Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lečenje zavisnika prebijanjem - Gvantanamo serbski  (Pročitano 75956 puta)
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
ti nisi ni proso pored narkomana, gledao si na tv-u, a sto se tice idiotske izjave "da je pušenje smrtonosno isto kao i droga u to mogu da sekladim i da je više ljudi umrlo od pušenja nego od droge i to mogu da se kladim", pa kladi se, neko umre od droge sa 13 godina, neko umre od raka pluca sa 50...
i voleo bi da znam, kako ti mislis da narkomani treba da se lece, narocito klince od 18-19-20 god? sta, odvedu ih roditelji u drajzerovu, oni ih tamo izlece i to je to. bre nisi proso pored narkomana. svaki taj klinac moze da izadje iz bolnice kad oce, ako nema volje on ce da izadje odma, jer je punoletan. u normalnim drzavama daju im spriceve i drogu da ne bi sirili hepatitis i sidu, da ne bi ubijali i krali zbog droge..
a i pitao bi te kad bi ti dileri dolazili kuci da traze pare zato sto ti se ne daj boze sestra/brat.. fiksali na ler, pa moras da prodas kucu/stan, kad bi ti taj isti samarao majku, oca, sestru, brata, kad bi ti u kuci ostale samo tapete, kad bi ti policija dolazila svaka dva sata u kucu. verovatno vi popullisti, koji verujete u b92 danas kao moja baba u rts za vreme slobe, da bi oni na dnevniku sto kenjaju to resili lepim recima i sve bi nestalo ko dlanom o dlan. za njih je majka zatvor, bar u ovoj smrdljivoj srbiji,al ne mogu ni tamo, droge vise nego na ulici...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 02:17:23 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Frizider
Vi jebes mi mater niste normalni Smile pa toliko ste zatucani tom antipusackom propagandom da ste poceli da nas uporedjujete sa narkomanima, pedofilima, fasistima, nacistima i ne znam vec sa kakvim spodobama. Jebote neka krava od 120 kila jede 25 krofni dnevno i 8 milki pa nikome nije padalo napamet da nju uporedjuje sa heroinskim zavisnicima. Da peglamo i kockare a, i to je porok, a koliko ste vremena na netu? Da ne treba mozda i lopata po glavudzi kad se otvori mozilla? Uporedjujete sistem kazne sa celom koncepcijom odvikavanja u manastiru gde je kazna, takva kakva je (ispravna), samo deo rehabilitacionog procesa. Dakle, banalizujete pricu do krajnjih garnica.

A oko mesta za pusace i javnim mestima cemo drugom prilikom, vidim ja stare znance, imalo bi se tu sto sta prokomentarisati Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 02:57:54 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 93
Zastava Munze
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia 5200
Onaj ko nije doziveo takve batine,ce reci to je za njihovo dobro. Drugacije bi pricali da je obrnuto. Onakve batine ne bih ni neprijatelju pozelela. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
pa to je zato sto jos nisam skontao da li si zaba ili baba  Smile  Smile

ух ух ух ... убиствена фора ...  Smile Smile Smile ... ево три бамбија за тебе ...

Ајд' дај још неку ... ако буде добра, ће чика Веља да бону ...  Smile

Citat
Ajde pušači javite se,zašto ne ostavite cigarete

Просто и једноставно да једноставније не може бити ... јер не желим  Smile

Nema vise fora  Smile ....isuvise malo krdo bambija nudis zauzvrat  Smile

A nisi ti ni baba ni zaba, ti si samo osoba koja je nikotinski zavisnik...sto te od heroinskog zavisnika (za cije se lopatanje zalazes...doduse, kao i ja) ne razlikuje ni po cemu! (tako da teorija o babama i zabama ti odpada  Smile )
A posto sam procenio da mi neces verovati  Smile evo pa citaj sam...

Pušenje cigareta je jedan od najpopularnijih metoda uzimanja nikotina od početka XX veka. Nikotin, jedan od preko 4000 hemikalija pronađenih u dimu duvanskih proizvoda kao sto su cigarete, cigare i lule, je osnovni sastojak duvana koji deluje direktno na ljudski mozak.

Kao i kokain ili amfetamini, nikotin u mozgu povećava oslobađanje dopamina, neurotransmitera koji utiče na reakcije, na osećaje i iskustvo zadovoljstva i bola. Što je više dopamina u mozgu, mi smo sretniji. Nikotin ne deluje tako intenzivno na dopamin kao ostale droge, već nakon 7 sekundi od udisanja dima cigarete stiže do mozga i kontinuiranom upotrebom održava višu koncentraciju dopamina. Zato stvara jaku psihičku i fizičku zavisnost.

