Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lečenje zavisnika prebijanjem - Gvantanamo serbski  (Pročitano 75941 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
 verujem da bi i pusaci mogli da se uspeshno izlece metodama prinude  Smile . nikotin ima period u kome stvara fizioloshku zavisnost tako da je moguce prisino nekog naterati da se fizichki "skine" sa duvana. ostaje onda psiholoshka zavisnost ,a tu bi lopata itekao mogla da pomogne  Smile ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Frizider
Citat
1. Да ли уопште имаш представу колико држава само дневно пара убере на акцизама од цигарета? (да не причамо на годишњем нивоу)

Pa jedna od retkih uspesnih privatizacija jeste prodavanje duvanske industrije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
da,samo sto svuda u svetu drzava mnogo vise potrosi na lecenje zavisnika od pjuga u vidu zdrastvenih usluga nego sto ubere aksciza od istih.
Zato se i vode takve neslucene kampanje protiv pusenja-da im  ostane vise para  Smile

Zato ja nastavljam da pusim da sjebem drzavu i zdrastveni fond-kad moze ona mene da zeza sa raznim porezima i dazbinama,e mogu i ja nju  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 13:42:28 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Citat
da su pusaci na mnogo vecem teretu budzetu (citaj poreskim obveznicima - dakle i nepusacima  Smile ) nego sto su to narkomani! Jer, za lecenje bolesti koje izazove pusenje ode mnoogoo vise novca nego za lecenje narkomana (sto doduse i nije tesko, obzirom da ova drzava narkomane i ne leci).

1. Да ли уопште имаш представу колико држава само дневно пара убере на акцизама од цигарета? (да не причамо на годишњем нивоу)

Tacan broj ne znam Smiley ali znam da je ministar zdravlja prosle (ili predprosle godine) objavio istrazivanje po kome novac koji se ubire od poreza i akciza na cigarete je manji od novca koji se potrosi na lecenje bolesti izazvanim pusenjem.....e sad, ako je on lagao mene, lazem i ja tebe  Smile

Ali sve i da nije to tacno (ministrima je ipak tesko verovati, narocito onima iz G17  Smile ), nije daleko od pameti da zakljucimo da su te dve cifre priblizne...a to su, slozices se, ogromne cifre!
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 14:57:48 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
uz to treba uzeti u obzir da bi pushaci  novac koji potroshe na cigare (od chega samo deo ode drzavi) mogli da potroshe na neshto mnogo korisnije , od chega bi dtrzava takodje imala koristi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60

Citat
uz to treba uzeti u obzir da bi pushaci  novac koji potroshe na cigare (od chega samo deo ode drzavi)

Koji crni deo? Pa jedna paklica cigareta,sve zajedno sa ambalazom,porezima,marzama,duvanom unutra i glupostima ne kosta ni 20% od maloprodajne cene.Krade se nebeski i to ne radimo samo mi,veci deo sveta je u tom tripu.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Pa sto kupujes i dozvoljavas da te kradu?  Smile

Da pogadjam.....u inat?  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 16:53:45 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Pa sto kupujes i dozvoljavas da te kradu?  Smile

Da pogadjam.....u inat?  Smile  Smile

Ima sneku cigaru mozda pri sebi?
Malo sam neurozan  Smile
IP sačuvana
social share
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
jbg nemam....samo lopatu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
jbg nemam....samo lopatu  Smile  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.