Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lečenje zavisnika prebijanjem - Gvantanamo serbski  (Pročitano 75951 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Smile Ova tema jos uvek aktivna?  Smile Ovo je aktuelno samo kod nas na forumu,volimo da mlatimo praznu slamu.  Smile
Ma prepucavanje bez ikakve potrebe i cilja. Smile

Ovi što leče lopatom,oni bi i kancer lopatom lečili.Oni misle da narkoman namerno uzima drogu,pa će batinama da ga ubede da ne uzima he,he,he  Što ne probaju nekog pušača tako da izleče,ni njega ne bi odvikli od cigareta batinama. Smile Ne shvataju ljudi šta je zavisnost i kakva je to bolest. Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2009, 20:01:55 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
свако има право да ради шта хоће док год то шта год да је не угрожава остале ... е кад се то деси треба да ради лопата

Pusaci itekako, time sto rade, ugrozavaju ostale ljude....tako da i tu lopata mora da radi  Smile

Знаш како се каже ... дим увек иде на будалу ... а зашто је будала ... зато што се не склони.  Smile

Ствар културе је где и кад палиш цигарету. Када одем код ортака који има малу децу изађемо напоље да запалимо цигарету ... итд ... У кафани где сви пуше, нормално да ћу запалити цигарету ... А непушачи којима то смета јбга ... нека благоизболе напустити објекат  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Smile Ova tema jos uvek aktivna?  Smile Ovo je aktuelno samo kod nas na forumu,volimo da mlatimo praznu slamu.  Smile

Ovi što leče lopatom,oni bi i kancer lopatom lečili.Oni misle da narkoman namerno uzima drogu,pa će batinama da ga ubede da ne uzima he,he,he  Što ne probaju nekog pušača tako da izleče,ni njega ne bi odvikli od cigareta batinama. Smile Ne shvataju ljudi šta je zavisnost i kakva je to bolest. Smile

Него како узимају? Сипао им неко хероин у сок па су га случајно почели конзумирати? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Citat
свако има право да ради шта хоће док год то шта год да је не угрожава остале ... е кад се то деси треба да ради лопата

Pusaci itekako, time sto rade, ugrozavaju ostale ljude....tako da i tu lopata mora da radi  Smile

Знаш како се каже ... дим увек иде на будалу ... а зашто је будала ... зато што се не склони.  Smile

Ствар културе је где и кад палиш цигарету. Када одем код ортака који има малу децу изађемо напоље да запалимо цигарету ... итд ... У кафани где сви пуше, нормално да ћу запалити цигарету ... А непушачи којима то смета јбга ... нека благоизболе напустити објекат  Smile

Isto kao sto bi i ti mogo da se iselis iz stana u koji ti upadaju narkomani i kradu ili ne izlazis iz kuce jer te na ulici mogu sresti narkomani i opljackati...blagoizvoli se preseli i zabarikadiraj u kucu na planini i neces imati problema sa narkomanima  Smile ...znaci, nemoj biti budala (ti ili neko drugi kome smetaju narkomani) pa se skloni od narkomana (kao nepusaci od dima  Smile )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo

Него како узимају? Сипао им неко хероин у сок па су га случајно почели конзумирати? Smiley
Kad si počinjao da pušiš,znao si da je pušenje štetno,a ipak si počeo da pušiš,zašto,da nisi imao potrebu,nego iz fazona,zbog društva i slične klinačke priče,a sad bi naprimer da prestaneš,posle 10-ak godina pušenja,svako želi da prestane,znači,svaki bi pušač sutra ostavio cigarete ali ne može,e,to je bolest,i sad,kao dugogodišnji pušač,jel misliš da bi ti u ostavljanju cigareta pomoglo da te neko prebije,da li bi to smanjilo tvoju želju za cigaretama,naravno da ne bi,jer se zavisnost ne leči batinama.

I kad pušača ne bi izlečio batinama,kako da izlečiš narkomana batinama kad je njegova zavisnost mnoooogo teža nego nikotinska???

I sad ga osuđivati što je počeo da se drogira,da je znao kakav ga pakao čeka,mislite da bi počeo,nikada. Smile A kad je već dospeo u pakao,sad ga treba batinati da se izleči,važi.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
da te pitam nesto, koliko ljudi znas narkomana koji su se izlecili (heroin i slicne droge)?
i jos jedno pitanje koliko ljudi znas koji su prestali da puse?
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat

Isto kao sto bi i ti mogo da se iselis iz stana u koji ti upadaju narkomani i kradu ili ne izlazis iz kuce jer te na ulici mogu sresti narkomani i opljackati...blagoizvoli se preseli i zabarikadiraj u kucu na planini i neces imati problema sa narkomanima  Smile ...znaci, nemoj biti budala (ti ili neko drugi kome smetaju narkomani) pa se skloni od narkomana (kao nepusaci od dima  Smile )

Што би рекао Вук ''Ју кен нот микс грандмад'рз енд фргоз'' ... али ти то немешање изгледа ниси савладао  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 01:22:22 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
pa to je zato sto jos nisam skontao da li si zaba ili baba  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
da te pitam nesto, koliko ljudi znas narkomana koji su se izlecili (heroin i slicne droge)?
i jos jedno pitanje koliko ljudi znas koji su prestali da puse?

Iskreno,znam par ljudi koji su se izlečili od droge,i isto toliko ljudi koij su prestali da puše,isto,ceo svet bi sutra prestao da puši kad bi mogao,svi znaju da je štetno,ali ne prestaju,zbog zavisnosti.
A da je pušenje smrtonosno isto kao i droga u to mogu da sekladim i da je više ljudi umrlo od pušenja nego od droge i to mogu da se kladim.

Zato svi lopate u ruke,u neku prometni ulicu i kad vidite pušača,"lečite" ga. Smile

Ajde pušači javite se,zašto ne ostavite cigarete,objasnite ovde ljudima šta je to zavisnost,šta to ima u cigareti pa vam prija da udišete dim cigarete,narkomana i alkoholičara u neku ruku i razumem,oni se pucaju da im u glavi bude lepo,šta vas privlači,dajte objasnite,kažite,jel bi ostavili cigarete,koliko ste puta pokušali da ostavite cigarete i zašto niste uspeli.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
pa to je zato sto jos nisam skontao da li si zaba ili baba  Smile  Smile

ух ух ух ... убиствена фора ...  Smile Smile Smile ... ево три бамбија за тебе ...

Ајд' дај још неку ... ако буде добра, ће чика Веља да бону ...  Smile

Citat
Ajde pušači javite se,zašto ne ostavite cigarete

Просто и једноставно да једноставније не може бити ... јер не желим  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.