I onaj sto su ga lopatali (potpuno zasluzeno!) nije zeleo da ostavi supstancu koja ga je nacinila zavisnikom (gle...opet kao ti  Smile ) nego je krijumcario u Crnu Reku ili je zeleo da pobegne iz iste i nastavi po starom...

Tako da, uopste nije fora, ja stvarno ne vidim da si ti zaba niti baba, ja samo vidim da si zavisnik od nikotina  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Smile Ova tema jos uvek aktivna?  Smile Ovo je aktuelno samo kod nas na forumu,volimo da mlatimo praznu slamu.  Smile
Ma prepucavanje bez ikakve potrebe i cilja. Smile

Ovi što leče lopatom,oni bi i kancer lopatom lečili.Oni misle da narkoman namerno uzima drogu,pa će batinama da ga ubede da ne uzima he,he,he  Što ne probaju nekog pušača tako da izleče,ni njega ne bi odvikli od cigareta batinama. Smile Ne shvataju ljudi šta je zavisnost i kakva je to bolest. Smile

Него како узимају? Сипао им неко хероин у сок па су га случајно почели конзумирати? Smiley
Kad si počinjao da pušiš,znao si da je pušenje štetno,a ipak si počeo da pušiš,zašto,da nisi imao potrebu,nego iz fazona,zbog društva i slične klinačke priče,a sad bi naprimer da prestaneš,posle 10-ak godina pušenja,svako želi da prestane,znači,svaki bi pušač sutra ostavio cigarete ali ne može,e,to je bolest,i sad,kao dugogodišnji pušač,jel misliš da bi ti u ostavljanju cigareta pomoglo da te neko prebije,da li bi to smanjilo tvoju želju za cigaretama,naravno da ne bi,jer se zavisnost ne leči batinama.

I kad pušača ne bi izlečio batinama,kako da izlečiš narkomana batinama kad je njegova zavisnost mnoooogo teža nego nikotinska???

I sad ga osuđivati što je počeo da se drogira,da je znao kakav ga pakao čeka,mislite da bi počeo,nikada. Smile A kad je već dospeo u pakao,sad ga treba batinati da se izleči,važi.

Мислим да ниси пратио моје писање на овој теми. Ако је теби лепо да се дрогираш дрогирај се све док то не угрожава друге у смислу да им отимаш, да крадеш од других, да вршиш кривична дела и сл. Буди баја па као што пушач заради себи за дуван тако ти као наркоман заради себи за гудру.
Лопатање подржавам као казну за све који су добровољно дошли на скидање, а онда су се дрзнули да крше правила која су својевољно прихватили, пре свега за оне који покушају или успеју да унесу дрогу у центар јер тиме угрожавају све оне који су тамо. Уосталом сви они могу да оду из центра под условима које су прихватили кад су долазили. најави 15 дана раније да хоћеш да идеш и за 15 дана врата су ти отворена.
Узмимо само да су гудру пробали да унесу у затвор где нису доспели добровољно. Ем би добили батине и то далеко горе од ових ем би добили продужетак казне. А сви знамо да већина наркомана кад тад заврши на мардељу.

П.С.Да не буде забуне... условно речено да постоји нека Црна река за зависнике од никотина и да неко од штићеника покуша да унесе цигарете апсолутно бих подржао исто то лопатање.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 03:05:24 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Frizider
Dobro je i posle mena ja odmori  Smile , skapirali smo, znaci ja ako nemam cigare ima da polomim kucu, prodam levi bubreg, opljackam jadnu malu staricu na ulici i onda se roknem sa dva dima verovatno zaradim hepatitis a mozda zabodem i sidu i tako purnjam ko zmaj i zavrsim u komi zbog overdoza. Tako nekako a?

Mozda nisu babe i zabe, al neka gadna razlika izmedju medjusobnih rodova vodozemaca svakako jeste Smile Smile

Citat
П.С.Да не буде забуне... условно речено да постоји нека Црна река за зависнике од никотина и да неко од штићеника покуша да унесе цигарете апсолутно бих подржао исто то лопатање.

