bavi Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Sofi, na ovom forumu postoje neki ljudi koji ne umeju da se izrazavaju direktno nego sve rade kroz uvijenu formu iliti ironicno/sarkasticno Smile

Sez je definitivno jedan od njih Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
nevezano za Seza,znam kako piše kroz ostale teme Smile

nego me baš zanima,pa pitam pomalo Smile

istina Zmaje,sad na biro,pa ako nećeš da bereš breskve ili radiš na ćošku... Smile znaš šta je kod nas ekonomista i pravnika.. Smile Smile

normalno,Buki,mišljenja su podijeljena.. Smile

inače,meni svi postovi idu naopako,moram da čitam nagore Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 02:32:15 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
kurva koja se jebe za pare je kurva koja se jebe za pare. Ajd jos me ubedite da je to legitimno zanimanje kao i biti uciteljica ili postar i super

ово је занимљиво ... да га 'бем сад не могу да се сетим ко беше, али неко је лепо истакао једну страну ове легализације која слабо коме пада на памет.

Елем када се проституке легализују и постану сексуалне раднице њихово занимање ће морати некако да се води у разним књигама па ће тако добити и шифру у службеном гласнику и као такво бити равноправно са осталим занимањима. Што би се рекло опуштено ће са бироа за незапослене моћи да госпођама и госпођицама понуде ''запослење'', јер беше ако нема посла у твојој струци могу да ти нуде и послове ван ње. Иначе колико се сећам то функционише по принципу да једном или пар пута можеш да одбијеш посао који ти се нуди а после те скидају са списка незапослених.

Тако да рецимо законски нема препрека да се овим путем мало регулише број незапослених економиста правника и осталих занимања са суфицитом кадра ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.