Naravno. Ukoliko je neko prihvatio takva pravila igre, ukoliko mu pomaze ne vidim nikakav problem pa makar se radilo i o odvikavanju od kiki bombona, iako znamo da ekstremnije situacije donose ekstremnije mere. Ili bolje receno, manje zlo, manja kazna a pusenje je svakako manje zlo od drogiranja.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 03:20:22 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Dobro je i posle mena ja odmori  Smile , skapirali smo, znaci ja ako nemam cigare ima da polomim kucu, prodam levi bubreg, opljackam jadnu malu staricu na ulici i onda se roknem sa dva dima verovatno zaradim hepatitis a mozda zabodem i sidu i tako purnjam ko zmaj i zavrsim u komi zbog overdoza. Tako nekako a?

Mozda nisu babe i zabe, al neka gadna razlika izmedju medjusobnih rodova vodozemaca svakako jeste Smile

Citat

Naravno.

Pa, otkud ja znam kakve ti cigare pusis  Smile
Ali, verovatno, neces bas tako tragicno skoncati  Smile

Elem, cela polemika je nastala oko toga da niko nema nista protiv da bilo ko, radi bilo sta, dokle god to druge ne ugrozava.....e pa, kao sto narkoman, zbog svoje zavisnoti, ugrozava svoju okolinu, tako i pusaci, zbog svoje zavisnosti, ugrozavaju svoju okolinu.
Naravno, nisu pogubni po sebe i ljude oko njih u toj meri kao sto su narkomani (eto da se negde slozimo  Smile ), ali ta ublazena varijanta ne menja cinjenicu da ipak ostavljaju posledice i po sebe i po okolinu, kao i da su pusaci na mnogo vecem teretu budzetu (citaj poreskim obveznicima - dakle i nepusacima  Smile ) nego sto su to narkomani! Jer, za lecenje bolesti koje izazove pusenje ode mnoogoo vise novca nego za lecenje narkomana (sto doduse i nije tesko, obzirom da ova drzava narkomane i ne leci).

Ali sve to, meni licno, i nije neki problem. Odnosno, ne dozivljavam ja to tako tragicno da bi morao da se umesam u raspravu i krenem da pljujem po pusacima  Smile, ali vi kolektivno imate taj stav "Svi mogu da rade sta zele dok mene ne ugrozavaju, samo ja mogu da radim sta zelim cak i kad druge ugorzavam!" odnosno " Ja ima da pusim kad zelim i kolko zelim, a tebi ako to smeta se skloni".

E pa necu da se sklonim, nego ces da ugasis cigaru!!!  Smile

Mada u jednoj stvari si stvarno u pravu...bas bi mogo da odmorim  Smile  Smile ...tako da ja odo na spavanje, a vi recite ne drogama!  Smile   Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia c6
"Onaj ko nije doziveo takve batine,ce reci to je za njihovo dobro. Drugacije bi pricali da je obrnuto. Onakve batine ne bih ni neprijatelju pozelela. "

a sta bi radila da ih sama dobijas svako vece od narkomana?

i jos jedna stvar, tachno je da tamo narkomani nisu lecheni od droge, vec su sprechavani da dodju do iste...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 04:14:22 od bifidus »
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Frizider
Ne brate nego si se uhvatio za dopamin, pa dopamin, da zabranimo onda dopamin?  Smile Koji ce nam onda sex q*****?  Smile

Citat
E pa necu da se sklonim, nego ces da ugasis cigaru!!!

To cemo tek da vidimo Smile  Smile Ja sam vec pisao, osnovna je kultura da kad dodjes nekom u goste pitas da li smem da zapalim, ali u kaficu i na ulici jednostavno gledajte svoja posla mi cemo svoja, je ne sedam sa cigarom u nepusacki deo ti nemas prava da se bunis ako sedis u mom reonu Smile

Citat
Jer, za lecenje bolesti koje izazove pusenje ode mnoogoo vise novca nego za lecenje narkomana

Ovo garantujem da je bf-u prvo palo napamet, nisam citao majkemi  Smile

Izvin'te malo off, vala odo i ja da odmorim, dobro sam te/se potsetio Smile Smile

« Poslednja izmena: 18. Jul 2009, 04:34:27 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
da su pusaci na mnogo vecem teretu budzetu (citaj poreskim obveznicima - dakle i nepusacima  Smile ) nego sto su to narkomani! Jer, za lecenje bolesti koje izazove pusenje ode mnoogoo vise novca nego za lecenje narkomana (sto doduse i nije tesko, obzirom da ova drzava narkomane i ne leci).

1. Да ли уопште имаш представу колико држава само дневно пара убере на акцизама од цигарета? (да не причамо на годишњем нивоу)

2.Како сад држава не лечи наркомане кад ево прођосмо скоро стотину страна и појединци се овде упљуваше да нам објасне да су боље методе које користи држава од метода у центру Црна река? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.